Jump to content

Tom Maat

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tom Maat

 1. Waarom hoor ik deze adrem en snelheid van presenteren niet meer in hun dagelijkse programma's terug, want als ik Stenders beluister tegenwoordig wordt ik daar heel droevig van en van van Inkel idem.
 2. Bedankt, grappig om te horen dat de kandidaten nog met u worden aangesproken.
 3. Bedankt voor delen van dit geweldige programma. Jack Spijkerman draaide regelmatig een parodie op Hans de Booij zijn nummer Annabel genaamd Frikandel....weet iemand wie de uitvoerende daarvan is?
 4. Wat prachtige foto's van de mast, deze had ik nooit eerder gezien.
 5. Deze bedoel ik, alleen jammer van die zo blikkerig klinkt. Er zijn diverse uitvoeringen van zoals een country en een reggae versie. Een paar oud Decibel gedienden heb ik gesproken, maar geen van allen had ze in orginele kwaliteit.
 6. Die reclames van: Boudisque en Western House die gebruikt werden door Decibel zijn geweldig en zou die nog eens in goede kwaliteit willen hebben.
 7. Tom Maat

  3 dubbel

  Peter, twee dubbel bedankt.
 8. Tom Maat

  3 dubbel

  Ook namens mij bedankt, hier op het forum wordt ook een opname van Rick van Velthuysen aangeboden waarin het spelletje 3 dubbel gespeeld. Wie weet waar de achtergrondmuziek tijdens het spel van afkomstig is?
 9. Wie kan mij helpen aan de jingles/uuropeners van W.A.P.S. Power 105 Amsterdam (uit hun legale periode) gebruikt tot eind 1988.
 10. Ook wordt te pas en te onpas ''zeg maar'' gebruikt.
 11. Wat was uw naam ook weer ? Dat is ook zo'n mooie.
 12. Ik heb niets van Decibel dus ik houd mij ook aanbevolen.
 13. Tom Maat

  Soulshow

  Inderdaad er is weinig te vinden uit zijn 538 periode.
 14. Tom Maat

  Soulshow

  Bedankt voor het proberen...wie weet duiken er nog eens wat opnames op....helaas de casettes die ik had zijn tijdens een verhuizing zoek geraakt :-(
 15. Tom Maat

  Radio Decibel

  Bedankt, het zijn de zelfde tapes als op: radio-airchecks en die kende ik al. Ik hoop dat iemand de reclames kaal heeft zonder dat ze uit oude opnames zijn.
 16. Tom Maat

  Radio Decibel

  De leukste vond die werden ingesproken door Adam Curry, Lipstick en Western House en niet te vergeten de drie versies van Boudisque (niet door Adam Curry). Wellicht dat iemand op het forum deze heeft.
 17. Bertus, heel erg bedankt...top
 18. Heeft iemand toevallig de Soulshow 8 januari 1987 van afgelopen donderdag 29-09 opgenomen/geript?
 19. Tom Maat

  Radio Decibel

  Fantastisch radiostation met geweldige uuropeners zelfs de reclames waren leuk.
 20. Heel erg bedankt voor deze opname..hier ben ik heel erg blij mee Mochten er nog meer opnames zijn met Barry of met Martijn dan houd ik mij aanbevolen.
 21. Wat een geweldig station vond ik dat, bedankt voor de opname.
 22. Twee jaar geleden nog eens gevraagd of ik weer iets voor het station wilde komen doen, maar door Oost Indische egoïstische trekjes van een niet nader te noemen persoon ging het niet toen niet door. Het blijft wel het laatste station die nog wel eens via de ether te horen is.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.