Jump to content

Robin Westhof

Members
 • Content Count

  2,434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Robin Westhof last won the day on March 16 2018

Robin Westhof had the most liked content!

Community Reputation

3,320 Excellent

About Robin Westhof

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En dan zonder vraagteken. ;-) Die naam wordt trouwens niet alleen in PVV, Forum voor Democratie kringen gebruikt. Onverdacht links noemt het net iets anders namelijk een ‘status quo bevestigend mediakanaal. " Het NOS Journaal, daar kan ik trouwens ook moeilijk naar kijken. GeenStijl noemt het vaak ‘Het Staatsjournaal.’ En weet u: daar ben ik het eigenlijk best wel mee eens. Ik noem het misschien net iets anders - een ‘status quo bevestigend mediakanaal gemaakt voor en door elites’ Waarom complotdenkers gelijk hebben over de media (ook al is van een complot geen sprake), schreef ik in dit stuk over nieuwsmedia. -, maar daar bedoel ik min of meer hetzelfde mee. Aan onderzoeksjournalistiek doen ze daar vrij weinig, persberichten van het IMF of de EU voorlezen - dat kunnen ze wel." https://decorrespondent.nl/5668/beste-pvv-stemmer-u-en-ik-hebben-meer-gemeen-dan-we-denken/145270840-90b5611c Niet alleen van mij en het wordt al een jaar of 15 gebruikt.
 2. En dan zijn er (toch) nog mensen (politici) die zeggen dat de PVV niets bereikt. ;-) Bosma heeft trouwens ook nog voor CNN en het staatsjournaal gewerkt, beetje een 'jeugdzonde' denk ik. :-)
 3. De Radio Caroline 648 kHz zender is een 3 Kilowatt Nautel, de helft van het vermogen wordt gebruikt en 1 Kilowatt komt (er) uit de (antenne) mast (Dank aan Dave Martin/ Peter Moore)
 4. Les Reed is op 83-leeftijd overleden. " Één van de mooiste instrumentale nummers die hij gemaakt heeft is ongetwijfeld de herkenningsmelodie van Radio Noordzee door het Les Reed Orchestra. Les Reed was ruim 60 jaar werkzaam in de muziekindustrie als componist, arrangeur, dirigent en pianist. In 1968 schreef Reed "Man Of Action" samen mijn zijn Les Reed Combo. Vanaf 1970 was dit de bekende tune voor de zeezender Radio Noordzee." http://www.keysandchords.com/news-blog/les-reed-overleden https://www.google.nl/search?ei=i961XKyNAsLTwALsp6bIDQ&q=les+reed+died+&oq=les+reed+died+&gs_l=psy-ab.3...19846.22005..22966...0.0..0.96.969.13......0....1..gws-wiz.......33i22i29i30.ffpMJ8KV_j4
 5. Volgens Monitor Issue 3 was de 'Never Ending Tape' ook op 10-11-72. "Further tests were conducted on the evening of November 7th; and in the afternoon and evening of the 8th. The transmitter was on all day on Thursday, November 9th and it was at 13.05 GMT on this day that the honour of being the first voice on the air went to Spangles Maldoon, he was clearly recognizable when he said, speaking over the music. "This is a test transmission - testing for microphone hum". At 17.53 GMT, on the same day, Andy Archer was heard giving a time-check in Dutch and English, then introducing a Ray Conniff record, after which he gave a final bilingual time-check, and the programme reverted once again to segway. For the technically minded the power output for this particular test was between 7-9 kW. Listeners who tuned in the next morning heard a loop-tape comprising of the first few bars of the Ray Conniff evergreen "People Will Say We're In Love", this was played from at least 07.45 GMT up until 09.15 GMT when the transmitter cut off rather suddenly."
 6. Absoluut een dieptepunt en de Engelstalige service werd ook nog eens verpest door al die verschrikkelijke dominees. Ronan had ook wel door dat Caroline (Engelstalig) op die manier onbeluisterbaar was geworden en er gloorde hoop aan de horizon met 24 uur per dag, Engelstalig Caroline op een tweede frequentie, maar helaas, de zinkpartij gooide roet in het eten.
 7. Ik denk dat de ontvangst van CNBC in Engeland overeen kwam met (later) Radio Atlantis vanaf de Jeanine, dus alleen (echt) goed te ontvangen in Essex en Kent.
 8. Radio Luxembourg (Nederlandstalig) had in die tijd (nog) heel veel luisteraars in vrijwel geheel Nederland ( de antenne was in de ochtend en begin v/d middag op Nederland gericht) na de sluiting van de Nederlandse uitzendingen en de start van de Duitstalige programmering ( en het richten van de antenne op Duitsland) kon Radio Veronica begin v/d middag (na de sluiting van CNBC) mooi de luisteraars van Luxembourg overnemen.
 9. Ruim 25 jaar later en (hij was) nog steeds overtuigd van het grote eigen gelijk. ;-) "Volgens de Binnenhof-veteraan Max van Weezel gisteravond op een PvdA-avond is het Forum voor Democratie de ‘engste’ politieke partij van Nederland, nog enger dan de PVV. Dat komt omdat de partij er rare ‘antisemitische’ en ‘extreem-rechtse’ connecties met dubieuze Amerikanen op nahoudt, aldus de linkse politieke verslaggever." https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/pvda-journalist-max-van-weezel-fvd-is-enger-dan-de-pvv-moslim-tic-antisemitisch-en-raar-extreem-rechts/
 10. Is van een jaar later, je hoort ook Bart van Leeuwen.
 11. De meeste mensen die iets afluisteren/downloaden bedanken/ reageren trouwens niet, dus die 3 zegt in principe niets. En als er 15 mensen bedanken/reageren ( bij een 'populaire' download) is dat dan wel veel op een ledenbestand van bijna 4000? Misschien maar voor 1 liefhebber en wat dan nog?
 12. En toch, zijn er altijd (nog steeds) leden, die het niet hebben en er blij mee zijn, dus beslist geen verspilde moeite..................
 13. Beetje moeilijk om te horen, omdat de opname te snel gaat, maar ik denk toch Johnny Jason.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.