Jump to content

Lokeend

Members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About Lokeend

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heeft iemand er ook een opname van?
 2. In het Free Radio Magazine van juli 1979 stond een programmaoverzicht van Radio Delmare dat op zaterdag en zondag van 08.00u tot 10.00u Jan Olienoot te horen was. Dit was volgens mij Leendert Vingerling. Is dit programma ook echt gezonden. Grt Rieni
 3. Bedankt alvast Juul. grt Rieni
 4. Juul, nu 18 april niet doorgaat wilde ik u vragen wilt u misschien de QSL kaart met de post versturen. Uiteraard betaal ik postzegel en wil er wel meer voor betalen. Als u dit wilt doen graag het banknummer waar ik het naar over moet maken en hoeveel. Grt Rieni.
 5. Sorry Juul ik bedoelde ermee te zeggen, ik weet niet of het klopt wat ik er over gelezen had. Wist ook niet meer dat het op de Norderney site stond. Grt Rieni.
 6. Ik weet niet of het klopt Juul maar ik heb wel eens ergens gelezen dat die regeling voor 31-08-1974 er niet zomaar kwam. Schijnbaar zijn er daar nog wel wat woorden overgevallen.
 7. Delmare Enterschijf
 8. Ik zou er graag een willen hebben Juul, ik zal kijken of ik je kan vinden op 18 april. Grt Rieni Lokerse.
 9. Dank je voor de uitleg Leendert Rene van der Horst is Peter van der Holst neem ik aan. Grt Rieni
 10. Ja daar zijn een heleboel oud dj's. En de dj's Bert Bennet, Frans van der Drift, Norbert en Wil van der Steen van Radio Mi Amigo zien elkaar ook regelmatig. Ja RNI was zes jaar geleden maar toch echt een reunie.
 11. Bij Radio Noordzee hadden ze 31 augustus 2014 een reunie in Café en Brasserie de Jonge Haan in Hilversum. Bij Mi Amigo hebben ze al een paar jaar reunie uitzendingen vanuit de haven van Blankenberge, ook dit jaar weer vanaf Hemelvaarstdag en de drie dagen erna vanaf het schip Castor in de haven van Blankenberge.
 12. Wat ik mij af vraag, bij Veronica, Noordzee en Mi Amigo is er elk jaar wel een reunie, gebeurd dit bij de oud medewerkers van Delmare ook? Grt Rieni.
 13. Lokeend

  Corona

  Was als ik het goed hebt van Radio Monique zelf met Rob Otlhof erbij. Was ook een krantje maar heeft niet lang bestaan.
 14. Heeft er iemand programma's van Radio Mi Amigo van 4 augustus 1974.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.