Jump to content

dave76

Members
 • Content Count

  674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dave76 last won the day on January 30 2017

dave76 had the most liked content!

Community Reputation

1,779 Excellent

About dave76

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

3,473 profile views
 1. Zou deze dag nog een keer in z'n geheel in de re-run kunnen gedeeld?
 2. Hallo allen. We gaan dit keer 32 jaar terug in de tijd met de Top 40 van 19 augustus 1988. Het jaar waarin het Nederlands Elftal het Europees kampioenschap won en dat was in deze Top 40 nog goed te merken. De klapper van de week kwam op naam van Eric Clapton met Wonderful Tonight. Het nummer was toen al 11 jaar oud maar vermoedelijk betreft deze single release een live opname. En ook een klassieker van Louis Armstrong kreeg 30 jaar na de eerste release een hernieuwde belangstelling mede door het gebruik in een bierreclame en ook was het te horen in de film Good Morning Vietnam.
 3. Ontzettend bedankt Peter. Extra credit voor het feit dat je dit voor ons doet in het snikhete weer. Vanavond als het is afgekoeld lekker luisteren in de tuin. Je hebt er bijzonder veel uit een mooi Top 40 jaar 1993. En wederom eentje die ik nog niet had. Super!
 4. Was de datum wel de goeie geweest dan had je echt een zeer bijzondere opname gehad. De derde uitzending van "de enige echte".
 5. En ook op 12 april 1980 zat de toen kersverse VOO jock wederom in de nacht. https://pixeldra.in/u/gxdBRasb
 6. Wat een leuke verassing Erwin. Het is duidelijk dat je in je collectie toch een aardige schat aan 538/TMF Top 40 opnames hebt en daarmee ben je één van de weinigen. Ontzettend bedankt.
 7. Zijn er nog meer uren van de VVV van 7 november 1992?
 8. Jij loopt zoveel commentaar te leveren op veel mensen die hier komen om te genieten van radiofragmenten en om van gedachtes te wisselen over wat er zoal gebeurd in radioland. Daar lijkt me niks mis mee. Maar zodra er iemand scheef oversteekt wordt hij of zij door jou aangesproken. Het valt me al jaren op. En nee, ik weet niet alles beter en ik heb dat ook zeker nooit beweerd. Ik lees ook alleen maar wat er op radioforums wordt gemeld en geef daarop mijn gedachte. Als je het nu nog steeds erg dwars zit dan wil ik daar best eens een keer met je over van gedachte wisselen. Ho
 9. Ten eerste gaat hiij er financieël op achteruit en ten tweede liggen de mensen die overdag werken tussen 04:00 en 06:00 uur op één oor.
 10. Dank je wel kerel. Ik ben niet vergeten dat het opzetten van de complete Top 40 collectie bij jou is begonnen met talloze mooie Top 40 uitzendingen zo'n 11 jaar geleden.
 11. Hier is 'ie helemaal. Alleen zonder nieuws en reclames. https://pixeldra.in/u/ufbfhFh9
 12. Gratis maar het is een heel kort fragment met als hoofdzakelijk onderwerp, de etherfrequentie afwijzing.
 13. Hallo Top 40 leden. Ik heb er weer eentje voor jullie. Dit keer precies 30 jaar geleden konden we genieten van de Top 40, gedateerd 7 juli, uitgezonden op de 6de. Wat horen we allemaal in deze Top 40 waarin Bart van Leeuwen invalt voor Erik de Zwart. Op nummer 1 het Belgische debuut (in Nederland dan) van Vaya Con Dios met het mooie What's A Woman. The Adventures Of Stevie V. stoomde op naar de koppositie met hun Dirty Cash. Op nummer 4 misschien wel de mooiste plaat uit de lijst, Gary Moore met het adembenemde Still Got The Blues. Verder fijne platen van King Bee
 14. Hier is 'ie. Edwin, 28 minuten Top 40 van 19 januari 1979. https://pixeldra.in/u/5dXfyd4P
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.