Jump to content

andre ph5c

Members
 • Posts

  433
 • Joined

 • Last visited

About andre ph5c

 • Birthday 08/01/1975

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  winschoten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andre ph5c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done

Recent Badges

198

Reputation

 1. peetje, heb jij ook opnamen van Ros radio uit het kleiweg kwartier, begin jaren 80?
 2. Wil je Marc Jacobs alias Rob van Dam wel hartelijk bedanken voor deze pareltjes!!!
 3. nog een link met de zeezenders dit nummer is in het Nederlands gezongen door Gerard de vries, die dj was op Veronica en heet spel kaarten
 4. https://verrukkelijke15.nl/song/the-walkman/i-am-what-i-am
 5. Heeft iemand hier ook de afscheids lied van Radio Beromunster toevallig? gaat om Carlo Brunner Lab wohl Beromunster. Volgens de zoek functie hier ergens in 2014 al eens aangeboden, maar heb hem gemist des tijds.
 6. Rien heb jij de plaat van brunner nog over beromunster? 
   

   

 7. Wie fan was van countdown cafe op de radio, moet zeker de boek ouwe pik van kees baars lezen, een aanrader! https://www.boekenbestellen.nl/boek/ouwe-pik-kees-baars/41439
 8. Geweldig interview van Patrick Kicken met Francis Dix, Een echte AANRADER!!!!
 9. zou je misschien je papa willen verwittigen en vertellen van deze forum, misschien wil je pappa zijn verhaal hier wel delen, want dat zou leuk zijn.
 10. Theo, ga jij je ferquentie dan ook weer omroepen in meters??
 11. Was in de 2de helft van de jaren 80 volgens mijn geheugen in de periode vlak voor dat de lokale omroep van start is gegaan ( radio Winschoten ) dus voor 1989. Banden die wij hadden waren toen al gedateerd, die waren al langs diverse zenders geweest, wij hadden een hele doos van die tapes op de kop getikt in Emmen of Meppel, wij gebruikten die tapes vooral bij het aan zetten van de zender op de lege ferquentie, dan had je nog geen luisteraars, en om die te trekken draaiden we de banden met een bekende naam vaak door elkaar heen ( wisten wij veel ) om dat het mogelijk luisteraars kon trekken voor dat wij live gingen.
 12. volgens mij was dat city fm of iets dergelijks, een top40 station op zondag vanuit Winschoten meende omgeving van brakel straat/piet hein laan, half jaartje bestaan tot de rcd kwam was in de tijd toen Verona ook uitzond van uit Plan zuid
 13. Waren c120 casettes, 2 uur show op 1 casette. je starte hem in op 5 minuten over het uur ( na reclame nieuws reclame en satellietschijf , en vervolgens op 20 minuten een witje voor reclame en jingles en op 40 minuten een witje voor reclame en jingels dan weer reclame nieuws etc. Voor zo het in mijn geheugen staat, deze bandjes werden ook op onze lokale piraat afgedraaid.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.