Spring naar bijdragen

Bart Van Peer

Leden
 • Aantal bijdragen

  232
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

122 Excellent

Over Bart Van Peer

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. VPRO uit de jaren '80 mag altijd deze kant op komen. Ik heb er vroeger vaak naar geluisterd.
 2. Mijn dank is groot en de extra files heb ik ook mooi meegenomen.
 3. Bart Van Peer

  Nieuw boek "RadioGolven"

  Het grappige is dat ik deze info enkele weken geleden bij The Pirate Radio Hall of Fame las. Ik heb het boek meteen besteld en wacht in spanning af.
 4. Het eerste nieuws met Tim Ridder werd uitgezonden op maandag 19 januari 1976 om 8:00.
 5. Van 19 april tot en met 31 maart 1976 gebruikte Bart van Leeuwen het pseudoniem Tim Ridder. Vanaf 1 april ging hij weer onder de vertrouwde naam werken. Eén en dezelfde persoon dus.
 6. Bart Van Peer

  Ontslag Jan de Hoop

  Stan Haag vertelde openlijk on air dat hij het alleen maar deed voor het geld en dat kon niet volgens de directie van Atlantis Rotterdam, maar als Paul van Delft zelf eens kwaad was stuurde hij tirades de ether in waar de honden geen brood van Lusten. Van de andere kant heeft de RCD met invallen gewacht tot na afloop van een programma van Frans Nienhuys, uit respect voor de man. Respect voor Oom Frans weliswaar.
 7. De Stichting Norderney heeft ons weer heerlijk verwend. Mijn dank is groot.
 8. Dank Surfer voor het plaatsen en Rob voor de juiste uitzenddata.
 9. Poster van 27/03/1975 had ik al; verspreid over twee halve uren. Ik heb deze vervangen, want opnames uit het archief van Douwe zijn heilig.
 10. Bart Van Peer

  Fragmenten diverse zenders

  Vreemde collage. Helemaal aan het begin hoor je een klein stukje Radio Caroline uit de jaren 1960, gevolgd door een kort fragment met Lex Harding op Veronica die enkele jingles laat horen die door artiesten werden geproduceerd, daarna komt het van het anker slaan van de MEBO II in november 1971. Je hoort hoe de zender word uitgezet en grappig is dat de band nog een tijdje doorloopt terwijl op de achtergrond een instrumentale versie van Happy Together klinkt. Tot slot een aantal fragmenten van RNI, zowel van de Engelse als de Nederlandstalige service uit de zomer van 1971. Dank voor het plaatsen.
 11. Bart Van Peer

  A.J.Beirens

  Ooit schreef A.J. het handboek voor vrije radio. Ik hou me hiervoor nog steeds aanbevolen.
 12. The presenter from Driemaster is Dick de Graaf with Hans Molenaar as side-kick.
 13. Dit is inderdaad Ferrie's laatste soulprogramma op RNI, maar niet zijn laatste uitzending voor RNI. Ferrie presenteerde de laatste twee uur voor de close-down op 31 augustus 1974 tussen 18:00 en 20:00.
 14. Bart Van Peer

  Radio Mi Amigo - 31-08-1978

  Dank Vincent. De uren voor 12:00 had ik nog niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.