Jump to content

Robin Westhof

Members
 • Content Count

  2,981
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Posts posted by Robin Westhof

 1. Zojuist zei bert ree:

  hoe was de ontvangst toen op 963?

   

  In Delft was de ontvangst van 963 overdag zeer goed, de 576 was goed overdag, geen last van die Duitser, later met Laser Hot Hits op 576 veel meer last van die Duitser, maar toen was het wel winter en eerder donker.

  • Like 1
 2. Bijzondere dag, Caroline terug in de lucht op 963, na twee dagen afwezigheid ( vanwege oliegebrek) met ex Laser dj Blake  Williams en zijn ex-collega's zijn officieel begonnen met Laser 558 op die donderdag in mei.

   

  De slogan van Laser 558 was:  "Never more than a minute away from music" maar op Caroline had die periode de slogan " almost only music" kunnen zijn.

   

  • Like 1
 3. Op 18-8-2020 om 21:57 zei Wilco Verkerk:

  De pips zijn binnenkort helemaal op tijd, aan het einde van het uur gaan we instrumentale dingen plannen.

   

  Het heeft 'even' geduurd, maar die stomme pips op het hele uur en daardoor het regelmatig afbreken van goede platen zijn eindelijk verdwenen begin dit jaar en nu gewoon een (gesproken) aankondiging voor het nieuws.

   

   

   

 4. 7 uur geleden zei Walter:

  We wilden de achterban aan land niet ongerust maken, dus we hadden het er niet over op de radio.

   

  Ik luisterde die middag naar Caroline op 558 en John Ford had zijn show, iets voor 17.00 uur kwam hij met de mededeling dat ze uit de lucht moesten vanwege de zeer slechte weersomstandigheden.

   

  7 uur geleden zei Walter:

  De zender technicus onderbrak de de uitzending en het duurde 24 uur voordat de schade was hersteld.

   

  Radio Caroline was die volgende ochtend gewoon weer in de lucht, vanaf een nog steeds woelige Noordzee.

   

  Om 16.00 uur die middag was het weer beter geworden en ging Caroline uit de lucht, zodat er aan de antenne gewerkt kon worden en halverwege de avond waren zowel de 558 als 963 weer terug in de lucht.

  • Like 4
 5. 1 uur geleden zei Juul:

  Bruce Johnston woonde tijdelijk in Laren (nh) en was een radiofanaat, die in de laatste week van uitzendingen ook bij Radio London was gaan kijken.

   

  En dat was op 11 augustus 1967.

   

  "With last week's 'Big L Exclusive', Heroes and Villains, rocketing straight into the Fab at joint #1, Keith Skues returned to the Galaxy accompanied by the Beach Boys' Bruce Johnson. Bruce was interviewed by Stewpot, and even did a few live reads of commercials. (It probably never occurred to anyone that this could be construed as a celebrity endorsing a product!) The highlights of Bruce's visit were repeated during the following day's programmes.

   

  Please login or register to see this link.

   

   

  Hier te beluisteren (matige kwaliteit) vanaf 28 minuten.

   

  Please login or register to see this link.

   

   

   

  • Like 3
  • Thanks 1
 6. "In dezelfde uitzending was ook Peter Koelewijn live aan boord, terwijl Tony Berk samen met Leo van der Goot de presentatie deed.

   

  En om deze korte terugblik geheel rond te krijgen kan ik ook melden dat één van de winnaars afkomstig was uit Den Haag en als verlegen jongetje nog op één van de foto’s van die dag stond. Zijn naam Casper van Iersel, dan wel Kas van Iersel. Misschien dat hij daarom wel bij de Voice of Peace op het zendschip is gaan werken."

   

   

  image.png.608d3da82f3531e8046a50ff5343a3f0.png

   

  Foto op pagina 5: Studio 2 aan boord van de MEBO II, met Kas van Iersel en Leo van der Goot.

   

  Please login or register to see this link.

  • Like 4
 7. "In de eerste jaren van Radio Veronica zaten er tussen het programma-aanbod shows bij die slechts 15 minuten duurden. Een van die shows was, kortstondig, het Kwartier met Wout Steenhuis.

   

  Steenhuis genoot als muzikant bekendheid; niet alleen in ons land, maar ook wereldwijd, en eigenlijk nog wel het meest in Engeland. Dat internet niet een heel betrouwbare bron is, bleek al snel. De Muziekencyclopedie van Beeld en Geluid en Wikipedia noemen Wout Steenhuis als zijnde diskjockey van Veronica. Omdat er meer niet bekend was, werd de Stichting Norderney om informatie gevraagd.

   

  Het kwartiertje bleek alleen op de zondagen in de maand maart 1964 te zijn uitgezonden. Juul Geleick deed verder navraag bij Willem van Kooten, die zich het kwartiertje nog herinnerde. Het was een non-stop muziekprogramma, met uiteraard alleen de hits van Wout Steenhuis. Plaatjes uit de Veronica discotheek werden op band gezet tot een totaallengte van 15 minuten was bereikt.

   

  Wout zelf heeft er verder dus nooit mee te maken gehad en is dus geen deejay geweest van het Kwartier, ondanks de informatie op internet."

   

  Please login or register to see this link.

  • Like 1
  • Thanks 1
 8. 3 uur geleden zei hans knot:

  ‘Throughout the day on 192 metres medium wave and through the night on 259 Europe’s first and only album station Radio Caroline’.

   

  Mooie jingle, veel gehoord die (mooie) zomer*** van 1976.

   

   

  *** 

   

  • Like 3
 9. 1 uur geleden zei rauhfaser:

  Hij zou me op de hoogte houden van zijn scriptie. Nou, niet dus.

   

  Hij had het denk ik te druk met Netflix kijken. 😉

   

  "Als mijn kleinkinderen later aan me vragen wat ik deed tijdens de coronacrisis, zal ik met het schaamrood op m’n kaken moeten toegeven dat ik de helft van de tijd heb genetflixt op m’n kamer."

   

  Please login or register to see this link.

   

  • Like 2
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.