Jump to content

Rrrricky

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Rrrricky

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dag radiovrienden, Ik heb zojuist geluisterd naar de 100 jaar (NH)Radio Podcast met Ad Roland. En opzoek naar nog iets meer van Ad zijn mooie verhalen, kwam ik deze topic tegen. Alleen is het bestand helaas niet meer te downloaden. Zou iemand dat nog een keer willen delen. Alvast dank.
 2. Ik geniet zeker van de serie. En kan de humor van Arjan en Harm waarderen. En negatieve reacties zijn volgens mij gemakkelijker dan positieve. Dus ga zo door. Interactie en liefde voor het medium is er! En Breaking News was mooi. Bij deze serie voel ik de liefde voor Radio. En bij hallo-hier-Hilversum niet. Bij die laatste ben ik na paar aflevering afgehaakt. Succes met al het werk voor de serie. Allemaal liefdewerk, oud papier. Dus ga zo door.
 3. Toch geinig dat je opeens je eigen upload van ooit tegenkomt. Dank voor het her-delen van vooral die laatste (met Paul). Die was ik even 'kwijt'. Oo en even nagekeken; 21 januari 2000 was deze opname met Paul de Leeuw & Cor Bakker. Leuke club.
 4. Ja graag. Gat moet een beetje opgevuld worden met 'herhalingen' dan maar. Alleen de periode Stenders Vroeg bij Yorin FM heeft me wel eens doen overschakelen.
 5. https://aod.538.nl/2018-12-21_06-00-18-00/2018-12-21_06-00-18-00.mp3 Bij 538 staat de hele show in 1 blok van 12 uur. Voor de liefhebbers die niet kunnen wachten. (Zoals ik).
 6. Als het goed is staat op de STACK van Rob Stenders ongeveer alle uren van Yorin FM. Maar deze STACK is wat slecht bereikbaar sinds een poosje.
 7. De podcast staat hier: https://podcast.npo.nl/file/npo-radio-2-collecteweek-2018/2103/nporadio2_npo-radio-2-collecteweek-2018_20180908_stenders-en-van-inkel-jeroen-van-inkel.mp3 En een aantal podcasts van collecteweek bij Rob staan hier: https://www.nporadio2.nl/podcasts/npo-radio-2-collecteweek-2018 Maar denk dat iedereen dat zelf ook wel kan vinden.
 8. Voor de volledigheid is het natuurlijk Evers Staat Op en niet EversInHetWild. Maar dank voor aanbieden.
 9. Leuk hoor dit en dank voor delen. Van de fragmenten die ik gehoord heb, was Gijs altijd heel erg strak in combinatie met lekkere vormgeving.
 10. Wat een feest. Veel te laat ingehaakt......kan de schade ruimschoots inhalen nu. Dank allen
 11. Chris, In een woord; SUPER! Vond het lekker wegluisteren. Dank je wel voor het delen.
 12. Dank voor deze uren. Er moet ook, zo luisterend. Een 1e uur zijn van 2 tot 3. Is deze toevallig ook nog bij iemand beschikbaar? Alvast bedankt.
 13. In de uitzending over 1978 met Ferry Maat, gaat het o.a. over de hitlijsten op 3. En daarbij blikken ze kort terug op de top 100 van 1985. Ad Roland droom de eerste uren door de lijst heen. Waardoor hij rond 12 uur, wanneer Tom Mulder begint, een achterstand heeft van 8 nummers. Tom Mulder complimenteert Ad daarmee. En gaat vervolgens beginnen van 50 pop of een enveloppe. En werkt even de achterstand weg. Eigenlijk erg leuk om te beluisteren. En deze opname staat - zoals misschien een aantal wel weten - online; http://megatop50.3fm.nl/jaarlijsten#year=1985
 14. Ik gok een paar uurtjes Tom van 't Hek, Sjors Frohlich en Jacques Chapel. Dat is nooit erg.
 15. Ik gok een paar uurtjes Tom van 't Hek, Sjors Frohlich en Jacques Chapel. Dat is nooit erg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.