Jump to content

Bart Van Peer

Members
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 Excellent

About Bart Van Peer

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zou het Thats! kunnen zijn. Ik herinner me dat in die periode een commercial te horen was voor dit merk. Ik heb er zo eentje.
 2. Paul Severs werd groot gemaakt door Sylvain Tack. Op 26 augustus 1986 was Sylvain Tack te gast in het BRT1-TV programma met Mike in zee van Mike Verdrengh. In de zelfde uitzending stelde Paul Severs zijn toenmalige nieuwste single voor. In een ander interview, naar aanleiding van het overlijden van Sylvain Tack, meldde Paul Severs dat hij het jammer vond niet aanwezig te kunnen zijn op de begrafenis van Tack.
 3. De opnames van RNI Hou m in de lucht zijn welkome aanvullingen Martin. Hartelijk dank.
 4. VPRO uit de jaren '80 mag altijd deze kant op komen. Ik heb er vroeger vaak naar geluisterd.
 5. Het grappige is dat ik deze info enkele weken geleden bij The Pirate Radio Hall of Fame las. Ik heb het boek meteen besteld en wacht in spanning af.
 6. Het eerste nieuws met Tim Ridder werd uitgezonden op maandag 19 januari 1976 om 8:00.
 7. Van 19 april tot en met 31 maart 1976 gebruikte Bart van Leeuwen het pseudoniem Tim Ridder. Vanaf 1 april ging hij weer onder de vertrouwde naam werken. Eén en dezelfde persoon dus.
 8. Stan Haag vertelde openlijk on air dat hij het alleen maar deed voor het geld en dat kon niet volgens de directie van Atlantis Rotterdam, maar als Paul van Delft zelf eens kwaad was stuurde hij tirades de ether in waar de honden geen brood van Lusten. Van de andere kant heeft de RCD met invallen gewacht tot na afloop van een programma van Frans Nienhuys, uit respect voor de man. Respect voor Oom Frans weliswaar.
 9. De Stichting Norderney heeft ons weer heerlijk verwend. Mijn dank is groot.
 10. Dank Surfer voor het plaatsen en Rob voor de juiste uitzenddata.
 11. Poster van 27/03/1975 had ik al; verspreid over twee halve uren. Ik heb deze vervangen, want opnames uit het archief van Douwe zijn heilig.
 12. Vreemde collage. Helemaal aan het begin hoor je een klein stukje Radio Caroline uit de jaren 1960, gevolgd door een kort fragment met Lex Harding op Veronica die enkele jingles laat horen die door artiesten werden geproduceerd, daarna komt het van het anker slaan van de MEBO II in november 1971. Je hoort hoe de zender word uitgezet en grappig is dat de band nog een tijdje doorloopt terwijl op de achtergrond een instrumentale versie van Happy Together klinkt. Tot slot een aantal fragmenten van RNI, zowel van de Engelse als de Nederlandstalige service uit de zomer van 1971. Dank voor het plaatsen.
 13. Bart Van Peer

  A.J.Beirens

  Ooit schreef A.J. het handboek voor vrije radio. Ik hou me hiervoor nog steeds aanbevolen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.