Jump to content

Harm ten Brink

Members
 • Posts

  1,632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Harm ten Brink last won the day on May 25 2016

Harm ten Brink had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amsterdam

Contact Methods

 • Website
  http://www.bedrijfsfotograaf.nl

Recent Profile Visitors

6,379 profile views

Harm ten Brink's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

1.3k

Reputation

 1. Moet je even de browser verversen want Rafaella staat er niet meer op...
 2. Ik heb er een item aan gewaagd met 3 foto's op de website onder de rubriek "Gouwe Ouwe van de week". www.extram.nl
 3. Prachtige aankoop! Geen idee waar je in Noord-Holland woont maar als je Extra AM (1332 kHz) kunt ontvangen dan wil ik graag een foto plaatsen op de website. Voor je wat je vraag betreft moet je bij Juul Geleick zijn.
 4. Het is overigens Ferry Eden zonder s. Het enige wat ik ongemakkelijk vond was de nieuwslezer die liep te pochen dat hij na Radio 192 bij het "nieuws" is blijven werken om vervolgens een pruts bulletin voor te lezen. Gelukkig heeft Alex dat eruit geknipt.
 5. Inderdaad, die link had ik niet gelegd...
 6. Echt een hoogvlieger ben je niet hè?! Om te beginnen is het mijn berichtgeving niet maar citeer ik slechts... Dat Lex bij Dolfijn is begonnen is bij het grote publiek niet bekend en in de context van dit persbericht (Veronica) ook niet relevant. (Alsof ik niet zou weten wie Lex Harding is...)
 7. Een opmerkelijke quote omdat Lex eerder niets met die club van doen wilde hebben... "Van de commercial met Rob Stenders en Caroline Brouwer zijn twee varianten, waarvan één is ingesproken door Lex Harding. Het radio-icoon is zijn carrière begonnen op het zendschip van Veronica en later jarenlang radiobaas en boegbeeld geweest van het publieke Radio Veronica. De zender geeft met Harding als voice-over een knipoog naar de historie en ziet zijn medewerking als zegen op de nieuwe koers van het station."
 8. J.R. had een reclamebureau ingeschakeld en dat leverde 21 professionele spots op. Het waren bijna hoorspelen want de oorspronkelijke lengtes lagen tussen de 30 en 50 seconden. Dat leverde veel irritatie op bij zowel de luisteraars als programmamakers. Ik heb voor een aantal zenders de schaar er in gezet omdat ik een van weinigen was met een bandrecorder op 38 cm. Hier is er een met de naam "Vrienden". https://pixeldrain.com/u/pVUpFG2y
 9. Juist, en wij van Radio Unique willen dolgraag weten waar Franklin gebleven is. We zochten hem een paar jaar geleden al voor een reünie maar hij lijkt spoorloos te zijn... Wie het weet mag het zeggen!
 10. Misschien moet je je vraag wat duidelijker formuleren...
 11. O jee, dan moet ik dus oppassen! Heb zo'n beetje alles gedaan (en nog steeds) wat God verboden heeft...
 12. Moet je hem er ook even bij zetten: https://pixeldrain.com/u/ZVi6ChYA
 13. Ik denk eerder dat er een zakelijk motief achter zit. Vergeet niet dat de heren inmiddels ook op leeftijd zijn. Als je je bedrijf wilt continueren moet je met je tijd mee gaan en verjongen. Op deze manier talent coachen en naar binnen halen zorgt voor een soepele overgang en kunnen ze straks met een gerust hart met pensioen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.