Jump to content

Bart Van Peer

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

126 Excellent

About Bart Van Peer

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Een hele boel dingen zijn onjuist. In het fragment van de eerste dag dat aan het begin van de uitzending te horen is noemt Adriaan Van Landschoot Bert Bennett als presentator, terwijl je duidelijk de stem van Peter Van Dam herkent. Ook vertelt hij dat Radio London vanaf "een toren" is gestart. Hij is in de war met de Engelse fortstations uit de jaren 1960. Muziek van vb Norah Jones hoort in zulk een programma niet thuis. Het valt me vooral op dat de herkenningstune van Radio Atlantis niet één keer te horen is. Desalniettemin, hartelijk dank voor het plaatsen.
 2. De link is blijkbaar verwijderd. Kan dit bestand ook in mp3 worden aangeboden?
 3. Zou het Thats! kunnen zijn. Ik herinner me dat in die periode een commercial te horen was voor dit merk. Ik heb er zo eentje.
 4. Paul Severs werd groot gemaakt door Sylvain Tack. Op 26 augustus 1986 was Sylvain Tack te gast in het BRT1-TV programma met Mike in zee van Mike Verdrengh. In de zelfde uitzending stelde Paul Severs zijn toenmalige nieuwste single voor. In een ander interview, naar aanleiding van het overlijden van Sylvain Tack, meldde Paul Severs dat hij het jammer vond niet aanwezig te kunnen zijn op de begrafenis van Tack.
 5. De opnames van RNI Hou m in de lucht zijn welkome aanvullingen Martin. Hartelijk dank.
 6. VPRO uit de jaren '80 mag altijd deze kant op komen. Ik heb er vroeger vaak naar geluisterd.
 7. Het grappige is dat ik deze info enkele weken geleden bij The Pirate Radio Hall of Fame las. Ik heb het boek meteen besteld en wacht in spanning af.
 8. Het eerste nieuws met Tim Ridder werd uitgezonden op maandag 19 januari 1976 om 8:00.
 9. Van 19 april tot en met 31 maart 1976 gebruikte Bart van Leeuwen het pseudoniem Tim Ridder. Vanaf 1 april ging hij weer onder de vertrouwde naam werken. Eén en dezelfde persoon dus.
 10. Stan Haag vertelde openlijk on air dat hij het alleen maar deed voor het geld en dat kon niet volgens de directie van Atlantis Rotterdam, maar als Paul van Delft zelf eens kwaad was stuurde hij tirades de ether in waar de honden geen brood van Lusten. Van de andere kant heeft de RCD met invallen gewacht tot na afloop van een programma van Frans Nienhuys, uit respect voor de man. Respect voor Oom Frans weliswaar.
 11. De Stichting Norderney heeft ons weer heerlijk verwend. Mijn dank is groot.
 12. Dank Surfer voor het plaatsen en Rob voor de juiste uitzenddata.
 13. Poster van 27/03/1975 had ik al; verspreid over twee halve uren. Ik heb deze vervangen, want opnames uit het archief van Douwe zijn heilig.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.