Jump to content

Tom Maat

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Tom Maat

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Omroepland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Waarom hoor ik deze adrem en snelheid van presenteren niet meer in hun dagelijkse programma's terug, want als ik Stenders beluister tegenwoordig wordt ik daar heel droevig van en van van Inkel idem.
 2. Bedankt, grappig om te horen dat de kandidaten nog met u worden aangesproken.
 3. Bedankt voor delen van dit geweldige programma. Jack Spijkerman draaide regelmatig een parodie op Hans de Booij zijn nummer Annabel genaamd Frikandel....weet iemand wie de uitvoerende daarvan is?
 4. Wat prachtige foto's van de mast, deze had ik nooit eerder gezien.
 5. Deze bedoel ik, alleen jammer van die zo blikkerig klinkt. Er zijn diverse uitvoeringen van zoals een country en een reggae versie. Een paar oud Decibel gedienden heb ik gesproken, maar geen van allen had ze in orginele kwaliteit.
 6. Die reclames van: Boudisque en Western House die gebruikt werden door Decibel zijn geweldig en zou die nog eens in goede kwaliteit willen hebben.
 7. Tom Maat

  3 dubbel

  Peter, twee dubbel bedankt.
 8. Tom Maat

  3 dubbel

  Ook namens mij bedankt, hier op het forum wordt ook een opname van Rick van Velthuysen aangeboden waarin het spelletje 3 dubbel gespeeld. Wie weet waar de achtergrondmuziek tijdens het spel van afkomstig is?
 9. Wie kan mij helpen aan de jingles/uuropeners van W.A.P.S. Power 105 Amsterdam (uit hun legale periode) gebruikt tot eind 1988.
 10. Ook wordt te pas en te onpas ''zeg maar'' gebruikt.
 11. Wat was uw naam ook weer ? Dat is ook zo'n mooie.
 12. Ik heb niets van Decibel dus ik houd mij ook aanbevolen.
 13. Tom Maat

  Soulshow

  Inderdaad er is weinig te vinden uit zijn 538 periode.
 14. Tom Maat

  Soulshow

  Bedankt voor het proberen...wie weet duiken er nog eens wat opnames op....helaas de casettes die ik had zijn tijdens een verhuizing zoek geraakt :-(
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.