Jump to content

henkleppers

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About henkleppers

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NL overheid was haar tijd ver vooruit, iets doen waarvan je weet dat het eigenlijk geen wettelijke grondslag heeft maar wel het beoogde resultaat. En dat met die vlag gok je gewoon, misschien hebben ze er geen dan hebben we geluk, en anders zijn ze toch op zijn minst voor een tijdje stil. Gedrag dat tegenwoordig toch schering en inslag is overal?
 2. In Limburg destijds in elk geval enorme verbetering: op mijn portable transtistortje dat ik als 11-jarige na lang sparen had gekocht was de 192 niet of heel slecht te ontvangen, de 538 was een heel stuk beter. Vanaf sept. 1972 kon ik naar de Top 40 op zaterdag gaan luisteren, wat een feest destijds.
 3. Las dat Extra Gold ook een aantal extra zeezender gerelateerde programma's heeft in de avond in de maand augustus, veelal herhalingen. Kan iemand die hier ook posten aub? Thnx!
 4. Mooi..Fantastisch verhaal. Tevens de complimenten aan Leendert die in zijn verhalen regelmatig 'de diepte' in gaat. Niet de diepte van de zee, maar over het hoe en waarom mensen zich tientallen jaren geleden bezig hielden met de zeezender-ij. Ik heb het destijds ook allemaal gevolgd, en vond de eerste re√ľnie-uitzendingen her en der ook geweldig. Inmiddels lijken alle verhalen wel verteld, en is het interessant om te lezen waarom mensen bepaalde dingen deden, hoe het samenspel tussen mensen verliep, en hoe het was om maanden en maanden op een klein schip op zee te zitten. Dingen die je op een wat oudere leeftijd meer bezighouden als de stormverhalen en de DTI-acties bijvoorbeeld. Bij mij dan tenminste, Leen's verhalen voorzien in die behoefte, dank daarvoor.
 5. Ben pas in de loop van 1975 naar Mi Amigo gaan luisteren, kwam niet in mij op om dat direct na 31-8 te gaan doen, had voor 31-8 ook nooit geluisterd. Vond de Tros op Radio 3 wel prettig na 1-10-1974 toen ze A-omroep werden, en het beluisteren van de Top 40 op FM nu was voor mij als 12-jarige toen zelfs een vooruitgang (ontvangst van de zeezenders was in Limburg nooit bijster goed). In 1975 verschenen allerlei verhalen in de popbladen over Mi Amigo in Playa d'Aro, en ben toen wel gaan luisteren. Ik vond het allemaal erg spannend, prachtig om te volgen, en een redelijk alternatief als je popmuziek wilde beluisteren.
 6. Bedankt Hans! Package 'Goud' was inderdaad wat ik zocht. Gr, Henk
 7. Hallo, ik ben voor mijn verzameling op zoek naar een aantal Noordzee jingles. Ik doel op de shouts 'Goud', 'Meer muziek', 'Soul'. In dezelfde stijl waren er ook naamjingles voor alle dj's. Kan iemand me hier aan helpen? Groet, Henk
 8. Dat was het pakket van Centre Radio uit de UK, in Nederland opnieuw ingezongen voor Radio Roermond. Prachtig pakket, en Radio Roermond was in 1991-1993 goed bezig. Je zou de bruisende stad nu het Radio Roermond van toen gunnen!. Volgens mij heb ik thuis nog e.e.a van dat pakket, zal eens zoeken.
 9. Het geposte pakket is inderdaad van Nova-Italie. Volgens mij gebruikte Nova Ierland een eigen pakket, en 'pikten' ze niet van het Italie-pakket. Heeft iemand ook het Nova Ierland pakket?
 10. Bedankt voor de reacties. Weet nog dat Nova Ierland (vanuit Dublin), samen met Sunshine Radio (van Robbie Dale dacht ik), mooie luisteralternatieven waren begin 80s. Op een beetje goede ontvanger ook redelijk mee te krijgen in Nederland.
 11. Ben op zoek naar jinglepakket(ten) van Radio Nova. Volgens mij waren er minimaal 2 Nova's, eentje in Italie in de late 70s, en eentje in Ierland in de early/mid 80s. Jingles van beiden zijn welkom, alvast bedankt. Groet, Henk
 12. Thanx, had ik nog niet. Goed station destijds! Thanx, had ik nog niet. Goed station destijds! Thanx, had ik nog niet. Goed station destijds! Thanx, had ik nog niet. Goed station destijds! Thanx, had ik nog niet. Goed station destijds!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.