Jump to content

henkleppers

Members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,799 profile views

henkleppers's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well
 • Dedicated
 • Collaborator Rare
 • First Post
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

33

Reputation

 1. Heb het een heeele tijd geleden hier en op andere fora gevraagd.
 2. Ik heb hem eindelijk gevonden, de tune die werd gebruikt als achtergrondmuziek voor de reclames voor de Nederlandse Caroline Music Show. Toevallig vond ik een oude spot op youtube, shazam aan, en:
 3. Bedankt beiden, exact wat ik zocht!
 4. Ben voor eenmalige historische Top 40 uitzending op zoek naar de originele Alarm - alarm - schijijijf...jingle (koortje). Als iemand nog leuke nummer shouts heeft van 40-1 zijn die ook welkom. Thnx. Henk
 5. Leuk om te horen. Heeft iemand ook de tune van Cash Casino? Ik hoor m nog wel eens voorbijkomen als achtergrondmuziek voor een promo voor Offshore Echos France.
 6. Oh, zou best kunnen, maar ik heb heel veel van mijn archief de deur uitgedaan.
 7. Heb daar eens 6085 of zoiets uit moeten knippen, kortegolf frequentie. Die 0(oo) haalde ik toen uit een sonovox jingle S O U L spells Soul. 🙂 (voor die laatste houd ik me trouwens ook aanbevolen).
 8. Ja! Dat is m, bedankt hiervoor. Komt die uit een (Amerikaans) pakket ?
 9. Mi Amigo gebruikte voor de frequentie jingle vaak de sonovox-countdown serie (10 t/m 1) waar dan de golflengte uit gemonteerd werd (33-11-99, 22-11-22 enz). Als achtergrondmelodietje werd dan iets gebruikt dat ook bij een Veronica 538 jingle werkt gebruikt. Tatataataataata Veronica 53888888... Ben op zoek naar dat instrumentale gedeelte. Beetje cryptische omschrijving maar ik hoop dat het wat oplevert.
 10. Aanrader (voor zover nog niet bekend). De In-vorm-podcast van Bas van Teylingen over vormgeving op de radio. (http://www.basvanteylingen.nl/) Mooie verhalen van (bekende) radiomakers over het maken en gebruiken van vormgeving voor radiostations. En herkenbaar voor iedereen die daar ook mee bezig is. (Iedereen gebruikt de fraaie term 'pielen' voor je creativiteit de vrije loop laten gaan en zien wat er uitkomt). Bovendien aardig wat onthullingen over de vormgeving van 538 in het begin en de jingle 'wat moet ik aan vandaag' van van Inkel. Mooi om radio nu eens van deze kant te benaderen. Luisteren! PS: Net online, podcast met Ferry Maat.
 11. Thnx Edwin, had inmiddels al mijn eigen 'nummertjes' gemaakt via Amazon Polly! Evengoed leuk om deze weer te horen!
 12. Heeft iemand nummer jingles? Dus waarbij een stem (sonovox zou mooi zijn) de nummers 40 t/m 1 opleest, bij voorkeur Engels. Nodig voor een eenmalig Top40 projectje.
 13. Heb 'm al gevonden: Herb Alpert and The Tijuana Brass - Carmen .
×
×
 • Create New...