Jump to content

Jaap De Vries

Members
 • Content Count

  1,598
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,166 Excellent

4 Followers

About Jaap De Vries

 • Rank
  Jaap
 • Birthday 11/21/1957

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Utrecht Stad
 • Interests
  Zeezenders en muziek

Contact Methods

 • Twitter
  @Jacob06296209

Recent Profile Visitors

3,055 profile views
 1. https://pixeldrain.com/u/sMsEc53h 1987-07-09 Tom Maat - Nationale hitparade 1600-1700.mp3 https://pixeldrain.com/u/o4mFCIio 1987-07-09 Tom Maat - Nationale hitparade 1700-1800.mp3
 2. Juul en alle ander bedankt jammer van het laatste uurtje maar het blijft geweldig en nu in een mooie kwaliteit ook nog ..
 3. Einde 3FM komt sneller dan verwacht . 2,2 nu dat is gezien wat men op de zender gooit nog best redelijk.
 4. Bertus en Vincent bedankt voor de opnames
 5. Ja Bertus die programma,s bedoel ik .Mocht je die nog eens aanbieden hier maak je me blij had ze maar waar ze staan in de pc is me onduidelijk . Alvast dank Bertus
 6. Bedankt 1e uur is niet Chiel Montagne maar will luikinga .... Op 11:11 hoor je de naam en voor de rest geweldige opname die aan staat hier later vandaag
 7. Merk aan jou woorden dat jij het programma dus goed vindt wat vormgeving etc aan gaat. Ik denk en geloof me vele met mij vinden het niks . Ze gaan overal dwars doorheen zitten te praten kraken af wat niet in de smaak valt bij de twee (presentatoren) heren . En als je dan iets echt leuks hoort draaien ze het na een paar tellen weg . Echt als het zo geweldig als jij het wil laten voorkomen hier dan is dit het laatste wat ik er aan vuil maak .
 8. De luisteraar wil de geschiedenis terug horen niet de heren die het mogen presenteren (volpraten) . Neem het op en luister het terug maar een uur met doorspoelen is net aan 30 minuten echte radio . Zet wel Radio 100 jaar op en de geschiedenis ken ik zelf wel terug luisteren hier . Jammer dat het gehalte VARA hoger is dan TROS om Veronica kon men niet heen blijkt wel in alles wat je hoort en ziet . ,,Erik de Zwart vond het ook leuk genoeg om zo lang te blijven dat we vier afleveringen met hem konden monteren" . Gaat nou net om dat laatste woord . Zou Erik het terug gehoord hebben ? .
 9. Martin alvast dank best de moeite waard van het luisteren
 10. Ja dat met die datum gebeurd vaker hier 1972-6-10 of 10-6-1972 . maar neemt niet weg dat ik deze niet compleet had staan hier in mijn pc ..
 11. 100 jaar radio is prachtig maar dat op NHRadio is meer dat ze zich zelf willen horen dwars door alles heen dan dat je echt iets kunt herbeleven van de geschiedenis van de radio .
 12. Groot deel mee geluisterd gister maar om te bewaren een mooie box .Hiervoor dank
 13. Radio Decibel zou ik graag willen toevoegenm in mijn PC maar de links werken hier al niet meer .Zou iemand dit nog eens willen en kunnen aanbieden .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.