Spring naar bijdragen

Harm ten Brink

Leden
 • Aantal bijdragen

  1216
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

670 Excellent

Over Harm ten Brink

 • Rang
  Hard Lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Amsterdam

Contactmethoden

 • Website
  http://www.bedrijfsfotograaf.nl

Recente profielbezoeken

2455 profielweergaven
 1. Harm ten Brink

  gezongen jaartal jingles

  Ja, natuurlijk heb ik die...
 2. Harm ten Brink

  gezongen jaartal jingles

  Kijk, die gesproken jaartal jingles van Tom zeggen me dan weer niets terwijl ik meen alles toch wel een beetje te hebben liggen. En met gesproken doel je toch op 'droog' ingesproken? (ik vind hem wel grappig...) 😀
 3. Harm ten Brink

  Mast Hoogezand

  Eerlijk gezegd heb ik liever 1116 dan 1224, waarom is denk ik wel duidelijk...
 4. Harm ten Brink

  gezongen jaartal jingles

  Wat moet je er mee?
 5. Harm ten Brink

  Help - hulp

  Gecondoleerd, Juul. Een plotseling heengaan komt toch altijd als een schok. Niemand heeft nog gereageerd dus ga even voor je aan de slag. (Bestanden verstuurd!)
 6. Harm ten Brink

  Norderney wordt Noorderschip met nieuwe bestemming.

  In het Veronica-schip dat aan de NDSM-pier ligt opent binnenkort een nieuwe club met terras. Sinds november 2013 ligt het schip aangemeerd in Noord en doet daar dienst als activiteitencentrum. De Amsterdamse DJ David Cornelissen is de man achter het nieuwe concept, dat Noorderschip gaat heten. Volgens hem wordt het een compleet horeca-concept. 'Van ontbijt tot ontbijt', zegt hij op zijn eigen Facebook-pagina. Cornelissen hoopt dat Noorderschip een nieuwe 'culturele haven' zal worden op en rond de NDSM-werf. 'We focussen ons op de lokale initiatieven en collectieven die nog een plek nodig hebben in Amsterdam', zegt Cornelissen. 'We willen een plek creëren waar je langere tijd wil doorbrengen en waar je niet enkel komt voor een DJ die geboekt is of een live act. Op deze manier zullen we onszelf moeten uitdagen en ook de scene.' Cornelissen vult aan dat het belangrijk is dat er een plek is waar ook kleinere initiatieven een kans krijgen, maar die ook makkelijk een club gevuld krijgen. Evenementen zijn nog niet aangekondigd, maar overdag zal het schip plek bieden voor cursussen, lezingen en kunstexposities. Verder komt er ook een restaurant in het schip met een terras. Onder zeeniveau, in het ruim, komt het club-gedeelte. In totaal kunnen er 300 bezoekers terecht in Noorderschip. Op 11 mei gaat Noorderschip open.
 7. Harm ten Brink

  En ze zijn er nog steeds, jammer van deze

  Zonde van dat mastje...
 8. Harm ten Brink

  Radio Caroline op 648 kHz

  Ik schat zo in dat die kas als kooi van Faraday fungeert. Een externe antenne in de vorm van een gespannen draad gaat je wellicht helpen...
 9. Harm ten Brink

  Ad Roberts Overleden

  Morgen, vrijdag 13 april om 10 uur, draaien diverse radiozenders het nummer Spirits having flown van de Bee Gees ter nagedachtenis aan Ad Roberts. Wie zich geroepen voelt om mee te doen...
 10. Harm ten Brink

  "Artist seperation" Mixtime Direttore 4.0.0 Broadcast

  Ik roep maar wat hoor, maar moet alle muziek niet juist in één directory staan en de artist name met precies dezelfde spelling en gekoppeld met een underscore?
 11. Harm ten Brink

  Dit forum

  Kom op zeg, stuur hem een PM, schrijf dat 'ie de tering kan krijgen en de typhus tegelijk, en ga weer over tot de orde van de dag.
 12. Harm ten Brink

  Zendbuis

  Beterschap kerel!
 13. Harm ten Brink

  'Grand dame' Mies Bouwman (88) overleden.

  Foto: Harm ten Brink
 14. Harm ten Brink

  Radio Mi Amigo Help!!!

  ...and the question is? (...)
 15. Harm ten Brink

  Artiest - Titel gezocht

  Dat werd al een beetje verklapt: Luke with the Dream Express - I can't take it.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.