Jump to content

Ardilla

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

165 Excellent

About Ardilla

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank voor je antwoord Juul, maar de link naar deze show is verlopen. Daarom vraag ik of iemand zo aardig wil zijn om een vernieuwde link te plaatsen, waarvoor mijn dank! 😃
 2. Zou iemand de link van de TROS Top 50 met André van Duin en Ferry de Groot nog eens willen plaatsen? Ik heb dit destijds gemist. Alvast hartelijk dank!
 3. Dank voor deze opname! Ik heb het vandaag pas beluisterd en volgens mij is dit interview opgenomen tijdens Radiotag Erkrath, op 19 september 2009. Graham krijgt hier nl. het eerste exemplaar uitgereikt van de CD The Graham Gill Collection. Hartelijk bedankt Martin en groetjes.
 4. De Soulshow op Noordzee ...... dat was zeer de moeite waard! Hoe komt het toch dat er zo weinig uit die tijd bewaard is gebleven? Of zijn er misschien mensen in dit forum die nog meer opnames hebben?
 5. Zou iemand bereid zijn om deze show hier met Pixeldra te plaatsen? Bvd
 6. Goedemorgen Vincent, dit is Johnny Jason!
 7. Ed, hartelijk dank, het is een slechte opname, maar de snelheid is nu wel acceptabel, althans voor mij! Ik ben geen Bob Noakes fan, maar vind het wel leuk om de gemiste RNI nachtprogramma's uit die tijd te beluisteren. Minachting jegens anoraks .... mmmmm ..... zijn commentaar tijdens RadioDag 2010 zei inderdaad genoeg.
 8. PowerMusic en Paul, hartelijk dank voor de tijd die jullie erin hebben gestoken. Jammer dat het niet is gelukt .....
 9. Deze show van Bob Noakes is eerder via dit forum aangeboden, maar veel te snel. Het lijkt meer op Donald Duck dan op Bob Noakes! Is er iemand in dit forum bereid om de snelheid even aan te passen? Alvast heel hartelijk bedankt! https://we.tl/nik2IoehuS
 10. Theo, Dave Richards is nu te beluisteren op http://quasarradio.uk/schedule/
 11. I.v.m. vakantie heb ik dit gemist. Link is verlopen. Is er een mogelijkheid om dit nog even opnieuw te plaatsen, Albatrosstudio? Bij voorbaat dank!
 12. Ardilla

  Tony Allen

  Hallo Mart, Hier is de We Transfer link naar de Tony Allan "Love Ship" jingle. Veel plezier ermee. https://we.tl/f1rVjp70N5 Aan de "Time Of Your Life" jingle kan ik je helaas niet helpen. Daar ben ik zelf ook nog steeds naar op zoek.
 13. Super! Heel hartelijk dank Vincent!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.