Jump to content

Nachtdienst

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About Nachtdienst

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helaas, ik vind geen Caroline Top 50😑 Bedankt in elk geval voor de tips
 2. Ik heb ooit eens 2 uurtjes uit de Caroline Top 50 van 12 mei 1979 gevonden (incompleet) Heeft iemand deze compleet? En.... zijn er meer afleveringen bewaard uit deze periode? Zou leuk zijn. Rob Hudson doet dit leuk.
 3. Altijd leuk de Europarade!! 👍
 4. Bedankt voor de opname! Altijd leuk om Kees terug te horen met de piep show en vooral de Stemband.
 5. Bedankt voor het nogmaals aanbieden. Er zijn immers altijd mensen (zoals ik) die het nu voor de eerste keer gaan beluisteren...
 6. Klopt, met een Scientific Atlanta (Power Vu) ontvanger kun je het ontvangen, mits hij is geautoriseerd door de AFRTS en dat kan in principe niet als je geen US army personeel/familie bent. Maar ja.... alles is te kraken tegenwoordig🤣
 7. Nog steeds aktief op radio en Tv maar nu met een aantal verschillende zenders😀
 8. die vreemde spotjes vond ik altijd wel grappig. Zowel op de radio als op hun TV zender, die te ontvangen was op UHF kanaal 80 in NTSC. Ik kon het signaal hier perfect ontvangen en kreeg zo een aardig beeld wat die amerikanen op de TV keken. Veel, heeeeel veel sport maar ook de nieuwste series. Heb veel opgenomen destijds op cassette en video.
 9. AFN op zondagmiddag was altijd een feestje met eerst de europarade op Hilversum, en dan op AFN de USA hitparade. En altijd weer leuk als die rare spots rond het nieuws kwamen. Bedankt voor deze Soesterberg opnames!!
 10. Prachtig!! Goede kwaliteit en.... De Stemband uit de tijd met van Inkel is heel leuk om terug te horen. Bedankt!!!
 11. in de 2e helft van de jaren 80 zond VOO 2weken uit en dan 1 week EO. Vond ik altijd erg jammer omdat er dan dus geen Stemband en In the Mix was. maar toen de VOO de A-status had, waren ze er wekelijks en dat was dus het geval in de periode 1990. Het zou kunnen dat de melder van dit bericht het dus fout heeft, of er was zo'n maatregel dat VOO teveel zendtijd heeft gehad en dit dan in dit weekend had gecompenseerd. Dat spaarde ze normaal gesproken op zodat ze eind van het jaar een hele dag radio konden maken (toen ze nog geen Volle Vrijdag hadden). Nou.... zo dacht ik erover. Misschien zit ik er ook naast hoor...
 12. Presenteerde ook mee in 1988 bij Veronica Lokaal. Prettig stemgeluid, R.I.P.
 13. Wat een gezeur! Voor mij was de VOO het echte Veronica ipv het veronica na 1995. Lex, Bart, Will en al die anderen waren op zee te horen en ook op Hilversum 3. De oudere generatie die de sixties heeft meegemaakt denkt daar misschien anders over maar ik dus niet. Ergo,... DAB Radio was mij voor met uploaden. Ik zal dan nog wel de eerste grandmix 1983 posten. De link hierboven verwijst naar de aangepaste versie die 2 weken later was uitgezonden. Deze versie https://pixeldra.in/u/1ZfWDb is dus van 31 december 1983 bij de enige echte!
 14. Het echte Veronica.... op Hilversum 1 en 2. Toen was geluk nog heel gewoon...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.