Jump to content

dave76

Members
 • Content Count

  627
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dave76 last won the day on January 30 2017

dave76 had the most liked content!

Community Reputation

1,582 Excellent

1 Follower

About dave76

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

2,887 profile views
 1. En dat was inderdaad die derde waar ik niet op kon komen, want ik wist dat er nog eentje was. Thanks hiervoor!
 2. Keizerstad was in de jaren 80 heer en meester in en rondom Nijmegen. Er was nog wel concurentie van een andere piraat genaamd Contact maar Keizerstad was het station wat je in Nijmegen en ver daarbuiten hoorde. Ik heb er in 1996 nog eens gesolliciteerd. Toen waren ze inmiddels een FM zender en zaten ze in Elst, net buiten Nijmegen.
 3. Het is als maker van de 80's nonstop 40 leuk om te zien dat er zoveel animo voor is. Ik blijf ze dan ook met veel plezier in 2020 maken.
 4. Heerlijk om die man te horen en zien praten. Blijft een fascinerend mens waar ik uren naar kan luisteren.
 5. Dank voor deze uitzendingen. Ik heb een speciale Curry & van Inkel club. Je mag ze ook daar plaatsen als je wilt.
 6. Ben het met Theo eens. Heb niks meer met wat hun "de lijst der lijsten" noemen. Wat ik nog wel leuk vind en spaar zijn de televisie uitzendingen van de Top 2000 A Gogo. Dat zijn sinds 2002 mooie historische beelddocumenten en iets waar ik nog wel met veel plezier naar kijk. Maar de Top 2000 op de radio? Nee, daar luister ik niet meer naar. Vond wat dat betreft persoonlijk de Top 4000 op Radio 10 wel fijn.
 7. Een datum zou helpen, dan kan ik je misschien van dienst zijn want er zijn honderden afleveringen.
 8. Hallo leden. Hier is weer een exclusieve share, heet uit de usb deck. Precies 26 jaar terug in de tijd is dit de Nederlandse Top 40 met Gijs Staverman, die van 11 december 1993. Het is een bijzondere want Gijs maakt zeer duidelijk dat het de allerlaatste Top 40 is die de VOO zal uitzenden. Dit wordt veelvuldig gemeldt en uiteraard ook dat de Mega Top 50 in januari van start zal gaan. Gijs kon tijdens deze uitzending alleen nog niet weten dat hij een week later nog een Top 40 moest presenteren. De Stichting Nederlandse Top 40 was naar de rechter gestapt en eiste dat de VOO tot het einde van het jaar de Top 40 bleef uitzenden. De rechter stelde de stichting in het gelijk en dus was er een week later op 18 december nog een Top 40 te horen met Gijs die dit moest uitleggen aan de luisteraars want ja, hij had immers de week ervoor gezegd dat het de allerlaatste Top 40 zou zijn. Die opname van 18 december hebben jullie allen ondertussen. Nu dus de uitzending van de week ervoor. Gijs is superenthousiast en kan niet wachten om deze uitzending te beëindigen. Hij steekt veelvuldig de draak met de lijst en het doet heel erg denken aan de rel van vorig jaar die precies hetzelfde was als 26 jaar geleden. Dat allemaal terzijde staan er een hoop goeie platen in de lijst van Michael Jackson, Tom Petty & The Heartbreakers, Phil Collins, een re-entry van Frankie Goes To Hollywood, Soul Asylum, U2, André (effe wachte) van Duin en de gigantische comeback van Meat Loaf op nummer 1. De klapper van de week is van Paul de Leeuw aka Bob en Annie De Rooy met een dubbele A-kant te weten Ik Wil Niet Dat Je Liegt en Waarheen Waarvoor. Ik Wil Niet Dat Je Liegt is een Nederlandse bewerking van La Solitudine van Laura Pausini die op dat moment ook in de Top 40 staat. Beide versies zouden uiteindelijk de nummer 1-positie behalen. Aan het einde van deze uitzending zit een nog klein stukje Avondspit waarin Frits Spits belt met Gijs die duidelijk niet rouwt om het stoppen van de Top 40. Veel luisterplezier met deze (bijna) laatste Top 40 van 11 december 1993. Deze tape komt uit het archief van mede Top 40 ambassadeur Adri Verhoef. https://pixeldrain.com/u/DqxKMC8B
 9. Dit is weer zo'n mooi voorbeeld van "nooit eerder gedeeld" en exclusief voor deze groep. Ik had hem zelf inderdaad niet maar wat zo mooi is dat ik met deze Top 40 er 5 op een rij heb want ik heb de uitzendingen van de twee ervoor (waarvan 1 compleet) en de twee weken erna (waarvan 1 compleet. Ontzettend bedankt en ik ben benieuwd wat voor moois qua Top 40 je nog in je collectie hebt.
 10. Ik had kennelijk mijn lijst nog niet bijgewerkt. Deze Top 40 heb je in mei met ons gedeeld. Ik ben benieuwd wat je nog meer hebt. Ik zal je voor de zekerheid mijn lijst nog een keer toesturen zodat je kan zien wat ik heb.
 11. Dank je wel Peter. Als ik me niet vergis heb je deze in juli ook met ons gedeeld. Dit was zijn derde Top 40 uitzending toch?
 12. Datum van de Top 40 uitzending moet zijn: 16-11-1984.
 13. Dit zat qua tijd die Erik aangeeft voor de Top 40 met Lex.
 14. Dan is het toch best wel een bijzondere opname.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.