Jump to content

Ben

Leden
 • Posts

  2057
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  217

Status Replies posted by Ben

 1. Radio 192 18-08-2002 10:00-11:00 - Flashback C&W + Hollandse Nieuwe Joost den Draaijer 10-09-1966 09:00-10:00
  Radio 192 18-08-2002 11:00-12:00 - Flashback Muziek voor u Anushka 24-07-1965 21:00-22:00

   

   

  Binnenfile staat er  Jaar; 2020  inplaats van 2002

   

  Ben groetjes

   

  JP

 2. Ondanks dat het allemaal lekker lijkt te lopen (voor de hobby wel) is het toch niet zo

   

  Sinds de laatste dagen zijn m'n handen - het gevoel erin - zeer veel pijn gaan doen. Moet alles blijven insmeren. Verder een haarzakontsteking erbij  - heb inmiddels weer antibiotica (medicijnen heb ik volledige vrijheid in, zowel bij huisarts als ziekenhuis) Huisarts zei al jaren geleden: ik probeer het leven jou zo aangenaam mogelijk te maken. Ja het is een maatje. En gelukkig wederzijds. De gg2 is achteruit gegaan. Moet veel dingen zelf proberen te handelen, maar vaker is het iedere dag een dag van overleven.

   

  Voor wat radio betreft:  alles rustig aan. Herhalingen en opnieuw uploaden. Ik heb de energie niet. De vermoeidheid is op een dag hoog - koppijn vaak aanwezig. Die kan ik dan weer dempen door de vredespijp te nemen en er het juiste spul in het doen en de juiste verhouding - dan werkt het medicinaal - is ook geen zaligmaker.

   

  Radio en muziek geven een enorme ontspanning - onderstress, stress, verdriet zijn taboe in deze ziekte, anders ga ik sneller achteruit. Ik probeer dus ook altijd iedereen het naar de zin te maken.

   

  Ik ben met iedereen blij die ik hier ken en dankzij Golden Radio NL heb leren kennen. Alleen daar had ik nooit verwacht dat mensen 19 jaar bij elkaar zouden blijven, want zolang bestaat die groep nu. Het is een hele ervaring en velen van hier zijn daar ook voorbij geweest en dat vind ik fijn.

   

  Wens jullie een goede tijd toe en geniet zolang het nog kan

   

  Groetje,

  Martin

  1. Ben

   Ben

   Ik heb veel respect voor je Martin. Je bent een sterk mens! En dat je ondanks je ziekte zo actief bent op dit forum siert je enorm!

  2. (See 8 other replies to this status update)

 3. Goedemorgen,

  Gisteravond kreeg ik een mailtje binnen van z'n  beste vriend in België rond 24.00 uur. Jean-Pierre Legein  heeft afscheid van 'm genomen .........  Ik zat er op te wachten. Het ging alleen maar slechter. Hij stuurde een maand geleden foto's van 'm zelf toen ie net thuis was en ik zag de donkere zwarte blik, dus ik wist waar ik inkeek.

  We gaan het nu afwachten of het voor of na de Kerst zal zijn.

  Jean-Pierre was een van de peilers waarop Golden Radio NL stond. Samen hebben we het in 2003 opgezet. Onze vriendschap:  41 jaar.

  1. Ben

   Ben

   Da's erg verdrietig om te lezen. Veel sterkte gewenst aan Jean-Pierre en ook aan jouzelf, Martin.

  2. (See 2 other replies to this status update)

 4. Via deze weg laat ik jullie weten dat ik er even niet zal zijn. Gisteren in de nacht of in alle vroegte van de morgen is mijn moeder overleden op de 16e. Ik ben een lange weg met haar gegaan. Het was moeder en soulmate. Ik heb nu de dagen voor haar en voor mezelf nodig. Ik ben behoorlijk ziek, maar kan nog misschien wel een tijd mee.

   

  Ten laatste dinsdagmorgen zal ik mijn activiteiten voor wat werk, radio en media betreft weer hervatten. Uiteraard ben ik altijd bereikbaar, maar reageer zo goed het gaat en wanneer ik het kan.

   

  Bedankt iedereen altijd voor alle hartverwarmende reacties.

   

  Groetje,

  Martin

  1. Ben

   Ben

   Gecondoleerd, Martin. Ik wens je veel sterkte toe.

  2. (See 13 other replies to this status update)

 5. Gisteravond laat bekend geworden dat mijn moeder covid19 heeft opgelopen in het tehuis op 87 jarige leeftijd.

   

  Ik ga zometeen naar het ziekenhuis in Utrecht voor mijn problemen

   

  Morgen kom ik hier weer voorbij

 6. Nog ff een gezondheidsupdate: net weer een longontsteking achter de rug - inmiddels doodziek - net umc utrecht achter de rug - dat verhaal gaat a.s. vrijdag weer verder. Dan woensdagmorgen huisarts, dan nog een ziekenhuis en voor een ander onderzoek komt er nog een ziekenhuis bij. Het gaat dus lekker. Het probleem is het immuunstelsel - gelukkig geen covid - maar het is een nachtmerrie. Ondertussen geniet ik nog van de radioprogramma's en de muziek, maar het wordt moeilijker allemaal en uitval neemt toe.

  Bedankt voor de leuke priveberichten. Ik vind dat altijd fijn en zolang ik kan, ga ik met alles door

   

  Groetje,

  Martin

 7. Ff een gezondheidsupdate - vanmiddag huisarts - ik heb een lek in m'n immuniteitstelsel - is vier jaar geleden geconstateerd en ik wist dat het eens anders zou kunnen worden. Veel angst en pijn, maar ja ut is nie anders. Ik ga vanmiddag een poging doe om een plaatsing in het umc in utrecht te krijgen. Ik weet dat het uiterste bloedtransfusies zijn en misschien dat ik wel weer opknap. Ik leef met een permanent virus sinds oktober vorig jaar en elke keer wordt het erger. Dus ook covid heeft een gemakkelijke toegang bij mij. Naja... de programma's en de muziek houden me nog in leven.

×
×
 • Create New...