Spring naar bijdragen

wim1958

Leden
 • Aantal bijdragen

  583
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

272 Excellent

2 Volgers

Over wim1958

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 09-04-1958

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Zwijndrecht
 • Interesses
  Ik ben een muziekliefhebber , mijn smaak is mede gevormd door het luisteren naar de radio en in het bijzonder Veronica tot en met 1974 .Daarna andere stations. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat maar typisch Engels is .<br />
  In 1971 hoorde ik voor het eerst op Veronica de single What is Life van George Harrison . Dat veranderde mijn leven . Ik werd zeer geinteresseerd in de Beatles als groep en solo , maar vooral geboeid door het leven , werk en diepere spirituele kant van George Harrison als mens .En dat is nog steeds een dagelijkse bron van inspiratie !

Contactmethoden

 • Website
  https://www.facebook.com/groups/500298673432460/

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. wim1958

  Bart van leeuwen wordt de nieuwe presentator vTheater van het Sentiment.

  Ik volg Bart sinds 1973 en vind hem een verademing in radio land. Ik verheug me erg op deze uitzendingen. Een reden voor mij om weer NPO Radio 5 op te zetten. Het gaat goed met de oud-Veronica presentatoren op Radio 5. Onlangs Jan van Veen, nu onze Bart. Ga zo door ..........
 2. wim1958

  Reclame bij opstarten stream

  Als ik 192 aanzet op mijn internet radio krijg ik eerst een reclame van Gamma, een nieuwe reclame dus.
 3. wim1958

  Voor intimi

  Ligt Barneveld vlakbij Withuizen?
 4. wim1958

  Nog een juweeltje

  Ook ik ben een groot bewonderaar. Ik heb de cd die hij met Rogier van Otterloo maakte met prachtige orkest arrangementen van zijn liedjes.
 5. wim1958

  Zonnepanelen en radio ontvangst

  Dank je wel Vincent.
 6. wim1958

  Zonnepanelen en radio ontvangst

  Ik ben helemaal niet technisch en ik ga misschien een domme vraag stellen maar doe het toch omdat ik het wil weten..... Mijn huisbaas heeft mij de keus gegeven om zonnepanelen te laten installeren tegen een geringe huurverhoging. Dat klinkt in eerste instantie positief omdat het ook wat geld kan terug verdienen. Maar omdat ik een liefhebber ben van Middengolf en Kortegolf luisteren vraag ik me af of zonnepanelen en de bijbehorende omvormer met leidingen door het huis vanaf het schuine dak storing gaan geven op mijn radio ontvangst. Wim de Lang
 7. wim1958

  Capital Radio - Jingles 1973 Pack

  Ik heb al weer vele jaren een leuk contact met John Holman in Engeland. Hij is researcher voor Roger Cook&Roger Greenaway. Ook is hij bevriend met mensen als Madeline Bell en Les Reed. Met John kwam ik in de jaren 90 in contact via het Roger Day programma op Coast Am, Roger Day is namelijk ook een groot bewonderaar van het songwriters duo Cook&Greenaway. John Holman bevestigde net dat dit Capital Radio jingle pakket gemaakt is door Cook&Greenaway en we horen ook hun stemmen. Ook is Madeline Bell te horen. Voor de liefhebbers refereerde John Holman zojuist naar zijn Youtube kanaal waar veel meer moois staat van Cook&Greenaway zoals de commercials die ze maakten. https://www.youtube.com/channel/UC79vkUitNPkoyzvE9MEOUgA/about
 8. wim1958

  groeten van de bemanning caroline

  Toen George Harrison als jonge schooljongen van 15 kennis maakte met Paul McCartney en John Lennon was het dit nummer wat hij speelde en het werd meteen zijn goedkeuring om bij de band The Quarry Men te komen. Even later zouden het The Beatles worden. Dus dit nummer is George zijn auditie in 1958.
 9. wim1958

  Tune van Will Wil Wel

  Maar dat is anders, dan besluit de componist zelf om het een andere naam te geven. Hier worden de auteursrechten te kort gedaan door simpelweg de componist en de uitvoerende te verwisselen voor iets totaal anders. Bij een cover dient ten alle tijden de originele componist of tekst schrijver vermeld te worden. Daar is hier geen sprake van.
 10. wim1958

  Tune van Will Wil Wel

  Natuurlijk luister ik naar hem. Prachtig. Maar het gaat me hier dus om het feit dat de originele Toranados opname overgedubt is met een synthesizer en dat de originele uitvoerende is verzwegen.
 11. wim1958

  Tune van Will Wil Wel

  Voor mij het hoogtepunt van de week. Ik ga er altijd lekker voor zitten.
 12. wim1958

  Tune van Will Wil Wel

  Vanavond heb ik weer zitten genieten van het wekelijkse Good Rockin Tonight programma op Radio Caroline. Daarin zoals zo vaak een oud interview met een muzikant. Dit keer een oud interview met Roger LaVerne van de Tornados. Roger vertelde over zijn compositie Chasing Moonbeams die destijds opeens op een Nederlandse cd uitkwam als radio tune en waarbij zowel zijn naam als de uitvoerenden volledig vervangen werden met andere namen. Toen heeft hij zijn advocaat maar gebeld en terecht. Wat vreemd dat hier niet respectvol mee omgegaan is en gewoon de originele namen heeft vermeld.
 13. wim1958

  Govert van Brakel stopt er mee.

  Geweldige vakman, eigenlijk een instituut.
 14. Ik ben met mijn partner toen een weekend naar Walton on the Naze geweest en heb er een hotelletje geboekt. Het was zo geweldig om daar op de pier rond te lopen en op de 266 meter het Radio London geluid te horen alsof het echt uit die tijd kwam. Mooie gesprekken gevoerd met Ray Anderson en een t shirt gekocht. Het beroemde sixties style Radio London shirt wat ik trouwens vandaag ook aan heb.
 15. wim1958

  On line radio 192

  Natuurlijk heb ik op 192 Radio gestemd. Voor mij nog altijd een genot omdat de muziek keus zo geweldig is. En ik heb een plekje om nog iets van het oude Veronica te horen. Op mijn Internet radio staat hij in de voorkeuze hoor. Ik wil graag dat Ad beseft hoezeer zijn moeite gewaardeerd wordt. Hulde aan alle mensen die programma s maken op 192 radio.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.