Jump to content

Gerrit Blaauw

Members
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

118 Excellent

About Gerrit Blaauw

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01/16/1963

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oostwold (Oldambt)
 • Interests
  Hockey, muziek, programma's maken bij RTV LOGO (http://rtvlogo.nu/medewerker/ochtendeditie), zeezenders

Contact Methods

 • Website
  http://www.facebook.com/blaauwoostwold
 • Facebook
  http://www.facebook.com/gerrit.blaauw3
 • Twitter
  http://www.twitter.com/blaauwoostwold

Recent Profile Visitors

2,159 profile views
 1. City kan ik me vaag herinneren. Iets met concurrent van Verona ofzo. Zou kunnen hoor. Verona heeft nog eens mijn Starpopfestival uitgezonden. Maar van tapes van Music Media herinner ik me helemaal niets meer.
 2. Gerrit Blaauw

  Beste Gerard

  De Staat van Stasse vind ik zeker een hoogtepunt van NPO Radio 2 Vincent. Nooit geweten dat een mannetje van de radio tijdens de uitzending (fictief) zo dicht naast je op de bank plaatsneemt.
 3. Och ja Wat mooi: Lourens Leeuw (tweede van links op de foto) Helemaal aan het begin van zijn imposante muzikale leven. https://www.poparchiefgroningen.nl/personen/lourens-leeuw
 4. Dank voor het aangebodene van maandag 16 januari 1978. Uitzending op mijn 15e verjaardag. Blij mee.
 5. Thijs, Agentschap Telecom is gevestigd in Groningen.
 6. Zou mooi zijn, maar dan met een goede organisatiestructuur en een sterke reclameverkoper.
 7. Dag Paul, Ik heb nog geen PB kunnen spotten (misschien heb ik het niet juist ingesteld?). FB verzoek heb ik wel aangevinkt. Wij zijn met 3 initiatiefnemers. De eigenaar wil de fabriek en het terrein ombouwen tot een belevingslocatie. Ik 'doe' de evenementen/activiteitenkant. Ik woon er, omdat er veel vernield werd. Dus op dit moment beheer ik de fabriek. Deze maand start de sanering en de begint de herinrichting van het buitenterrein. (23 hectare). De fabriek zelf is al schoon en casco gereed.
 8. In de toekomst in De Toekomst Harm. Nu nog even aan het mobiele internet. Dus als Paul de stream gaat doorprikken, kan ExtraFM via m'n portable ontvangen worden. Schildmeer - Scheemda, moet lukken. Zoek je nog studioruimte Paul? Sluiten we het even aan.
 9. Radio Schildmeer bereikt mijn nieuwe woon- en werkplek ook nog wel. Gogogo Paul. Foto: Paul Mellens Midwolda Op de foto: Fabriek De Toekomst A7 Scheemda
 10. Uitzending 's nachts/ 's morgens 21 oktober 1978. Op 20 oktober 1978 sloot zijn voormalige Mi Amigo collega Marc Jacobs rond het middaguur het eerste Mi Amigo tijdperk af.
 11. Dag Dave en Martin, Ik lees dat jullie nogal een verzameling Top 40 uitzendingen op de harde schijf hebben staan. Zouden jullie, indien mogelijk, in jullie collectie kunnen kijken of je toevallig de Top 40 uitzending van 13 juli 1979 hebt. Ik zoek van die dag ook nog de tipparade uitzending met Bart van Leeuwen en de Avondspits. Evt. Rock n roll methode van Felix Meurders, Radio Tour de France van die dag en evt. de Veronica uitzendingen op Hilversum 2 (13 juli 1979) Waarom? zie eerdere post in november 2013. Ps. knipsels uit die tijd heb ik al, een studiofoto ook en evenzo de Rad
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.