Jump to content

dave76

Members
 • Content Count

  780
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dave76 last won the day on January 30 2017

dave76 had the most liked content!

Community Reputation

2,236 Excellent

1 Follower

About dave76

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prachtige opnames uit een jaar waarvan eigenlijk niet zo gek veel voor handen is. Als groot Queenfan ga ik de laatste na bijna 30 jaar nog eens luisteren. Dank je!
 2. Mooie foto. Jarenlang heb ik de audio gehoord van deze uitzending met onder andere Lex als gast en nu dan een foto erbij. De andere is inderdaad Wessel die van 2003 tot 2006 de Top 40 presentator was.
 3. Vind het nog steeds jammer dat de VOO in december geen single top 100 jaaroverzicht uitzondt maar voor de tweede keer dat jaar voor de top 100 allertijden koos. Ach, op TV kregen we dan wel weer een jaaroverzicht in de vorm van Top '84. Wederom dank voor een mooi VOO en dat geldt voor iedereen die eraan heeft meegewerkt- en gedragen.
 4. Ooh dus daar heeft Erik het in de Top 40 uitzending van 17 januari 1992 over. Hij roept wat dit goed klinkt en geeft aan dat men in de studio een nieuw apparaat heeft laten plaatsen en dat alles veel vetter klinkt.
 5. Bijna 20 jaar geleden. Damn. Ik herinner me die uren als de dag van gisteren. Dank voor het delen.
 6. Hoi Laurens, Deze is nog niet eerder hier gedeeld als ik het goed heb dus is het weer een prachtige opname en nog wel de 2700ste. De 2000ste is al vaak voorbij gekomen uit 2003 met Wessel maar die van jou nog niet dus ontzettend bedankt!
 7. Hier nog een kleine aanvulling voor de maand mei. De laatste 19 minuten van de Top 40 uitzending van 19 mei, uitgezonden op de 18de uiteraard. Hierin was Wouter K voor het laatst te horen. Na 5 jaar stopte hij met het voorlezen van de oplossing van de rebus en wie de prijswinnaars waren. Na '84 was hij nog een enkele keer te horen waaronde in de laatste Top 40 van Lex in '89. Dank gaat uit naar Vincent die het destijds gedeeld heeft. https://pixeldra.in/u/pScBe1v1
 8. Hier is een heel klein stukje video van het begin van de duizendste Top 40 van 13 april 1984. Het is maar 25 seconden maar misschien is het leuk om te kijken als je al jarenlang alleen de audio hebt gehoord. 25 seconden Lex met het begin. Dit fragment komt uit het Veronica eindejaarsprogramma Top '84. https://we.tl/t-HY8v710UhZ
 9. Inderdaad. Die vertrok naar de Tros. Op dat moment was hij volgens mij nog te horen als presentator van het Veronica avontuur. Of het was misschien daarnaast. Dat weet ik niet meer precies. De duizendste Top 40 was inderdaad een mooi feest. Mooie platen erin, historische fragmenten en presentaties van Lex en Bart.
 10. De Top 40 van 30 maart 1984 is wel grappig. Lex had zijn CAO nog eens nagelezen en zag dat hij aanspraak kon maken op arbeidsverkorting, meldt dat op zender en loopt daarna een half uur voor het einde prompt de studio uit, Erik de Zwart achterlatend die vervolgens de top 5 weg draait.
 11. Ik kan niet genoeg benadrukken dat het geweldig is wat jij en Vincent (met dit topic) doen. Alle pareltjes uit het VOO archief met ons delen is voor velen (waaronder) ik een waar luistergenot. En om misverstanden of eventueel corrigerende mensen te voorkomen stel ik het voorop dat alles wat hier en elders wordt gedeeld een waardering opzich naar iedereen waard is.
 12. Wat mij eigenlijk tot een vraag aanzet. Was de eerste Grandmix of In The Mix misschien aanleiding dat Lex in de Top 40 ook de thuismix introduceerde? Dat was geloof ik ook in 1983.
 13. Jullie hadden mijn interesse gewekt dus ik ben gaan luisteren. Annette ging inderdaad echt te ver. Vanaf 20 minuten wordt de sfeer grimmiger en Joop probeert gewoon vriendelijk en respectvol te blijven maar Van Trigt drijft hem volledig naar de afgrond. Dus ik snap die schorsing wel. Bijzonder tijdsdocument wat ik nu voor het eerst hoor. Zo ken ik Annette helemaal niet maar een uniek VOO moment uit de toch al bijzondere VOO periode.
 14. Daar ben ik het mee eens. Een pluim voor een ieder die in dit topic of een topic een bijdrage levert.
 15. Maakt dat wat uit? Laten we het gezellig houden hier en vooral dankbaar zijn voor het werk wat Onno en Vincent verrichten. We krijgen hier nota bene voor nop een heel groot deel van het VOO archief in onze schoot. Daar hoeven we niks voor te doen. Een ieder heeft het recht een mening te hebben en dat er soms dubbee bestanden tussen zitten maakt mij niets uit. Sommige zijn opgeknipt en sommige niet. Daardoor kan dat gebeuren. Ik ben de heren enorm dankbaar dat ze dit voor ons doen en dat ze hier vooral mee doorgaan dus laten we het leuk houden met z'n allen en genieten van al het
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.