Jump to content

dave76

Members
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dave76 last won the day on January 30 2017

dave76 had the most liked content!

Community Reputation

1,443 Excellent

1 Follower

About dave76

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

2,392 profile views
 1. Dat betreft dan de Top 40 van 29 maart 1991. In verband met de THAT werdt de Top 40 opgeschoven tussen 19:00 en 22:00 uur. Gepresenteerd door Erik de Zwart (die kennelijk moeite heeft met de uitzend uren) en Rob Stenders. https://we.tl/t-Uqh3juHG9t
 2. En hier is de complete lijst. https://we.tl/t-BOBTRZXhzt
 3. Hier zijn ze allemaal alsnog een keer. Link is een week geldig. https://we.tl/t-S9fSqHjD1T
 4. Elton staat sowieso op dit moment weer in de belangstelling vanwege de film Rocketman die volgens mij deze week in premiëre gaat.
 5. Bovenin deze site zie je een aantal tabbladen. Eentje daarvan is Clubs. Als je daarop klikt zie je onder andere een Top 40 club. Daarbij staat dan dat je clublid kan worden. Daar klik je op en vervolgens ben je lid. Je kunt daar Top 40 uitzendingen kwijt en ook zul je oude Top 40 uitzendingen die en andere leden regelmatig delen. Ik hoop dat je eruit komt en kunnen we je als nieuw lid verwelkomen.
 6. Ooh wow. Dat is geweldig Peer. Nee, deze had ik inderdaad nog niet. De eerste met Gijs die ik had is van 19 december 1992. Ik ben heel dankbaar voor jouw geweldige bijdrage. Je mag als je wilt hem ook delen in mijn Top 40 club want daar hoort 'ie ook zeer zeker thuis!
 7. Hallo allen. Tijd voor weer een fijne Top 40 uit lang vervlogen tijden. Ditmaal 29 jaar geleden konden we via Radio 3 luisteren naar de Top 40 van 25 mei 1990, uitgezonden op de 24ste. Een fijne lijst met de meest uiteenlopende stijlen. Rock, nederlandstalig, klassiek, pop, er stond van alles in. Een bijzonder moment deed zich voor op nummer 1. Daar vinden we de Rolling Stones met Paint It Black. Het was namelijk de tweede keer dat deze single op nummer 1 kwam in de Top 40. In 1966 was dit ook al het geval. Het hernieuwde succes was hoofdzakelijk te danken aan de Veronica serie Tour Of Duty. Het succes zorgde voor meer re-releases van oude Stones klassiekers als Angie en (I Can't Get No) Satisfaction. Verder vinden we Luciano Pavarotti die een superstip pakte met Caruso. Hij zou in 1996 nog een hit pakken met Miss Sarajevo als onderdeel van een gelegenheidsact Passengers waar ook Bono deel van uitmaakte. Marillion zanger Fish ging solo met het prachtige A Gentlemen's Excuse Me. Naast Luciano ook fijne hits van UB40, Phil Collins, Allanah Myles, het prachtige Almost Hear You Sigh van (alweer) de Stones en de rocker All I Wanna Do Is Make Love To You van Heart, hun laatste notering in de Top 40. De klapper van de week vinden we op nummer 24 en is naar mijn mening één van de mooiste platen van 1990, Still Got The Blues van Gary Moore die ook helaas al lang niet meer onder ons is. De albumversie van dik 6 minuten vind ik het mooist met een geweldige gitaarsolo en een mooi einde. De presentatie is in handen van Erik de Zwart. Geniet van deze Top 40 van 29 jaar geleden. https://pixeldrain.com/u/HogJ46_8
 8. Zal ik ook een duit in het zakje doen dan. Hier zijn 53 minuten van de desbetreffende TV uitzending. De Top 40 op TMF 20-01-1997. Presentatie in handen van Erik de Zwart. Video opname begint met de 500ste nummer 1-hit in de Top 40, No Mercy met When I Die. https://dave76.stackstorage.com/s/uRPRWgJwkoARLr3
 9. Nee helaas niet. We zijn echt aangewezen op mensen die destijds de tapes lieten rollen tijdens een uitzending.
 10. Oooh myyy goddd! En dat het een compilatie is maakt niet uit. EINDELIJK een 538 Top 40 uit een jaar waarvan we nog niets hadden. Al zijn het compilaties, als je er meer hebt deel ze gerust. Je maakt er heel veel mensen blij waaronder ik. Dank dank dank!
 11. Ik zie graag de Queen Top 40 Hitdossier special van een nieuwe link voorzien.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.