Jump to content

martin61

Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 Excellent

About martin61

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit is min of meer de echte. https://db962.nl/
 2. Ja was jammer.Klonk zondag veel leuker dan met die vervelende Hilversumse jingles nu. Was ook leuk de reclames weer te horen in goede kwaliteit.
 3. Enkel andere jingles en ja dan heb je Unigue weer..
 4. Hier een foto van de schoorsteen. http://unique-toen.nl/?page_id=281
 5. Welke veiling? Iets wat je aan John geeft krijg je niet meer terug.
 6. Wij zij op zoek naar programma's van Unique. Zoveel is er helaas niet... Vooral de periode 1982-1984 ontbreekt veel. Alles was ook live.. Dus geen tapes overgebleven... Wie o wie heeft nog Unieke opnamen? Hier is nog wat te vinden. Al denk ik dat je ze wel kent. http://radio-airchecks.nl/
 7. Dat dacht ik niet. Er waren stations in steden die een wachtlijst hadden van 4 maanden voor nieuwe adverteerders. Alleen de belastingdienst kon ze uiteindelijk het zwijgen opleggen.
 8. Dit is Radio Valentino uit Krommenie een middengolf piraat. Zonden uit op de zondag middag tussen 12.00 en 14.00. Wat leuk dat ik dit weer eens hoor. Datum klopt wel ongeveer.Misschien nog een jaar eerder.
 9. martin61

  Onbekende radio

  Lijkt op een VDB radio uit Belgie. Je moet zelf verder zoeken. https://www.circuitsonline.net/forum/view/74494 http://users.telenet.be/on1aht/radio/Radio_VDB/Radio_VDB.htm http://retro-forum.com/viewtopic.php?t=20239&highlight=
 10. Zolang in de studio alles via internet gaat valt er weinig te beginnen. Er is al eens een rechtszaak geweest en die heeft het AT verloren zoals vele andere rechtszaken.
 11. Was ietsje eerder afgelopen. Hier kunje de geschiedenis lezen. http://unique-toen.nl/
 12. Je moet wel gek zijn om je gegevens door te geven. Een fake account aanmaken is al een stuk beter.
 13. Met andere woorden illegale vermogens worden weer toegestaan.
 14. Dat de VARA links is weten we wel. Je hebt ook WNL zit iedere dag rechtse informatie te geven. Maakt mij allemaal geen deuk uit.Heeft niets met drukte te maken. Denk dat de 24 uurs economie er veel meer mee te maken heeft.
 15. Ja dat heb ik ook. Woon al 30 jaar in het binnenland van Spanje en kom nog een uf twee maal per jaar in Nederland. Vanwege de drukte zou ik er niet meer willen wonen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.