Jump to content

spiere

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by spiere

 1. Dit alles lijkt op een herhaling van zetten,met name de tot 200 van Caroline 819 staat al jaren op http://www.azanorak.com/

  Het betreft hier geremasterde opnames. ook de top 1001 staat er al jaren op ter download. Het lijkt me wel zo correct als aanbieders of hiervan melding maken of er rechtstreeks naar verwijzen en alleen de aanbieders die zelf hebben opgenomen en dan een betere kwaliteit middengolf kunnen aanbieden terecht hiervan melding moeten maken. Met andere woorden wie de gehele top 1001 zelf heeft opgenomen en dat bijvoorbeeld in zuid Limburg of Groningen heeft gedaan zal weinig of niets toe te voegen hebben gezien het feit dat de kwaliteit dan beneden alle peil is. Mischien ten overvloede nogmaals de link naar http://www.azanorak.com/

  Hier staan de meeste opnames uit de 70er en 80er jaren op in vaak zeer goede kwaliteit middengolf omdat ze aan de engele kust zijn opgenomen. Ook veel zogeheten geremasterde Caroline opnames, dwz tussen de middengolf deejay links, jingles en commercials is de muziek in "cd" kwaliteit gezet. Is dat mooi? voor de 1 wel voor de ander niet.

  Moraal van dit verhaal? Niet dubbel dubbel dubbel gaan aanbieden en indien mogelijk verwijzen naar de oorspronkelijke download site.

  Paul de Haan

  allemaal goed en wel maar je kunt er alleen naar luisteren en niet downloaden of is er toch een mogelijkheid van deze site?

  groet spiere

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.