Jump to content

wim1958

Members
 • Content Count

  674
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

332 Excellent

2 Followers

About wim1958

 • Rank
  Expert
 • Birthday 04/09/1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwijndrecht
 • Interests
  Ik ben een muziekliefhebber , mijn smaak is mede gevormd door het luisteren naar de radio en in het bijzonder Veronica tot en met 1974 .Daarna andere stations. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat maar typisch Engels is .<br />
  In 1971 hoorde ik voor het eerst op Veronica de single What is Life van George Harrison . Dat veranderde mijn leven . Ik werd zeer geinteresseerd in de Beatles als groep en solo , maar vooral geboeid door het leven , werk en diepere spirituele kant van George Harrison als mens .En dat is nog steeds een dagelijkse bron van inspiratie !

Contact Methods

 • Website
  https://www.facebook.com/groups/500298673432460/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is het geen idee om ze te laten herdrukken en ze te koop aan te bieden waarbij de opbrengst gaat naar de Stichting Norderney? Zoiets zou via Rockart kunnen.
 2. Ik zit te luisteren naar een uiterst vermakelijke uitzending van Sangria live vanaf het schip. Het is 11 juni 1972. Lex vertelt na het draaien van Man without a Heart van The Hollies dat Ad Bouman van vakantie terug kwam en meteen twee hele goede oude platen in zijn top 10 zette. Behalve die van de Hollies is de andere You're Lost Little Girl van The Doors. Ad riep tegen de platenmaatschappijen dat die beslist opnieuw uitgebracht moeten worden en dat gebeurde terstond. Prachtig vind ik dat. Ad heeft met zijn goede smaak een mooie invloed gehad op het hitwezen. Maar laten we eens kijken welke platen nog meer door zijn toedoen speciaal voor Nederland werden (her) uitgebracht. Hulde aan de "Meester" , wat heeft die man mijn leven verrijkt met prachtige en positive muziek. Wim de Lang
 3. Ik zat te luisteren naar de Lexjo van 30 september van 1972. Lex doet de LP top 20. Rond half 8 klaagt hij opeens over de vreemde geluidskwaliteit die ontstaan is en midden in een nummer van Neil Diamond switchen ze over naar een andere studio. Heel apart om te horen dat dit midden in een nummer gebeurt. Ik kan me eigenlijk geen technische problemen herinneren die in de Hilversumse studio plaats vonden. Of waren ze er toch en ook hoorbaar voor de luisteraar? Wim de Lang
 4. Dank je wel Juul, dit vind ik heel erg leuk en ga het uitprinten en in mijn map stoppen.
 5. Om mijn zinnen een beetje te verzetten ben ik momenteel aan het terug denken aan 50 jaar geleden toen ik in 1970 een zak radiootje kreeg van de oma van een school vriendje. Ik was 12 jaar en met dit radiootje kwam ik pas echt goed in contact met Radio Veronica en al die muziek uit dat jaar. Het jaar 1970 heeft voor mij een gouden en vooral blij randje. Ik ben terug aan het denken en haal bepaalde herinneringen op. Ik word daar mee geholpen door 192 Radio die regelmatig een uurtje 1970 uitzend , maar ook de historie pagina op de site van de Stichting Nordeney waarin Juul zo prachtig het jaar 1970 beschrijft. Wat is er bewaard van 1970 aan leuke programma s en dan denk ik aan Top 40 uitzendingen, maar natuurlijk ook aan andere Veronica programma s. Zijn er onder jullie die wat kunnen plaatsen uit het voor mij zo belangrijke jaar 1970? Al vast heel erg bedankt. Wim de Lang
 6. Ik ben gek op dit soort dagboek notities. Ik kan daarmee weer zo heerlijk terug in mijn eigen tijd om details op te roepen.
 7. Het lijkt me heel leuk om naar toe te gaan, al begin ik nu toch af te vragen of het door kan gaan i v m de Corona crisis.
 8. Wat een heerlijke muziek uit het pre-Beatles tijdperk.
 9. In de jaren 60 was er een Cliff Richard show op Veronica. Wie presenteerde dat? Ik zou zo graag wat terug willen horen.
 10. Op zaterdagmorgen vroeg heb ik nog 1 dag werken te gaan maar ben al heel moe. Tony sleept me er door heen. De man kan dat zo goed. Ik word vrolijk en positief van hem en die geweldige muziek.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.