Jump to content

dave76

Members
 • Posts

  842
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by dave76

 1. Ook ik had deze nog niet. Blijf het bijzonder vinden Bertus dat je ons blijft verassen met Top 40 uitzendingen die hier nog niet eerder gedeeld zijn. Ik heb het idee dat je chronologisch werkt nadat je eerst wat uitzendingen uit 1976 heb geplaatst. Van mij mag je nog lang zo doorgaan. Top!
 2. Ferry's eerste woorden staan me goed bij aan het begin van de Top 40: "glunderende gezichten aan de andere kant van de ruit jonge jonge". Ferry presenteerde de lijst tot 20 mei 1976 en daardoor valt hij ook officieël onder één van de in totaal 10 Top 40 presentatoren van 1965 tot nu.
 3. Heb beide delen ook bekeken. Best leuk. Erik gaf aan dat hij een hoop materiaal van zichzelf allemaal niet heeft dus heb ik hem van de week wat materiaal opgestuurd wat erg gewaardeerd werd. Ik had hem graag zelf zien schuiven met een kleine presentatie maar dat zat er helaas niet in.
 4. Nou, dat is nog eens een leuk verjaardagscadeautje. Jij bent zo'n beetje nog de enigste die Top 40 materiaal uit de tweede helft van de jaren 90 hebt. Ontzettend bedankt!
 5. De trots van Nijmegen en wat waren ze populair in de jaren tachtig. Snel uit de lucht gehaald en even snel weer terug in de ether. Keizerstad was een fenomeen. Toen ze in 1989 stopten en begin jaren negentig verder gingen op legale basis en verhuisde naar Elst vlakbij Nijmegen nam de populariteit af.
 6. Ik zag twee draadjes over uitzendingen van het Top 40 Hitdossier wat in principe een best leuk programma is. Dus ben ik even gaan kijken en ik kwam wat materiaal tegen waaronder de allereerste uitzending met Erik op 6 september 2008. Het begon in de middag en hij behandeld in 3 uur de jaren 1989, 1998 en 1986. Verder kwam ik nog een volledige Top 40 Hitdossier weekend tegen. Dit was in verband met de 2500ste uitzending van de Nederlandse Top 40. En als het goed is moet ik ook nog een Queen variant hebben. Voor nu is dit de eerste uitzending van het Top 40 Hitdossier van 14 jaar geleden. https://pixeldrain.com/u/sfsTnDUT https://pixeldrain.com/u/SvmCvyj3 https://pixeldrain.com/u/z2w7CT4q
 7. Klopt. Tot halverwege 1995. Toen begon Lex met de clipzender TMF en nam Erik zijn taak als directeur over.
 8. Het gaat om draadjes die er niet meer zijn. Ook privé heeft hij te maken gehad met 2 leden die hier actief zijn en niet zo vriendelijk tegen hem waren. Ik ben dankbaar voor wat Onno met ons gedeeld heeft maar hij heeft al aangegeven niet verder te gaan en dat is zijn goed recht. Zo zie je het maar weer. Een paar mensen verknallen het voor al die anderen die nog graag de rest van het VOO archief hadden willen hebben (1990-1995).
 9. Ik gebruik hier al jaren het oude vertrouwde winamp op een onlangs aangeschafte nieuwe pc. Dus oude software kan ook prima op een nieuwe pc draaien.
 10. Hoi Evert. Er zijn nog honderden opnames van na september 1989. Onno is met de jaren 80 begonnen maar kreeg naarmate dit project vorderde te maken met nare opmerkingen van andere leden wie ik niet bij naam ga noemen. Hierdoor is hij gestopt met dit project en ik kan hem daar geen ongelijk in geven. De sfeer op dit forum is naar mijn mening grimmiger geworden en dat is jammer. Ik snap hem wel want ik heb het zelf ook meegemaakt. Het neemt de motivatie weg om door te gaan met opnames delen. Voor de leden die hier niets mee te maken hebben is het jammer want zij hebben het dan weer aan een aantal andere leden te danken dat hij gestopt is. Het project zou doorlopen tot 31 augustus 1995.
 11. Dank je wel Jan. Het is leuk om ook nog van jou en Jarno een reactie te krijgen. Daar doen we het voor.
 12. Hallo allen. Het is een tijd geleden dus hoog tijd om weer een fijne Top 40 uitzending te plaatsen. Dit keer 32 jaar terug in de tijd met de Nederlandse Top 40 van 7 juli 1990. Uitgezonden op Radio 3 op de zesde juli met de presentatie van Bart van Leeuwen want Erik was met vakantie. Fijne muziek in deze lijst waaronder Vaya Con Dios op 1, Gary Moore, Nick Kamen, Roxette, Heart, UB40 en 2 oude hits van de Stones. en natuurlijk die geweldige megahit van Corry Konings. Adamski had met Killer de alarmschijf en op vocalen horen we Seal. Deze uitzending is bijna compleet. Er ontbreken iets van 20 minuten. Veel luisterplezier met deze Top 40 op adio 3 van 32 jaar geleden enne, als je zelf nog Top 40 opnames hebt die nog niet zijn gedeeld schroom dan neit en plaats ze hier in deze club. https://pixeldrain.com/u/5rtjwMh1
 13. Was Molly Meldrum niet één van de presentatoren? Ik kan me nog twee interviews herinneren die hij deed met Freddie Mercury.
 14. Het grappige is dat Joop van der Reijden, toenmalig directeur van Veronica serieus dacht dat hij een FM zender had gekocht 🙂
 15. Hier is 'ie nog een keer in betere kwaliteit: https://pixeldrain.com/u/gdyqjATy
 16. En nog een kleine aanvulling, 20:00 - 20:45 uur. https://pixeldrain.com/u/ab1fnydK
 17. Ben nu aan het luisteren en wat een heerlijke lijst was dit toen op de laatste dag van de vorige eeuw. Rob de Nijs, The Beatles, Tavares en meer, allemaal op 538. Je kunt het je nu niet meer voorstellen. Toen een geweldig station. Nu in de vrije val naar beneden.
 18. Hoi Juul. Dank voor het delen van deze Top 40 met Lex. De man blijft fijn om naar te luisteren. Ik haal uit deze 2 fragmenten de datum 30 augustus 1969. Ik ga ervan uit dat hij Jan van Veen verving die toen nog de vaste Top 40 presentator was. Het tweede bestand bevat ook de nummers 11 t/m 1 uit de Top 40 van 30 augustus 1969 maar in veel betere kwaliteit. Daarna komt er een andere opname met alleen maar The Beatles muziek. Dus ik vermoed dat het hier om de The Beatles dag gaat. Ook dit wordt gepresenteerd door Lex. Datum hiervan is mij niet bekend. Het jaar is wel bekend. 1971 en dan vermoedelijk oktober of november.
 19. Aah op die manier. Nou, hoe het ook zij, er is hier heel weinig van dat station voorbij gekomen maar daar heb jij verandering in gebracht.
 20. Een luttele 2 en een halve week voor de start van Radio 538. Ben benieuwd wat daar allemaal op te zien is. Vast veel 538 jocks van het eerste uur en de voorbereidingen voor het nieuwe station wat zou starten op 11 december 1992.
 21. Ontzettend bedankt Ben. Wat zo uniek is aan dit uurtje Top 40 is dat er nog nooit Top 40 materiaal uit 2004 is geplaatst. Misschien een nonstop 40 maar nog nooit een gepresenteerde Top 40 uit dat jaar. Dus hier ben ik hartstikke blij mee!
 22. https://pixeldrain.com/u/qR4KoRGR https://pixeldrain.com/u/CCdqU8sE
 23. Hierbij de twee uurtjes met Alfred uit juni 1992. https://we.tl/t-bjeqETFoMH
×
×
 • Create New...