Jump to content

andre ph5c

Members
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

144 Excellent

About andre ph5c

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/01/1975

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  winschoten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit werdt volgens mij uitgezonden door een aantal lokale omroepen in Spanje, waar men zendtijd huurde
 2. Deze heb ik al zo vaak gezien , maar zijn er nog andere sporen daar uit de mi-amigo tijd, bijvoorbeeld kings bar aromar hotel etc
 3. heb je ook nog wat van het programma wijkstoring wat op andromeda werdt uitgezonden?
 4. Er zit ook wel duidelijk een heel groot verschil tussen jullie generatie's zee radio mannen Juul en Leendert, In Juul zijn generatie was het meer "omroepje" spelen, er waren geen wetten en alles ging legaal en in de openbaarheid iedereen wist hoe de vork in de steel zat... Leendert zijn generatie dat waren de echte piraten/freaks , alles illegaal in het geniep, niemand wist hoe de vork in de steel zat en alles draaide als een tierelier , anders was het niet zolang na '74 door gegaan. Denk dat daar het verschil in zit, misschien ook dat Juul bij de burgerlijke Tros zat. Weet niet hoe het is geweest als Juul bij Veronica was gebleven, die ook wel dj's etc aan nam van de zee generatie na '74
 5. Waar de financieel nood het hoogst is, gaan de radio dominee's komen.... http://radio.nl/821326/bas-emons-wil-van-wild-fm-hitradio-een-zender-van-god-maken
 6. zijn daar ook kosten aan verbonden?
 7. Hoe gaat de Buma/sena de tarieven berekenen, ze kunnen niet inschatten hoe ver je signaal rijkt op de kg en hoeveel luisteraars je trekt, of gelden hier voor de zelfde tarieven als middengolf?
 8. In dit filmpje een stukje opname te zien ( vanaf ongeveer 5 minuten ) een clip van de aan Soesterberg, ooit uitgezonden door de RVU, wie heeft de volledige opname?
 9. Als ik opnames van deze man hoor gebruikte hij altijd Alleen zijn initialen AJ wat was zijn volledige naam eigenlijk?
 10. https://www.knokke-heist.be/nieuws/2020-vr-26-jun-radio-en-nieuwsmaker-aj-beirens-overleden
 11. die heb ik bekeken is het niet.
 12. ja die volgens mij ooit gezien op een video van Hans Knot/smc
 13. Ik kan me vaag herinneren dat er een filmpje is van de antenne mast van De Ross Revenge waar blauwe gemoduleerde vonken vanaf spatten. Heb al gezocht op YouTube maar kan niets vinden. Is er iemand die dit filmpje heeft?
 14. dozen van eieren op de muur plakken
 15. die had je hier in de regio rond oude Pekela wel meer
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.