Jump to content

Ben

Members
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ben last won the day on July 24 2020

Ben had the most liked content!

Community Reputation

1,437 Excellent

About Ben

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik begrijp van de geschiedschrijving van Juul dat ME in December 1960 voor het eerst de Veronica programmering publiceerde. Dit is de programmering van de maand erna met nieuws over de komende uitzendingen, gericht op de UK .
 2. https://www.billboard.com/music/the-disco-sound-of-andre-gagnon
 3. Hier nog zo één. Het toppunt voor mij was dat een tijdje geleden iemand een aantal reacties postte op downloads in de trant van "niet meer beschikbaar" en vervolgens aangaf hoe je hem kon waarschuwen (via e-mail als ik me niet vergis) als ze weer on-line waren gezet 🤣🤣 Da's geen afhaalchinees principe meer, da's een gratis home-delivery
 4. Als je op Marktplaats op deze tekst zoekt : "Zendschip radio Noordzee in de fles" dan zie je 't vanzelf, Rieni.
 5. Onlangs zag ik een advertentie voor een MEBOII, in een fles gebouwd. Ik heb die besteld en sinds gisteren staat deze bovenop m'n fifties buizenradio: Als RNI fan ben ik er bijzonder blij mee.
 6. Bedankt voor dit programma, Juul en... Summer Rain van Johnny Rivers staat al heel lang (ik hoorde het voor 't eerst in 1984 toen ik in de US woonde) op de lijst met mijn meest favoriete nummers
 7. Ik heb in 2014 al 's een foto van de Doesburg schijf op mijn M15 gepost: Deze ziet er net weer iets anders uit dan de twee op de foto's van Juul hierboven.
 8. Ik doelde op DVDs en DVD boxen, die BRmusic heeft uitgebracht en die in de winkel te koop zijn/waren. Daarop zijn veel videoclips te vinden van muziekprogramma's, waarvan de rechten bij de (Publieke) Omroepen liggen (in binnen- en buitenland) Dat is logisch, ik heb 41+ jaar bij hetzelfde (Telecom) bedrijf gewerkt en heb ook nergens (meer) toegang toe. Dat vind ik een goed plan, Juul. Doen we! De spagaat is mij duidelijk, Juul. De weg uit de spagaat is waar het om draait. Voorlopig ga ik door met het digitaliseren van oude Betamax en VCR
 9. Ik weet dat jij dit anders ziet dan ik dit zie, Juul. Da's natuurlijk prima. Je laatste zin is inderdaad waar het om draait. De rechten en dat moet goed geregeld worden. Bert van Breda van 192TV weet daar alles van. Het is mij nooit overkomen dat als ik een DVD of CD van BRmusic wilde kopen, men mij vertelde dat het niet door kon gaan omdat de VARA or TROS of AVRO geen toestemming gaf. Als je spullen wilt verkopen waar rechten opzitten, dan moet je dat goed regelen en niet de bal bij een ander neerleggen. Het is de winkel van B&G en niet van Bopper Holding (in mijn case), de VA
 10. Ik zie dat anders, Juul. B&G heeft een "winkel" waar ik zaken kan kopen. Ik verwacht dat zij met hun toeleveranciers goed regelen dat ze het ook kunnen verkopen, anders zouden ze dat niet in hun "winkel" op de schappen moeten leggen. Als ik bij de Mediamarkt een DVD wil afrekenen verwacht ik niet dat men dan eerst moet gaan uitzoeken of deze wel verkocht mag worden van de platenmaatschappij. B&G moet dit hele proces flink op de schop nemen!
 11. En dan ligt het bij B&G en vraag ik 's een keer wat aan (in dit geval beeldmateriaal van de VARA afgelopen week) en dan krijg je dit als antwoord: Status verzoek Afgekeurd Bericht Beste aanvrager, Het door u aangevraagde archiefmateriaal is helaas niet goedgekeurd door de rechthebbende. Daarom kunnen we niet tot levering van het materiaal overgaan. Via de helppagina kunt u meer informatie vinden over het bestelproces: https://zoeken.beeldengeluid.nl/help. Heeft u toch nog vragen, neem contact met ons op: klantcontactcentrum@beeldengeluid.nl of 035-6775555.
 12. Leuk Vincent. Ik vermoed dat dit dezelfde Bud Balou is als in dit filmpje tijdens de London RSLin 2001. Hij is van Amerikaanse origine en was ook DJ bij Radio Caroline. Overigens beginnen beide opnamen met dezelfde aircheck, heb ze nog niet helemaal beluisterd.
 13. Veronica zond op deze tijdstippen het concert Live from the Twilight zone van de Golden Earring uit, simultaan op TV and Radio. Heeft één van jullie misschien de radio opname in stereo?
 14. Ik zou tussen "noodlot" en "een" de volgende woorden toevoegen : "van de erfgenamen van"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.