Jump to content

andre ph5c

Leden
 • Posts

  530
 • Joined

 • Last visited

About andre ph5c

 • Birthday 08/01/1975

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_5
  Not Telling
 • core_pfield_6
  winschoten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andre ph5c's Achievements

Medewerker

Medewerker (7/14)

 • Berichtenmachine Rare
 • Gespreksstarter Rare
 • Goede reageerder
 • Erg populair Rare
 • Toegewijd

Recent Badges

366

Reputation

 1. andre ph5c

  PD50VOP

  50 jaar geleden starte Abe Nathan de Voice Of Peace, vanaf een omgebouwde Groninger coaster voor de kust van Israel. Deze maand wordt hier bij stil gestaan door zendamateur en zeezender freak Pd0ari, die in de lucht is met de speciale call pd50vop. Hij zal actief zijn op alle banden waar op de N amateurs mogen uitkomen, 40, 20, 10 en 2 meter en 70 centimeter band. Hij is zeer enthousiast bezig en als je hem spreekt en je begint over de zee zenders raakt hij niet uitgepraat hi! Bij mij staat deze call al weer in het log. 73 Andre, Ph5c of wel ph558Caroline 🙂
 2. Mac ios versie is Ventura 13.4 En gebruik 2 browsers Safari en Tor en bij beide browsers is het de zelfde probleem.
 3. Het is maar een vraag heb veel problemen met we.tl De uploader doet goed werk! maar voor een forum als dit zal het misschien slim zijn om het bij een upload platform te blijven een geen andere om problemen te voor komen.
 4. Even een vraag, ik zie vaak hier dat er bestanden worden gedeeld via we transfer . Nu heb ik hier een macbook air uit 2020 en die geeft nog al problemen met we transfer. Als ik op een download link klik, start hij met downloaden maar na 10/20 mb blijft hij maar "pendelen" of wel probeert hij te downloaden maar er gebeurt niets, de download slaat dood. Dit probleem heb ik echter niet met pixeldain. Hoe kan dit Zit zelf bij kpn internet only basic en heb een Fritzox 6890. Waar kan het aan liggen?
 5. Waarom gebruik je geen pixeldrain? Mijn apple laptop heeft enorm veel problemen met we.tl. Op de een of andere mannier heeft de laptop ( heb verder geen andere computers ed) problemen met we.tl
 6. Vandaar, ik hoor vooral in het begin ook wel de Miamigo tune van the Bronx in dit nummer
 7. idd daar hoor ik ook iets van Radio Noordzee in vooral het begin, zit meer te denken aan een programma tune of de engelse service hmmm...
 8. Jan-Fre, is het misschien ook mogelijk om de boek van Monique eens uit te gaan geven door jou als luisterboek, voorgelezen door een oud Monique medewerker, misschien aangevuld door fragmenten? Dit lijkt mij wel eens interessant toe, en een leuk experiment.
 9. Jaren 80 in mijn jeugd werd ergeluisterd naar Afn Bremerhaven die nog uitzond op de middengolf werd er steen vast iedere zaterdag middag geluisterd naar de American Country Countdown acc. Nu ben ik al jaren opzoek naar het toen gebruikte jingle pakket, heb inmiddels een paar cuts gevonden, Maar naar mijn gevoel is dit nog lang niet compleet. Wie weet meer en heeft misschien dit complete pakket en of fragmenten?
 10. die ken ik, heb ik ook maar heb niet het allereerste pakket die men gebruikte bij de start op 1 augustus 1991 volgens mijn geheugen was deze gebsseerd op de zeezenders Monique,558 en 819 waar het grotendeels uit voort kwam.
 11. Ja oa deze en ben ook nog op zoek naar het allereerste pakket van holland fm
 12. open brief is wel uitgebracht, dat was gezongen op een tune door mike vincent, barend servet en sjef van oekel.
 13. https://opiniez.com/2023/02/04/journalistiek-roer-nos-journaal-moet-eindelijk-eens-om/baukegeersing/
×
×
 • Create New...