Jump to content

bert ree

Members
 • Content Count

  1,866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bert ree last won the day on October 10 2017

bert ree had the most liked content!

Community Reputation

2,870 Excellent

1 Follower

About bert ree

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

3,377 profile views
 1. ik zou even wat moeten opzoeken maar ik meen me te herinneren dat 60 jaar radio werd gevierd in 1983 toen men ervanuitging dat de eerste radio in 1923 was begonnen. (dat zou met een cd kunnen gevierd zijn). In 2014 vierde men 100 jaar radio omdat men toen sprak van de eerste uitzending in 1914. Georges Decaluwé kreeg zijn vergunning in 1922 of was het 1926 voor zijn radio Antwerpen. Voor 1960 was de BRT bekend als NIR Nationaal instituut voor de radioomroep. met Guy de Pré interview met Paul Verbrugghe
 2. zojuist nog een Tomtom club teruggevonden gemaakt voor radio Andromeda Oostende. Binnenkort hier ook te beluisteren.
 3. hier netwerkfout bij part 3
 4. de 2e tape lijkt me eerder voornamelijk Tom van der Velden met live Hugo de Groot. In mijn herinnering draaide Peter de Vries in die tijd de platen maar half zodat hij de commercials kon draaien.
 5. bert ree

  Radio Maeva

  820401 121-215 Ben van Praag
 6. bert ree

  Radio Maeva

  dit is inderdaad toen. Op dezelfde dag zou ook radio Kompas als zeezender beginnen, luisteraars werden op de pier van Oostende verwacht.
 7. werd deze mast niet ontmanteld in de haven van Oostende eind 1962?
 8. Tom van Dauven 1-2 's morgens
 9. bert ree

  Radio 10

  het was inderdaad op 9 november 89 dat al die Trabants voor het eerst de grens overkonden. Een van die Oost-Duitse auto's was te zien op een oldtimerbeurs in Meppel eind december 89. Terwijl al de andere auto's 's avonds bleven staan de 1e dag, vertrok de Trabant. De eigenaar wou de auto geen 2 minuten uit het oog verliezen. De 2e dag 's morgensvroeg reed hij terug binnen.
 10. zojuist nog een aantal opnames teruggevonden. Dit kan je binnenkort hier terugvinden, ben volop bezig cassettes digtiaal om te zetten
 11. Hugo zat op 319 bij Caroline
 12. Dit is toentertijd zo opgenomen, ik vermoed dat het allemaal van dezelfde dag is, maar welke dag is nog uit te zoeken. De kwaliteit van de opnames die nog zullen volgen is zeer divers.
 13. Het digitaal omzetten van cassettes is hier begonnen, bandopnames lukt nog niet wegens gebrek aan werkende bandopnemer. Bijna altijd heb ik datum en uur van uitzenden genoteerd, maar blijkbaar kwam ik hier een cassette tegen zonder datum. Edits. https://pixeldrain.com/u/T8X3m2Ao
 14. eerste 5min32 is Barend & Vandorp
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.