Jump to content

jinglefreak1972

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About jinglefreak1972

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Rotterdam

Contact Methods

 • Website
  http://www.jinglefreak.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://pixeldrain.com/u/qo5yHKHo Roulette-19890000-1400-1500-ThorvaldDeGeus-DeGeusOpZondag.mp3 https://pixeldrain.com/u/dmbZfBF6 Roulette-19890000-1500-1600-ThorvaldDeGeus-DeGeusOpZondag.mp3 https://pixeldrain.com/l/CcqjCcNX All 2 files
 2. Gaaf Ger. Is Ed Lautenslager dezelfde die ooit "De concurrentie beeft..." insprak? Bij welk pakket hoorde dat ook alweer? Contact Nijmegen?
 3. Met zojuist heerlijke kerstmuziek 🙂
 4. Uhhhhhhh gewoon een mp3 opzetten met alleen maar jingles tijdens het tandenpoetsen en douchen, zodat de rest van de familie kijkt en denkt: Die is niet goed.......waar is de muziek?
 5. Ik heb nog wat bandjes, die ik moet digitaliseren. Hopelijk zit er nog meer tussen. Zodra ik iets leuks heb, post ik het hier.
 6. Dat waren nog eens leuke tijden op FM. Beter dan de huidige volgeprakte FM band. En dat jinglepakket.........heerlijk! Zou dat ook wel willen hebben. Gewoon om lekker te freaken.
 7. Ik ook. Lekker freaken. 🙂
 8. Opgenomen in de ochtend ergens tussen 8:10-8:50 uur. https://pixeldrain.com/u/3Voghjb9 Ontvangen op de 7 element hark op een meter of 6 ergens in de buurt van Rotterdam.
 9. Ergens in 1991, rond 13:00 uur, heb ik deze aircheck gemaakt van Radio Uniek Turnhout. Destijds ontvangen op de 7 elements richtantenne op een meter of 6 in de buurt van Rotterdam. https://pixeldrain.com/u/tkBGxxP3 Wat een heerlijk jinglepakket! 🙂
 10. Groeistad bestaat nog wel maar niet meer op AM, denk ik zo, want ze hebben sinds een week een instagram account, waarop ze zeggen internetstation te zijn.
 11. En waren ze toen weer 24/7 terug of alleen in het weekend? Hoe lang heeft dat geduurd? Ik ken deze periode helemaal niet. Ben benieuwd
 12. Gaaf. Nooit geweten dat hij daar gedraaid heeft. Veel geluisterd naar 105.8 🙂
 13. Lijkt me sterk Gerard want Paul zegt "goeiemorgen, het is maandagmorgen" en ze hebben het over de zaterdag dat Radio Caroline uit de lucht gehaald is door de Nederlandse overheid en dat was op zaterdag 19 augustus 1989. Deze opname van Paul komt dus van maandag 21 augustus 1989. Hij noemt verder dat er nieuws is rondom Atlantis. Volgens mij werd Atlantis in 1989 van de Rotterdamse legale lokale radio geknikkerd.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.