Jump to content

Lokeend

Members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About Lokeend

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit moet je toch een speciaal gevoel geven Leendert als je ziet hoe het schip er nu uitziet. Op de ene foto ligt de Morgenster naast de Martina, was dat het derde schip van Radio Delmare?
 2. Sorry Jaap maar ik had het bij Vader Abraham over zeezenders. Hilversum 3, Cable 1 en Radio 192 zijn geen zeezenders.
 3. Radio Delmare had als eerste postbus een adres in Marbella, weet je ook wie daar de post ontving Leendert.
 4. Maar Vader Abraham ook nog op Radio 819, dus op vier verschillende zeezenders dat is denk ik de enigste op vier zenders.
 5. Vader Abraham dj geweest bij Radio Noordzee, Radio Veronica en Radio Monique, dat kunnen er niet veel zeggen denk ik.
 6. Ik ben aan het lezen in het boek en moet zeggen dat het lekker leest. Kortom een prachtboek van Ferry.
 7. Ik wacht met smart op het boek, heel benieuwd naar de inhoud. Het ziet er in ieder geval aan de buitenkant leuk uit. Nu benieuwd naar de binnenkant.
 8. Martinja zou je de uren van Jos Verheij van het programma Bunkergebeuren nog een keer als download willen plaatsen a.u.b. Dit omdat ik contact heb gehad met Wim de Groot en hij de uren graag wil hebben. Bij voorbaat dank.
 9. Wie weet wat er van de dj van Radio Delmare Jan Romer is geworden? Hij zat samen met Rene de Leeuw op het eerste zendschip van Delmare.
 10. Weet iemand wanneer het boek over Radio Mi Amigo van Ferry Eden precies uitkomt?
 11. Ik heb ooit wel eens ergens gelezen dat Radio Delmare spullen van de Magdalena gehaald heeft die in Viane lag bij Van der Marel sloopbedrijf. Weet iemand hier meer van?
 12. Weet iemand wat er met het schip de Scheveningen 54 van Radio Delmare gebeurd is? De Aegir en de Martina zijn als ik het goed heb gesloopt op Viane bij Van der Marel.
 13. Ik woonde in Noorgouwe en nu in Zierikzee, op Schouwen Duiveland. Den Osse vlakbij. En Inderdaad Martin Delmare, Caroline en Mi Amigo perfect te ontvangen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.