Jump to content

andre ph5c

Leden
 • Posts

  530
 • Joined

 • Last visited

Blog Comments posted by andre ph5c

 1. 13 minuten geleden zei Martin1968:

  Die Frits toch... Jarenlang de enige diskjockey die elke dag een programma mocht maken op de popzender waar we verplicht naar moesten luisteren. Met ervoor meerdere keren per week een hitparade. Jawel, dat waren de gloriedagen van de radio. Mag ik een teiltje?

   

   

  Zou wel eens willen weten hoe die lijstjes tot stand zijn gekomen.

  Denk heel sterk voor geproduceerd  waar men dan "schijn" democratisch op kon stemmen, en geen programma namen aan toe kon voegen....

  Publiek waardeert programmering NPO met 8,1

  Hoop nu snel dat die partijen winnen en doorpakken 1 tv en 1 radio zender van de staat is genoeg, laat de rest aub over aan John de Mol en de zijne.

  En het geld wat vrij komt van de po ( belachelijke salaris toch voor die boer van een Mathijs van Nieuwkerk ) aat dat ze maar stoppen in de zorg en onderwijs

 2. Hans, die lokale omroepen waren toch ook min of meer opgezet als antwoord op de populaire radio piraten in die tijd, om deze te verdrijven en de luisteraars naar deze omroepen te dirigeren en de mensen achter de piraten ook naar deze vorm van radio te krijgen, zo dat de politiek de boel min of meer onder controle probeerde te houden ( commerciele radio tv was nog verboden )

×
×
 • Create New...