Jump to content

Lokeend

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Lokeend

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De belgische zanger, ook nog dj geweest op Radio Mi Amigo is overleden. Hij is 70 jaar geworden. Hij maakte programma's tot dat men naar Playa de Aro ging.
 2. Dank je wel Juliaantje Grt Rieni
 3. Is er iemand die opnames heeft van de zeezenders van 4 augustus 1974? Grt Rieni.
 4. Ik ga er nog een keer kijken. heb vandaag twee kaartjes gewonnen inclusief een drankje.
 5. Ik reageer eindelijk nooit op discussies, ik ben meer een lezer zeg maar. Maar waarom elkaar elke keer afkatten. Als de een wat tegen de ander zegt dan doet de ander niet meer mee enz. Een beetje flauw allemaal toch. Laat iedereen in zijn waarde, de ene mens is de andere mens niet en dat is maar goed ook want anders waren we allemaal hetzelfde. Toch wens ik iedereen een gelukkig kerstfeest en een gezond nieuwjaar. Grt Rieni.
 6. Ik las op Radiopedia dat bij de medewerkers van Radio Noordzee Internationaal de Veronica nieuwslezer Leo de Later daar ook bijstaat. Weet iemand of hij daar ook daadwerkelijk heeft gewerkt. Grt Rieni.
 7. Heeft iemand hier een mp3 van. Grt Rieni.
 8. Jan Boezeroen die leeft nog. op 18 november een groot optreden omdat hij 60 jaar in het vak zit. Dus nog springlevend. Grt Rieni.
 9. Wie mag dan nieuwslezer René Steenhorst van Veronica zijn in het artikel in de Telegraaf, ik heb er nog nooit van gehoord. Wie wel? Grt Rieni Lokerse
 10. Piet van der Vooren, ik wil graag het interview over de berging in pdf hebben als dat kan. Waar moet ik het e-mail adres naar op sturen Mvg Rieni Lokerse
 11. Wie heeft voor mij het boek Sylvain Tack te koop, ben al jaren op zoek naar het boek. Grt Rieni.
 12. Ook te zien in het Veronica Museum in Nijkerk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.