Jump to content

Bart Van Peer

Members
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bart Van Peer

 1. Hartelijk dank aan iedereen voor alle info en opnames.
 2. Zeer attent van je Jan. Ik ga er even voor zitten. Mijn dank is groot; ook aan Douwe.
 3. Zou iemand dit nogmaals willen plaatsen of het mij versturen? Ik was blijkbaar te laat. Alvast dank.
 4. Die dag was Rob Out voor het laatst te horen als DJ. Hij zat goed ziek achter de microfoon. Ironisch genoeg was 25 december, maar dan in 2003, zijn sterfdatum.
 5. Erg handig Douwe. Hartelijk dank. Ik heb het boekhelemaal ingescand en geniet er regelmatig van via braille-leesregel en spraak.
 6. Dag Jochem. Ik ben het programma aan het beluisteren en de juiste datum is 25 maart 1990 en het werd tussen 12.00 en 14.00 uitgezonden. Het was een zondag. De dag voordien was ik bij een open deurdag bij de vrije radio waar ik toen programma maakte. Op die zondagmiddag, de 25ste van de 3de maand ging ik op de middag met mijn ouders en broer naar een Chinees restaurant in Boom, vlakbij Antwerpen. Mijn vader feliciteerde me met het feit dat ik was gestopt met roken. Wist hij veel dat ik de dag voordien herbegon :-) Ikzelf ben blind en heb ooit een vriendin gehad met borstkanker en zij was bovendien schizofreen. Handicaps zijn mij niet vreemd, en de mensen die ermee geconfronteerd zijn geweest of dat nog steeds zijn blijven er het uiterste uithalen. Ik heb een kennissenkring met sterke persoonlijkheden en die zijn vast en zeker ook op dit forum te vinden.
 7. Hartelijk dank voor de opname die we tot nog toe in iet of wat mindere kwaliteit mochten beluisteren. Ik neem aan dat er geen sprake was van een verbroedering tussen de BRT en Radio Veronica.
 8. De jingle die je zoekt komt voor in "The history of Offshore radio"; een documentaire die gemaakt werd door Paul Harris en ook in "Zeezenders in woelig water" komt hij voorbij. Wellicht heeft iemand dit digitaal.
 9. Niet alleen het gekuch komt van Eddy, maar hij heeft ook de meeste van deze spots ingesproken. Ook Sylvain Tack was in hoge mate aanwezig.
 10. Ik had altijd gedacht dat Ab Surd een dj op zich was. Waar op dit forum vind ik de ganse geschiedenis over Delmare terug? Dank alweer, Vincent, voor het plaatsen van dit programma.
 11. Er is blijkbaar verrassend veel bewaard gebleven van Kletskop. Een gezellig programma.
 12. Alweer dank voor deze mooie opnames.
 13. Fijn om de remakes door Riick weer eens te horen Martin. Ik vond het telkens prettig hem tegen te komen op Veronica-dagen en ooit was ik te gast op MerweRadio, waar hij programma maakte. Op 5 december zal hij 8 jaar dood zijn.
 14. Het gaat hier om de Lex Harding Show van 9 april 1970 14.00 en 15.00.
 15. Begin 1976 heeft Haike enkele programma's onder de naam Loes gepresenteerd. Het werd iedere morgen tussen 6:00 en 7:00 uitgezonden. Ze beperkte zich voornamelijk tot tijdmeldingen in vier talen. Is Haike in 1977 na een onderbreking niet terug met presenteren begonnen omdat Michelle opstapte?
 16. Dat ik niet aan Jan Schoukens had gedacht... Later werd hij directeur bij Studio Brussel. Dank trouwens voor de gegevens.
 17. Geweldig Martin. Mijn weekend kan niet meer stuk met deze aanwinsten. Reuze veel dank.
 18. Al enkele dagen ben ik heel enthousiast aan het lezen. Omdat ik blind ben heb ik natuurlijk niets aan de foto's, maar er wordt wel vermeld wat er op staat en dat vind ik schitterend. Het boek leest als een trein en ik vind het één van de beste dat ooit over zeezenders verscheen.
 19. Van de 1ste download is het me duidelijk dat het om het programma "High tension" gaat, dat blijkbaar op zondagmiddag werd uitgezonden en een onderdeel was van de Vlaamse Popradio. De presentator is mij onbekend. De tweede download bevat een fragment van een pop poll over 1967 en een stukje van een interview met The New Inspiration. De wijze waarop dit programma werd gemaakt is al decenia lang niet meer aanvaardbaar. Dank voor deze verrassende opnames, Douwe.
 20. Een aantal jaren geleden bezocht ik een opendeurdag van één van de middelbare scholen waar ik ooit ben geweest. Het was prettig het ganse gebouw van beneden tot boven en van boven naar beneden af te gaan en alles na jaren weer eens te zien. Vroeger ging ik in principe met een vriendin niet op vakantie naar een plaats waar ik eerder met iemand anders was geweest. Met de jaren ben ik hiervan terug gekomen en kan het mij niet zoveel meer schelen. Plekken waar je vroeger een nare ervaring hebt opgedaan, moet je een nieuwe kans geven. Dat is alleszins mijn mening.
 21. Ook namens mij reuze veel dank. Dat maakt het wachten naar het boek van Ferry Eden draaglijk :-)
 22. Interessant leesvoer. Ik kwam dit eerder tegen op MediaPages.
 23. Een hele boel dingen zijn onjuist. In het fragment van de eerste dag dat aan het begin van de uitzending te horen is noemt Adriaan Van Landschoot Bert Bennett als presentator, terwijl je duidelijk de stem van Peter Van Dam herkent. Ook vertelt hij dat Radio London vanaf "een toren" is gestart. Hij is in de war met de Engelse fortstations uit de jaren 1960. Muziek van vb Norah Jones hoort in zulk een programma niet thuis. Het valt me vooral op dat de herkenningstune van Radio Atlantis niet één keer te horen is. Desalniettemin, hartelijk dank voor het plaatsen.
 24. De link is blijkbaar verwijderd. Kan dit bestand ook in mp3 worden aangeboden?
 25. Zou het Thats! kunnen zijn. Ik herinner me dat in die periode een commercial te horen was voor dit merk. Ik heb er zo eentje.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.