Jump to content

jinglefreak1972

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About jinglefreak1972

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Rotterdam

Contact Methods

 • Website
  http://www.jinglefreak.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gaaf. Nooit geweten dat hij daar gedraaid heeft. Veel geluisterd naar 105.8 🙂
 2. Lijkt me sterk Gerard want Paul zegt "goeiemorgen, het is maandagmorgen" en ze hebben het over de zaterdag dat Radio Caroline uit de lucht gehaald is door de Nederlandse overheid en dat was op zaterdag 19 augustus 1989. Deze opname van Paul komt dus van maandag 21 augustus 1989. Hij noemt verder dat er nieuws is rondom Atlantis. Volgens mij werd Atlantis in 1989 van de Rotterdamse legale lokale radio geknikkerd.
 3. De grootste onthulling voor mij was het bedrag dat MC Donalds destijds betaalde voor reclame op een illegale radiozender.
 4. Voor de liefhebber hier een aircheck van Toffe Peren, een programma dat zaterdag 29 juli 2017 uitgezonden werd op Exxact FM, de lokale omroep voor Barendrecht. Twee uur lang gaat het over de vrije radio in Rotterdam in de jaren '80 met een klein uitstapje naar de legale periode van sommige stations in de jaren '90. Mensen van o.a. Free Radio Rotterdam, Radio Stad Rotterdam en Radio Atlantis komen aan het woord, afgewisseld door muziek uit de jaren '80. Zeer interessant om naar te luisteren. Het zijn en blijven boeiende verhalen tenslotte! Download hier: https://mega.nz/#!xZ5hnB7A!lb-CbI1hCOAoJmNqJTJsBTZH_gPlrW_iZudrYM4kvjE
 5. Geweldig. Dank! Alsof ik weer bij mijn ouders aan de keukentafel zit en naar de radio luister. Terug in de 80's. :-)
 6. Mart538 leest hier wel mee, denk ik, en heeft een tijdje geleden al eens Maeva jingles gepost. Misschien kan hij je helpen?
 7. Mijn dank is groot. Wat een geweldige zender. Heb de afgelopen dagen meerdere uren beluisterd en krijg er geen genoeg van :-) Ohja, weet iemand waarom Antigoon destijds gestopt is? Hier in de omgeving Rotterdam kon ik ze altijd beluisteren op de richtantenne. Klonk super.
 8. Alsjeblieft Niels: https://mega.co.nz/#!FRZSiRgY!VmXry_gsgEEL0xPLQs5GtZDlDeV-zO5nElZ6CLN835Q
 9. Hallo Martin, kan het zijn dat de bovenste link niet werkt?
 10. Mooi spul Renegade. Dat Simple and Free pakket in stereo-uitvoering......zoek ik al jaaaaaaren! ;-) Heb jij hem toevallig al?
 11. Geweldig om te lezen. Zal eens goed zoeken want volgens mij moet ik ook nog opnames hebben van deze zenders. Dank tot zover. Mooi man!
 12. Waren dit ook de mensen die achter het NOVA project zaten ook ergens rond de begin jaren 90? Ook een zender met 1 bandje op autoreverse, Nova jingles en een knuppelhard signaal in Brabant en een deel van Zuid Holland.
 13. Hallo Junebug. Interesse is er zeker dus als je tijd hebt.....graag :-) Dank bij voorbaat.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.