Jump to content

bert ree

Members
 • Content Count

  1,684
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bert ree last won the day on October 10 2017

bert ree had the most liked content!

Community Reputation

2,525 Excellent

1 Follower

About bert ree

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

2,898 profile views
 1. De Belgische justitie, dat duurt altijd een tijdje vooraleer ze op gang komen. Ik dacht dat de processen tegen Mi Amigo pas goed op gang kwamen in 1978 en toen Mi Amigo in 1979 opnieuw in de lucht kwam, was de justitie er snel bij, want voor hen was dit hetzelfde dossier. Ik meen me te herinneren dat de benaming Vliegende top 50 opdook na de inval in Brakel. Peter van Dam en Rob Ronder deden een tweetal maanden het programma live van boord en zo kon het gebeuren dat toen men het programma weer op tape deed dat dit vroeger werd opgenomen dan het vorige dat live was geweest. Peter had helemaal geen idee van de samenstelling van de top 50 ervoor en begon gewoon opnieuw zonder te verwijzen naar de samenstelling van de week ervoor. Nood breekt wet. Dat de justitie achter Mi Amigo zat, kwam in de pers terecht. Over Caroline hoorde je niks in de Belgische kranten. Zo kwam ik enkele jaren geleden iemand tegen die heel kort een advertentie had lopen op Caroline in 79 80. Hij bleek veroordeeld en tot enkele jaren terug stond die veroordeling op zijn strafblad.
 2. interessant om met maan- en weerkalender een datum te bepalen. Ondertussen lees ik in Monitor magazine dat Brian Anderson zijn 1e programma deed op Seagull op 11 januari 74 en zijn laatste op 11 februari. Norman Barrington vanaf 9.1 tot 23.2. Andy Archer van 7.1 tot 22.2. J.J. van 7.1 tot 22.2 en Bob Noakes van 8.1 tot 19.2. Brian deed geen programma die dag, dus is tussen 12.2 en 19.2 (omwille van Bob). Dus is 16 febr. heel goed mogelijk.
 3. de kapitein had schrik.
 4. men heeft duidelijk de afstand onderschat daar het zendschip nu veel verder lag dan voor Scheveningen waardoor ze pas op 1 september in de omgeving van de MV Mi amigo kwamen en niet nog op 31 augustus.
 5. Maarten de Jong, ik dacht dat hij ook op Intercity programma had gedaan en toevallig stel ik vast dat er ook een programma terug te vinden is onder NL, maar dit moet eigenlijk B zijn, ter aanvulling
 6. J.J. zat al bij Seagull en Atlantis, hij deed o.a. programma's in het Nederlands en het Duits begin oktober 73 op Atlantis toen een aantal banden die aan boord waren, dit naast zijn programma's op Seagull toen.
 7. Intercity is inderdaad Belgiƫ West-Vlaanderen
 8. dit lijkt me eerder een programma uit januari of februari 74 tussen 3 en 6u 's morgens, er is geknipt in het programma. het is de periode dat Andy Archer, Johnny Jason en Bob Noakes. Ik kan voor het ogenblik wel niet de naam herinneren wie hier presenteert. Het is de periode dat om 6u Mi amigo begon en dat was niet in de periode van radio Atlantis.
 9. Summer is over, 31 augustus 74
 10. Bert de Groef begon ooit in Brussel bij radio 104, radio Relax, radio Contact, Huguette, Maeva Mi amigo Moetoen en daarna bij Donna, 4FM, Joe en Nostalgie maar dan onder de naam Johan Henneman
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.