Jump to content

Bart Van Peer

Members
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

208 Excellent

About Bart Van Peer

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Antwerpen
 • Interests
  radio, zeezenders, muziek uit jaren 1960, 70, 80, psychedelica, krautrock, free-jazz, folk, kleinkunst, synthesizer, new wave, punk, literatuur, poëzie,...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik sluit me hierbij aan. Tijdens mijn komende vakantie heb ik tijd om er eens goed voor te gaan zitten.
 2. Dit is perfect te raadplegen met spraak. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Dank voor alle moeite.
 3. Ik waan me weer 17/18 als ik dit hoor. Reuzeveel dank Frank.
 4. Hoi, Ik gebruik een windowspc met braille-leesregel en spraakprogramma JAWS. Voor het inscannen van boeken etc en het lezen van Pdf-bestanden heb ik het programma Kurzweil. Er wordt voornamelijk gedrukte tekst ingescand. Afbeeldingen of geschreven tekst geven een probleem. Als je nog vragen hebt of wat wil weten, mag je me gerust een PB sturen.
 5. Dankjewel Douwe. Ik ga er zo meteen naar luisteren. Dat er slechts 25 exemplaren van in omloop waren wist ik niet. @Powermusic: Dank voor de moeite om er een PDF van te maken, maar erg erg duidelijk was het niet. Ik werk met braille en spraak. Toch waardeer ik de moeite die je gedaan hebt.
 6. Dank voor je reactie Douwe, maar afbeeldingen kan ik helaas niet bekijken. De tekst is in dit geval onleesbaar voor mij.
 7. Leuk materiaal Juul. Heb je deel 1 ook toevallig of werd dit eerder aangeboden en is het wellicht aan mij ontsnapt. Hier ben ik in elk geval heel blij mee. Beste Frederic, Het ligt er vingerdik op dat dit jingles van Radio Nova International zijn. Dit station zond uit vanuit Italië vanaf 15 april 1979 en werd opgericht door AJ Beirens. Op 15 april 1979 kende Radio Caroline haar laatste heropstart vanaf de MV Mi Amigo, maar dat is een ander verhaal. Verder zijn er heel wat bekende en minder bekende jingles van Radio Nord, voice Of Peace, Radio Del
 8. Deze single werd door Radio Caroline uitgebracht nadat op 8 november 1975 de MV Mi Amigo tijdens een storm van haar anker was geslagen. Enkele dagen later werden de uitzendingen vanaf een zandbank in de teritoriale wateren hervat en de Engelse overheid greep in. Dit is een mooie verzameling uit de periode 1973/1975. Aan het begin hoor je zelfs een klein stukje Rob Out van 11 april 1973. Radio Veronica zond na de stranding van de Norderney tijdelijk uit vanaf de MV Mi Amigo. Ook stukjes van Radio Condor en Atlantis zijn op deze single te horen. Ik snap het verban
 9. Dank voor de aanvullende info Gerard.
 10. Twee Top 40's die live vanav de MV Mi Amigo in slechte omstandigheden werden uitgezonden.
 11. Een mooie aanvulling voor de collectie; deze RNI-programma's van 15 augustus 1971 met vele uren door Andy Archer. Het groot aantal programma's van 14 augustus 1971 was ook een topper! Super veel dank!
 12. Een leuke aanwinst voor de verzameling. Dank voor het plaatsen Douwe.
 13. De Top 50 dateert waarschijnlijk uit oktober/november 1974. Aan het einde van de download wordt de instrumentale versie van "You're the first, the last, my everything" van Barry Whyte (?) gedraaid. In die periode was dat nummer een grote hit.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.