Spring naar bijdragen

wim1958

Leden
 • Aantal bijdragen

  579
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

251 Excellent

2 Volgers

Over wim1958

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 09-04-1958

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Zwijndrecht
 • Interesses
  Ik ben een muziekliefhebber , mijn smaak is mede gevormd door het luisteren naar de radio en in het bijzonder Veronica tot en met 1974 .Daarna andere stations. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat maar typisch Engels is .<br />
  In 1971 hoorde ik voor het eerst op Veronica de single What is Life van George Harrison . Dat veranderde mijn leven . Ik werd zeer geinteresseerd in de Beatles als groep en solo , maar vooral geboeid door het leven , werk en diepere spirituele kant van George Harrison als mens .En dat is nog steeds een dagelijkse bron van inspiratie !

Contactmethoden

 • Website
  https://www.facebook.com/groups/500298673432460/

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. wim1958

  Radio 10 en 60 - 70's platen.

  Hulde aan wat Radio 10 deed, maar ik hoor mijn smaak toch nog steeds het best op de stream van 192 Radio van de Stichting Norderney. Dat zijn echt de plaatjes die ik nooit op andere stations hoor.Mijn favoriete periode in muziek.
 2. wim1958

  Hans Knot: Met Eddy Becker duiken we in de nostalgie

  Ik heb Eddy altijd een hele prettige presentator gevonden en in de tijd dat hij op Radio 192 zat luisterde ik graag. Jammer dat hij nooit voor Radio 5 is gevraagd. Hij zou daar goed passen. Hoe gaat het met Eddy tegenwoordig?
 3. wim1958

  Kunststof met als gast Tineke de Nooij.

  Ik vond het een leuk interview waarin Tinus ook de Stichting Norderney noemde omdat ze altijd de zelfde oude fragmenten laten horen. Tinus vond dat ze maar eens bij Ad en Juul langs moesten gaan als het om oude programma fragmenten gaat.
 4. wim1958

  Cees Manintveld op Veronica schip

  Gek he, ik heb veel meer emotie bij Hotel Lapershoek. Dat is van binnen wel anders geworden , maar het gebouw ziet er van buiten prachtig uit. Als ik er ben denk ik altijd aan wat daar zich allemaal afgespeeld heeft.
 5. wim1958

  Veronica en Dordrecht

  Jan, ik ben nog steeds van mening dat het klimaat toen heel anders was dan later het geval was. Zelfs Ad Bouman was niet fanatiek genoeg om dingen veilig te stellen. Ik ging toen om met Ad van den Herik. Hij was aangesteld om de slopers te helpen met het verwijderen van de studio. Het was gewoon slopen. Ik heb niet voor niets toen op een zondagmiddag met Ad het schip bezocht, wat toen bij Penn & Boduin lag. Ik nam toen een stuk van het houten wandrek mee wat buiten op de stapel schroot lag.Als ik de foto s zie van de oude boordstudio zie ik dat wandrek en kijk dan met blijdschap mijn muziekkamer in waar dat stukje staat, gevuld met Veronica cassettes. De toenmalige eigenaar Jacques Mooren wilde de hele studio eruit hebben om ruimte te maken voor een museum. De mensen achter de V.O.O. hadden toen geen middelen en ook geen nostalgische gevoelens.Die kwamen toen het al te laat was.
 6. wim1958

  Veronica en Dordrecht

  https://www.facebook.com/groups/496140744087845/?ref=bookmarks Deze groep is het Hans.Ik zei dat. Ik heb in die tijd Henk van Breugel ontmoet en hij had ook de originele ruit uit de boordstudio met die stickers er op.
 7. wim1958

  Cees Manintveld op Veronica schip

  Jaap Schut zei me een tijdje geleden dat het uiteindelijk toch ooit van hem zal zijn. Hij wacht zijn tijd af.....
 8. wim1958

  Bread op RNI

  Ik kan me herinneren dat in de zomer van 1974 op RNI s middags een Bread special werd uitgezonden. Ik weet nog goed dat dit programma mijn liefde voor de groep Bread behoorlijk aanwakkerde. Ook was er een prijsopgave aan verbonden waaraan ik mee gedaan heb. Nu ik hier zo over nadenk vraag ik me af of iemand dit programma destijds opgenomen heeft en in zijn bezit heeft. Ik weet echt niet meer wie het presenteerde maar het was volgens mij op een doordeweekse dag half in de middag en ik vermoed juli 1974. Wim de Lang
 9. wim1958

  Boek van Nigel Harris

  Van de week was ik in Rockart en kocht daar het boek van Caroline dj Nigel Harris. Toen ik begon met lezen kon ik niet meer stoppen. Wat een fascinerend verhaal en wat heeft hij veel meegemaakt op de Mi Amigo en Ross Revenge. Ook de voorbereidingen van Radio Pararadijs zijn interessant met o a José van Groningen. Erg mooi om te lezen is hoe zijn moeder altijd op de achtergrond een enorme steun was en Caroline support gaf waar ze maar kon. Dit boek kan ik iedereen aanraden die Caroline een warm hart toe draagt. Het boek heet Ships in Troubled Waters. Wim de Lang
 10. wim1958

  Moody Blues in Rock and Roll Hall of Fame

  Juul, is er nog een studio band van die Poster?
 11. Ik zie nog eens gebeuren dat De Lux Radio en United Dj s gaan fuseren.
 12. Nu het station een tijdje draait vraag ik me af wat jullie van dit nieuwe station vinden. Gisteren werd bekend dat TuneIn ze niet op wil nemen als nieuw station. Een tegenvaller. Is het station nou zo anders als anderen?
 13. wim1958

  Ad Roberts Overleden

  Een tijdje geleden zag ik een foto van hem in een rolstoel en schrok hoe slecht hij er uit zag. Zo triest.
 14. wim1958

  Veronica Gaat Door LP serie

  Fantastisch , heel erg bedankt. Ik ga proberen ze binnen te halen.
 15. wim1958

  RNI 8-2-73

  Heel aardig van je Tino voor je aanbod. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mooie downloads hier bij jullie te vinden.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.