Spring naar bijdragen

Ben

Leden
 • Aantal bijdragen

  113
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

65 Excellent

Over Ben

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ben

  gezongen jaartal jingles

  Nederlandstalige jaartal jingles zul je er niet tegenkomen, maar mogelijk wel Engelstalige. Met name in de Power Pellas en Propack pakketten zaten wel wat jaartal jingles. Ik bedoel de jingle pakketten, die indertijd door KenR te koop werden aangeboden. Op deze website vind je heel veel demo's : http://jinglesamplers.com/#demos Succes gewenst met de zoektocht.
 2. Ben

  AFN - september 1975 - Casey Kasem - Coast to Coast

  Leuk! Dit is het gedrukte exemplaar van deze Top 40: http://www.charismusicgroup.com/Cue Sheets/10-04-75.pdf Overigens werden deze Top 40's op LP verspreid naar de verschillende radiostations en zijn er opnamen van de AT40 van voor 1975, op LP dan weliswaar. De prijzen van die LP's zijn inmiddels behoorlijk gestegen zie ik.
 3. Toby is 97 jaar oud geworden, een zeer respectabele leeftijd. Tika uit Tita-Tovernaar is z'n dochter
 4. Ben

  Laatste uur Radio Paradijs 1485 op 31-8-2017 tussen 1700 en 1800 uur.

  Radio Paradijs zal gemist worden. Elke zaterdag, als ik over de markt in Utrecht liep, hoorde ik Radio Paradijs bij een van de standhouders uit de luidspreker komen. Hij vertelde me onlangs nog dat hij heel veel positieve reacties van klanten kreeg op het format van Radio Paradijs. Op 1 Juni 2000, 's middags om 15:00, was de officiële opening van 1584 AM. Ik heb die middag ook nog wat plaatjes gedraaid
 5. Leuk, Vincent! En zo'n 55 jaar later is Dick wederom, na een aantal omzwervingen in het Amerikaanse radioland, te beluisteren op WLS in Chicago. http://www.947wls.com/dick-biondi/ Volgende maand wordt hij 85!
 6. Ben

  Ongewenst bijgeluid in audio

  Maar daar het het om Juul. Als het digitale signaal de computer in gaat, dan is er geen probleem, een digitaal signaal heeft geen last van storing. Een analoog signaal is wel storingsgevoelig en dat aan een computer aanbieden is vragen om een gestoord signaal. Maar anyway, ik heb m'n advies gegeven en het is aan een ieder wat hij of zij daarmee wil doen Oh, ik bewaar alles in .wav
 7. Ben

  Ongewenst bijgeluid in audio

  Een losse geluidskaart geeft mogelijk minder bijgeluiden dan een on-board geluidskaart. Het probleem is dat, jawel ook in een MAC, in een computer allerlei electronica zit, dat stoorgeluiden afgeeft. Ik digitaliseer tegenwoordig met een Roland R5 of een Tascam DR100. Dat wordt de audio naar een SD kaartje geschreven, die ik dan naar hartelust en zonder storing kan bewerken op de computer Dat lijkt me ook.
 8. Ben

  Ongewenst bijgeluid in audio

  Hi Benno, Ja, daar zit het probleem. Een computer is een en al stoorgeluiden. Mijn advies aan een ieder is om nooit de analoge ingang van de geluidskaart te nemen om op te nemen. Die eerste en laatste seconden zaten op een nivo van onder de -60 dB, die heb ik met een noise gate bewerkt en zijn daarom op het absolute nulpunt beland. Je hoort daar dan dus helemaal niks. Ik heb die door Sound Forge laten verwijderen en heb die dan ook niet meer en kan je die niet toesturen.
 9. Ben

  Ongewenst bijgeluid in audio

  Het lijkt erop dat dit vanaf een analoge ingang van een computer geluidskaart is opgenomen. Sound Forge biedt wel mogelijkheden om zo'n bijgeluid te reduceren.
 10. Ben

  Uitzoekbanden zeezenders

  Het lijkt erop dat de band met de rug tegen de kop zat bij het afspelen van spoor 2 en 4. Dat verklaart het feit dat het geluid "achterstevoren" te horen was en ook dat het geluid zo dof klinkt. Wat wel uniek is aan deze opnamen is dat Peter van Dijken te horen is. Volgens mij heeft hij niet zo lang programma's gemaakt bij RNI, ik vermoed dat hij invaller was voor Peter Holland, die mogelijk op vakantie was. Ergens zegt hij dat het 8 Augustus is. Leuk materiaal, Vincent!
 11. Ben

  Op zoek naar 25 Jaar Top 40

  Helaas kan ik je hieraan niet helpen, Dave. Beeld en Geluid had je zelf waarschijnlijk ook al gecheckt, maar daar zie ik 'm niet. Nu begrijp ik ook waar deze uitvoering van Zomerzon van de Makkers vandaan komt. Als muziekclip verzamelaar ben ik wel zeer ingeinteresserd in deze tween programma's, mar daar kom jij niet verder mee. Ik zal de vraag 's stellen op een ander forum.
 12. Ben

  USA vinyl singles

  Walk tall van de Two of Clubs is een plaatje dat hoog op de lijst staat van mijn US favorieten. Ik heb eigenlijk geen idee of dit plaatje in Nederland ooit enige bekendheid heeft genoten. Wie kent dit nummer? Groeten Ben
 13. Ben

  USA vinyl singles

  Ik ben al heel lang op zoek naar een videoclip van dit prachtige nummer. De enige, die ik tot nu toe kon vinden, is deze (op 4:00):
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.