Jump to content

Musicman

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Musicman

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beste Juul, uiteraard had ik jouw digitaliseringsverhaal al eens gelezen maar het blijft enorm indrukwekkend hoeveel werk daar in is gaan zitten. Door de jaren heen heb ik al honderden, zo niet duizenden radio-uren verzameld, maar mijn "angst" is dat met het overdragen aan Beeld en Geluid het slot er op gaat. Ik denk dat velen er wel geld voor over hebben om een openbaar domein in stand te houden, waar je bijvoorbeeld wel van kunt downloaden maar waarin je niet kunt muteren. Hebben jullie dat ook overwogen? Of hebben jullie in de overeenkomst met B&G een clausule waarin de toegankelij
 2. Heb ze inmiddels binnen. Hartelijk dank voor deze snelle aktie!
 3. Heb ze inmiddels binnen. Hartelijk dank voor deze snelle aktie!
 4. Heb ze inmiddels binnen. Hartelijk dank voor deze snelle aktie!
 5. Ben net terug van vakantie en helaas werken de links niet meer. Zou het mogelijk zijn om ze te activeren? Alvast dank!
 6. Ben net terug van vakantie en helaas werken de links niet meer. Zou het mogelijk zijn om ze te activeren? Alvast dank!
 7. Ben net terug van vakantie en helaas werken de links niet meer. Zou het mogelijk zijn om ze te activeren? Alvast dank!
 8. Deze film zat al jaren in de pipeline, maar men kreeg de financiering voor de distributie niet rond. Wel prijzen gewonnen op filmfestivals. Youtube geeft al kippenvel, laat staan in dvd-kwaliteit. Ik zou hem dus ook graag willen bestellen, maar kan nog steeds geen leverancier vinden. Juul, heb jij een adresje?
 9. Goedemorgen, Gisteren sprak ik Vincent in Rock Art en vroeg me af of deze opname authentiek zou kunnen zijn. Met dank aan Ger van Essen, van wie ik de tape eind jaren 90 heb mogen kopiëren. De kwaliteit is niet super, maar beter iets dan niets toch? http://www.mediafire.com/?9q0yi07qcawsvmz Veel plezier met "Radio Vrijronica"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.