Jump to content

Gino D

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About Gino D

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Robert. Of ze er niet van gehoord hebben, dat durf ik niet te zeggen, maar wel dat ze het gebruikt hebben, en wel hierom: "The original LASER did not exist anymore; A direct 'feeling' with the background of a pirate radio station; The English spoken jingles of the original Laser were a good 'fit' with our music style and were available immediately, without real investments." Overigens Lazer Belgiรซ heeft in het begin ook met LaSer geadverteerd, in 1991, wanneer ze parties organiseerden ๐Ÿ˜‰
 2. Mocht iemand het nog interesseren, er is ook een Mixcloud pagina met verschillende opnames uit verschillende jaren ๐Ÿ™‚
 3. Hoi, Heb er nog 2 bijgezet in 1986, die er zo te zien nog niet bijzaten, je moet ze alleen nog even hernoemen zag ik. 19860508-2030-2200-AdamCurry&JeroenVanInkel-Curry&VanInkel en 19860530-2100-2200-AdamCurry&JeroenVanInkel-Curry&VanInkel Die komen dacht ik ook ooit hier of ander radio forum vandaan, maar dat weet ik niet zeker meer.
 4. Een week voor mijn verjaardag ๐Ÿ™‚ Supergaaf. Ik was toen nog redelijk jong, maar kan me de tijd zeker nog wel herinneren. Michael Jackson was toen echt helemaal hot net als Doe maar.... en de Shorts een echte kermis hit ๐Ÿ˜‰
 5. Nou, officieel op de radio is dat niet herhaald geweest. Voor zover ik het me nog kon herinneren, was de week erop beetje een aparte uitzending.
 6. Zit in de buurt van mij geboortedag, namelijk de 17e ;-) maar in de opname hebben ze over zaterdag 12 Juni. Een week eerder dus :-)
 7. Leuk dat dit de herhaling is, die wellicht op de eerste of tweede Veronica uitzenddag in 1989 is geweest. De eerste uitzending duurde het einde met wind veel langer (maar dat is puur voor de Liebrand liefhebbers ;-) ) Nee, ook deze link werkt niet helaas.... Permission Denied, "Gente di mare" by Umberto Tozzi may be available for download from Amazon.
 8. Aantal had ik aantal jaar geleden ook al binnengehaald, maar Hans Hendriks weet toch nog steeds met pareltjes te komen. En ze klinken ook nog eens goed qua geluidskwaliteit :-) Ik heb zelf ook gekeken, maar tot nu toe niet een top 40 gevonden die hier nog niet gepost is...
 9. Smaken verschillen dus, want ik vond het juist steeds beter worden. Lekkere dance, maar dat zul je dus niet bedoelen ;-)
 10. Leuk, om het zo af en toe weer op te halen. Rond deze tijd in 1992, werd er naast de oersterke 97.1 frequentie (die een tijdje alleen de avond in de lucht ging) ook uitgezonden via de 102.6 via de locatie van Discotheek Barocci. Die zender had blijkbaar ook een groot bereik, want kende destijds mensen uit Zuid Holland die er ook naar luisteren, en ik dacht via de 97.1 maar het was via de 102.6. Knap, maar het werd gedaan m.b.v. een richting antenne. Ook toen hadden ze nog geen concurrentie van andere zenders. (Channel X begon pas in Mei ofzo met uitzenden) In 1993 was inmiddels "de Bipt" al een aantal keer op bezoek geweest, en niet voor de koffie alleen, en er hadden al wat verschillende frequenties gebruikt / getest. In 1993 zonden ze op dat moment uit via de 87.5 FM (ja, het begin van de band), vanaf een uur of 7 's avonds en via Antwerp FM 105.1 (overdag Antwerp FM, in de avond het "programma" Lazer). Ze hadden toen overigens al iets meer concurrentie. Rave FM in Schoten zond uit op de 106.3 met als slogan "The First Legal Housestation". Channel X had zijn glorietijd al achter de rug, en was volgens mij 1993 nog zoekende naar een nieuwe locatie. In 1994 waren ze er in ieder geval weer.
 11. Het blijft goed he ! Jammer dat er zoiets niet meer is op de radio, maar destijds was het genieten, elke dag weer opnieuw.
 12. Nu ik het nog een keer lees, heb je inderdaad gelijk ! Kortom, het is goed zo :-)
 13. Het geluid klinkt helemaal niet veel minder. Het geluid kinkt gewoon goed ! Merk wel dat er wat nieuwe jingles tussenzitten. Ik zou zeggen, niet teveel veranderen. het is goed zo.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.