Jump to content

Bart Van Peer

Members
 • Posts

  400
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Antwerpen
 • Interests
  radio, zeezenders, muziek uit jaren 1960, 70, 80, psychedelica, krautrock, free-jazz, folk, kleinkunst, synthesizer, new wave, punk, literatuur, poëzie,...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bart Van Peer's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

414

Reputation

 1. Hij heeft de 100 inderdaad gehaald. De dubbel-cd met Het Grote Bull Verwey Interview blijft leuk om in de late uurtjes eventjes te beluisteren.
 2. Ik moest gisteren nog aan hem denken. Aan Rick bewaar ik goeie herinneringen. Ik ontmoete hem op Veronicadagen in Lapershoek en heb één maal een programma gepresenteerd bij Merwe Radio, zijn radiostation in Sliedrecht. Ook ben ik samen met Rick en nog enkele mensen uit de Google Zeezender Nieuwsgroep naar een evenement op de Norderney geweest, dat georganiseerd werd door RadioVisie. Rick was niet op dit forum actief, wel op dat van de Downloadclub. Dit forum werd pas geboren toen Rick kwam te overlijden. Hij is inderdaad veel te vroeg van ons heengegaan.
 3. Dat was waarschijnlijk het nummer van het VOO-gebouw op de Oude Engweg, vanaf begin september 1974 het nieuwe onderkomen voor Veronica na de zendersluiting op 31 augustus.
 4. Leuk om deze ouderwetse vrije radio programma's eens te horen Douwe. Heb je toevallig ook een opname van die zeezenderspecial waarover Ed het had? Zou het kunnen dat het programma van Henk van Leer uit 1981 dateert en niet 1982? 1981 lijkt me het meest voor de hand liggend. Weerom dank hiervoor.
 5. Ook namens mij hartelijk dank. Ik kan hier de vruchten nog van plukken.
 6. Dank voor de opnames Bert. Maak je geen zorgen over verpulverde banden of delen ervan. Weg is weg. Wellicht heb je in je archief nog meer opnames die hier niet eerder de revue zijn gepasseerd. Neem er gerust je tijd voor.
 7. Dat amateurisme van Patrick Valain was niet te evenaren en Vermeer Thijs en Zonen is ook een verhaal apart.
 8. Als ik het goed begrijp zouden deze uitzendingen zowel van 25 en/of 26 juli 1981 kunnen zijn. Weer leuk voor de verzameling. Hartelijk dank Vincent.
 9. Laat iedereen in zijn waarden.
 10. Dit is wel heel uniek. Nog nooit gehoord. Dank Hans.
 11. In april 2006 bezocht ik Studio Lapershoek voor het eerst, maar van de interviews met Ruud Doets en Bart van Leeuwen is me weinig bijgebleven. Dank Ben dat ik dit zo meteen weer kan beluisteren.
 12. Dank voor de opname Hans. Als er nog meer materiaal uit het archief boven water komt, staat ons nog heel wat interessant luistervoer te wachten.
 13. Zou het "Kapers voor de kust" kunnen zijn? De stemmen van de noordzee verscheen in 1994. Een mooi boek trouwens.Dat
 14. Voor de lezers, de fans en de luisteraars is dat natuurlijk leuk, maar ik kan me best voorstellen dat sommige betrokkenen daar heel anders over denken.
 15. In eerste instantie niets nieuws voor de DIE HAERTS, maar wel een leuke aanwinst in de collectie. Dat Roger Day destijds in 1968 door de VPRO werd geïnterviewd was me onbekend. Ook Fijn dat word afgesloten met een terugblik op 14 augustus 1967 en in het bijzonder aandacht wordt besteed aan The Final Hour van Radio London. Spijtig genoeg eindigt de opname abrupt tijdens de bijdrage van Mick Jagger. Desalniettemin dank Hans
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.