Jump to content

Robin Westhof

Members
 • Content Count

  3,084
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Robin Westhof last won the day on March 16 2018

Robin Westhof had the most liked content!

Community Reputation

4,359 Excellent

About Robin Westhof

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat hoef ik in principe niet op te zoeken, want ik wist het al. Toen CNN ( International/USA/ Headline News) nog neutrale nieuwszenders waren, was ik er een groot fan van, (ook) met name de programma's "Crossfire" en "Larry King Live". Vrijwel zonder enige voorbereiding, 5 tot 6 dagen per week, deed hij prachtige interviews, met gasten van diverse pluimage en ondanks (dankzij) die geringe voorbereiding ging het bijna altijd goed. Het programma "Crossfire" was het schoolvoorbeeld (van ) hoe je (met een goed format***) een programma maakt voor kijkers met lin
 2. @ Edwin en Juul. "Larry King Never Prepared For Interviews. Here's Why" https://www.thelist.com/318486/larry-king-never-prepared-for-interviews-heres-why/
 3. Nr 11 in mijn (top dj) lijst. :-) https://www.radiotrefpunt.nl/forums/topic/58346-allerbeste-engelstalige-djs-op-de-zeezenders/?tab=comments#comment-184977 Was inderdaad redelijk te ontvangen in het westen van het land.
 4. Maar tot voor kort, allemaal jaren 60/70 liefhebbers, anders zouden ze (toch) niet luisteren? En die Amerikaanse dj (Wayne Tropp ***) een echte topper trouwens, mag hij wel op de oude voet verder, of is het (nieuwe) jaren 80 regime voor hem niet zo streng? *** https://www.facebook.com/Wayne.Tropp?fref=mentions
 5. Eerst bouw je met een (leuk) jaren 60/70 (en een beetje jaren 50) format een (trouw) luisterpubliek op en dan ga je ineens tijdens de avonduren alleen maar jaren 80 plaatjes draaien, daar zit totaal geen logica in, want daardoor raak je de meeste dag luisteraars kwijt en luisteraars die het (misschien) wel waarderen, jaag je weer weg tijdens de dag programmering, kortom een slecht idee. Veel beter idee zou zijn geweest, om tijdens de avond(uren) alleen maar sixties te draaien, dan blijf je gericht op je doelgroep en specialiseer je alleen wat meer.
 6. En ze zijn weer terug in de lucht. "Dames en heren we zijn weer terug op de AM918, het was een flinke klus om alles weer te repareren. Zelfs de reserve zender stond al paraat, om opgehaald te worden. Het is mij weer gelukt om de magische PWM zender, weer aan de praat te krijgen. Mijn dank gaat ook uit naar de diverse collega's, die ons een een hart onder de riem staken zoals Ruud Poeze, ook onze collega op de 918 Radio Monique bedankt, voor het aanbod om een zender te komen halen in Velzen." (Facebook)
 7. Na een hoop luisteraars (al) weggejaagd te hebben, door tijdens de avond uren alleen nog maar jaren 80 muziek uit te zenden, zijn nu ook de overige dag luisteraars (van de middengolf) vertrokken, want eind van afgelopen nacht een blikseminslag in de antenne en de zender van Golden Oldies Radio is in rook opgegaan.
 8. Vooral (bij) drugsgerelateerde criminaliteit en niet (echt) voor moord/doodslag. Ook belangrijk een heel laag oplossingspercentage in Nederland en een groot gedeelte van de strafzaken komt geen eens voor de rechter, maar loopt via het Openbaar Ministerie en daarop volgend krijg je een boete/taakstraf. Sorry, maar dit (warrige) betoog kan ik niet (echt) volgen.
 9. En genoeg keuze aan plaatjes uit de jaren 50, 60 en 70. Dat gewoon 24 uur per dag doen, je jingles/reclames wat meer verversen en alle onzin overboord en je hebt een perfect radiostation voor een gerichte doelgroep. Inderdaad een goed format hoef je alleen af en toe een klein beetje te fine tunen, maar nu op de zondagavond jagen ze de 'normale' luisteraars weer weg, door twee uur lang jazz en swing te draaien. Ook het programma "De Late Avond" met easy listening en nieuws uit de regio ( om 23.00 uur) is volstrekt onlogisch, om op een klein middeng
 10. En dat andere radiostation op de 918 kHz Golden Oldies Radio (voorheen Radio President) ook al uit de lucht door antenne problemen. Zie net op Facebook dat ze binnenkort ook (helaas) jaren 80 muziek gaan draaien, erg jammer het gezwabber van dit radiostation.
 11. Vanuit Flevoland op de 89.3 MHz via Airpeace FM uit Almere.
 12. Ook 594 kHz (al) in de zomer van 1984. Omdat er geen goede ontvangst was in Londen, kwam door een zender van BBC Radio 4 op de 720 kHz. Ook in gedeelte van Nederland moeilijke ontvangst door Hilversum via de 747 kHz.
 13. Nou ik heb het spotje dus ook maar even beluisterd en het klinkt precies zo als Harm het beschrijft, niet best dus.
 14. Redelijke frequentie, later ook nog gebruikt door Caroline, wel in het noorden van Engeland interferentie met een Schotse BBC zender op de 810 kHz.
 15. Tja, Caroline zat nu op 558 en welke frequentie laag in de band was dan (toen) wel een goede keuze geweest voor Laser?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.