Jump to content

martin61

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Excellent

About martin61

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Donateur 7044 7849 berichten Bericht rapporteren Geplaatst Vrijdag om 21:16 Ik melde me bij de plaatselijke wijkagent...................die kwam ik toevallig tegen. Piraat? Waar dan? Nou zei ik moet je maar achter die boom in dat weiland kijken. Een mast op een karretje en een soort hokje. Ja, ja, maar ik heb daar geen verstand van zei de agent. Toen ik zie bel nou maar naar AT in Groningen..........vroeg hij zich af wat die er mee te maken hadden. "AT??? ik legde hem uit wat die deden, tenminste "als ze wat deden".............hi. Heb je een nummer vroeg hij mij.............. Toen ging bij mij het licht uit.............. Denk veldstrekte.Stoort dat 7 dagen per week?. Je kunt ook met je auto naar de legale zendmast in Zwolle rijden.🤣. Wat stoort er meer .Legaal of illegaal.
 2. Radio Unique was net opgehouden hoor ik dus het moet ergens eind 1984 zijn.
 3. In Alkmaar zat het even lang als in Amersfoort. Ongeveer twee weken. Het was de bedoeling om in heel de randstad te gaan uitzenden met ook nog zenders in Haarlem,Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Maar alles kwam uit Amsterdam na een voorberieding van meer dan een half jaar. Allemaal ex Unique medewerkers. Iemand die er veel over kan vertellen is Ferry van Beek die ook het jingle pakket maakte. En dat verhaaltje op die focus 103 pagina moet je met een korreltje zout nemen.
 4. Het station van Jos van Heerden. :)
 5. Philips was er al voor 1980 mee bezig. Hij vermeld verder niet toen de cd uitkwam Philips al de cd rw had klaarstaan. Die kwamen pas op de markt toen Philips de platenlabels verkocht had.
 6. Jawel bij´´ geef me de vijf´´ stuurde een ansichtkaart uit Playa de Aro met de uitzenddatum erop.
 7. Die Frans. Werd op latere leeftijd een echte piraat. Was ook te horen op Atlantis-Amsterdam.
 8. Dit is min of meer de echte. https://db962.nl/
 9. Ja was jammer.Klonk zondag veel leuker dan met die vervelende Hilversumse jingles nu. Was ook leuk de reclames weer te horen in goede kwaliteit.
 10. Enkel andere jingles en ja dan heb je Unigue weer..
 11. Hier een foto van de schoorsteen. http://unique-toen.nl/?page_id=281
 12. Welke veiling? Iets wat je aan John geeft krijg je niet meer terug.
 13. Wij zij op zoek naar programma's van Unique. Zoveel is er helaas niet... Vooral de periode 1982-1984 ontbreekt veel. Alles was ook live.. Dus geen tapes overgebleven... Wie o wie heeft nog Unieke opnamen? Hier is nog wat te vinden. Al denk ik dat je ze wel kent. http://radio-airchecks.nl/
 14. Dat dacht ik niet. Er waren stations in steden die een wachtlijst hadden van 4 maanden voor nieuwe adverteerders. Alleen de belastingdienst kon ze uiteindelijk het zwijgen opleggen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.