Jump to content

henkleppers

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About henkleppers

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er is ook weer een nieuwe zie ik.. @mellekun je die ook hier plaatsten? Heb jij trouwens een handig tooltje om die podcasts naar MP3 te zetten (anders dan de hele uitzending te moeten afluisteren en met een streamrecorder op te nemen)
 2. Ja dat is 'm. Thanks! Voor wie /door wie werd deze eigenlijk gemaakt? Je hoorde hem destijds op zoveel zenders....
 3. Ik vind 100 jaar radio een mooie, interessante serie, en de gekozen invalshoek met de grappige maar ook leerzame interactie tussen Harm en Arjan bevalt me. M.b.t. de zeezender-aflevering: Heerlijk om die tijd eens belicht te horen door niet-nazaten van die tijd, heel verfrissend (Hilversum 3 niet alleen ontstaan om Veronica de dwarsbomen e.d.). Wat mij betreft: hulde!
 4. Thnx, maar de gouwe ouwe jingle die ik zoek was toch anders. Begint met een sound effect en op het einde een hele lange eeeeeeeeee....
 5. henkleppers

  Sonovox

  Ben (opnieuw) op zoek naar de sonovox Gouwe Ouweeeeeeeee.... jingle die in de eind 70s veel gebruikt werd her en der. Iemand deze in zijn archief? Andere leuke sonovox ook welkom.
 6. @JuulAh, nu valt het kwartje, vroeg me al af waar deze opname vandaan kwam. Dat was Chris Latiers, vorig jaar veel te vroeg overleden, woonde ten tijde van deze opnames in Roermond.
 7. Wat leuk om mezelf weer te horen in deze opname na bijna 40 jaar. Kwam uit Roermond, Postbus was in Linne, naburig dorp.
 8. NL overheid was haar tijd ver vooruit, iets doen waarvan je weet dat het eigenlijk geen wettelijke grondslag heeft maar wel het beoogde resultaat. En dat met die vlag gok je gewoon, misschien hebben ze er geen dan hebben we geluk, en anders zijn ze toch op zijn minst voor een tijdje stil. Gedrag dat tegenwoordig toch schering en inslag is overal?
 9. In Limburg destijds in elk geval enorme verbetering: op mijn portable transtistortje dat ik als 11-jarige na lang sparen had gekocht was de 192 niet of heel slecht te ontvangen, de 538 was een heel stuk beter. Vanaf sept. 1972 kon ik naar de Top 40 op zaterdag gaan luisteren, wat een feest destijds.
 10. Las dat Extra Gold ook een aantal extra zeezender gerelateerde programma's heeft in de avond in de maand augustus, veelal herhalingen. Kan iemand die hier ook posten aub? Thnx!
 11. Mooi..Fantastisch verhaal. Tevens de complimenten aan Leendert die in zijn verhalen regelmatig 'de diepte' in gaat. Niet de diepte van de zee, maar over het hoe en waarom mensen zich tientallen jaren geleden bezig hielden met de zeezender-ij. Ik heb het destijds ook allemaal gevolgd, en vond de eerste re√ľnie-uitzendingen her en der ook geweldig. Inmiddels lijken alle verhalen wel verteld, en is het interessant om te lezen waarom mensen bepaalde dingen deden, hoe het samenspel tussen mensen verliep, en hoe het was om maanden en maanden op een klein schip op zee te zitten. Dingen die je op een wat oudere leeftijd meer bezighouden als de stormverhalen en de DTI-acties bijvoorbeeld. Bij mij dan tenminste, Leen's verhalen voorzien in die behoefte, dank daarvoor.
 12. Ben pas in de loop van 1975 naar Mi Amigo gaan luisteren, kwam niet in mij op om dat direct na 31-8 te gaan doen, had voor 31-8 ook nooit geluisterd. Vond de Tros op Radio 3 wel prettig na 1-10-1974 toen ze A-omroep werden, en het beluisteren van de Top 40 op FM nu was voor mij als 12-jarige toen zelfs een vooruitgang (ontvangst van de zeezenders was in Limburg nooit bijster goed). In 1975 verschenen allerlei verhalen in de popbladen over Mi Amigo in Playa d'Aro, en ben toen wel gaan luisteren. Ik vond het allemaal erg spannend, prachtig om te volgen, en een redelijk alternatief als je popmuziek wilde beluisteren.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.