Jump to content

bert ree

Members
 • Content Count

  2,242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bert ree last won the day on October 10 2017

bert ree had the most liked content!

Community Reputation

3,808 Excellent

2 Followers

About bert ree

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

4,449 profile views
 1. De man herinnerde ik me van de Radio Days in Amsterdam omdat hij als een van de weinigen iedere keer weer opdook als het tijd was voor een ander station.
 2. http://www.offshoreradio.co.uk/djssa.htm#scott Dit is de Roger Scott op de foto's met al zijn andere namen.
 3. er was in Oost-Vlaanderen (omgeving van Oudenaarde) dacht ik ook een station met de naam radio Moniek en er zouden daar ook tapes gedraaid zijn geweest. Ik heb het nooit gehoord. Ik moet nog heel wat tapes digitaal omzetten en daar kwam ik de naam van Tony Berk tegen op tapes uit 1983. Ik dacht een vrije radio uit Rotterdam, maar ik moet het nog checken, want bij vrije radio's duiken soms zeezendernamen op. Als je die jingles gebruikt, moet je zelf geen jingles maken... En blijkt de man die je hoort een totaal ander persoon te zijn dan je zou verwachten als je vroeger naar een zeezender
 4. Tony Allan zal nog eens gelijk krijgen als hij iedereen een vrolijke kerst toewenst.
 5. Luc zegt tipspinner, maar in Joepie in 1973 staat dan weer hitspinner. Het blijft dus onduidelijk.
 6. https://pixeldrain.com/u/wGK26w8T Een tijdje terug nog even gevraagd aan Luc van Kapellen of het nu hitspinner of tipspinner was. Op de middengolf was het niet altijd duidelijk. Hoewel velen dachten aan de hitspinner is het blijkbaar toch tipspinner bij radio atlantis.
 7. https://pixeldrain.com/u/6K9wiMMM 1200-1949 hier het vervolg van 24.3.21
 8. https://pixeldrain.com/u/64EE1vm7 24.3.21 512-1200 dit is deel 1. Tussen 512 en 600 kan je ook de testuitzendingen meemaken. Deel 2 volgt van de rest van de dag.
 9. http://radiomiamigo.co.uk nog tot zondag kan je luisteren naar studiotapes van Mi Amigo.
 10. http://carolinecommunityradio.co.uk/?fbclid=IwAR1FQnYWJ9JuzYhMQaeydV_pJF7pk6YHp4G0e5NAnye9j_XYeQIiAvXCI64#programmes.html Ray Clark, Peter Philips en Johnny Lewis verzorgen nu de dagprogrammering van Caroline Community radio tijdens de week.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.