Spring naar bijdragen

Ben

Leden
 • Aantal bijdragen

  116
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

72 Excellent

Over Ben

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. What a lie is What a life van Sugar & Dandy. Buona Sera signorina zou dee uitvoering van Adriano Celentano uit 1968 kunnen zijn:
 2. Ben

  WJMK-DB - 1984

  Deze opname komt uit mijn archief, is van 19 September 1984 en loopt van 10:00-11:00 denk ik. De kwaliteit, die op pixeldra staat is wel veel minder dan die van de originele opname. Laat maar weten als je 'm in betere kwaliteit wilt hebben, Martin.
 3. Da's een prachtige vondst, Henk!
 4. Ben

  NOS 1974 Felix Meurders Fillertje

  Prachtige vondst, Henk!
 5. Da's een leuke opname, Martin! Als je op deze webpagina http://www.meijering.info/RniRSL/rnirsl.html wat naar beneden scrolt en dan op de foto van Tony Allan klikt, kun je een korte video-impressie van dat programma zien. Gefilmd door Bart Serlie
 6. Ben

  Veronica Cards?

  Begrijp ik 't nou goed? Heeft de aanbieder van deze carts er zelf niet meer dan de helft van het gevraagde bedrag voor over?
 7. Ben

  gezongen jaartal jingles

  Nederlandstalige jaartal jingles zul je er niet tegenkomen, maar mogelijk wel Engelstalige. Met name in de Power Pellas en Propack pakketten zaten wel wat jaartal jingles. Ik bedoel de jingle pakketten, die indertijd door KenR te koop werden aangeboden. Op deze website vind je heel veel demo's : http://jinglesamplers.com/#demos Succes gewenst met de zoektocht.
 8. Leuk! Dit is het gedrukte exemplaar van deze Top 40: http://www.charismusicgroup.com/Cue Sheets/10-04-75.pdf Overigens werden deze Top 40's op LP verspreid naar de verschillende radiostations en zijn er opnamen van de AT40 van voor 1975, op LP dan weliswaar. De prijzen van die LP's zijn inmiddels behoorlijk gestegen zie ik.
 9. Toby is 97 jaar oud geworden, een zeer respectabele leeftijd. Tika uit Tita-Tovernaar is z'n dochter
 10. Radio Paradijs zal gemist worden. Elke zaterdag, als ik over de markt in Utrecht liep, hoorde ik Radio Paradijs bij een van de standhouders uit de luidspreker komen. Hij vertelde me onlangs nog dat hij heel veel positieve reacties van klanten kreeg op het format van Radio Paradijs. Op 1 Juni 2000, 's middags om 15:00, was de officiële opening van 1584 AM. Ik heb die middag ook nog wat plaatjes gedraaid
 11. Leuk, Vincent! En zo'n 55 jaar later is Dick wederom, na een aantal omzwervingen in het Amerikaanse radioland, te beluisteren op WLS in Chicago. http://www.947wls.com/dick-biondi/ Volgende maand wordt hij 85!
 12. Ben

  Ongewenst bijgeluid in audio

  Maar daar het het om Juul. Als het digitale signaal de computer in gaat, dan is er geen probleem, een digitaal signaal heeft geen last van storing. Een analoog signaal is wel storingsgevoelig en dat aan een computer aanbieden is vragen om een gestoord signaal. Maar anyway, ik heb m'n advies gegeven en het is aan een ieder wat hij of zij daarmee wil doen Oh, ik bewaar alles in .wav
 13. Ben

  Ongewenst bijgeluid in audio

  Een losse geluidskaart geeft mogelijk minder bijgeluiden dan een on-board geluidskaart. Het probleem is dat, jawel ook in een MAC, in een computer allerlei electronica zit, dat stoorgeluiden afgeeft. Ik digitaliseer tegenwoordig met een Roland R5 of een Tascam DR100. Dat wordt de audio naar een SD kaartje geschreven, die ik dan naar hartelust en zonder storing kan bewerken op de computer Dat lijkt me ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.