Jump to content

bert ree

Members
 • Content Count

  1,632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bert ree last won the day on October 10 2017

bert ree had the most liked content!

Community Reputation

2,441 Excellent

1 Follower

About bert ree

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

2,779 profile views
 1. de tweede is duidelijk Ron VD Plas . dit vond ik nog terug in mijn archieven: Hij zat live van 30.1.77 tot 9.2.77 in de week van 6 sept 77 deed hij de vervanging van Michelle van 10-11u die week zijn er trouwens heel wat nonstop uitzendingen ipv live, op 7.9 komen ze bv pas om 858 in de lucht. op zaterdag 10.9 is het om 14u nonstop op zondag 11.9 Ron VD Plas ipv Stan Haag 11-12u Een jaar later was hij terug in Playa de Aro om in te vallen.
 2. Peter Hoogland is na Maeva in Belgiƫ ook bekend geworden met zijn programma bij Topradio dat toen ook 's nachts op tv te horen was bij VTM.
 3. Tom de Bree deed op zondagmorgen programma bij Mi amigo 45. In 1981 kon hij dagelijks programma doen bij radio Kompas in Koekelare West-Vlaanderen. Hij leerde er na verloop van tijd ook zijn vrouw kennen. Na Kompas kwam hij in september 84 bij Nova terecht, waar ook Hans Knot nog te horen zou zijn. Daarna kwam hij bij Kiss FM terecht. Bij Extra Gold 94 West Vlaanderen was hij terug te horen als Rick met CK. Op Walcheren hoor je op WFM Rick bij het ontbijt 's morgens tussen 6 en 9u naast zijn gewone werk.
 4. de Peter Hoogland hier heeft niets te maken met Delmare of Mi Amigo 272
 5. Die van Monique was een andere Ron VD Plas
 6. Had je doorgegaan als Mi amigo 272 had blijven bestaan?
 7. de Ron van de Plas waarvan hierboven ook een foto verscheen is ondertussen overleden, vernam ik tijdens de uitzendingen van Mi amigo in Blankenberge. (dus die bekend van Mi amigo en Maeva en Extra Gold94). Ondertussen vond ik terug dat hij aan boord zat van 30.1.77 tot 9.2.77 In mijn archieven vind ik nu ook terug dat hij ook diverse programma's deed in september 77 ter vervanging van Stan Haag en Michelle.
 8. In Lunch op Zee zegt Daniƫl dat zijn naam BOLEN is. Nu weten we dat ook weer.
 9. Het eerste uur met Marc VDVen en dan 66 min prog.van vroeger
 10. tot 18 oktober 73 nog zond radio Atlantis uit van 6 tot 19u, 's avonds radio Seagull. De laatste 14 dagen was dit met een noodantenne die dan ook n aar beneden kwam. Echter nieuwe programma's waren die laatste dagen niet altijd aan boord, zodat oudere programma's werden herhaald. Dit is een programma van Bart VD Laar van eind september 73 om 19u, dat tijdens de Atlantis uitzendingen werd herhaald wegens gebrek aan andere.
 11. In het programma wordt gemeld dat het augustus 1983 is.
 12. deze week scan ik nog iets in van het bekende adres
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.