Jump to content

Bart Van Peer

Members
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

136 Excellent

About Bart Van Peer

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat ik niet aan Jan Schoukens had gedacht... Later werd hij directeur bij Studio Brussel. Dank trouwens voor de gegevens.
 2. Geweldig Martin. Mijn weekend kan niet meer stuk met deze aanwinsten. Reuze veel dank.
 3. Al enkele dagen ben ik heel enthousiast aan het lezen. Omdat ik blind ben heb ik natuurlijk niets aan de foto's, maar er wordt wel vermeld wat er op staat en dat vind ik schitterend. Het boek leest als een trein en ik vind het één van de beste dat ooit over zeezenders verscheen.
 4. Van de 1ste download is het me duidelijk dat het om het programma "High tension" gaat, dat blijkbaar op zondagmiddag werd uitgezonden en een onderdeel was van de Vlaamse Popradio. De presentator is mij onbekend. De tweede download bevat een fragment van een pop poll over 1967 en een stukje van een interview met The New Inspiration. De wijze waarop dit programma werd gemaakt is al decenia lang niet meer aanvaardbaar. Dank voor deze verrassende opnames, Douwe.
 5. Een aantal jaren geleden bezocht ik een opendeurdag van één van de middelbare scholen waar ik ooit ben geweest. Het was prettig het ganse gebouw van beneden tot boven en van boven naar beneden af te gaan en alles na jaren weer eens te zien. Vroeger ging ik in principe met een vriendin niet op vakantie naar een plaats waar ik eerder met iemand anders was geweest. Met de jaren ben ik hiervan terug gekomen en kan het mij niet zoveel meer schelen. Plekken waar je vroeger een nare ervaring hebt opgedaan, moet je een nieuwe kans geven. Dat is alleszins mijn mening.
 6. Ook namens mij reuze veel dank. Dat maakt het wachten naar het boek van Ferry Eden draaglijk :-)
 7. Interessant leesvoer. Ik kwam dit eerder tegen op MediaPages.
 8. Een hele boel dingen zijn onjuist. In het fragment van de eerste dag dat aan het begin van de uitzending te horen is noemt Adriaan Van Landschoot Bert Bennett als presentator, terwijl je duidelijk de stem van Peter Van Dam herkent. Ook vertelt hij dat Radio London vanaf "een toren" is gestart. Hij is in de war met de Engelse fortstations uit de jaren 1960. Muziek van vb Norah Jones hoort in zulk een programma niet thuis. Het valt me vooral op dat de herkenningstune van Radio Atlantis niet één keer te horen is. Desalniettemin, hartelijk dank voor het plaatsen.
 9. De link is blijkbaar verwijderd. Kan dit bestand ook in mp3 worden aangeboden?
 10. Zou het Thats! kunnen zijn. Ik herinner me dat in die periode een commercial te horen was voor dit merk. Ik heb er zo eentje.
 11. Paul Severs werd groot gemaakt door Sylvain Tack. Op 26 augustus 1986 was Sylvain Tack te gast in het BRT1-TV programma met Mike in zee van Mike Verdrengh. In de zelfde uitzending stelde Paul Severs zijn toenmalige nieuwste single voor. In een ander interview, naar aanleiding van het overlijden van Sylvain Tack, meldde Paul Severs dat hij het jammer vond niet aanwezig te kunnen zijn op de begrafenis van Tack.
 12. De opnames van RNI Hou m in de lucht zijn welkome aanvullingen Martin. Hartelijk dank.
 13. VPRO uit de jaren '80 mag altijd deze kant op komen. Ik heb er vroeger vaak naar geluisterd.
 14. Het grappige is dat ik deze info enkele weken geleden bij The Pirate Radio Hall of Fame las. Ik heb het boek meteen besteld en wacht in spanning af.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.