Jump to content

Gerrit Blaauw

Members
 • Posts

  321
 • Joined

 • Last visited

About Gerrit Blaauw

 • Birthday 01/16/1963

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oostwold (Oldambt)
 • Interests
  Hockey, muziek, zeezenders

Contact Methods

 • Website
  http://www.facebook.com/blaauwoostwold
 • Facebook
  http://www.facebook.com/gerrit.blaauw3
 • Twitter
  http://www.twitter.com/blaauwoostwold

Recent Profile Visitors

2,507 profile views

Gerrit Blaauw's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

148

Reputation

 1. Op 13 oktober 1972 gaf de Muziekparade Drive in show een show in De Twee Oldambten te Oostwold (Oldambt - prov. Groningen). Hierbij voor de liefhebbers van knipsels een vooraankondiging in de krant van 6/10/1972. En een advertentie op de dag zelf: 13 oktober 1972. De concurrentie zat zeker niet stil. Bij Jan Beijering in Vlagtwedde (Hotel Beijering), Jan was trouwens zelf groot fan van Gert en Hermien stond op 29 oktober de Veronica Drive-in. Veel plezier ermee. Knipsels: Winschoter Courant
 2. Wederom bijzonder veel dank voor het delen, Martin. Ik hoorde prachtige en bijzondere opnamen. Speciaal vond ik ook dat er een tendertape van Baken 16 is voor 4 maart 1977 en eentje van een half uurtje op 7 maart 1977. In de laatste opname vertelt Marc Jacobs vooraf, dat hij al weer op vaste land is. In de bak is of in NL, Belgie of elders. Na een half uur neemt Frank van der Mast (waarschijnlijk live) de uitzending van Baken 16 over. Op de tijdlijn van Radio Mi Amigo lees ik, dat op 4 maart 1977 een tender in de haven aan de ketting is gelegd, op 7 maart Marc Jacobs is vervangen door Hugo Meulenhoff en dat Frank van der Mast op 9 maart 1977 om olie voor de generator vraagt. Hectische tijden dus. Op 13 maart presenteert Marc Jacobs zijn discoshow. Als ik het zo beluister is deze discoshow weer live vanaf de MV. Het kan natuurlijk zijn dat er data onjuist zijn of is Marc Jacobs slechts een weekje van boord geweest? Kan ik me weer niet voorstellen, want Marc is ook op de Playatape van 1 april te horen. En misschien was dit ook vooraf opgenomen? Heel leuk! Nogmaals bedankt. Wekelijks op zaterdagmiddag tussen 13.00 - 15.00 uur staat de computer aan op www.radiomiamigo.international. Altijd leuk om Maurice Bokkebroek, Eric Hofman en Marc Jacobs live te beluisteren. Trouwens de hele zaterdag is leuk via dit kortegolfstation. Nog een opmerking van een opname hierboven: De opname van 3 maart 1977 'School's Out' is een opname van het programma Stuurboord live.
 3. leuk artikel, Juul. Bedankt voor het delen. Succes gewenst met de andere belangrijke zaken. (verhuizen, volgens mij)
 4. Dank voor al het leuks! De Baken 16 van 4 januari 1977 is de complete Baken 16 van 12.00 tot 14.00 uur.
 5. Wat een mooie juweeltjes zeg. Pinksteren 2021 is geslaagd! Dank voor het delen, Martin en dat geldt natuurlijk tevens voor Rob/Marc. Die de moeite nam om de cassetterecorder aan boord mee te laten lopen en de playa cassettes in zijn reiskoffertje stak.
 6. off topic: Succes met de verhuizing en de perikelen er omheen, Leendert.
 7. Jammer dat je de foto verwijderd hebt. Ik vond het een sterke foto en ik was bijzonder benieuwd of jij de foto gemaakt had.
 8. Is dat trouwens jouw foto, Harm? Die van Fortuyn in de auto?
 9. Halverwege de jaren '70 kwam nog meer kooptoerisme van Duitsland naar Groningen op gang: De Butterfahrt. Dagelijks bussen vol Duitsers naar Delfzijl en later de Eemshaven. Belastingvrij inkopen op zee. Fl. 7,50 entree en een gratis fles jenever.
 10. City kan ik me vaag herinneren. Iets met concurrent van Verona ofzo. Zou kunnen hoor. Verona heeft nog eens mijn Starpopfestival uitgezonden. Maar van tapes van Music Media herinner ik me helemaal niets meer.
 11. Gerrit Blaauw

  Beste Gerard

  De Staat van Stasse vind ik zeker een hoogtepunt van NPO Radio 2 Vincent. Nooit geweten dat een mannetje van de radio tijdens de uitzending (fictief) zo dicht naast je op de bank plaatsneemt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.