Jump to content

dave76

Members
 • Posts

  804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dave76 last won the day on January 30 2017

dave76 had the most liked content!

1 Follower

About dave76

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dave76's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

2.3k

Reputation

 1. Op dat moment was de Nederlandse Top 40 op 3 zenders te horen. De Veronica Omroep Organisatie zondt de lijst (tegen hun wil) uit tot eind december 1993 en Radio 538 was in juni ook begonnen met het uitzenden van de lijst. Daar kwam dus tijdelijk het geflopte Happy RTL bij.
 2. Erik de Zwart en Rob presenteerde de Top 40 samen. Het werd 's-avonds uitgezonden omdat die dag overdag de Top 100 Allertijden werd uitgezonden dus schoof de Top 40 op naar de avond tussen 19:00 en 22:00 uur. Erik moest duidelijk wennen aan het andere tijdstip.
 3. Hartstikke bedankt kerel. Ik weet dat Rick de lijst vaak heeft overgenomen. Daar heb je in het verleden ook al voorbeelden van gedeeld dus dit is super! Hopelijk heb je ook nog gedeeltelijke Top 40 uitzendingen uit die tijd. Zo is er bijvoorbeeld nog nooit een Top 40 uit 1998 voorbij gekomen in presentatie vorm.
 4. De gepresenteerde versies op de vrijdag hebben mijn voorkeur omdat ik dat fijner luisteren vind. En dan met name uit de periode 1995-2005.
 5. Flinke aanwas aan nonstop 40 fragmenten. Ik hoor veel van de jaren 90 en begin deze eeuw. Je hebt zoveel dat ik me afvraag of je ook veel uit die periode ook van vrijdag opgenomen. Dus met presentatie van Erik. Zo ja, dan hou ik me meer dan aanbevolen.
 6. Top 40 is correct, 10-03-1984 en uitgezonden op de negende.
 7. Ik weet nog goed dat ik er niet naar kon luisteren omdat na iedere plaat commercials te horen waren waarin je een 06 nummer kon bellen. Echt verschrikkelijk. Ik snap dat een commercieel station geld moet verdienen maar dit sloeg alles. Het was dan ook geen lang leven beschoren.
 8. Hier is de uitzending van Countdown Café van 24 juni 1995. 1 uur en 47 minuten. https://we.tl/t-p6lsRFkZJI
 9. Fascinerend om te horen. In 2010 was Wessel te gast bij Erik de Zwart waarin hij vertelde over zijn Amerikaanse radio beleving in Witchita. Ik vermoed dat hij hier of 19 of 20 is. Ik hoorde Notorious van Duran Duran en Two People van Tina Turner, beiden waren hits in november en december 1986. Zeer bijzondere opname dit.
 10. Ongelovelijk bedankt Peter. Dit was 2 weken voor Erik's vertrek bij Veronica. en uit deze uitzending heb ik slechts een paar korte fragmenten gehoord. Nu dus helemaal en zoals gewoonlijk in super kwaliteit. Top!
 11. Ontzettend bedankt. De eerste gaat sowieso mee. Die had ik jarenlang op cassette maar die is verloren gegaan. Ontzettend bedankt. 1992 was een mooi muziekjaar.
 12. Geweldige upload kerel. Je had al veel moois gedeeld en daar komen deze gems nog bij. Top!
 13. Heb je het derde uur ook? Anders deel ik die wel.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.