Jump to content

martin61

Members
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by martin61

 1. UniqueFM-19841204-1000-1153-FrankMcKennedy https://pixeldrain.com/u/jji5z2F4 Zou iemand het nog een keertje kunnen plaatsen. Linkje werkt niet meer.
 2. Die intrumentaaltjes zijn vaak veel leuker dan het nieuws. Goed gedaan.
 3. Ik denk dat die tijdschriften richting Belgie gingen. Daar was alles veboden. In en rond Breda zat het ook vol met clubs en seks shops voornamelijk voor Belgen.
 4. Helaas ook doodziek weer, dus volg alles een stuk minder. Het beste en beterschap.
 5. Over de magie van radio (en vormgeving!)
 6. Ik denk dat het gewoon een kerststream is. Eigenlijk is het meer een soort prive stream van drie ex medewerkers om wat te luisteren te hebben op hun werk. Er zijn zoveer Unique streams te vinden op internet dat ze geen behoefte hadden om weer onder de naam Unique verder te gaan. Maar goed dat was twee maanden geleden.
 7. Dit is makkelijker. http://unique-toen.nl/?page_id=534 Er staat wel bij stream tot 1 januari 2021.
 8. Ik luister enkel naar Extra AM via de V stream op de internetradio. Denk dat daar ook de meeste luisteraars zitten. En daarom heb je ook een kleine donatie gehad.
 9. Volgens mij de wiekentkwis. Tony Eyk en AVRO
 10. https://lomp.online/bonusaflevering-unique-amsterdam/?fbclid=IwAR0TgLa1JvaVCdzVF5tAj1-1wjLQWMT_lnaca3CtdVcRQchEadSbcBNXydY
 11. Donateur 7044 7849 berichten Bericht rapporteren Geplaatst Vrijdag om 21:16 Ik melde me bij de plaatselijke wijkagent...................die kwam ik toevallig tegen. Piraat? Waar dan? Nou zei ik moet je maar achter die boom in dat weiland kijken. Een mast op een karretje en een soort hokje. Ja, ja, maar ik heb daar geen verstand van zei de agent. Toen ik zie bel nou maar naar AT in Groningen..........vroeg hij zich af wat die er mee te maken hadden. "AT??? ik legde hem uit wat die deden, tenminste "als ze wat deden".............hi. Heb je een nummer vroeg hij mij.............. Toen ging bij mij het licht uit.............. Denk veldstrekte.Stoort dat 7 dagen per week?. Je kunt ook met je auto naar de legale zendmast in Zwolle rijden.🤣. Wat stoort er meer .Legaal of illegaal.
 12. Radio Unique was net opgehouden hoor ik dus het moet ergens eind 1984 zijn.
 13. In Alkmaar zat het even lang als in Amersfoort. Ongeveer twee weken. Het was de bedoeling om in heel de randstad te gaan uitzenden met ook nog zenders in Haarlem,Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Maar alles kwam uit Amsterdam na een voorberieding van meer dan een half jaar. Allemaal ex Unique medewerkers. Iemand die er veel over kan vertellen is Ferry van Beek die ook het jingle pakket maakte. En dat verhaaltje op die focus 103 pagina moet je met een korreltje zout nemen.
 14. Het station van Jos van Heerden. :)
 15. Philips was er al voor 1980 mee bezig. Hij vermeld verder niet toen de cd uitkwam Philips al de cd rw had klaarstaan. Die kwamen pas op de markt toen Philips de platenlabels verkocht had.
 16. Jawel bij´´ geef me de vijf´´ stuurde een ansichtkaart uit Playa de Aro met de uitzenddatum erop.
 17. Die Frans. Werd op latere leeftijd een echte piraat. Was ook te horen op Atlantis-Amsterdam.
 18. Dit is min of meer de echte. https://db962.nl/
 19. Ja was jammer.Klonk zondag veel leuker dan met die vervelende Hilversumse jingles nu. Was ook leuk de reclames weer te horen in goede kwaliteit.
 20. Enkel andere jingles en ja dan heb je Unigue weer..
 21. Hier een foto van de schoorsteen. http://unique-toen.nl/?page_id=281
 22. Welke veiling? Iets wat je aan John geeft krijg je niet meer terug.
 23. Wij zij op zoek naar programma's van Unique. Zoveel is er helaas niet... Vooral de periode 1982-1984 ontbreekt veel. Alles was ook live.. Dus geen tapes overgebleven... Wie o wie heeft nog Unieke opnamen? Hier is nog wat te vinden. Al denk ik dat je ze wel kent. http://radio-airchecks.nl/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.