Jump to content

Tino

Administrators
 • Content Count

  2,121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Tino last won the day on September 19 2018

Tino had the most liked content!

Community Reputation

7,204 Excellent

About Tino

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Atlantis-19730716-PeterVanDam-TonyHouston-LucVanKapelle-MikeMoorkens-TweedeDag Atlantis-312-19740417-DaveOwen-SteveEngland-Test Atlantis-International-19740417-SteveEngland-OfficialOpening312 Atlantis-19740715-1200-1300-RobRonder-TonyHouston Opnames van Douwe Dijkstra
 2. Tino

  "onze Harm K."

  En de omroep beslist dan dat het weg kan. Volgens mij kan Juul daar ook wel wat over zeggen. Bij Beeld & Geluid ligt heel veel op CDR, en dat noemt men dan analoog. M.a.w. het staat nog niet op harddisk. Laat die CDR's nog een tijdje liggen en ze zijn ook onleesbaar. Hoeveel werk kan het zijn om die te rippen? Als je in het archief zoekt staat er ook vaak "ontbreekt", dus die CD's zijn zoek. De focus ligt er op TV, radio is kennelijk niet belangrijk.
 3. Tino

  "onze Harm K."

  Beeld & Geluid flikkert (helaas) al een hoop materiaal weg van de publieke omroepen, of doet er niets mee. Het zou me verbazen als ze wel programma's bewaren van andere zenders.
 4. Tino

  mei 1992 - RTL

  Martin, Jammer dat je zelf geen opnames meer hebt. Ik luisterde altijd graag naar je op RTL. Misschien wel opnames van daarvoor en daarna?
 5. Ik denk dat dat de juiste conclusie is.
 6. Maar het verhaal klopt, de Texas Top 40 werd op Radio 819 uitgezonden.
 7. Dank Douwe maar, die heeft het opgenomen. Ik heb het slechts gedigitaliseerd.
 8. Laten we een keer wat gaan drinken en over muziek (en jingles?) lullen, je weet maar nooit...
 9. Atlantis-201-19740203-SteveEngland-e.a.-Test Atlantis-19740424-DebbieEngland-ClosingForTransmitterTroubles+Restart Atlantis-227-19740303-Test Atlantis-270-19740303-LaatsteUitzending Opnames van Douwe Dijkstra
 10. Vanaf 24-10-1981 wordt hij in de Veronica-gids wel genoemd als vaste presentator.
 11. Daar valt wel over te twisten (dat doen ook velen), maar dat moet je dus niet doen... Reactie op anderen: plaatje maar weer! Juul, kies er maar eentje uit. Maar niet de Beach Boys of de Stones dit keer... (Frans Bauer hoeft ook niet hoor).
 12. Tino

  Reclame tape RNI

  Dankzij hetzelfde besef heb ik in één jaar tijd maar liefst 90% verwijderd. En het is een continu proces.
 13. Had het ook niet persoonlijk opgevat hoor, ik reageerde ook in algemene zin. En ik ben ook geen expert. Die titel heb ik niet zelf onder mijn naam gezet, die ontstaat door het aantal postings. Ik heb het artikel nog even doorgelezen. Journalisten omschrijven Blokhuis als muziekkenner. Dat zal hij zelf niet erg vinden, hij weet immers ook veel. Maar de term "muziekkenner" komt dus uit de journalistieke hoek. Ze zoeken naar leuke omschrijvingen in een tekst. "Internetgebruikers" is er ook zo een, dat is dus feitelijk vrijwel iedereen, net als "consumenten". Die vraag kan ik niet beantwoorden.
 14. Wat wel betekent dat al die stations dezelfde visie en hetzelfde beleid voeren. Daar zit nu juist de kans voor concurrenten om onderscheidend te zijn. De Top 40 laten vallen is volgens mij niet zo'n verstandige beslissing, maar die komt waarschijnlijk voort uit de denkwijze van een (bijna) monopolist.
 15. Nee, ik niet. Oplossing: koop nog bij die incidentele lokale ondernemer. Betaal je via internet een tientje minder? Ja, nu nog wel. Maar als er bijna geen concurrentie meer is bepalen de groten de prijs. Op de lange termijn heb je er dus wel nadeel van. En "gratis verzending" bestaat niet. "Gratis retour" ook niet, dat wordt verrekend in de verkoopprijzen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.