Jump to content

Bart Van Peer

Members
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

233 Excellent

About Bart Van Peer

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Antwerpen
 • Interests
  radio, zeezenders, muziek uit jaren 1960, 70, 80, psychedelica, krautrock, free-jazz, folk, kleinkunst, synthesizer, new wave, punk, literatuur, poëzie,...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Was Prijsbewust naast RNI en Radio Monique ook elders te beluisteren gedurende een andere periode of op andere radiostations?
 2. Hoi Onno, Hartelijk dank wederom voor deze VOO-programma's. Er zitten er een paar tussen die nieuw zijn voor mij. Het stukje over Vrije Radio in België van 22 januari komt waarschijnlijk uit Veronica Info.
 3. Het stukje ivm de afwijzing als C-Omroep is van 30 juni 1978.
 4. 10 oktober 1978 kan onmogelijk kloppen. In 1978 was dat een dinsdag en toen had de VOO geen zendtijd. Volgens mij gaf Rob Out een toelichting over de gang van zaken op 25 september 1978 in de uitzending van het Actualiteitenprogramma van de VOO op maandag op Radio 2. Zondag 19 november 1978 is wel juist. Op die dag had de VOO voor het eerst zendtijd op televisie als C-Omroep. In deze download zijn de eerste 26 minuten hiervan te horen. Mijn vraag is nu of de uitzending op Nederland 1 of 2 plaats vond.
 5. 15/3 moet zijn 5/03 en 18/03 is 19/03. Dank Onno voor alle VOO-programma's uit de jaren 1970 en Vincent voor de aanvullingen. Ik miste nog een paar uurtjes van de VOO op vrijdagavond in 1976. Ik ga de zip-folders van Onno eens vergelijken met mijn verzameling en aanvullen waar nodig is. Min dank is reuze groot.
 6. Welk emailadres moet ik eigenlijk in We Transfer invoeren als ik een bestand wil uploaden? Ik heb die Oase in mijn verzameling gevonden en wil hem graag delen.
 7. De voorloper van de Downloadclub maakte vooral gebruik Live 365streams. Ik heb er destijds wat van opgenomen op MD toen ik begon met het verzamelen van Zeezenderprogramma's, boeken etc. Die Muziekexpress met Tom Collins vond ik daar voor het eerst. Dat was in maart 2001; inmiddels 20 jaar geleden dus. Wat vliegt de tijd. Uiteindelijk kreeg ik hem in mijn verzameling via de Downloadclub. Hilversum 3 uit 1965-1975 blijft altijd welkom.
 8. Die uitzendingen met Rob Out en Cor Galis horen bij de betere Kletskoppen.
 9. Ja inderdaad. Dankje Douwe. Zo kan ik hem perfect en op de juiste plaats archiveren.
 10. Heel die affaire was een storm in een glas water... Op welke omroep wordt De Avond van het Sentiment uitgezonden? Dank voor het plaatsen Douwe.
 11. Die Internationale Service van Mi Amigo uit 1974 was best van hoogstaande kwaliteit. Jammer dat mooie liedjes niet lang duren... Norman Barrington en Brian Anderson waren heel creatief op het gebied van jingles. In dit uur komt dit ook weer duidelijk naar voren. Voor het eerst in mijn leven hoorde ik een reclamespot voor de LP Introspection van Thijs van Leer; een plaat die ik al sinds mijn vroege jeugd koester en nog regelmatig op de draaitafel leg. Dank voor deze en alle schitterende opname die je hier plaatst Douwe.
 12. Zo veel afleveringen van Mono heb ik nog nooit bij elkaar gezien. Zo wordt mijn luisterlijst langer en langer en mijn dank als maar groter en groter.
 13. Dit is perfect te raadplegen met spraak. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Dank voor alle moeite.
 14. Ik waan me weer 17/18 als ik dit hoor. Reuzeveel dank Frank.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.