Jump to content

wim1958

Members
 • Content Count

  652
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

324 Excellent

2 Followers

About wim1958

 • Rank
  Expert
 • Birthday 04/09/1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwijndrecht
 • Interests
  Ik ben een muziekliefhebber , mijn smaak is mede gevormd door het luisteren naar de radio en in het bijzonder Veronica tot en met 1974 .Daarna andere stations. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat maar typisch Engels is .<br />
  In 1971 hoorde ik voor het eerst op Veronica de single What is Life van George Harrison . Dat veranderde mijn leven . Ik werd zeer geinteresseerd in de Beatles als groep en solo , maar vooral geboeid door het leven , werk en diepere spirituele kant van George Harrison als mens .En dat is nog steeds een dagelijkse bron van inspiratie !

Contact Methods

 • Website
  https://www.facebook.com/groups/500298673432460/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren zat ik te luisteren naar een RNI programma van Tony Allan. Het kwam uit maart 1971. Op een gegeven moment draaide Tony een voor mij onbekende plaat van de band Zoo. Hij zei er bij dat het speciaal voor Pam uit Benfleet in de UK was. Toen dacht ik opeens, die vrouw heb ik op mijn facebook want ze is zeezender liefhebster. Dus ik schreef haar een bericht waarin ik haar vroeg of zij misschien dat meisje van toen was? En ja hoor, ze was toen verbonden aan de Free Radio Association in Benfleet en Tony moet die plaat voor haar hebben gedraaid. Echter, ze heeft hem toen nooit gehoord, waarschijnlijk doordat ze op school zat. Ik heb haar toen een opname gestuurd van het programma en zo kwam het dat ze haar plaat niet in 1971, maar in 2020 kon horen. Beter laat dan nooit, Wim de Lang
 2. Als ik lang naar deze foto kijk, komt er een droefheid in me op die ik niet onder woorden kan brengen.
 3. Ik zag dat Bert van der Veer een biografie over Rob Out heeft geschreven. Hebben ze jou daar bij betrokken Juul? Ik ben benieuwd naar het boek. Wim de Lang
 4. Ik herinner me dat hij later bij de TROS donderdag ook zijn adviezen gaf in het programma Boter Klaas en Prijzen van Tom Mulder. Ook herinner ik me dat hij jaren gelden al overleden is.
 5. Nederlanders zijn slecht in het koesteren van cultureel erfgoed. Ik heb veel bewondering voor de Engelsen die dat wel goed doen. Kijk wat ze met de Ross Revenge doen. Het schip wordt voortdurend onderhouden en heeft haar oude rol van zendschip niet in hoeven leveren.
 6. Je doet dit soort dingen zo lang je het leuk vindt en er energie voor hebt. Als dat er niet meer is hou je op. Met diep respect. Ik vind het wel grappig om te zien dat de Engelsen met dit soort dingen door gaan tot ze er bij neer vallen. Zo is Roger Day al weer bezig met 50 jaar RNI volgend jaar.
 7. wim1958

  Good Country 828 kHz

  Ik hoorde gisteren op Good Country na 23.00 uur een Amerikaanse dj die me kwa presentatie stijl erg deed denken aan Charly Wolfe op Laser destijds. Ik vond het wel een verfrissend geluid op de middengolf en ben een tijdje blijven hangen.
 8. wim1958

  Good Country 828 kHz

  Ik hoor veel Engels talige uitzendingen voorbij komen als ik hem aan zet. Kan dat gewoon als Nederlands LPAM station?
 9. De vraag kwam bij me op omdat het dit jaar toch ook herdacht wordt in het 192 Museum. Het had een leuke bijkomstigheid kunnen zijn. En het is ook niet noodzakelijk dat dit van Ad en Juul moet komen. Maar als het dan door anderen gedaan wordt moet het wel de goedkeuring van beide hebben. Ik heb het dan ook over een samenwerking van veel middengolf stations in het land.
 10. Toen laatst de Mi Amigo 45 herdenking werd uitgezonden vanuit Belgiƫ en deze werden overgenomen door heel veel middengolf stations in Nederland, dacht ik: "Zou het een idee zijn om rond 31augustus een paar dagen Veronica oude stijl uit te zenden op deze zelfde manier?" Wim de Lang
 11. Het was een test volgens de eigenaar.
 12. Volgens mij was Arend Langenberg ook ooit gast. Ik had er toen een bandje van.
 13. Sinds vanmorgen hoor ik hier in Zwijndrecht Kilrock keihard terug op 1485. Dit zou toch de nieuwe frequentie van Wereldstad worden?. Iemand een idee wat er gebeurd hier?
 14. Fantastisch Harm, reuze bedankt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.