Jump to content

Ben

Members
 • Posts

  408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ben last won the day on July 24 2020

Ben had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ben's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

1.8k

Reputation

 1. Het was een weekblad, dat in Juni 1971 voor het eerst werd uitgebracht. De reclame was in ieder geval op RNI te horen.
 2. Eén van de onderwerpen tijdens de Radiodag in 2005 was RNI in 1970. Hier zie en hoor je gespreksleider Andy Archer praten met Michael Lindsay, Robb Eden, Spangles Muldoon en Duncan Johnson: Hierna sprak Rob Olthof met kapitein Jan Hartevelt en machinist Joop du Pau:
 3. Op 3 Maart 2001 sprak Hans Knot met Ruud Poeze en Bob Noakes over hun radioplannen:
 4. En je was één van de winnaars zoals te zien en te horen is in deze video:
 5. Tijdens de Radioday 2010 sprak Herbert Visser met Chi Coltrane over de invloed van de zeezenders op de muziek industrie: Op diezelfde dag konden we genieten van discussies over Mi Amigo, Radio Nord, Radio 390 en RNI. Hier kun je alles bekijken : https://youtube.com/playlist?list=PLRidtA6OwwSj-ukR0psivZKc5Q6R7b9JV
 6. Een Brits radio-icoon, die wordt geïnterviewd door een Nederlands radio-icoon. Dat kun je hier bekijken en beluisteren:
 7. Tijdens de Radiodag op 4 November 2006 sprak Jelle Boonstra met "Meneer de Groot" (Ferry de Groot) onder andere over wat er zoal gebeurde tijdens de Dikvoormekaar show opnamen. Hier kun je het gesprek zien en horen: Ze hadden net zoveel lol bij de opnamen als wij bij het luisteren naar het resultaat.
 8. Eén van onze mede-forumleden heeft toen de paling verzorgd. Of hij er wat over wil schrijven laat ik aan hemzelf over. Bedankt voor jullie leuke reacties en Juul voor de mooie aanvulling. Na ruim 2,5 uur had ik wel een lamme arm van het vasthouden van de camera op die avond, maar de prachtige uitzending had ik nooit willen missen. En.... op deze avond ontmoette ik Ad Couwenberg voor het eerst. En van hem heb ik al vele mooie opnamen kunnen delen op dit forum.
 9. De ABTT op de maandagavond op 30 Augustus was voor mij wel hét absolute toppunt van de 10 dagen met heel veel hoogtepunten tijdens de Veronica revival op de 1224 kHz vanuit Lapershoek in Augustus 1999. We stonden opeen gepakt in de kelder van Lapershoek en het was er beregezellig. Lex, Tineke en Ad verzorgden een geweldig programma, dat vanaf 20:00 tot na 22:30 duurde. En uiteraard schoof ook Pieter Jan Vink aan. Hoewel het er behoorlijk donker was heb ik toen toch besloten om zoveel mogelijk te filmen. Ik heb daarna in 1999 alles wat ik gefilmd had achter elkaar gezet en die compilatie teruggezet op een videobandje. Na 22 jaar heb ik die weer 's opgezocht. Geniet mee van een samenvatting van bijna een uur ABTT vanuit Lapershoek op 30 Augustus 1999.
 10. Voor wie er echt voor wil gaan zitten staat nu vijf en een half uur interviews en gesprekken on-line van Radioday 2011 op https://www.youtube.com/playlist?list=PLRidtA6OwwSigCBIf4NTcluEExGkiHNUs Groeten Ben
 11. Dear all, Since 1999 I have been filming predominantly radio DJ's, but also radiostations, quite frequently. Personally I love to watch a DJ at work. Also, I visited the Dutch Zeezender/Radiodays and filmed all the interviews. With all that I have built-up quite a large video archive throughout the years. On this channel I will be sharing the material that I have in my archive. And, as Mary Payne once wrote on her website : "No Big L RSL would be complete without the sight of Ben Meijering with a digital video camera grafted to his arm!" This is the url : https://www.youtube.com/channel/UC9QOjFxIuO9qmbhFZREVVDg Enjoy and please pass-on this message!! Kind regards Ben Meijering (aka LosGoud)
 12. Indertijd zijn er ook wat opnamen van zogenaamde "logtapes" in omloop gekomen. Mocht dit een "logtape" betreffen, dan zou deze ook van na September 1989 kunnen zijn. De kwaliteit van bijvoorbeeld 1400-1500 doet me denken aan die "logtape" kwaliteit.
 13. Uit het archief van Ad Couwenberg:
 14. Jan Fré, ik zie dat Ad op 24 November 1971 's avond tussen 18:10 en 20:03 ook heeft opgenomen. RNI ging toen om half zeven een uurtje de lucht uit voor antenne werkzaamheden (dat uurtje zit niet in de opname ). Is dat een reeds bestaande/gedeelde opname dat je weet?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.