Jump to content

Bart Van Peer

Members
 • Content Count

  344
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

294 Excellent

About Bart Van Peer

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Antwerpen
 • Interests
  radio, zeezenders, muziek uit jaren 1960, 70, 80, psychedelica, krautrock, free-jazz, folk, kleinkunst, synthesizer, new wave, punk, literatuur, poëzie,...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bart van Leeuwen en Ferry Maat zouden spoedig daarna alweer opstappen en vertrekken naar het nieuwe Veronica.
 2. De VVVR-programma's zijn van respectievelijk 23 en 30 januari 1977. Op 6 februari werd het eerste deel van The Fortunes Story uitgezonden. Deel 2 was gepland voor zondag 13 februari, maar door derden die hierin een dubieuze rol speelden, werd er een stokje voor gestoken.
 3. Ter aanvulling: Het franstalig uur doet vermoeden dat het om een programma op zaterdagochtend eind januari 1977 gaat, maar ook dit is uit 1978. We horen aan het begin ook hier weer de stem van Ton Schipper die de techniek doet. De Flashbackshow is dezelfde alz die enkele weken geleden in een andere draad aan bod kwam. Nico van der Stee is de presentator.
 4. Alweer hartelijk dank Martin. Naast de programma's die we al kennen, zitten er ook deze keer weer, voor mij althans, een hoop nieuwe uren bij. Het Cabaretprogramma door Bokkebroek is volgens mij ergens in 1978 te omschrijven. Aan het begin van het uur horen we de stem van Ton Schipper, die pas in december 1977 bij Radio Mi Amigo begon.
 5. Dat heeft Edwin prachtig verwoord. Ik kan me niet voorstellen dat er slechts één maal een Album Top 100 is uitgezonden. Werd dit ook niet na 1995 gedaan?
 6. Op 12 mei 1985 zond de VOO de LP Top 100 Aller Tijden uit. Die dag was Popie Jopie in Nederland. De VOO had zendtijd geruild met de KRO, die normaal op zondagmiddag op (toen nog) Hilversum 3 te beluisteren was. Ik vraag me af wat de reden was waarom men voor die gelegenheid van zendtijd wisselde.
 7. De Persoonlijke Top 10 werd steeds tussen 14:00 en 15:00 uitgezonden als onderdeel van de Bart van Leeuwenshow die op weekdagen telkens tussen 14:00 en 16:00 te beluisteren was. Het programma dat hier boven werd aangeboden liep tussen 15:00 en 16:00, duskan deze datum kloppen. Na het vertrek van Bart van Leeuwen werd de Persoonlijke Top 10 een programma op zich in presentatie van Haike Debois en later Ton Schipper.
 8. Nico Van der Stee is vooral bekend van de Mi Amigo Drive-In Show. In de zomer van 1978 heeft hij inderdaad een Flashbackshow verzorgd.
 9. Je was me net voor Bart. Ik ben de Bart van Leeuwen Show aan het beluisteren en aan de platenkeuze te oordelen zou het inderdaad februari 1977 kunnen zijn. 4 februari was in ieder geval een vrijdag. Dank voor de info en Martin voor de fantastische programma's.
 10. Dan heb ik me vergist. In ieder geval dank voor de correctie en aanvullingen.
 11. De Grote Verwarring van 4 december op Radio 5, zoals vermeld in het overzicht van de opnames, wordt gepresenteerd door Ruud Hendriks en gaat over Lazer 558 en Radio Caroline.
 12. Die schoenendoos van Jacobs blijft verbazen. Ook deze keer ben ik weer de koning te rijk met al deze mooie aanwinsten. Harteelijk dank Martin.
 13. Een waardevolle toevoeging aan je verzameling Douwe. Bij jou is Radio Mi Amigo in goeie handen.
 14. Had de VOO daar een reden voor?
 15. Hoi Vincent, Je hebt er blijkbaar een extra korte opname van Caroline van 6 september 1976 van 19.00 tot 19:02 bijgevoegd. Dit stukje bevat enkel de overbekende Jingle door Tony Allan met Loveship en All right now van Free. Dit kunnen we net zo goed weggooien. Om het met Juul te zeggen: Archiveren is ook opruimen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.