Spring naar bijdragen

Harm ten Brink

Leden
 • Aantal bijdragen

  1256
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

721 Excellent

Over Harm ten Brink

 • Rang
  Hard Lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Amsterdam

Contactmethoden

 • Website
  http://www.bedrijfsfotograaf.nl

Recente profielbezoeken

2753 profielweergaven
 1. Harm ten Brink

  Lex Harding

  Heren, Ik begrijp inmiddels dat het om een privé persing gaat. De contacten destijds met platenmaatschappijen waren zó hecht dat dat niet ongebruikelijk was. En strikt genomen heeft deze persing dus helemaal niets met de zeezender te maken. Het is hoogstens een curiositeit, niets meer en niets minder.
 2. Harm ten Brink

  Lex Harding

  Als ik al zou stoppen dan komt er zeker geen laatste uur!
 3. Harm ten Brink

  Lex Harding

  Ja Juul, het zit me allemaal een beetje tegen. Als het een privé persing is geweest heb ik natuurlijk niets gezegd... En nee, ik heb hem niet gekocht!
 4. Harm ten Brink

  Lex Harding

  Wat een gelul zeg, het is destijds toch openbaar gemaakt? Er staat me vaag bij dat we deze discussie lang geleden ook al eens hebben gehad.
 5. Harm ten Brink

  Radio Noordzee - Jinglemontage 1974

  Beste EventRMA, Je bent natuurlijk vrij in het nabewerken en opnieuw aanbieden van geluidsmateriaal al kun je jezelf ook de vraag stellen of dat überhaupt wel zinvol is. Overigens hebben de echte verzamelaars dit materiaal al lang en breed in originele CD kwaliteit op de plank liggen. In technisch opzicht vind ik het nabewerken van gecomprimeerd MP3 materiaal volstrekt onzinnig. Waar ik slecht tegen kan is als mensen zich in een 'underdog' positie manoeuvreren. Dat doe je door je af te vragen of jouw bijdragen gewaardeerd worden en/of dat sommigen enkel de voorkeur geven aan audio in een lage bitrate die van links naar rechts zweven in het stereospectrum. Vervolgens sluit je af met de opmerking dat je liever hebt dat je posting genegeerd wordt. Dat schuurt nogal met de eerste aanhef van je bericht 'reacties in woord en beeld zijn steeds welkom. In dit specifieke geval zou ik de file gewoon weggeflikkerd hebben omdat het zonde van de tijd en moeite is, jouw tijd wel te verstaan. En dan tot slot, reverb is niets meer en minder dan galm! Maar dat kan Niels veel beter uitleggen dan ik...
 6. Harm ten Brink

  Radio Noordzee - Jinglemontage 1974

  Whahaha, ik zie in de verte stoomwolken uit iemands oren komen....
 7. Harm ten Brink

  Extra AM gaat niet uitzenden vanaf het REM-eiland

  Aan deskundigheid heeft het zeker niet gelegen, Ruud. Het is in meerdere opzichten een toplocatie, midden in 't IJ omringd door brak water. Op de zee na kun je je geen betere ground wensen... Er zijn 4 antenne-voorstellen afgewezen op lengte plus nog een aantal andere fysieke beperkingen zoals het aanbrengen van de topload. Kortom, als je geen fatsoenlijke straler kunt plaatsen en beperkt wordt tot 5 meter dan kom je de straat niet uit. Met de Norderney ben ik wel bezig geweest maar dat verliep erg moeizaam en was ook niet mijn eerste keus. Enerzijds wilde ik niet de naam krijgen 'Veronicaatje' te willen spelen en anderzijds ligt er een gigantische hotelboot in de weg. De nieuwe uitbaters begrepen aanvankelijk niet eens wat de bedoeling was...
 8. Harm ten Brink

  Voor intimi

  Ik vind 'bewust' een tikkeltje aanmatigend, Leendert. Ben ik niet van je gewend. Hoewel het voorval wel een plaats verdiend op de website. Juul zal ongetwijfeld een afweging hebben gemaakt.
 9. Harm ten Brink

  opname c-quam

  Onzin! Wie op 1224 kHz zit heeft last van 1215 kHz uit Engeland. De uitgifte van 1224 door AT voor LPAM is dus op zijn zachtst gezegd niet de meest slimme zet geweest.
 10. Harm ten Brink

  Laser 558 - 02-11-1985 - 1400-1500 - Jeff Davis

  Doe ik deze er nog even bij. Gemaakt in 1987 toen we vanaf de Ross met een rubber bootje naar de Communicator voeren. Op een spiegelgladde Noordzee, dat dan weer wel. Overigens geen idee wie dit zijn...
 11. Harm ten Brink

  Radio Mi Amigo - Instrumentals 1974 1979

  Ja, je hebt natuurlijk wel een punt, maar... Er zijn mensen die verzamelen om het verzamelen waarbij de kwaliteit niet ter zake doet, en je hebt verzamelaars zoals ik, die alleen geïnteresseerd zijn in origineel onbewerkt materiaal in WAV of FLAC. Deze discussie hebben we jaren geleden ook al gevoerd over de zin en onzin van het bewerken van MP3 materiaal. Bottomline hebben we hier nu eenmaal oude en nieuwe verzamelaars. Een kwestie van iedereen in zijn eigen waarde laten denk ik dan.
 12. Harm ten Brink

  Radio Bloemendaal uit de lucht

  Hier in Amsterdam om 14:40 uur ook niets...
 13. Harm ten Brink

  Onderzoeksbureau: Zwitsers kiezen voor behoud publieke omroep

  "In our lives we're a slave to money, and then we die"
 14. Harm ten Brink

  Radio Bloemendaal uit de lucht

  Het punt is dat daar nergens iets over te vinden is. Dat roept op zijn minst vragen op over de legitimiteit van het gebruik van deze frequentie in Nederland. Maar wie het weet mag het zeggen...
 15. Harm ten Brink

  Radio Bloemendaal uit de lucht

  Dan heb ik nieuws voor jullie! Ik heb over deze frequentie al enige tijd contact met Radio Bloemendaal en AT in Groningen. Reden is dat ik af wil van 1224 kHz door het gespetter van Absolute Radio gedurende de avond en nacht. 1116 kHz is aanmerkelijke 'schoner', zo is gebleken tijdens een (illegale) testuitzending 's nachts. AT zelf is niet echt scheutig met informatie omdat ze mij geen voorkeurspositie willen geven. Zo kreeg ik een ontwijkend antwoord op de vraag of ze wellicht een contourkaart voor 1116 kHz hebben liggen. Ik ga gemakshalve uit van een radius van 25 à 30 km. Ze merkten echter wel op dat verplaatsing naar Amsterdam geen probleem zal opleveren en onderschrijven dat 1224 kHz in de Randstad voor LPAM 's avonds en 's nachts eigenlijk niet veel zin heeft. Uitgerekend vandaag meldde Radio Bloemendaal mij dat de vergunning voorlopig niet wordt ingeleverd. Sterker nog, men bekijkt nog een optie om de zender en antenne te kunnen verplaatsten. Of er een relatie is met DAB heb ik niet gevraagd maar de suggestie die Piet aandraagt zou een plausibele kunnen zijn.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.