Jump to content

Harm ten Brink

Members
 • Content Count

  1,268
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Harm ten Brink last won the day on May 25 2016

Harm ten Brink had the most liked content!

Community Reputation

778 Excellent

About Harm ten Brink

 • Rank
  Hard Lid

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amsterdam

Contact Methods

 • Website
  http://www.bedrijfsfotograaf.nl

Recent Profile Visitors

3,472 profile views
 1. Ja, als we toch reclame maken, bij Extra AM ligt het zwaartepunt op de jaren 60 en 70 met de gebruikelijke knipoog naar de Engelse en Nederlandse zeezenders. Binnenkort kom ik met meer nieuws omdat er een aantal drastische veranderingen worden doorgevoerd.
 2. Er vindt een personeelsreünie plaats dus aan 'herdenken' moet je niet te zwaar tillen. Ik op mijn beurt heb een paar jaar terug met een aantal andere licentiehouders de laatste Top 40 en Tipparade uitgezonden. Op zo'n dag is er dan even een piek in luisteraars maar verder levert het helemaal niets op. En heel eerlijk gezegd zie ik de toegevoegde waarde niet wanneer derden, zoals ik, zoiets organiseren. Het doet 'pijn' om te constateren dat de vroegere medewerkers er geen zin meer in hebben. Tegelijkertijd kan ik me er wel iets bij voorstellen, op een gegeven moment is het klaar! Dit jaar haak ik sowieso af omdat ik een nieuwe 'broadcast pc' en uitzendlocatie moet inrichten voor mijn eigen zender.
 3. Ja Wim, iets dergelijks initieerde ik een paar jaar geleden ook al. Gaat toch meer tijd in zitten dan je zou denken, en het mag niets kosten natuurlijk...
 4. Ik mag toch hopen dat hij eerst de zender heeft uitgezet en daarna pas de mast liet zakken... 🤔
 5. Nou vooruit, uit de master die ik decennia geleden voor Ferry heb gedigitaliseerd. De gezongen en instrumentale versie met backing vocals: https://pixeldrain.com/u/a-HLbVEf Trinity-Ferry Eden show plus backing.mp3
 6. Geen idee, maar de Norderney blijft volgens Herbert liggen waar hij ligt. Dat hoorde hij uit de mond van Nimet Akdemir.
 7. Ja Wim, die vraag had ik al beantwoord.
 8. Hier is 'ie nog een keer: Candlelight sample.mp3 https://pixeldrain.com/u/KAFeePDV
 9. Het gaat om de Candlelight jingle van 'The Coldest day in my life'
 10. Fouten? Het was gewoon onrechtmatig, dat wisten ze donders goed en hebben de nasleep gewoon ingecalculeerd. Het effect was daar, géén zeezender! Ross idem dito, maar nu in samenwerking met andere landen. Ga daar maar eens tegen procederen.
 11. Die werkwijze verklaart wellicht waarom je niet bij iedereen met open armen wordt ontvangen... Mijn moeder zei altijd: 'Met stroop vang je meer vliegen'.
 12. Bij LPAM is er in ieder geval géén toezicht! Ik heb een keer gebeld met de vraag waarom ik jaarlijks ruim 200 Euro moet betalen terwijl er feitelijk helemaal niets wordt gecontroleerd. Het antwoord was dat wettelijk is bepaald dat iedereen aan de hand van omzetcijfers en technische bereikbaarheid een bijdrage aan de staatskas moet leveren. Omzet en winst maak ik niet, net als Lex, en het aantal in potentie te bereiken aantal luisteraars is zowel voor DAB als voor LPAM zéér discutabel. Maar ja, die hele organisatie bestaat uit juristen en voeren star de beleidsregels uit. Hoewel het CvdM in formele zin verantwoording aflegt aan de Minister voelde men zich niet geroepen om een andere, lees realistische, berekeningsmethode voor LPAM voor te leggen aan het verantwoordelijke Ministerie. In mijn ogen is dit een ongeloofwaardige organisatie die alleen maar geld binnen harkt, en dan zeg ik het nog netjes...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.