Jump to content

bert ree

Members
 • Content Count

  1,921
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bert ree last won the day on October 10 2017

bert ree had the most liked content!

Community Reputation

2,933 Excellent

1 Follower

About bert ree

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

3,462 profile views
 1. ik vermoed dat hij daar ook heel lang verblijft. Wel veilig in Corona tijden.
 2. Zit Mike tegenwoordig niet continu op Sealand? ik ben volop bezig met cassettes te digitaliseren, alleen af en toe problemen dat alles in tracks wordt gesplitst. Banden zal voor later zijn als ik weer een bruikbare bandopnemer kan gebruiken.
 3. dit is waarschijnlijk een tikfout, het was in 1983 in de Top 40 gedurende 6 weken
 4. www.radiomiamigo.co.uk was afgelopen weekend in de lucht. Nico van der Stee presenteerde daar de flashbackshow onder de naam Nico van der Stee. Dat is niet onder de naam van Ron vd Plas, die wel aan boord zat maar wegens te veel zeeziek zijn snel weg was, maar later wel enkele programma's deed vanuit Playa de Aro.
 5. wat bedoel je met 390 Mi Amigo tussen 1970 en 1973?
 6. Was Piet de Prater niet bij Caroline? In september 78 was hij als Nico van der Stee te horen met de flashbackshow op Mi Amigo.
 7. dj namen die werden overgenomen van zeezenders (alsook de radionamen van de zeezenders) werd meestal gedaan omdat men dan de jingles kon gebruiken. In het midden van de jaren 60 namen sommigen bij de zeezenders de namen over die ze op jinglepakketten tegenkwamen.
 8. tot 14 juli 79 was er de normale programmering. Jan Olienood (altijd nood aan olie). Er was nog een programma in augustus.
 9. Was Q the beat al niet uit de lucht wegens financiƫle problemen?
 10. Het start donderdag om 6u 's morgens, nu zijn er al sinds deze middag testuitzendingen zodat iedereen de stream kan terugvinden. Ben al bezig met opnemen. Potplayer werkt heel vlot, ook windows 10.
 11. dit evenement kan zeker doorgaan, want het brengt alleen online programma's uit het verleden.
 12. Kevin Village werd al in 1983, denk ik, gedraaid door de Nederlandse collega's op Kompas in West Vlaanderen, ook door Hugo Meulenbroek, later bekend geworden als Jan Veldkamp.
 13. Blij dat terug te zien. Ik herinner me dat er af en toe iets verkeerd liep en dat programma's soms op andere tijdstippen werden uitgezonden dan de bedoeling was. Ik kon je toen regelmatig op de hoogte houden zodat je het toch nog kon bijhouden. Blijft die lijst online staan?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.