Jump to content

Omnivoor

Members
 • Content Count

  980
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,331 Excellent

1 Follower

About Omnivoor

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hier zijn ze nog een keertje, rauhfaser: https://pixeldrain.com/u/grkWbxcr StNedTop40-19750621-A-Info-1eJaargangNr01-RobOut.mp3 https://pixeldrain.com/u/iyVkAWay StNedTop40-19750621-B-Info-1eJaargangNr01-HansMondt.mp3 https://pixeldrain.com/l/SCXqMdvW All 2 files Omni
 2. Lynsey de Paul, zeer getalenteerd, helaas ook alweer overleden, had deels Nederlandse afkomst.
 3. Ik heb je High Hopes via pm gestuurd, HK. Omni
 4. Die midden tachtiger jaarmixen waren wel erg goed deze kende ik nog niet trouwens Bedankt Rrrricky!!
 5. Zeer bedankt voor deze bestanden, MJA!! @jarno1973 Bestanden kun je 'gewoon' op de Mediaplayer beluisteren, de eerste paar seconden hoor je effe niets, maar dat heeft met de opname te maken, niet met het bestand!!
 6. Helemaal bovenaan dit topic, Ad
 7. Jouw gezochte nummer @ 19:05 Album uit 1980 Gebaseerd op https://en.wikipedia.org/wiki/Smallcreep's_Day Dit nummer wordt gezongen door https://en.wikipedia.org/wiki/Noel_McCalla die later voor Manfred Mann zong (zoek ''Shelter From The Storm'' maar eens op) Omni
 8. Persoonlijk vond ik Radio Tour de France verschrikkelijk. Midden in de zomervakantie en dan kon je het drie weken lang zonder normale radio doen. Werd er een nummer gedraaid, zat ik al klaar met mijn cassetterecorder, kwam er halverwege het liedje alweer een demarage de boel verknollen. Zomer 1977 staat in mijn geheugen gegrift als een van mijn ergste HIII herinneringen. NU, natuurlijk, luister ik met plezier naar de programma's van destijds inclusief de destijds zo gehate RTDF.
 9. Bij Mega moet je op de webpagina blijven voor je download en parallel downloaden gaat moeilijk. Als je op de pagina blijft zie je bovenin je progress. Daarna wordt er gedecrypt en komt je bestand in je downloadfolder. Irritant, maar als het eenmaal loopt gaat het wel snel. Zodra je weggaat van de pagina stagneert het soms. Pixeldrain kan je wel makkelijk parallel downloaden (nu als .com dan, want als pixeldra.in ging dat wat minder makkelijk).
 10. Helemaal mee eens, Juul Boek in je handen houden, lezen, bladeren, effe wegleggen, kopje koffie etc.
 11. December 1966 lag ik in het Academisch Ziekenhuis der Vrije Universiteit te Amsterdam 6 weken met mijn rechter been in tractie a/g/v een aanrijding met een auto. Ik was nog vrij jong (5 en een half), maar nummers van die tijd staan in mijn geheugen gegrift. Half jaar later naar de lagere school. Wat een tijd, mensen, wat een tijd!
 12. Bedankt weer MJA, mijn internetverbinding draait overuren
 13. Bedankt voor Casey Kasem, Vincent
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.