Jump to content

Gerrit

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

347 Excellent

About Gerrit

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/16/1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Muziek
  > 60s: de oldies maar met name garage/beat/psychedelic
  > 70s
  > NIET de 80s/90s (natuurlijk zijn er uitzonderingen)
  > klassiek met name middeleeuwen/renaissance/romantiek
  Zeezenders
  > luisterde en was fan van Veronica (de 538 tijd, 192 heb ik voor zover ik nog weet nooit gehoord....)
  > heel af en toe Noordzee (bijzonder: heb één keer RNI ontvangen op FM in Noord-Limburg!!)

Contact Methods

 • Website
  http://offshorewebradio.tk/
 • Facebook
  https://www.facebook.com/gerritbaten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noordzee was stil sinds 25-9-1970. Deze dag, 14 februari 1971 begon men met testuitzendingen waarvan dit een opname is. Voor mij nieuw in de RNI-collectie waarvoor dank!!
 2. Juist. De foto maakt deel uit van het mailtje wat is opgeslagen op de telefoon (e-mailprogramma). Dus moet eerst de foto apart opgeslagen worden in de folder afbeeldingen waarna deze bv. in Whats app gebruikt kan worden. Bewerken is natuurlijk ook mogelijk.
 3. Mij lijkt dat deze foto eerst moet worden opgeslagen op het toestel. Daarna kan deze in Whats App toegevoegd worden. Maar.... ik ben geen iPhone-kenner.
 4. Het komt nogal eens voor dat de snelheid en dynamiek inderdaad nodig moeten worden aangepast. Onregelmatig ben ik hier mee bezig. Voor een stuk of 2-3 files is dat niet zo erg om te doen maar als het er meer worden..... ben je alleen maar bezig met kwaliteitsverbetering i.p.v. luisteren naar het programma, maar zoals gezegd: ik doe het wel vooral als een opname "niet om aan te horen" is. Hier loop ik nogal eens op vast! Vooral de gezondheidsomstandigheden verhinderen soms elke dag of om de paar dagen het forum te bezoeken. En uiteraard ben je ook met andere zaken/hobby's bezig. Vooral programma's aangeboden via WeTransfer kun je dan vergeten. Ik adviseer daarom toch maar Pixeldrain te gebruiken. Het mooist zou zijn als alles ergens, pak 'm beet, een half jaar beschikbaar zou blijven. Ik snap de gedachte van Paul ook en was het in eerste instantie wel met hem eens maar Leendert heeft mijn mening toch weer gewijzigd. Betr. kwantiteit: vooral de herhalingen van eerder aangeboden programma's zijn hinderlijk. En met hinderlijk bedoel ik dat je voor de zoveelste keer even moet uitzoeken of iets al deel uit maakt van je collectie of niet. Maar voor nieuwelingen is het natuurlijk geweldig dat er weer "oude" programma's beschikbaar worden gesteld!! 😁 Zelf zou ik er ook erg blij mee zijn!
 5. Azanorak / Ray Robinson vindt het heel vervelend als het password wordt gepubliceerd! Dat gebeurde zeer recentelijk ook weer ergens anders. Graag verwijderen uit dit bericht.
 6. Dat kan. Destijds gemist of was niet meer beschikbaar. En voor mij samen met m'n collega's van toen denk ik dan maar....................hi Op de eerste plaats natuurlijk! Ik verander zelf de datum van na 24.00 uur wel even..........(ik blijf volhouden ook in 2020 ) Ik snap de keuze van dateren maar op de pc wil ik een juiste volgorde van data en programma's.
 7. Veronica 19731224 2220-2300 Tineke Veronica 19731224 2300-0000 Chiel Montagne Veronica 19731225 0000-0100 Will Luikinga Veronica 19731225 0100-0200 Bart van Leeuwen De credits zijn voor Max Hermans (op Mixcloud).
 8. Fijne kerstdagen en de beste wensen voor 2020!
 9. Een wat langere versie: Caroline 19791231 2344-0120 Stuart Russel & Tom vd Velde - Old and Newyear
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.