Jump to content

dave76

Leden
 • Posts

  873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by dave76

 1. Het is geweldige "vrijdagavondkeet" zoals ze dat noemen. Dat begon een beetje met Bart & de Zwart en later Curry & van Inkel. Het is na een drukke week werken heerlijke ontspanning en zoals ik al zei, ik neem ze mee de nachtdiensten in en aangezien ik alleen werk kan ik er ten alle tijden naar luisteren. Terecht dat ze de radioring hebben ontvangen en het had van mij nog wel jaren door mogen gaan maar ze zijn op het hoogtepunt gestopt en misschien dacht Gerard toen al voorzichtig na over een overstap maar daar ben ik niet zeker van. Maar ik geniet ervan dankzij David en zijn geweldige archief. En als ekstraatje doet hij ook als hij ze heeft de video's erbij. Hij verdient alle hulde!
 2. Toch knap dat jij vanaf je computer kan zien of wij de uitzendingen wel of niet beluisteren. Ik doe dat dus wel degelijk want ik neem ze mee de nachtdiensten en dan luister ik ze één voor één maar aangezien ik nu bij 2008 ben heb ik inderdaad nog wel effe te gaan. En sterkte heb ik niet nodig want het signaal komt goed door. En waarom begin ik in 2006? Omdat ik hoofdzakelijk het programma "Ekstra Weekend" volg (en luister) en dat begon in 2006 snappie? Jammer dat je steeds hier op dit forum de persoon bent met de flauwe opmerkingen...
 3. Ik sluit me hier voor 200% bij aan!
 4. Ik vermoed dat de programmering van 3FM van vrijdag 26 juni rond Michael Jackson zal draaien.
 5. Ik ben met een radioverzamelaar op facebook in gesprek. Hij heeft een aantal banden van "Het Zwarte Gat" in zijn bezit en gaat daar van de week naar kijken. Wie weet zit daar misschien de uitzending van 10 mei 1992 tussen. Niet geschoten is altijd mis. Heb wel geduld. Ik kom als ik meer weet er vanzelf op terug.
 6. Kijk eens. https://we.tl/t-4S232eAwzT
 7. Mooie foto's van een legendarisch schip. In 2014 heb ik het schip bezocht tijdens mijn eerste Top 40 ambassadeurs bijeenkomst.
 8. Simon Somber op vierrrr. Zwaar klassiek. Geniaal.
 9. Hoi Bas en welkom. Ik ben ook aan het zoeken naar deze film. Ik weet precies welke je bedoeld. Erik zei er onlangs over dat hij destijds de film aan het volledige 538 team had laten zien. Alleen was dat niet zo'n beste beslissing zei hij hierover 🙂
 10. David Peeters is jullie antwoord. Hij is bezig met het gehele Ekstra Weekend archief te plaatsen. Met de juiste zoekoptie kun je alles vanaf september 2006 tot april 2009 terugvinden. Vanaf 2009 hoef je alleen maar zijn 3FM archief in de gaten te houden. Man verdiend alle hulde hiervoor.
 11. Dit klinkt als de TV promo uit 1978 die de VOO uitzondt omdat ze net de C-status toebedeeld hadden gekregen. Ze maakten hierin het TV programma voor de winter '78-'79 bekend.
 12. Hier is de TV documentaire. https://we.tl/t-W6xScKnUda
 13. Daar ben ik nog geweest in 2013 toen de Stichting Nederlandse Top 40 ambassadeurs zocht. Een plek met een lange en fascinerende geschiedenis.
 14. Het eerste jaar is helaas verre van compleet voor veel verzamelaars. Jelle bezit inderdaad de studio reels van alle 34 uitzendingen van 1973. Maar ik vrees dat die nooit allemaal openbaar worden gemaakt. We moeten het doen met fragmenten en complete afleveringen waarvan de kwaliteit enigzins acceptabel is.
 15. Ik heb bijna alle 52 weken van de VOO op vrijdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur maar deze niet. Een echte verrassing dus waarvoor dank!
 16. Dank je wel hiervoor. Er is niet veel materiaal van het eerste jaar van de DVM show op Noordzee. Waren er niet nog andere documentaires over het eerste jaar naast de CD?
 17. En hier is 'ie helemaal. https://we.tl/t-Ce3kqR9Jqx
 18. Over een top lineup gesproken...
 19. Zouden er nog opnames zijn van de voorloper van de stemband, het programma "Raden Maar" wat in april 1983 van start ging en waarbij Erik en Kees de presentatie deden.
 20. Ik ken ze wel ja. Waren razendsnel tijdens de toenmalige peer 2 peer download diensten. Er waren er veel en sommige daarvan waren niet voor de tere zielen. Maar grappig waren ze zeker.
 21. Je zegt het juist. 538 was goed in de beginperiode. Toen op de weg omhoog, nu op de weg naar beneden.
 22. Ik ken het Philip. Daarom ben ik ook gestopt met sharen. Het motiveert totaal niet. Ik had laatst een Veronica programma gedeeld met meer dan 60 downloads en een handvol bedankjes. Nou, dan "bedank" ik er ook voor.
 23. Hier is de befaamde uitzending van het Veronica programma Kletskop met Annette van Trigt op Hilversum 1. Ze heeft Joop van den Ende te gast. Het fragment duurt 27 minuten omdat de platen er niet in zitten. Al met al begint het met een leuk gesprek tussen Van Trigt en van den Ende. Echter halverwege begint Annette Joop langzaam het vuur aan de voeten te plaatsen waardoor ook de sfeer veranderd. Lex was na afloop woedend en haalde van Trigt per direct van de zender en gaf haar een schorsing. Kwaliteit is zeer goed en zoals gezegd een zeer bekende aflevering die velen hebben onthouden. https://pixeldrain.com/u/nn9pt4cN
×
×
 • Create New...