Jump to content

Robin Westhof

Members
 • Posts

  3,286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Robin Westhof last won the day on March 16 2018

Robin Westhof had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Robin Westhof's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well
 • Dedicated
 • First Post
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

4.8k

Reputation

2

Community Answers

 1. The last Overdrive programs that i have heard, where a few nights during mid June 1987. Non stop progressive /psychedelic music and Overdrive jingles.
 2. Inderdaad, jammer dat er zo ontzettend weinig (qua opnames) van bewaard is gebleven, zeker wat eind jaren 60 betreft, kan mij niet herinneren, dat daar ooit iets van boven water is gekomen.
 3. De site van Peter Koelewijn. https://www.peterkoelewijn.nl/fotoalbum/0027.htm En MediaPages: https://www.mediapages.nl/sitemap/66-muziek-a-media/herinneringen/340-herinneringen-aan-de-hitparade-van-radio-luxembourg Hier nog een uit 1969: https://www.facebook.com/photo/?fbid=890235338289690&set=gm.855553745113699
 4. Tijdens de start van het radiostation, wordt Lodewijk door Tony Windsor al aangesproken met Lex, op 4 minuten en 17 seconden. Ook David Allen ( op 53 seconden) spreekt hem al aan met Lex. Op 36 minuten en 40 seconden, promoot hij de hitparade voor de volgende dag om 11 00 uur, die hij ( Lex Harding) zal presenteren. https://pixeldrain.com/u/z63YwjfK
 5. Wat dacht je van de diverse problemen met generatoren en gebrek aan olie, heeft ook voor menig zenderuitval gezorgd Of problemen met de studio apparatuur.
 6. No, he used the name Lex Harding. On Radio Dolfijn his real name Lodewijk den Hengst and later only his first name Lodewijk.
 7. In 1973 dus de nummer 2 dj en zes jaar later ( inmiddels dj op Caroline) op nummer 3 in de uitgebreide Radio Visie Poll. Top 10 van die poll uit 1979: 1 Frits Spits 2 Lex Harding 3 Will Luikinga 4 Marc Jacobs 5 Ferry Maat 6 Bart van Leeuwen 7 Rob Hudson 8 Frank van der Mast 9 Klaas Vaak 10 Ad Roland
 8. Zeker leuk en wat een (geweldige) overgang aan het einde van de Simon Barrett show (uur drie) naar de Tony Allan show., met het eerste uur alleen maar liedjes van The Beatles en Rolling Stones.
 9. Ik versta er twee, Ferry Eden en Rob van Wezel.
 10. Maar liefst zes uur, Tom Collins op een dag, via Swinging Radio 227 en volgens dit (foute) programma schema zelfs acht uur per dag.
 11. Een bijzondere uitzending op de 208, die mix van de Nederlandstalige/ Engelstalige service.
 12. Of Rinus Gerritsen. " Radar Love werd de beroemdste Nederlandse rocksingle ooit en werd ook in Engeland en Amerika een daverende hit. Er zijn miljoenen singles van verkocht. Geen andere song van eigen bodem is wereldwijd zo vaak op de radio en wordt zo vaak op verzamel-cd’s gezet. In de VS, Canada én Australië werd het verkozen tot ultieme ‘car classic’. Niet gek voor een nummer dat al 47 jaar wordt gedraaid en in het begin door diverse ‘kenners’ zoals radiodeejay Felix Meurders zeer sceptisch werd ontvangen. Ik haalde het voorval op tijdens mijn interview met Rinus Gerritsen van enige maanden geleden. Zijn ogen begonnen die dag te glimmen en er kwam een brede glimlach om zijn mond. Rinus: ‘ik heb die uitspraken van Meurders nog thuis en ingelijst’ Het artikel hangt naast de gouden plaat voor Radar Love. De radio DJ vertelde daarbij dat de heren van de Earring maar niet al te veel pretenties moesten hebben omdat Radar Love het zeker niet zou halen in UK en in Amerika. Zijn platinaplaat voor 250.000 verkochte platen, alleen al in Groot Brittanië, bewijst het glorieuze tegendeel. Ook in de Billboard Top 100 haalde het nummer een verdienstelijke 13e notering waarbij het Album Moontan zelfs een gouden plaat krijgt vanwege een verkoop van over het miljoen. Moontan geldt dan ook als een mijlpaal in de Nederlandse Rockgeschiedenis." https://www.delftsepost.nl/nieuws/nieuwsflits/1052224/delftse-topmuzikanten-eren-golden-earring-op-grootse-wijze-in-h
 13. En in 1973 gekozen tot de nummer 2 dj van Nederland. 😉 ( Muziek Expres populariteitspoll 1973)
×
×
 • Create New...