Jump to content

andre ph5c

Members
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

115 Excellent

About andre ph5c

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/01/1975

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  winschoten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. krijg hier een rock the boat gevoel bij 🙂
 2. dank voor je antwoord Leendert. Dan rest me nog een vraag, hoe zat het op het land precies in elkaar qua bevoorrading, deed jij de inkopen etc alleen en kreeg je een zak geld van de organisatie in de brand van hier redt je maar, of werd je nog bij gestaan door een heel team?
 3. Leendert, leuke film maar die boot tochten waren die nog lucratief voor de organisatie? Werd door mensen mee te nemen tegen betaling zo'n complete bevoorrading gefinancierd?
 4. dat apparaatje is bij Hamshop te koop
 5. Leendert, Dankje voor je bericht. Ik kwam hier op om dat ik regelmatig op het paracentrum kom om te springen, en heb ooit een opname gehoord van radio Monique ( hier gedownload ) waar in een commercial zat van het paracentrum, dacht misschien heeft iemand hem wel voor mij. Ik weet niet hoe goed jij Bob kende ( ik ken hem niet, zijn zoons die de paracentrum nu hebben een klein beetje ) maar Bob is enige tijd geleden overleden.
 6. Op radio Monique was ook een commercial te horen van Paracentrum Texel, heeft iemand deze commercial ook ik ben geintreseerd!
 7. Ik vindt dit treurenswaardig, ik zeg bij de komende frequentie veiling alles op een hoop zowel commercieel als publiek en bieden maar. gelijke monniken gelijke kappen
 8. http://radio.nl/819257/verdeelprocedure-nieuwe-laagvermogen-am-frequenties-gestart leuk ideetje,
 9. in de eerste opname heeft hij het over dat de programma bij noemer zenders te beluisteren was, welken, of was dit de dekmantel om dat het ook op de Ross werd uitgezonden?
 10. Met deze huidige warmte vraag ik mij af hoe gingen ze hier mee om op de schepen? Ik kan mij voorstellen dat het in de studio dan ook erg warm was. Gingen singeltjes en lp's ook krom trekken, of plakten de tapes aan elkaar?
 11. Heeft er iemand ook jingles van Radio Dolfijn 97.5 in Curacao ( en wil ze delen )?
 12. Radio Columbia zat in Berkel en Rodenrijs, als ik mij niet vergis. Verder had je nog Ros Radio, de Regionale omroep ( rotterdam ) Schiebroek zat in het kleiweg kwartier, heb nog een paar tapes van Dj's Willem Weerstand en Koos Verstappen maar geen recorder meer helaas.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.