Jump to content

Gerrit

Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

410 Excellent

About Gerrit

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/16/1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Muziek
  > 60s: de oldies maar met name garage/beat/psychedelic
  > 70s
  > NIET de 80s/90s (natuurlijk zijn er uitzonderingen)
  > klassiek met name middeleeuwen/renaissance/romantiek
  Zeezenders
  > luisterde en was fan van Veronica (de 538 tijd, 192 heb ik voor zover ik nog weet nooit gehoord....)
  > heel af en toe Noordzee (bijzonder: heb één keer RNI ontvangen op FM in Noord-Limburg!!)

Contact Methods

 • Website
  http://offshorewebradio.tk/
 • Facebook
  https://www.facebook.com/gerritbaten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geweldig Jan-Fre, wat een werk en tijd zit hier in, ongelooflijk!! Hartstikke bedankt want een dergelijk archief is zeer handig. Ik was al lange tijd naar zoiets op zoek en vroeg er al een keer naar bij de buren maar dan zonder de inhoud van een programma. Zelf heb ik enige tijd geleden ook een begin gemaakt met de opnamen welke in mijn zeezenders-archief zitten met als doel snel te achterhalen wat voor mij interessant is om nog te downloaden, hier en bij de buren of elders. Leek mij voor iedereen handig en daarom heb ik er maar een simpele website voor opgezet. Het is nu de eerste keer dat ik hier melding van maak. https://zeezenders.weebly.com/ Wat nu online staat is niet actueel, namelijk maart 2020. Na de vakantie zal ik zo spoedig mogelijk en als de gezondheid het toelaat het een en ander bijwerken en aanvullen. En voor alle duidelijkheid: van compleet is natuurlijk absoluut geen sprake. Groeten, Gerrit
 2. John, verwijder het wachtwoord aub. Azanorak vind dit niet leuk namelijk. Alvast bedankt.
 3. En deze is ook hetzelfde als 1000-1100 alleen weer een andere opname.......
 4. Hier als mp3 https://pixeldrain.com/l/i75pUUV7 Een file zit er per ongeluk twee keer bij (10052020 Extra Gold luxemburg top 208 Ger van Velzen en Eric van Dongen08 tot 10 uur) Groeten, Gerrit
 5. Klopt Bertus. Hier een langere versie: https://pixeldrain.com/u/RzcSvGwF Groeten, Gerrit
 6. Ook voor deze files wederom dank aan Jan voor het opnieuw beschikbaar stellen en Douwe voor de originele uploads. Groeten, Gerrit
 7. Dankjewel Jan voor het opnieuw beschikbaar stellen en Douwe voor de originele upload. Groeten, Gerrit
 8. Mocht je dit boekje nog graag willen lezen, ik heb nog wel een exemplaar beschikbaar / te koop. Laat maar weten via een pb.
 9. Helaas gemist. Ook hier de vraag of iemand zo vriendelijk wil zijn dit opnieuw aan te bieden. Alvast hartelijk dank.
 10. Helaas gemist. Is er iemand misschien weer zo vriendelijk dit opnieuw aan te bieden? Alvast bedankt.
 11. Deze heb ik dus helaas gemist. Zou iemand zo vriendelijk willen zijn de file opnieuw beschikbaar te stellen? Alvast bedankt!
 12. Tot mijn verrassing onlangs gevonden op een oude tape: 19611231 Tijd Voor Teenagers - Dick Duster Niet compleet maar toch nog 38 minuten lang. Veel plezier er mee!
 13. Deze heb ik ook gemist. Alvast bedankt voor het opnieuw aanbieden.
 14. Als gevolg van mijn gezondheidsomstandigheden wordt ik gedwongen sneller en serieuzer na te denken wat er moet gebeuren met mijn verzamelingen: zeezenders, muziek (platen, boeken, tijdschriften) maar ook vooral de familiefoto's en stamboomonderzoek. Ik vind het altijd bijzonder jammer als de verzameling van iemand die er meestal gruwelijk veel tijd in heeft gestoken zomaar de container in gaat. Dat is bijvoorbeeld in januari van dit jaar gelukkig niet gebeurd met een verzameling van iemand hier uit de buurt bestaande uit 6500 uitvoeringen van het kerstlied Stille Nacht, Heilige Nacht. De elpees, cassette's en video's zijn geschonken aan het Brabantse museum Nostalgie en Techniek in Langenboom. Ook al zijn mijn verzamelingen bescheiden van grootte en aard, de container probeer ik te voorkomen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.