Jump to content

Lokeend

Leden
 • Posts

  259
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lokeend's Achievements

Liefhebber

Liefhebber (6/14)

 • Erg populair Rare
 • Gespreksstarter Rare
 • Goede reageerder
 • Eerste bericht
 • Samenwerker Rare

Recent Badges

211

Reputation

 1. Dat het in Middelburg lag niet hoor. Daar was een grote herdershond aanwezig voor de bewaking.
 2. Oud Mi Amigo dj Norbert is vanmorgen overleden. Hij is 83 jaar geworden. Hij was presentator bij BRT2 en Mi Amigo, later was hij de oprichter van VBRO Radio in Brugge. Ook was hij zanger met o.a. Liedje voor Mary-Ann, Pas op de verf en was hij Leadzanger bij de Mi Amigo Boys die het strijdlied Mi Amigo uitbrachten.
 3. Van der Marel zat in Viane een plaatsje vlak bij Ouwerkerk. Hij is zelf al overleden. Zijn dochter leeft nog wel en woont ook nog op Schouwen-Douweland.
 4. Misschien moeten we blij zijn dat er nog iets van de Norderney bestaat, plannen zat maar helaas niemand met geld.
 5. Delmare is precies 100 dagen in de lucht geweest.
 6. De singles bij Veronica waren te herkenbaar aan de gele hoesjes met opdruk. Maar hoe was het met de lp's waren hier ook speciale hoezen voor of bleven die gewoon in de originele hoezen?
 7. In het boek van Auke Kok staat dat hij niet uitgenodigd was hoewel ze toch veel gebruik van hem maakten. was met een bootje wel in de buurt van de Norderney, aldus dat schrijft Auke Kok.
 8. Vader Abraham is overleden, hij is 87 jaar geworden. Hij had ook een programma tot de laatste dag op Veronica. Ook bracht hij regelmatig nummers over Veronica uit. Eerder werkte hij voor RNI en later voor Radio Monique. Wel vreemd (vindt ik) dat hij op 31 augustus 1974 niet op de Norderney mocht zijn, hij was er toch tot de laatste dag. Maar misschien weet Juul de reden.
 9. De eerste live dj van Radio Delmare Rene de Leeuw is overleden. Hij had de ziekte ALS. Na zijn Delmare avonturen was hij vooral bekend als dj bij Radio Decibel.
 10. ik had 3 cassettes besteld bij Prodihaag, en binnen een week geleverd.
 11. De spullen die in de studio in Oostburg stonden zijn publiekelijk verkocht. Piet geen behoefte aan gehad daar iets te kopen? Grt Rieni
 12. Je kunt er nog steeds naar toe....ligt in Amsterdam vlak bij het Veronica schip.
×
×
 • Create New...