Jump to content

andre ph5c

Leden
 • Posts

  495
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by andre ph5c

 1. Als alle bestaande zenders uberhaupt een kavel in handen krijgen... Zal er geen belangstelling gaan komen uit het buitenland, Virgin bijvoorbeeld?
 2. Wat ik mij afvraag, de oa sonifex cart machines en de carts, waren die gebaseerd op het amerikaanse 8track systeem?
 3. misschien ken je andere dj's die willen mee doen en bijdragen in de kosten
 4. je begrijpt het even niet, Radio Oost heeft deels de zelfde jingles gebruikt als Radio Monique vanaf zee, alleen Radio MOnique had de slogan 1 kan maar de beste zijn, Radio Oost had een andere slogan ( ken hem alleen ff niet herinderen ) heb ze niet, misschien eens op jingle web vragen?
 5. 2h media heeft ID&T radio overgenomen van ID&T anders was ID&T failliet gegaan...
 6. O geen qsl kaarten en ontvangst rapporten ?? Dan doe je wel iets verkeerd...
 7. MAAR Slam was opgericht door de succes volle dance feesten organisator ID&T die ook een enorme kas vol geld hadden, maar die hebben zich toen behoorlijk verkeken op het runnen van een radio zender, en daar door gingen ze bijna failliet. Denk dat MOJO dit scenario ook gaat volgen...
 8. Theo, Hoe voedt jij je zender dan in de donkere uren?? Denk dat je zender niet volledig op zonnestroom werkt.
 9. Dat is dus het gevolg van lui die daar zitten, die werkelijk nergens verstand van hebben, en zich eerst hebben gemanifesteerd als lokale hobby politici en vandaar zich hebben om hoog geluld, het wordt tijd voor een zaken kabinet, inplaats van de huidige zakken vullende hobby politici..
 10. Dat weet ik dat het daar een chaos was in de ether, maar kon zijn ja, familie van mij draaide bij dat station, Willem Weerstand en Koos Verstappen...
 11. Las dat jij ook actief was bij de piraten in het kleiweg kwartier, zegt je de naam ROS radio ook iets ( ROS= afkorting Regionale Omroep Schiebroek kanaal 44 op de 100 megahertz voor groot Schiebroek )?
 12. maar wat moet het gaan opbrengen, als ik nu al zie en hoor dat de verlenging van 1 jaar nu al ruim 4 miljoen euro per frequentie moet kosten, denk dat een zender als KINK buiten de pot piest volgend jaar...
 13. toen hadden ze nog echte apparatuur in de studio's..
 14. Die gaan gewoon ff onderling ff elkaar opzoeken en de boel beklinken..
 15. Eens kijken of Kink wel de poen heeft om alles te bekostigen een frequentie is een , maar een heel zender netwerk opbouwen is 2, of zal het rancune zijn tegen de rest...
 16. Leuke engelse zee fort te koop voor 60.000 euro... misschien leuk voor een radio projectje... https://www.businessinsider.nl/zeefort-engeland-tweede-wereldoorlog-veiling-savills/
 17. dat nummer van Robbert Palmer werd die ook gebruikt in de film Coctail??
 18. Zal ik het geheim verklappen?? Na mijn weten heeft Lex Harding Countdown en de hele entourage er om heen gecopieerd uit Australie, want daar was Countdown sinds 8 november 1974 al op tv bij the Australian Broadcast Compagnie, als een wekelijks populaire muziek/chart show, ze hebben alles gecopieerd schakelen tussen live optredens, clips en intervieuws tot de logo aan toe!
 19. dit staat er in de zeezender discografie, Duke Of Burlington - Flash (Pink Elephant). Tune van Veronica's Telesport op Veronica 538. Hier kan aan worden toegevoegd dat dit nummer uit 1969 tien jaren later door Daniël Boolen op Radio Mi Amigo 272 als filler werd gebruikt. Ook op Mi Amigo 272 gebruikte Tom de Bree het nummer als eindtune in het programma "Welkom in de Wereld der Wakkeren" in juli 1979. Tom de Bree was toen nog slechts 17 jaar en was behoorlijk geschrokken van wat er zoal op hem afkwam. Hij verliet het zendschip met de volgende tender die arriveerde.
 20. zat dit op de rotterdamse kabel in samenwerking met Radio Elbo?
 21. Maar je kan de boodschap van de christelijke zenders ook in twijfel trekken, is het wel echt gebeurd wat er in de bijbel staat, is het geen eeuwen oude sprookjesboek? zelfde laken een pak keihard bewijs is er niet of de boodschap van de christelijke zenders op waarheid is berust, waarom worden dezener niet op gewezen?
 22. Politiek gedreven misschien, moesten we een bepaalde boodschap voorgeschoteld krijgen , een boodschap die de politiek beviel? Zou het net als nu geweest zijn (extreme) tegen geluid wordt niet getollereerd net als bij omroep ON?
 23. Wat was de echte reden waarom er tot 1989 een verbod gelde voor comerciele radio en tv?
 24. pixeldrain kan ook...
 25. waar kwam die zender vandaan?
×
×
 • Create New...