Jump to content

andre ph5c

Members
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 Excellent

About andre ph5c

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/01/1975

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  winschoten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vroeger kreeg je er wel eens van langs als je als middengolf piraat te dicht bij vuurtoren kijkduin kwam en deze storing van je had. Ik zoek hier opnamen van wie heeft iets en zou het willen delen?
 2. mi amigo volgens mij ook niet, die ligt half onder het zand volgens mij
 3. Voor zover ik mij kan herinneren kon je de afn in de groninger grensstreek ook nog ontvangen met een richt antenne via de fm zender op de leger kazerne in Sogel ( de mast staat er nog en wordt nu gebruikt door radio amateurs voor diverse repeaters ) Dit was toch ook 1 van de progamma's zoals ik mij die kan herrineren,
 4. Leuke site over kustwacht radio stations, http://coastalradio.org.uk/links.html
 5. Misschien moeten jullie eens naar oude opnamen vragen op www.am-forum.nl zijn in het verleden diverse oude opnamen in het rond gegaan
 6. Ik kwam dit filmpje tegen, was dit de de basis van radio Monique op zee en de voorloper van Stads radio Rotterdam ?
 7. je kan ze zelf maken met van die text to speak generators op internet en daar mee fratsen uit halen middels audio editing.
 8. Hans, die lokale omroepen waren toch ook min of meer opgezet als antwoord op de populaire radio piraten in die tijd, om deze te verdrijven en de luisteraars naar deze omroepen te dirigeren en de mensen achter de piraten ook naar deze vorm van radio te krijgen, zo dat de politiek de boel min of meer onder controle probeerde te houden ( commerciele radio tv was nog verboden )
 9. Ik zet nog al veel mp3 muziek op usb sticks voor in de vrachtwagen. Nu heb ik vaak het probleem dat er erg veel volume verschil zit in de diverse mp3 bestanden. Weet iemand een programma voor apple macbook pro waar mee je dit verschil recht kan trekken?
 10. https://www.azanorak.com/ hier staat wel wat tussen volgens mij.
 11. Ik dacht dat het een proef/test was van een paar uur maar meer is er niet van gekomen
 12. Grappig zijn er meer Engelsen geweest die Nederlands probeerden te praten?
 13. Was de actie van de helikopter nog voor de Eurosiege operatie ? Kan ook zijn in mijn ogen dat men zo toch wat proberden om de bevoorading waar men wel of geen vermoeden van had in kaart te brengen.
 14. Volgens mij is de heli van de seakings uit koksijde, die normaal drenkelingen en andere mensen redden op zee. Is ook ooit een tv serie van geweest.
 15. Ik heb al 2 dagen last dat ik geen internet radio heb op mijn yamaha rx-v473. De set zegt dat hij geconnect is, maar iedere keer als ik op net radio klik krijg ik acces error in het display, hij connect met vtuner. Is daar iets veranderd met instellingen?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.