Jump to content

dave76

Members
 • Content Count

  635
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dave76 last won the day on January 30 2017

dave76 had the most liked content!

Community Reputation

1,625 Excellent

1 Follower

About dave76

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

3,039 profile views
 1. Ja, ik heb deze net vluchtig beluisterd. Hoofdzakelijk de presentaties en sfeer is leuk om naar te luisteren. Echt geweldig dat je zoveel 538 materiaal hebt want precies zoals Pieter zegt is het zeer schaars en B&G kan ons daar nagenoeg niet meer aan helpen. Ik hoop dat je nog ons nog meer kan verblijden met nog meer Radio 538 materiaal.
 2. Graag gedaan. Deze is afkomstig van VHS en heb ik in een ruil gekregen. Ik heb er nog eentje uit '79 die ik ook nog ga delen hier.
 3. Dat kan. Hier is een complete Countdown uitzending van 23 mei 1979. Met hierin een overzicht van de top 10, het popjournaal, een gouwe ouwe van The Beatles en een special van Blondie. https://pixeldrain.com/u/QjGC2cYH
 4. Countdown was een geweldig popprogramma en het beste op muziekgebied wat de Veronica Omroep Organisatie te bieden had. Uiteraard ben ik ook op zoek en verzamel wat Countdown betreft. Beeld en Geluid heeft echter zeer weinig en tja, als je dat toch wil hebben moet je ervoor betalen. De rechten van het programma liggen sinds een paar bij het bedrijf "Reelin' In The Years". Dus zijn we extra blij als verzamelaars kunnen treffen die de nodige Countdown opnames in hun collectie hebben. Zo was ik enorm blij met deze aflevering die Melle met ons deelde. En nog compleet ook! Door veel te ruilen met verschillende mensen lukt het vast nog wel om nog meer te bemachtigen uit die geweldige Countdown periode.
 5. Dat is een zeer fijne verassing. Het komt hier zelden voor dat een Countdown aflevering van video wordt gedeeld. Bedankt!
 6. Pikant detail was dat Erik de Zwart die de voice over deed voor het Veronica Avontuur al was vastgelegd door de Tros. In de week waarop hij vertrok werd dit uitgezonden.
 7. Leuk om te lezen mensen. Daar doen we het tenslotte voor. Ik zal er binnenkort nog wel eentje plaatsen.
 8. Dit gaan jullie vast wel leuk vinden. Ik zeg niet wat het is. Download en ontdek de verassing. 1 week beschikbaar. https://we.tl/t-NHpuQjkCdD
 9. En dat was inderdaad die derde waar ik niet op kon komen, want ik wist dat er nog eentje was. Thanks hiervoor!
 10. Keizerstad was in de jaren 80 heer en meester in en rondom Nijmegen. Er was nog wel concurentie van een andere piraat genaamd Contact maar Keizerstad was het station wat je in Nijmegen en ver daarbuiten hoorde. Ik heb er in 1996 nog eens gesolliciteerd. Toen waren ze inmiddels een FM zender en zaten ze in Elst, net buiten Nijmegen.
 11. Het is als maker van de 80's nonstop 40 leuk om te zien dat er zoveel animo voor is. Ik blijf ze dan ook met veel plezier in 2020 maken.
 12. Heerlijk om die man te horen en zien praten. Blijft een fascinerend mens waar ik uren naar kan luisteren.
 13. Dank voor deze uitzendingen. Ik heb een speciale Curry & van Inkel club. Je mag ze ook daar plaatsen als je wilt.
 14. Ben het met Theo eens. Heb niks meer met wat hun "de lijst der lijsten" noemen. Wat ik nog wel leuk vind en spaar zijn de televisie uitzendingen van de Top 2000 A Gogo. Dat zijn sinds 2002 mooie historische beelddocumenten en iets waar ik nog wel met veel plezier naar kijk. Maar de Top 2000 op de radio? Nee, daar luister ik niet meer naar. Vond wat dat betreft persoonlijk de Top 4000 op Radio 10 wel fijn.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.