Jump to content

rien1959

Members
 • Posts

  827
 • Joined

 • Last visited

About rien1959

 • Birthday 10/29/1959

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  's-Gravendeel
 • Interests
  specialist in 3D printen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rien1959's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

51

Reputation

 1. Rien heb jij de plaat van brunner nog over beromunster? 
   

   

 2. Als je hem in een iets langere versie hebt, dus een seconde ervoor en erna dan is hij goed te restaureren. De bijgeluidjes kan ik er ook uit halen.
 3. Ach ja, je moet er toch wat van maken ...... Qmusic met de Q van quatsch ?
 4. Op de site van Kilrock staat niets vermeld over een eventuele nieuwe frequentie. Overigens zitten ze met die zender zo'n 600 meter bij mij vandaan. Rien (gediplomeerd prutser die weer eens langs kwam)
 5. Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar ik krijg via YouTube nu allerlei claims over mijn filmpjes. En dan gaat het over onbenullige dingen waar gratis (!) muziek in zit en niet eens iets met auteursrechten maar iets van reclame (wat ????) . Als het zo doorgaat gooi ik binnenkort mijn account dicht. Bah !
 6. Even Googlen op "mp3 level normalize" en je krijgt diverse programma's te zien.
 7. Nog even een schop omhoog ..... Laatst ben ik bezig geweest met Why can't we live together van Timmy Thomas. Het was een heel gedoe om daar wat van te maken. Uiteindelijk toch nog een acceptabel resultaat kunnen boeken. Ik heb hem al geruime tijd op YouTube staan : Helaas drukt YouTube de kwaliteit wat terug. Wie hem in betere kwaliteit wil hebben kan even een berichtje sturen.
 8. Doe dit nooit ! WD40 verharst na een aantal weken en hoe wil je dat ooit uit de groeven verwijderen ? Ik begrijp echt niet waarom mensen toch altijd met dat WD40 aan komen. Wat een onzin product.
 9. Een jaar geleden ben ik ook bezig geweest met speciale software om mono muziek uit elkaar te peuteren. Het werkt inderdaad. Je wilt echter niet weten hoeveel werk het is. Uiteindelijk ben ik er maar mee gestopt. Misschien als ik over 9 jaar met pensioen ga dat ik er mee verder ga. Nu even niet.
 10. Het wordt geloof ik tijd dat ik op een sloperij een oude U boot ga kopen ......
 11. Het was ook zo'n enorm succes daar in Amsterdam. Ik heb destijds al gezegd dat het niets zou worden. Er zijn vast een aantal mensen die nu een berg geld kwijt zijn. Dat kan niet anders. Wanneer wordt dit schip getorpedeerd ? Dan is dit pijnlijke gedoe over. Die foto van Juul vind ik wel toepasselijk !
 12. Afgelopen zomer, in een melige bui, nam ik het besluit om zelf een zeezender-verhaal op te zetten. Het zou een geschiedenis zijn waarvan niemand het fijne wist en wat ook nog eens echt gebeurd zou kunnen zijn. Na enkele uurtjes achter het beeldscherm stond er een samenstelling van twee binnenvaartschepen met daarop twee zendmasten vergelijkbaar met de Norderney. Een verhaal had ik ook al in mijn hoofd. Twee kerels uit de offshore die fortuin hadden gemaakt, besloten om een zeezender te beginnen. Niet gehinderd door enige vorm van kennis, enzovoort .... Het is er allemaal niet van gekomen. Geen tijd meer gehad en de lol was er wel af. Ook had ik alles al zo voorzien dat het schaal 1 :87 zou kunnen worden geprint op een 3D printer. Om het toch niet helemaal de prullenbak in te gooien even twee plaatjes uit het tekenprogramma (SpaceClaim) uw gediplomeerd prutser.
 13. Ik heb niets met Van Inkel maar hij zou best eens gelijk kunnen hebben.
 14. Ik hoor helemaal geen bijgeluid. Wel hoor ik allerlei geslis van lage MP3 kwaliteit en in het laatste gedeelte ontbreekt een stukje tekst.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.