Jump to content

wim1958

Members
 • Content Count

  732
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

391 Excellent

2 Followers

About wim1958

 • Rank
  Expert
 • Birthday 04/09/1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwijndrecht
 • Interests
  Ik ben een muziekliefhebber , mijn smaak is mede gevormd door het luisteren naar de radio en in het bijzonder Veronica tot en met 1974 .Daarna andere stations. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat maar typisch Engels is .<br />
  In 1971 hoorde ik voor het eerst op Veronica de single What is Life van George Harrison . Dat veranderde mijn leven . Ik werd zeer geinteresseerd in de Beatles als groep en solo , maar vooral geboeid door het leven , werk en diepere spirituele kant van George Harrison als mens .En dat is nog steeds een dagelijkse bron van inspiratie !

Contact Methods

 • Website
  https://www.facebook.com/groups/500298673432460/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik moest vanmorgen denken aan deze dag in 1973 toen de Veronica uitzendingen hervat werden vanaf de Mi Amigo. Nog steeds voor mij een prachtige gebeurtenis en emotioneel. Er was in de dagen daarvoor als een gek gewerkt om de boel op te knappen natuurlijk, maar het aanbod van Ronan blijft historisch. Het was een mooi signaal vanaf de Mi Amigo. Ik vind dit nog steeds zo mooi om aan terug te denken omdat Veronica en Caroline mijn meest dierbare zeezenders zijn. Dus een symbolische dag voor mij. Wat zijn jullie herinneringen aan deze dag?
 2. Ik ben gisteren in Museum Rockart geweest voor winkelen op afspraak. Ruim een uur de tijd gehad en mooie zeezender boeken gekocht maar ook deze 5 cd box. Jaap Schut vertelde me dat hij een goed contact heeft met Ray Anderson en dat de Jumbo artikelen in de nabije toekomst bij Rockart te koop zullen zijn. Goed nieuws vond ik.
 3. Dank je Juul. Inez van der Linden schreef me terug dat ze het zo fijn vond om zijn stem weer even te horen en dat ze even een traantje moest weg pinken.
 4. Ik heb al aan Jaap Schut gevraagd of Museum Rockart deze box niet in Nederland kan gaan leveren. Hij heeft wel meer van dit soort sets ooit verkocht.
 5. Wat geweldig Juul. Ik zie het net omdat ik een weekje op Texel op vakantie was. Mooi hoe iemand opeens door een ontmoeting met een vreemde weer in onze gedachten terug komt. Maar dat is het mooie van in een winkel werken. Meteen heb ik een vraag, ik heb regelmatig op facebook contact met de weduwe van Rick van der Linden, zou ik haar het interview van hem met Daniel mogen doorzenden? Heel erg bedankt voor de dingen die je stuurde.
 6. Gisteren had ik iets aparts. Ik had een oudere man in de winkel die ik hielp en bij het invoeren van de klantenbon zei hij zijn naam: Daniël Klijzing. Ik vertelde hem dat op Veronica destijds iemand met de zelfde naam had gewerkt, die in 1971 overleden is. De man wist er van af en had ook het vermoeden dat het familie moet zijn geweest. En zo kwam ik opeens weer met Daniël Klijzing in mijn hoofd, de jonge medewerker die destijds het popjournaal samenstelde. Lex Harding zei ooit dat na Daniël s dood, het popjournaal nooit meer het zelfde niveau heeft gehad. Ik vroeg me af of er
 7. Het station is gisteren op Valentijnsdag officieel begonnen. Ik heb veel geluisterd en ben diep onder de indruk. Heerlijke mix van muziek en informatie voor de oudere generatie. Dit station zou wel eens de grote concurrent voor BBC Radio 2 kunnen worden die bezig zijn om sixties en seventies muziek te schrappen omdat ze willen verjongen. Dat op zich vind ik al een schande dus die verdienen een concurrent.
 8. Dat was het interview wat Kenny Everett had met de Beatles in Abbey Road tijdens de opnamen van de White Album
 9. Ik ontdek net deze lijsten en ben er erg blij mee. Prachtige muzikale periode.
 10. Ik ben erg geïnteresseerd in het nieuwe radio project Boom Radio in de UK. Erg interessant om te gaan volgen omdat het zegt onze generatie te gaan bedienen. https://www.boomradiouk.com
 11. Ik weet nog dat er in de ABTT uit die week door een briefschrijver gezegd werd" Lex , zit geen Mud fans te knijpen" haha.
 12. Het Klaas Vaak interview met Bruce Johnston was ook geweldig.
 13. Ik heb ook genoten. En lekker kerst ontbijt met Ad Bouman op de radio. Ik ben zo dankbaar dat we dit soort dingen nog steeds mogen beleven. Juul wil je Ad mijn dank overbrengen? Zoals de Engelsen zeggen:"He s one of a kind" Wim de Lang
 14. Ik heb gisteren avond intens zitten genieten van het interview wat Klaas Vaak had met Bruce Johnston van de Beach Boys. Ik had het eigenlijk nooit in zijn geheel beluisterd. Ik hou van de zeer relaxte manier waarop Bruce zit te vertellen. Ik kom er weer helemaal van in de stemming om naar het Sunflower album te luisteren. Ook mooi is de tijdsgeest van de muziek waarin dit interview is opgenomen. Voor mij is 1970 een hele mooie en interessante muziek periode. Hulde aan Ad Bouman om dit weer eens terug te halen. Wim de Lang
 15. Hier in Zwijndrecht ontvang ik op 1512 kHz een nonstop zender met oldies. Wie weet hier meer over? Ontvangst is goed te noemen. Wim de Lang
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.