Jump to content

henkleppers

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About henkleppers

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

1,084 profile views
 1. Je had dus geen tijd voor andere werkzaamheden, de week zat immers vol. Hoe ging dat dan met de kosten van levensonderhoud? Stond je op de loonlijst van MMI?
 2. Ok, dank, weet ik meteen weer de exacte datum van de trip!
 3. Ben een keer mee geweest met zo'n trip in mei 1985. Was op dezelfde dag dat Joost den Draayer zou starten met zijn programma's (zaterdag van 10-12 dacht ik). Ik vroeg toen aan Ron West of de tape van Joost al aan boord was, en hij vertelde toen iets als 'nee, maar ik heb goede hoop dat deze er om 10 uur is'). Mag ik daaruit concluderen dat er wel af en toe progamma-tapes meegingen met deze boottochten?
 4. @melle Werkt inderdaad prima. Maar...dit werkt alleen voor podcasts die via Google aangeboden worden neem ik aan? Niet voor podcasts die bijv. via itunes worden aangeboden?
 5. Het is Henk Leppers @melle 🙂 Maar bedankt voor de uitleg!
 6. Er is ook weer een nieuwe zie ik.. @mellekun je die ook hier plaatsten? Heb jij trouwens een handig tooltje om die podcasts naar MP3 te zetten (anders dan de hele uitzending te moeten afluisteren en met een streamrecorder op te nemen)
 7. Ja dat is 'm. Thanks! Voor wie /door wie werd deze eigenlijk gemaakt? Je hoorde hem destijds op zoveel zenders....
 8. Ik vind 100 jaar radio een mooie, interessante serie, en de gekozen invalshoek met de grappige maar ook leerzame interactie tussen Harm en Arjan bevalt me. M.b.t. de zeezender-aflevering: Heerlijk om die tijd eens belicht te horen door niet-nazaten van die tijd, heel verfrissend (Hilversum 3 niet alleen ontstaan om Veronica de dwarsbomen e.d.). Wat mij betreft: hulde!
 9. Thnx, maar de gouwe ouwe jingle die ik zoek was toch anders. Begint met een sound effect en op het einde een hele lange eeeeeeeeee....
 10. henkleppers

  Sonovox

  Ben (opnieuw) op zoek naar de sonovox Gouwe Ouweeeeeeeee.... jingle die in de eind 70s veel gebruikt werd her en der. Iemand deze in zijn archief? Andere leuke sonovox ook welkom.
 11. @JuulAh, nu valt het kwartje, vroeg me al af waar deze opname vandaan kwam. Dat was Chris Latiers, vorig jaar veel te vroeg overleden, woonde ten tijde van deze opnames in Roermond.
 12. Wat leuk om mezelf weer te horen in deze opname na bijna 40 jaar. Kwam uit Roermond, Postbus was in Linne, naburig dorp.
 13. NL overheid was haar tijd ver vooruit, iets doen waarvan je weet dat het eigenlijk geen wettelijke grondslag heeft maar wel het beoogde resultaat. En dat met die vlag gok je gewoon, misschien hebben ze er geen dan hebben we geluk, en anders zijn ze toch op zijn minst voor een tijdje stil. Gedrag dat tegenwoordig toch schering en inslag is overal?
 14. In Limburg destijds in elk geval enorme verbetering: op mijn portable transtistortje dat ik als 11-jarige na lang sparen had gekocht was de 192 niet of heel slecht te ontvangen, de 538 was een heel stuk beter. Vanaf sept. 1972 kon ik naar de Top 40 op zaterdag gaan luisteren, wat een feest destijds.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.