Jump to content

Ben

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 Excellent

About Ben

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Deze 100 MHz opname is van 22 November 1971, zie ook http://www.icce.rug.nl/~soundscapes/DATABASES/RNI/rni15.shtml
 2. Als je de opname in echt goede kwaliteit wilt hebben, denk ik dat je Beeld en Geluid zou kunnen proberen. Ze hebben de opname in het archief: https://zoeken.beeldengeluid.nl/program/urn:vme:default:program:2101608110092444931?q=the sound of america
 3. Dat waren (pancake) tapes, op 38 cm opgenomen, op 26 cm spoelen met een opname van 1 uur per tape. Ik zou verwachten dat de logtapes op een andere snelheid opgenomen zouden zijn. Leuk om te lezen dat je nog meer in de aanbieding hebt, Vincent!
 4. Bedankt voor deze mooie opnamen, Vincent! Ooit bood Jelle Boonstra op de radiodag een doos vol met Cable 1 studiotapes aan (voor een tientje per stuk), ik heb er nog spijt van dat ik die die doos toen niet van 'm gekocht heb Volgens één van de persberichten van Cable 1 (zie http://www.meijering.info/Cable1/cable1.html bijna onderaan de pagina) zouden ze inderdaad ook in Glasgow te horen zijn op 7000 aansluitingen, Berlijn zie ik daar toen (nog) niet bij staan. Hier (http://www.meijering.info/Cable1/cable1info.html) lees ik dat ze ok plannen hadden om in Ierland, Denemarken en Scandinavie via de kabelnetten te horen te zijn. Ik heb er toen met plezier naar geluisterd.
 5. Van Ones heb ik nog veertig uitzendingen op mediafire staan (ooit op CC opgenomen) : http://www.mediafire.com/folder/czu3ae1aca79p/Ones Het zijn uitzendingen uit de periode April 1988 tot en met Augustus 1989.
 6. What a lie is What a life van Sugar & Dandy. Buona Sera signorina zou dee uitvoering van Adriano Celentano uit 1968 kunnen zijn:
 7. Deze opname komt uit mijn archief, is van 19 September 1984 en loopt van 10:00-11:00 denk ik. De kwaliteit, die op pixeldra staat is wel veel minder dan die van de originele opname. Laat maar weten als je 'm in betere kwaliteit wilt hebben, Martin.
 8. Da's een leuke opname, Martin! Als je op deze webpagina http://www.meijering.info/RniRSL/rnirsl.html wat naar beneden scrolt en dan op de foto van Tony Allan klikt, kun je een korte video-impressie van dat programma zien. Gefilmd door Bart Serlie
 9. Begrijp ik 't nou goed? Heeft de aanbieder van deze carts er zelf niet meer dan de helft van het gevraagde bedrag voor over?
 10. Nederlandstalige jaartal jingles zul je er niet tegenkomen, maar mogelijk wel Engelstalige. Met name in de Power Pellas en Propack pakketten zaten wel wat jaartal jingles. Ik bedoel de jingle pakketten, die indertijd door KenR te koop werden aangeboden. Op deze website vind je heel veel demo's : http://jinglesamplers.com/#demos Succes gewenst met de zoektocht.
 11. Leuk! Dit is het gedrukte exemplaar van deze Top 40: http://www.charismusicgroup.com/Cue Sheets/10-04-75.pdf Overigens werden deze Top 40's op LP verspreid naar de verschillende radiostations en zijn er opnamen van de AT40 van voor 1975, op LP dan weliswaar. De prijzen van die LP's zijn inmiddels behoorlijk gestegen zie ik.
 12. Toby is 97 jaar oud geworden, een zeer respectabele leeftijd. Tika uit Tita-Tovernaar is z'n dochter
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.