Jump to content

Lokeend

Members
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

About Lokeend

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben aan het lezen in het boek en moet zeggen dat het lekker leest. Kortom een prachtboek van Ferry.
 2. Ik wacht met smart op het boek, heel benieuwd naar de inhoud. Het ziet er in ieder geval aan de buitenkant leuk uit. Nu benieuwd naar de binnenkant.
 3. Martinja zou je de uren van Jos Verheij van het programma Bunkergebeuren nog een keer als download willen plaatsen a.u.b. Dit omdat ik contact heb gehad met Wim de Groot en hij de uren graag wil hebben. Bij voorbaat dank.
 4. Wie weet wat er van de dj van Radio Delmare Jan Romer is geworden? Hij zat samen met Rene de Leeuw op het eerste zendschip van Delmare.
 5. Weet iemand wanneer het boek over Radio Mi Amigo van Ferry Eden precies uitkomt?
 6. Ik heb ooit wel eens ergens gelezen dat Radio Delmare spullen van de Magdalena gehaald heeft die in Viane lag bij Van der Marel sloopbedrijf. Weet iemand hier meer van?
 7. Weet iemand wat er met het schip de Scheveningen 54 van Radio Delmare gebeurd is? De Aegir en de Martina zijn als ik het goed heb gesloopt op Viane bij Van der Marel.
 8. Ik woonde in Noorgouwe en nu in Zierikzee, op Schouwen Duiveland. Den Osse vlakbij. En Inderdaad Martin Delmare, Caroline en Mi Amigo perfect te ontvangen.
 9. Waar ben je geboren in Zeeland Martin?
 10. Ja inderdaad Leendert misschien ook wel een beetje Zeeuwse uitspraak.
 11. Ik woon 10 kilometer van het dorp vandaan, maar hij spreekt het toch echt verkeerd uit. Ferry spreekt het uit als Scharendijke en je spreekt het uit als dubbel a scha(a)rendijke.
 12. Ik vraag me af of er ooit gereageerd is door de adverteerder bij Radio Delmare voor Dolfirodam in Scharendijke. Het was ingesproken door Ferry Eden, maar die sprak de plaats Scharendijke verkeerd uit. Het bedrijf is er niet meer, eerste verhuist naar Maastricht en daarna falliet. Misschien weet Leendert er wat van.
 13. eIs er iemand die bij de Firma Prodihaag, de dekmantel van Radio Delmare ooit een bandje bij de cassetteservice heeft besteld. Misschien dat Leendert weet of deze service ook echt goed liep. Ik heb indertijd twee bandjes besteld. Een met de geschiedenis van Radio Delmare verteld door Rene de Leeuw en een van Ronald Bakker met Wakker worden met de Bakker.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.