Jump to content

bert ree

Members
 • Content Count

  1,683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by bert ree

 1. interessant om met maan- en weerkalender een datum te bepalen. Ondertussen lees ik in Monitor magazine dat Brian Anderson zijn 1e programma deed op Seagull op 11 januari 74 en zijn laatste op 11 februari. Norman Barrington vanaf 9.1 tot 23.2. Andy Archer van 7.1 tot 22.2. J.J. van 7.1 tot 22.2 en Bob Noakes van 8.1 tot 19.2. Brian deed geen programma die dag, dus is tussen 12.2 en 19.2 (omwille van Bob). Dus is 16 febr. heel goed mogelijk.
 2. de kapitein had schrik.
 3. men heeft duidelijk de afstand onderschat daar het zendschip nu veel verder lag dan voor Scheveningen waardoor ze pas op 1 september in de omgeving van de MV Mi amigo kwamen en niet nog op 31 augustus.
 4. Maarten de Jong, ik dacht dat hij ook op Intercity programma had gedaan en toevallig stel ik vast dat er ook een programma terug te vinden is onder NL, maar dit moet eigenlijk B zijn, ter aanvulling
 5. J.J. zat al bij Seagull en Atlantis, hij deed o.a. programma's in het Nederlands en het Duits begin oktober 73 op Atlantis toen een aantal banden die aan boord waren, dit naast zijn programma's op Seagull toen.
 6. Intercity is inderdaad Belgiƫ West-Vlaanderen
 7. dit lijkt me eerder een programma uit januari of februari 74 tussen 3 en 6u 's morgens, er is geknipt in het programma. het is de periode dat Andy Archer, Johnny Jason en Bob Noakes. Ik kan voor het ogenblik wel niet de naam herinneren wie hier presenteert. Het is de periode dat om 6u Mi amigo begon en dat was niet in de periode van radio Atlantis.
 8. Summer is over, 31 augustus 74
 9. Bert de Groef begon ooit in Brussel bij radio 104, radio Relax, radio Contact, Huguette, Maeva Mi amigo Moetoen en daarna bij Donna, 4FM, Joe en Nostalgie maar dan onder de naam Johan Henneman
 10. Duisburg ligt tussen Brussel en Leuven en is een onderdeel van de gemeente Tervuren en bevindt zich op een heuvelrug. Ook hier moesten de grote vermogens gestaakt worden en dit betekende uiteindelijk het einde.
 11. dit is Mi Amigo Duisburg dat ontstond nadat nogal wat mensen Maeva verlaten hadden. In 1985 startte Patrick Valain met PPR programma's. Hij leverde heel wat syndicate programma's aan, aan diverse lokale radio's.
 12. dit is niet de plaats om ons over politiek uit te spreken en dat wens ik ook niet te doen. Maar de problemen begonnen hierboven al. De website radioatlantis.eu bleek plotseling problemen te krijgen en het is nu radioatlantis.co.uk Er moet nog veel uitgeklaard worden zodat radio- of tv-signalen aan beide kanten van de Noordzee kan gehoord worden per kabel....
 13. dit zal 654-901 zijn. mvg bert toch heerlijk die jingles en duidelijk af en toe aangepast door Steve England
 14. ik vrees dat ze in het VK nog altijd niet doorhebben wat voor miserie die brexit nog zal veroorzaken.
 15. het was hier ook zo via Opera. Met Firefox zie je dat het geen beveiligde site is, maar je kan er wel terecht. bedankt JP voor de opnames.
 16. heeft er iemand toevallig opnames van Steve England op Atlantis 2019 van deze zomer? Ik weet niet of hij verder programma's blijft doen in september.
 17. bij mij krijg ik continu "error" als ik dit aanklik...
 18. zo gebeurt het ook dat bepaalde bedrijven heel wat archieven bij elkaar verzameld hebben (fotomateriaal, teksten, opnames....) en er komt een nieuwe directeur die plots beslist om alles bij het oud papier en de vuiltnisbak te zetten. Enkele weken later blijkt dan dat ze niets meer hebben.... en dat ze zelfs voor een persbericht niets meer van fotomateriaal hebben... Soms zijn er nog personeelsleden die materiaal redden door het mee naar huis te nemen omdat ze het zelf te waardevol achten om het op straat te zetten. Maar dit gebeurt niet alleen bij bedrijven. Zo hebben sommigen bij familieleden grote archieven opgeslagen omdat ze tijdelijk geen plaats hebben. Als ze dan bv een jaar later even hun archieven willen raadplegen, blijkt dan dat een familielid dat oud papier heeft meegegeven met de vuilniswagen.... Niet iedereen kent de waarde van "oude brol" zoals ze soms omschreven worden...
 19. op 18 augustus 89 ging 819 uit de lucht (Als je uit de lucht gaat, wordt je niet opgepakt) en Caroline was te horen op 819 op 19 augustus 89 dachten ze dat de dreiging over was en kwam 819 terug in de lucht tot na de overval.
 20. 20 min RMA Baken 16 en Pers Top 10 dan 2 min Caroline Johnny Jason denk ik en dan 4 min Stuurboord dan stil van 26 tot 36 min
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.