Spring naar bijdragen

rien1959

Leden
 • Aantal bijdragen

  823
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

49 Excellent

Over rien1959

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 29-10-1959

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  's-Gravendeel
 • Interesses
  specialist in 3D printen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. rien1959

  Geluid van mp3 gelijk trekken

  Even Googlen op "mp3 level normalize" en je krijgt diverse programma's te zien.
 2. rien1959

  Je weet niet wat je hoort

  Nog even een schop omhoog ..... Laatst ben ik bezig geweest met Why can't we live together van Timmy Thomas. Het was een heel gedoe om daar wat van te maken. Uiteindelijk toch nog een acceptabel resultaat kunnen boeken. Ik heb hem al geruime tijd op YouTube staan : Helaas drukt YouTube de kwaliteit wat terug. Wie hem in betere kwaliteit wil hebben kan even een berichtje sturen.
 3. rien1959

  Krakende potmeter (volume regelaar )

  Doe dit nooit ! WD40 verharst na een aantal weken en hoe wil je dat ooit uit de groeven verwijderen ? Ik begrijp echt niet waarom mensen toch altijd met dat WD40 aan komen. Wat een onzin product.
 4. rien1959

  Je weet niet wat je hoort

  Een jaar geleden ben ik ook bezig geweest met speciale software om mono muziek uit elkaar te peuteren. Het werkt inderdaad. Je wilt echter niet weten hoeveel werk het is. Uiteindelijk ben ik er maar mee gestopt. Misschien als ik over 9 jaar met pensioen ga dat ik er mee verder ga. Nu even niet.
 5. rien1959

  Cees Manintveld op Veronica schip

  Het wordt geloof ik tijd dat ik op een sloperij een oude U boot ga kopen ......
 6. rien1959

  Cees Manintveld op Veronica schip

  Het was ook zo'n enorm succes daar in Amsterdam. Ik heb destijds al gezegd dat het niets zou worden. Er zijn vast een aantal mensen die nu een berg geld kwijt zijn. Dat kan niet anders. Wanneer wordt dit schip getorpedeerd ? Dan is dit pijnlijke gedoe over. Die foto van Juul vind ik wel toepasselijk !
 7. rien1959

  Een nieuwe zeezender getekend

  Afgelopen zomer, in een melige bui, nam ik het besluit om zelf een zeezender-verhaal op te zetten. Het zou een geschiedenis zijn waarvan niemand het fijne wist en wat ook nog eens echt gebeurd zou kunnen zijn. Na enkele uurtjes achter het beeldscherm stond er een samenstelling van twee binnenvaartschepen met daarop twee zendmasten vergelijkbaar met de Norderney. Een verhaal had ik ook al in mijn hoofd. Twee kerels uit de offshore die fortuin hadden gemaakt, besloten om een zeezender te beginnen. Niet gehinderd door enige vorm van kennis, enzovoort .... Het is er allemaal niet van gekomen. Geen tijd meer gehad en de lol was er wel af. Ook had ik alles al zo voorzien dat het schaal 1 :87 zou kunnen worden geprint op een 3D printer. Om het toch niet helemaal de prullenbak in te gooien even twee plaatjes uit het tekenprogramma (SpaceClaim) uw gediplomeerd prutser.
 8. rien1959

  Giel Beelen naar Radio Veronica

  Ik heb niets met Van Inkel maar hij zou best eens gelijk kunnen hebben.
 9. rien1959

  Ongewenst bijgeluid in audio

  Ik hoor helemaal geen bijgeluid. Wel hoor ik allerlei geslis van lage MP3 kwaliteit en in het laatste gedeelte ontbreekt een stukje tekst.
 10. rien1959

  Frank Dane viert zomer in tuinen bekende Nederlanders

  En wat een bekende Nederlanders toch weer ....... de crème de la crème van de BN'ers.
 11. rien1959

  isgeschiedenis

  Het was vast warm op het kantoor van de krant en het kratje bijna leeg ......
 12. rien1959

  Spectaculaire drone video van 1008 kHz

  Klopt het dat deze masten 207 meter hoog zijn ? Als dat zo is dan is dit een illegale opname .... max vlieghoogte met drone is namelijk 120 meter (oeps)
 13. rien1959

  een 3d printerfarm ?

  Als gediplomeerd prutser heb ik het de hele dag retedruk. Om één en ander wat te stroomlijnen heb ik vandaag alle 3D printers via een USB hub aan één computer geknoopt. Door nu voor elke printer een eigen programma op te starten kan ik verschillende werkstukken maken. Op het filmpje maakt de rechtse printer 3 moeren (2" BSPT) voor onze weegkamer. De middelste printer maakt 4 doppen voor het dicht schroeven van flesjes in onze fabriek in Oldenzaal. De linkse maakt een testwerkstuk om te kijken of alle maten correct zijn.
 14. rien1959

  Hans Knot: In beslagname radiotoestellen door bezetter

  Ook niet bepaald een slimme manier van opzeggen van Sipma. Hij had natuurlijk volkomen gelijk, maar heeft door zijn eigen koppigheid de boel verprutst. Vliegen vang je met stroop en niet met azijn. Als hij een beetje slim was geweest had het hem niets gekost en had hij er misschien nog voordeel uit kunnen halen.
 15. rien1959

  Dick Verheul overleden

  Ik kende Dick Verheul niet, totdat ik in mei 2013 op dit forum mijn Revox bandrecorder te koop aanbood. Dick had interesse en vroeg of ik die recorder bij hem thuis kon brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Op een doordeweekse avond ben ik langs gegaan en heb de Revox naar boven gedragen naar zijn flat. Daarna hebben we nog een tijd zitten praten. En hele aardige kerel. Alleen rookte hij zoveel dat die hele flat bruin was van de nicotine.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.