Jump to content

martinja

Leden
 • Posts

  7040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  451

Status Updates posted by martinja

 1. Ik doe het rustig aan met uploaden deze. Ik heb covid. 

  1. Show previous comments  1 more
  2. Offshoreradio Mi Amigo

   Offshoreradio Mi Amigo

   O lala, bezorg je goed Martinja.

    

  3. Eric

   Eric

   Jeempie, Martin. Je valt wel in de prijzen. Sterkte en beterschap !!

  4. martinja

   martinja

   ja dat zal moeten dat verzorgen - weer medicatie erbij.

    

   Ja Eric - dit had ik niet verwacht en ik heb dit niet zien aankomen, maar ervaar wel wat covid doet maar het voelt ook als een zware griep en het doet iedere dag wat anders.

    

   En nu was ik er nog goed mee bekend ook, maar nu weet ik wat het is :)

 2. Iedereen de beste wensen voor 2023 en laten we zoals Henk ergens anders typte: laten we maar blijven geniet van wat we kunnen delen hier en bij het geïntegreerde Golden Radio NL. Zolang ik kan blijf ik posten. Als ik me een dag niet goed voel of te druk ben met GR, dan niet. Het zal afwisselend blijven, want dat is mijn gezondheid ook, op en af, maar af....... Dus we gaan weer verder

  1. Rob Veld

   Rob Veld

   Jij ook de beste wensen en doe het rustig aan.

  2. Eric

   Eric

   Houd je haaks Martin, beste wensen, Grts Eric

 3. Goededag. Tijd voor een update. De vermoeidheid is tot hoogte gestegen, zo moe en weet waaraan het allemaal ligt. Ik kan dus momenteel niet veel. Gisterenmiddag dus ook naar ut ziekenhuis 60 km verderop gereden. Daar de zaak besproken en meteen naar ut lab. Donderdagmiddag krijg ik uitsluitsel wat ze gaan doen. Ik hang nu steeds meer aan de antibiotica. Weet inmiddels dat ik een zeldzame ziekte heb. Voor wat de radio betreft. Zodra het weer beter gaat en ik meer energie heb, doe ik wel weer wat. Tot die dag: geduld en bedankt.

 4. Goedemiddag bijna, maar ik merk het niet voor wat het weer betreft.

  Ff een update hoe het met mij gaat en t.a.v. programma's online zetten.

  Nou het gaat met belabberd: meerdere slapeloze nachten de laatste tijd en oorzaak heel wisselend en dat met een lading slaapmedicatie - ut gaat lekker, dus minder tot weinig energie,  maarrrrrr.........

   

  Ik uploadde voorheen ook altijd 1 programma per dag naar Mixcloud - er staan daar heel wat opnamen op die ook van onszelf zijn, of van de leden van de Golden Radio NL Club die komend jaar 20 jaar bestaat.  En dus tijd over. En dit forum (heb eigenlijk een hekel aan die dingen)  vind ik juist zo leuk, dat ik zoiets heb van.... het wordt hier hoog gewaardeerd en ik doe dat ook met iedereen, dat ik liever een beetje tijd hier aan besteed.

   

  1. Offshoreradio Mi Amigo

   Offshoreradio Mi Amigo

   Beste, 

   Ik kan je verzekeren dat ik jouw bijdragen heel erg waardeer en dankbaar ben.

   K' heb wel zo mijn favoriete files die je deelt zoals Caroline en Mi Amigo in het bijzonder. 

   Doe rustig aan Martin, zo houd je het, het langste vol. Ik doe het ook zo.

   Fijne Zondag gewenst en groet Philip.

  2. martinja

   martinja

   Ja dank je Philip - ja er zit nix anders op bij slijtage en een stofwisselingsstoring en een sneller afbrekend immuunstelsel. Er zijn goede en minder goede dagen en momenten. Ja, ik weet inmiddels wat jij leuk vindt :)   Wat ik tegenkom, zet ik online - inmiddels na een stille maand zwaarder gedoseerd, dus niet zo heel veel meer tegelijk en dan een paar dagen niets, maar een rustige regelmaat.

   Dank je wel en jij ook een goede zondag - ik houd het op de bank vandaag - slechte nacht gehad.

   Groetje,

   Martin

 5. Mijn dagen gaan beter en de overload van files - muziekprogramma's is gebleven, maar ik kan er beter mee omgaan en ondertussen geniet ik wel van jullie programma's en omgekeerd ook en ook via Golden Radio NL, wat in maart 2023   20 jaar bestaat. Sinds 4 jaar is het een mailgroep geworden, maar 3 jaar geleden en daarvoor hadden we een eigen ftp/shttp server en dat werkte vanaf 2005 geweldig. De uitwisseling van veel programma's is groot geweest en nog en het is een harde kern die altijd bij ons is gebleven.

  Helaas zijn JPL en ik flink ziek geworden, dus we moeten alles doseren, maar dan lukt het wel, mits ik genoeg tijd heb, want sinds het laatste half jaar is het hier  op diverse fronten veel drukker geworden.

  1. Hans Hendriks

   Hans Hendriks

   Fijn dat het, gegeven de omstandigheden, beter met je gaat Martin. Ik hoop dat het blijft!

   groet, Hans

  2. martinja

   martinja

   Dat was even. Het is de laatste dagen plots flink verslechterd, maar we kijken het af, nader ook november, waarin het ziekenhuis weer in beeld komt en tegenwoordig huiverig voor de cijfers, maar ik zie het wel. Bedankt Hans.

   Groetje,

   Martin

 6. ff een status update. Ja helaas gestopt met uploaden ivm overload, ziekte veel ernstiger en online zorgen voor wat zieke radiovrienden en dan ook nog een paar uur per werken. Het aanbod is hier groot geweest en het werd allemaal wat teveel.  Er stond ook bij voorlopig, maar zo het nu met mij gaat, zie het er naar uit dat ik mijn activiteiten niet kan vermeerderen. Ik heb m'n tijd hard nodig. Al meerdere dingen geschrapt, als een social media site en ook een huisarts programma - oftewel verschijn er niet veel meer. Het uitzicht is momenteel niet al te best. Ik hoop op de winter dat UMC Utrecht wat te bieden heeft, maar het is uiterste redmiddel.

   

  Daarnaast een enorme lange luisterlijst van 1154 uur en dat is erg veel met de opnames van hier en Golden Radio NL erbij. Ik moet meer rusten en mag niet te lang achter de pc zitten, maar het aantal uren is nog altijd veels te hoog en zolang dat zo blijft en die luisterlijst lang, zit het er voorlopig niet in dat ik weer ga uploaden, al zou ik het heel graag doen.

   

  Ter verduidelijking: veel files waren opgenomen door Harm Coenders - Oldies 45 - al die zette die het er vaak niet bij, dus deed ik ook geen vermelding. Ook kwamen er meerdere opnames van de Golden Radio NL server, die jarenlang heeft gedraaid en de groep leeft na 19 jaar nog steeds en die willen we draaiende zien te houden, maar die steunt op een paar ernstig zieke mensen.    Zodra de overload wat minder wordt, mijn gezondheid rustiger en ik minder tijd nodig heb, om alles te kunnen doen, ga ik weer uploaden, maar dat zit er waarschijnlijk voorlopig nog helemaal niet in.

   

  Mocht er zijn en mocht je ergens wat over willen weten, stuur dan gewoon een prive bericht - wel zo prettig en dank je wel. Iedereen een fijne dag.

   

  Groetje,

  Martin

  1. Show previous comments  1 more
  2. mankenelis

   mankenelis

   Sorry Martin, zie nu pas jouw post. Vergeet mijn verzoek. Sterkte! 

  3. martinja

   martinja

   Nee, maakt niet uit. Ik kan nog wel het een en ander, maar veel beperkter momenteel, aangezien ik een zalige koppijn heb en een hoge suikerspiegel 's morgens en veel werk plus hier een omschakeling door de energiecrisis, lees flinke investering, dus eigenlijk druk.  Zoek ff de gegevens erbij en zet die in m';n statusupdate dan zet ik 'm weer voor je online.

    

   Groetje,

   Martin

  4. martinja

   martinja

   Nee, maakt niet uit. Ik kan nog wel het een en ander, maar veel beperkter momenteel, aangezien ik een zalige koppijn heb en een hoge suikerspiegel 's morgens en veel werk plus hier een omschakeling door de energiecrisis, lees flinke investering, dus eigenlijk druk.  Zoek ff de gegevens erbij en zet die in m';n statusupdate dan zet ik 'm weer voor je online.

    

   Groetje,

   Martin

 7. Ik stop met bijdragen - bedankt voor alle reacties - het is goed zo. Ik heb veel gedeeld wat ik ooit gedownload heb en erg veel is vaker door Harm Coenders opgenomen dit ik enorm respecteer, maar dat weet hijzelf niet.  Bedankt en wie weet

   

  Verder is er veel geupload op de Golden Radio NL server door de loop der tijd die gedraaid heeft vanaf 2003 - het begon zeer klein vanuit een server in Amsterdam. Daarna gingen we over naar een eigen ftpserver, wat later ook weer http werd en in 2018 crashte alles en was er geen goede software meer of onbetaalbaar. Toen moest ik overgaan naar Pixeldrain en WeTransfer.

   

  Ik heb genoten van jullie opnames en ben er erg dankbaar voor. Ik vind het mooi geweest.

  Ik lees nog wel en like ook nog zeker, maar dat was het dan ook.

   

  Laterz

   

  Martin

 8. Ondanks dat het allemaal lekker lijkt te lopen (voor de hobby wel) is het toch niet zo

   

  Sinds de laatste dagen zijn m'n handen - het gevoel erin - zeer veel pijn gaan doen. Moet alles blijven insmeren. Verder een haarzakontsteking erbij  - heb inmiddels weer antibiotica (medicijnen heb ik volledige vrijheid in, zowel bij huisarts als ziekenhuis) Huisarts zei al jaren geleden: ik probeer het leven jou zo aangenaam mogelijk te maken. Ja het is een maatje. En gelukkig wederzijds. De gg2 is achteruit gegaan. Moet veel dingen zelf proberen te handelen, maar vaker is het iedere dag een dag van overleven.

   

  Voor wat radio betreft:  alles rustig aan. Herhalingen en opnieuw uploaden. Ik heb de energie niet. De vermoeidheid is op een dag hoog - koppijn vaak aanwezig. Die kan ik dan weer dempen door de vredespijp te nemen en er het juiste spul in het doen en de juiste verhouding - dan werkt het medicinaal - is ook geen zaligmaker.

   

  Radio en muziek geven een enorme ontspanning - onderstress, stress, verdriet zijn taboe in deze ziekte, anders ga ik sneller achteruit. Ik probeer dus ook altijd iedereen het naar de zin te maken.

   

  Ik ben met iedereen blij die ik hier ken en dankzij Golden Radio NL heb leren kennen. Alleen daar had ik nooit verwacht dat mensen 19 jaar bij elkaar zouden blijven, want zolang bestaat die groep nu. Het is een hele ervaring en velen van hier zijn daar ook voorbij geweest en dat vind ik fijn.

   

  Wens jullie een goede tijd toe en geniet zolang het nog kan

   

  Groetje,

  Martin

  1. Show previous comments  6 more
  2. Rob Veld

   Rob Veld

   Martin heel veel sterkte, leef van dag tot dag, maak er iets moois van en bedenk het glas is niet half leeg maar half vol. Dus niet piekeren over wat als ............ dan, want het is nog niet zover.

   Het is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan, dat geef ik grif toe.

    

   Rob V.

  3. Offshoreradio Mi Amigo

   Offshoreradio Mi Amigo

   Dank je Martin voor alles wat je tot nu toe en in de toekomst nog zal/kan doen. 

   Ben verschrikkelijk dankbaar voor al die radio opnames die je plaatst en ons de jeugd

    Herinneringen kan laten herleven.

   Profiteer van alle momenten zoals ik ook probeer te doen als is het soms lastig.

    

   Vriendelijke gr Philip.

  4. Eric

   Eric

   Jeempie Martin, das niet fijn, geen mooi nieuws. Hoop dat je nog lang kan genieten van al het moois op dit forum en je ook blijft posten. Zoals anderen ook al aangeven, grote dank daarvoor. Heel veel sterkte, kop op, glas is halfvol en probeer te genieten van alle historie, hier op het forum. Grts Eric

 9. Radiovrienden ik ben blij dat jullie er zijn en veel waardering voor. Houd het leuk op het forum !

 10. Al zo'n 11 dagen niet meer geupload. Door de hele discussie die bij Radio Veronica plaats vindt, is de motivatie wel knap minder geworden. Of dit goed is voor het forum .... Als men het niet meer wil, dan geef het gewoon hieronder aan, alleen bedenk wel, we worden ouder en het aanbod wordt dan knap minder. Dat merk ik al de laatste tijd.

  Ik lees het wel.

 11. Mijn status: plots zwaar ziek geworden - fuck is dat. Gisteren de halve dag half blind geweest voor het eerst: uitval. Dus als er iets niet klopt of mis is van wat ik post, dan heb er begrip voor. Bedankt.  Ik wil nog leuke dingen blijven doen, maar moe ...... we doen het er maar mee.

  Van Jean-Pierre weinig nieuws: ziekenhuis dus.

   

  1. Show previous comments  4 more
  2. martinja

   martinja

   Dank je wel allen. Ja Ruud - ut is onderhand vechten om op poten te blijven .... immuniteitsstoring - nog 5 van de 7 werken.... nu aan de antibiotica.

  3. thijs5326

   thijs5326

   Sterkte Martin.

  4. martinja

   martinja

   Dank je wel - begin alles weer onder controle te krijgen maar de griep heerst - alles is bij aan het trekken, maar ja - de programma's gaan door en daar blijven we van genieten

 12. Goedemorgen,

  Gisteravond kreeg ik een mailtje binnen van z'n  beste vriend in België rond 24.00 uur. Jean-Pierre Legein  heeft afscheid van 'm genomen .........  Ik zat er op te wachten. Het ging alleen maar slechter. Hij stuurde een maand geleden foto's van 'm zelf toen ie net thuis was en ik zag de donkere zwarte blik, dus ik wist waar ik inkeek.

  We gaan het nu afwachten of het voor of na de Kerst zal zijn.

  Jean-Pierre was een van de peilers waarop Golden Radio NL stond. Samen hebben we het in 2003 opgezet. Onze vriendschap:  41 jaar.

  1. Ben

   Ben

   Da's erg verdrietig om te lezen. Veel sterkte gewenst aan Jean-Pierre en ook aan jouzelf, Martin.

  2. Eric

   Eric

   Oef, da's triest. Veel sterkte gewenst, grts Eric

  3. martinja

   martinja

   Ondertussen alweer de tranen in m'n ogen staan. De corona die over de ziekte mysterna gravis ging heeft 'm genekt en zijn gewicht.

 13. Jean-Pierre ligt voor de tweede nu in het ziekenhuis in korte tijd en ligt nu al sinds vorige week op de ic.  Hij is de mede oprichter van Golden Radio NL in 2003, toen we met een Amsterdamse server begonnen en via een KPN site. Dat ging snel over in Yahoo, die laatste. En na een jaar kwam er een eigen server. Sinds de laatste jaren niet meer Yahoo ging weg en de weblog ging ook weg, de site hield ermee op. Maar gelukkig het draait nog wel, nu zo'n 18 jaar en zolang ik het volhoud.

   

  Van Jean-Pierre hoop ik het beste, maar maak me er ernstige zorgen over, al na de eerste 10 dagen ziekenhuis, want hij was gelijk alweer actief en stuurde me wat leuke dingen om te bekijken. Zelfs in het ziekenhuis was ie nog met radio bezig. We gaan het afwachten.

  1. Eric

   Eric

   Hopelijk geen Covid. Wens hem beterschap, grt Eric

  2. martinja

   martinja

   Nee gelukkig geen covid. Doe ik Eric. Dank je wel. Groetje, Martin

 14. Inmiddels heb ik nog steeds een flinke rouwperiode hier n.a.v. het overlijden van mijn volgens de ouderenzorg hier toch wel bijzondere moeder. Ja, wij zijn altijd personen geweest van.... gezelligheid, vrolijk en wat goeds voor een ander doen. Dat laatste werd en wordt helaas niet altijd in dank afgenomen. Ook via Golden Radio NL die een emailgroep is geworden door de loop der jaren, want de ftp server is al jaren weg - dat werkte niet meer op het systeem wat wij hier hebben.

   

  Doordat het hier en daar minder leuk is en wordt, heb ik besloten om alles te reduceren. Golden Radio NL draait iedere dag druk door, al 18 jaar - gemiddeld 20 radioprogramma's per dag nog altijd met leuke reacties en correcties.

   

  Verder upload ik hier helaas sinds midden maart veel minder en dat is op de top 40 FAN groep zo. Als je energie steekt in dingen - je gezondheid al bagger is - er een rouwperiode aan de gang is en je wordt dan ook es geplaagd, ja, dan houdt het wel op.

   

  M'n tijd steek ik nu vaker in mezelf - rust en beweging erg belangrijk. Teveel prikkels ken ik nie hebben en dit vind ik nog altijd een zeer leuke ontspanning en ook een bijzonder leuk forum en ook de groep op Facebook, mits mensen bij zichzelf blijven en es stoppen met oordelen en veroordelen.

   

  Ik stop nergens mee, maar het aanbod is wel verlaagd.

   

  Een fijne dag.

   

  Groetje,

  Martin

  1. Offshoreradio Mi Amigo

   Offshoreradio Mi Amigo

   Hou je goed Martin en in ieder geval veel dank voor alle programma's die je tot nu toe hebt gedeeld .

   Groet Philip 

  2. Rob Veld

   Rob Veld

   Ook al zijn je bijdragen minder, betekend dat niet dat ze minder gewaardeerd worden. Heel belangrijk is dat het afleiding en ontspannend is. Echter blijkt dat respect een woord is wat aan het vervagen is.

   Martin, dank voor je vele bijdragen in wat voor vorm ook en heel veel sterkte toegewenst!

  3. Fred Sinkeldam

   Fred Sinkeldam

   Martin, je gezondheid gaat voor alles en iedereen. Wat sommige (pestkoppen) er ook van vinden.

   Ik heb dan ook enorm veel waardering voor jou en alles wat je voor ons hebt gedaan.

   Het ga je goed...

 15. Via deze weg laat ik jullie weten dat ik er even niet zal zijn. Gisteren in de nacht of in alle vroegte van de morgen is mijn moeder overleden op de 16e. Ik ben een lange weg met haar gegaan. Het was moeder en soulmate. Ik heb nu de dagen voor haar en voor mezelf nodig. Ik ben behoorlijk ziek, maar kan nog misschien wel een tijd mee.

   

  Ten laatste dinsdagmorgen zal ik mijn activiteiten voor wat werk, radio en media betreft weer hervatten. Uiteraard ben ik altijd bereikbaar, maar reageer zo goed het gaat en wanneer ik het kan.

   

  Bedankt iedereen altijd voor alle hartverwarmende reacties.

   

  Groetje,

  Martin

  1. Show previous comments  11 more
  2. Eric

   Eric

   Heel veel sterkte Martin, mooie herinneringen zijn voor eeuwig, houd ze vast.

  3. martinja

   martinja

   Dank je wel iedereen ja Robin Westhof - het is inderdaad moeilijk om je moeder te verliezen: het was ook mijn soulmate. Dat laatste is: ik ben nog 30 a 40% - veel is al beschadigd door een turbulent en hard leven.

   Ja, die tijd voor mezelf krijg ik nu volop; was mantelzorger en de laatste 3 weken 45 minuten per dag lopen, 3 x per dag, daarvoor 1 x per dag plus de extra werkzaamheden en liefde en die laatste blijft.

   Moeder kende mijn radiofanatisme heel goed. Die heeft dat altijd gewaardeerd.

  4. Robin Westhof

   Robin Westhof

   "ik ben nog 30 a 40% "

    

   -Ja, dat valt niet mee, ik schreef het al eerder Martin, dan zijn dit soort dagen extra zwaar en blijf je eigenlijk (vooral) op (door) wilskracht functioneren.-

    

   "was mantelzorger"

    

   -Mooi maar ook zwaar werk.-

    

   "en liefde en die laatste blijft."

    

   - Daar kan je altijd met voldoening op terugkijken.-

    

   "Moeder kende mijn radiofanatisme heel goed. Die heeft dat altijd gewaardeerd."

    

   :-)

    

    

 16. Inmiddels bevestigd op het forum dat ik niet meer goed meer zie. Dat klopt. Ik heb sinds zaterdag veel sterkere glazen en door de diabetes achteruit gegaan helaas. Dus zolang ik het vol blijf houden en iedereen begrip heeft, blijf ik uploaden. Bedankt.

  1. Show previous comments  1 more
  2. martinja

   martinja

   Dank je wel Rob - heb inmiddels ook mijn moeder kritiek in een tehuis liggen - ut houdt hier niet op

  3. Leeman Marc

   Leeman Marc

   Veel Courge Martinja

   Ben je dankbaar voor je vele uploads..

    

  4. martinja

   martinja

   Dank je wel Marc

 17. Lang geleden uit ver vervlogen tijden toen ik nog bij m'n ouders woonde en daar een studiootje had. Ik had toen weinig geld, dus veel cassettes werden helaas opnieuw opgenomen. Ik draaide zo'n 40 uur per week uiteindelijk. In m'n economische studie had ik geen zin meer. In 1986 was ik wel uitgerangeerd, dacht ik. In 1989 zou ik in de winter weer radio gaan maken voor een zender langs de Belgische grens Digitaal. Ik woonde inmiddels op mezelf in een studiowoning. Er moest geld binnenkomen, dus waren er stations die gingen betalen uit Den Haag en Rotterdam (Nova, Havenstad, Telstar). Het was een geweldige tijd. Ondertussen was ik in 1983 te horen op Starlight Poppel waar weer LTV uit zou voortvloeien en dat werk kermisradio in 1993 met enorm veel interviews maken, dat weer 3 jaar gedaan. Daarna werd het een paar tv interviews en daarna werd ik alleen nog maar zelf vaak geinterviewd met een grote publiciteitslijst, maar dat had weer helemaal niets meer met radio te maken. Zo;n massa microfoons voor m'n neus gehad en vaak camera;s. Vanaf 2005 ben ik aan meerdere programma;s in Hilversum gaan meewerken. M'n leven heeft totale omwentelingen gehad. Als ik terug kijk, heb ik alles gehad wat ik wilde tot de dag van vandaag toe.

 18. Even weer een gezondheidsupdate.

  M'n moeder heeft covid19 gehad 87 en ik ben op de covid afdeling geweest: alle 10 besmet, 3 doden. Mijn zorgen zijn groot.

   

  Ikzelf in het voorjaar longontsteking gehad en het neigt er weer naar en alweer 6 weken intens ziek met zware griepaanvallen - geen c19. Kan nog adem halen.

   

  9 November weer naar umc utrecht en zo gaat het alles gewoon door, zelfs werk en zorg.

   

  Herhalen van opnames - helaas, die tijd heb ik niet - programma/s waar je niet tevreden mee bent: laten voor wat het is

   

  Servers die het even niet doen: later nog een keer proberen. Hier werkt vrijwel altijd alles.

  1. Albatrosstudio
  2. bert ree

   bert ree

   Hou het gezond.

  3. Leeman Marc

   Leeman Marc

   Dag Martinja, zorg goed voor mekander.. Sterkte..

    

 19. Gisteravond laat bekend geworden dat mijn moeder covid19 heeft opgelopen in het tehuis op 87 jarige leeftijd.

   

  Ik ga zometeen naar het ziekenhuis in Utrecht voor mijn problemen

   

  Morgen kom ik hier weer voorbij

  1. Show previous comments  4 more
  2. Bo Lus

   Bo Lus

   Niet leuk natuurlijk, maar vervelend. Sterkte Martin. Gr.Bo

  3. ruudam

   ruudam

   Sterkte, het zijn geen fijne tijden.

  4. Rob Veld

   Rob Veld

   Zowel je moeder als jij beterschap toegewenst. Sterkte Martin!

 20. Nog ff een gezondheidsupdate: net weer een longontsteking achter de rug - inmiddels doodziek - net umc utrecht achter de rug - dat verhaal gaat a.s. vrijdag weer verder. Dan woensdagmorgen huisarts, dan nog een ziekenhuis en voor een ander onderzoek komt er nog een ziekenhuis bij. Het gaat dus lekker. Het probleem is het immuunstelsel - gelukkig geen covid - maar het is een nachtmerrie. Ondertussen geniet ik nog van de radioprogramma's en de muziek, maar het wordt moeilijker allemaal en uitval neemt toe.

  Bedankt voor de leuke priveberichten. Ik vind dat altijd fijn en zolang ik kan, ga ik met alles door

   

  Groetje,

  Martin

  1. Show previous comments  2 more
  2. PowerMusic

   PowerMusic

   Sterkte Martin!

  3. melle

   melle

   Martin, heel veel sterke gewenst in het gevecht tegen deze vervelende ziekte Jouw uploads worden door mij altijd zeer gewaardeerd!

  4. Peter Vrakking
 21. Ff een gezondheidsupdate - vanmiddag huisarts - ik heb een lek in m'n immuniteitstelsel - is vier jaar geleden geconstateerd en ik wist dat het eens anders zou kunnen worden. Veel angst en pijn, maar ja ut is nie anders. Ik ga vanmiddag een poging doe om een plaatsing in het umc in utrecht te krijgen. Ik weet dat het uiterste bloedtransfusies zijn en misschien dat ik wel weer opknap. Ik leef met een permanent virus sinds oktober vorig jaar en elke keer wordt het erger. Dus ook covid heeft een gemakkelijke toegang bij mij. Naja... de programma's en de muziek houden me nog in leven.

  1. Show previous comments  3 more
  2. Fred Sinkeldam

   Fred Sinkeldam

   Martin, ook van mijn kant, heel veel sterkte en vooral beterschap. Ze zeggen weleens, muziek is het beste medicijn.
   Niet te min, ik geniet nog steeds met volle teugen van jouw muzikale bijdragen. 😉👍
    

  3. Albatrosstudio

   Albatrosstudio

   Sterkte Martin! Hoop houden dat je weer opknapt man!

  4. martinja

   martinja

   Ik hoop het allemaal ook - er komt een operatie bij kijken en bloedtransfusies als het goed is. Het traject wordt in gang gezet We maken er maar het beste van en inderdaad zei gisteren m'n muziekvriend (zoon van Maria Verano): muziek is het beste medicijn.

 22. Laatste keer een enorm grote hoeveelheid programma's. Iedereen dank voor de vele enorm vele programma's, want alles wat gekoppeld is aan dit forum, kun je wel downloaden en dat waren hele verzamelingen, vandaar dat ik mee heb meegedaan.

   

  Verder geeft dit forum mij enorm veel afleiding en kan ik dankzij de programma's en de muziek deze voor mij hele moeilijke periode in de laatste fase, hopelijk duurt die nog jaren overleven.

   

  Gezondheidsupdate: a.s. woensdag huisarts en mogelijk plaatsing in het umc utrecht voor de verbetering van mijn gezondheid. Ik heb een flinke stofwisseiingsstoring met een verminder immuniteitssysteem door diabetes en depressiviteit. Het wordt medicijnen of bloedtransfusies als uiterste.

   

  Iedereen veel luisterplezier en bedankt voor alles.

   

  Groetje,

  Martin

 23. Goedemiddag iedereen -

   

  Cromacrisis - nix leuks buiten zoals ik het gewend was - verder zieker en zieker geworden, dus nu bezig in het umc utrecht terecht te komen. Het afweersysteem is het rijkelijk aan het begeven, dusssssssssssss.................

   

  Iedereen veel dank voor alle leuke programma's. Gisteren veel geupload. Komende dagen ook nog wat meer, want het is zomer en ik vond het hier maanden zo stil............... Gelukkig is er flink beweging gekomen en kan ik dankzij iedereen hier naar leuke programma's luisteren. Zeer veel dank en geniet er ook van, want daar is het forum voor en we worden steeds ouder, dus nu nog grijpen.

  1. Rob Veld

   Rob Veld

   Veel sterkte toegewenst  Martinja

  2. ruudam

   ruudam

   Heel veel sterkte jongen

   Bezig in het UMC te komen? Dus je bent er nog niet, maar het moet wel gebeuren?

    

   (Ik weet niet of je er iets mee kan, in het UMC kan je waarschijnlijk naar Paradijs luisteren, de zender staat daar vlak bij...)

 24. De crisis goed doorgekomen - zelfs qua gezondheid aan het bijtrekken - heeft maanden geduurd. Gisteren brandt het bedrijf af waar hier voor gewerkt wordt - ik kende het bedrijf redelijk. De schok was groot. De muziek en de radio maken alles goed. Corona getest en gelukkig negatief.

 25. Met plezier plaats ik iedere dag wat op dit forum. Ik wil dit graag zo houden.

   

  Ik plaats beslist elders niet meer dan hier - iedereen die mij gevolgd heeft en serieus, weet dat ook.

   

  Tevens dat ik ernstig ziek ben en me vaak afvraag: hoelang kan ik dit nog volhouden ?

   

  Onderstress is voor mij schadelijk.

   

  Dus figuren die mij negatief willen benaderen of iets anders, helaas die zet ik op negeren, want dat is op dit geweldige forum mogelijk en mij volgen gaat vanaf nu niet meer.

   

  Iedereen een fijne dag en geniet van het aanbod van het forum en post ook wat leuks, altijd welkom.

   

  Groetje,

  Martin

  1. Albatrosstudio
  2. Bo Lus

   Bo Lus

   Begrijp ik nou goed dat je ik je niet meer kan volgen? 

×
×
 • Create New...