Jump to content

Rob Veld

Members
 • Content Count

  667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

198 Excellent

About Rob Veld

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hm, politieke correctheid? En bijna met elkaar op de vuist gaan in het Lagerhuis? Rob V.
 2. Rob Veld

  t is wat..........

  Of krimpkous gebruiken. Rob V.
 3. Tja, het blijft een moeilijk verhaal. Het grootste heikele punt is eerst het schip in handen zien te krijgen en vervolgens komen er nog meer kosten kijken. Dromen mag natuurlijk, want oh wat zou het mooi zijn als er weer een zender op stond. Wat dan ook inhoud een echte antenne. Waar ze dan ligt is in dromen niet interessant meer. Je kunt dromen van een museum. En je kunt ook dromen over een opname studio er in bouwen, dat is weer eens wat anders dan een horeca bestemming. Een soort Wisseloord studio maar dan anders. Maar ook dat is een droom. Nu weet je nooit of dromen uitkomen, maar dat is sporadisch. Realiteit is dat ze in Amsterdam ligt en nog steeds gebruikt (of misschien in vele ogen misbruikt) wordt. Het punt van belang is hier al voorbij gekomen. Aankoop en onderhoud kosten. Vervolgens moet het ook geld opbrengen, anders ziet niemand er brood in. Dus alle goede bedoelingen ten spijt .............. Rob V.
 4. Tja, dat is jammer. Helaas is er zoiets als Murphy. Maar is het niet op 31 Augustus dan op 1 September. Murphy heeft dan "a day off" (hoop ik). Rob V.
 5. Dat heet doorzettingsvermogen. En daar heb ik groot respect voor. Maar ook met wat hij zelf heeft op moeten bouwen, heeft hij m.i. zichzelf ruimschoots overtroffen. Vingers crossed voor een mooi bereik! En dat allemaal op 31 Augustus 2019! Rob V.
 6. Wat betreft Radio 538, ik heb Ad Roberts er ooit nog wel eens over gepolst (naar aanleiding van je eerste posting Mart). Nou was Ad niet zo gemakkelijk spraakzaam te krijgen over zijn "land" periode. Wie erachter zaten ............ onbekend. Maar goed, naast de VRA was er ook nog Radio Mercurius de voorloper van Unique, daar is wel wat over bekend. Er waren er echter meer. Rob V.
 7. Wat mijn ervaring is, Rob kon goede programma's maken, maar vaak ook heel ongeinteresseerd overkomen, een vorm van nonchalance was hem niet vreemd. Let wel zo heb ik dat ervaren. Rob V.
 8. Is 1975 NU Robin?? Want we praten anno 2019 hoe dingen anders hadden kunnen zijn, maar het gebeurde niet. Daar kan niemand meer iets aan veranderen. Het is historie en meer niet. Leuk om over te schrijven/praten hoe het misschien anders had gekund maar daar blijft het bij. Rob V.
 9. Tja Leen, kan zijn. Maar evengoed had de marine in kunnen grijpen of ze daar nu het recht toe hadden of niet. Je weet wat er gebeurd is met Paradijs en met Caroline. Het is nu natuurlijk gemakkelijk om te zeggen dat ze hadden moeten doorgaan, maar het is/was niet de realiteit. Leuk om over te discussieren en meer niet. Rob V.
 10. Of: weer, opnieuw, ten tweede male. Zoals eenmaal, andermaal, verkocht. Maar ik vind andermaal uitstekend passen in de stukjes van Hans, let wel mijn persoonlijke mening. Rob V.
 11. Niet van de "Isle of Wight" en "Holland Festival"? Of zelfs de voorloper van "Pinkpop" , "Pinknick" ? Rob V.
 12. Smilde werd in 2012 wat hoger, maar niet genoeg! Rob V.
 13. Rob Veld

  Amsterdam AM1485

  Ze zullen wel uitleg gehad hebben over ERP, PEP en draaggolf vermogen. Denk ik dus ............. Rob V.
 14. Voor de goede orde, het is Valcom en geen Falcon. Er zat overigens ook geen carbon in de antenne. Wel glasfiber. Valcom bestaat nog steeds en in de States zijn er een aantal MG stations die met een Valcom werken, o.a. WZBR https://www.valcommfg.ca/v-33085am-cl2 Dit is ook een leuke. KKOL vanaf een tijdelijk "site" :
 15. Rob Veld

  LPAM nog niet 'on air'

  Eh Theo, wel uitgaan voor Belgie en Duitsland van GE75 (proest)! Maar ze hadden ook simpel de Nederlandse frequenties effectiever kunnen gebruiken. BTW, nu je over KG begint we hebben samen met Belgie ook nog recht op een LG frequentie! Rob V.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.