Jump to content

Rob Veld

Members
 • Content Count

  707
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

223 Excellent

About Rob Veld

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @bert ree, Michael (Mike) Barrington is de enige bewoner van Sealand. Rob V.
 2. Roger Twiggy Day zit aan de Costa Blanca en ook van hem lees ik hetzelfde. Rob V.
 3. Maar ik herinner me ook nog de versie van de Amen Corner. Rob V.
 4. Ik doelde dus op wat minder ver terug in de tijd, Zerobase, en wat daarna allemaal gebeurde. Rob V.
 5. Mij ook niet, in het verleden zijn er wel meer vreemde constructies geweest. Rob V.
 6. @Juul Maar hoe zat het met degenen, o.a. Ruud Doets als ik me niet vergis, die na 31-08-74 de Norderney "bewaakten"? Werden ze ontslagen en apart weer aangenomen voor die klus?? Rob V.
 7. Dat betekend dan ongeveer 16 radialen Theo? Ben benieuwd hoeveel je er mee gewonnen hebt. Rob V.
 8. Eh, Juul, ook jouw aankondiging blinkt nou niet bepaald uit van duidelijkheid. Overigens vind ik niets mis met je visie in Pauls draadje, maar wel met sommige reacties waar dan weer Pauls reactie op gebaseerd is. Dat betekend dus dat ik Pauls reactie begrijp, maar de wijze waarop hij dat duidelijk maakt wel op een andere wijze had mogen formuleren. Rob V.
 9. Ik was dus bezig met 1970 shows, ik weet overigens niet hoever je daarmee gekomen was, mede ook door het probleem van het achterhalen van release datums. Las ergens dat je daar hulp bij nodig had (helaas kan ik je daarmee niet behulpzaam zijn). Wat is er nog over van "A month in a life" van de seventies Ron? Rob V. BTW. Veel gebruik gemaakt van de playlisten van zowel jou als Kees. TNX!!
 10. Begin van dit jaar hebben ze de site met playlisten (helaas) opgeschoond, en zijn begonnen met een schone lei. http://www.oldiesproject.com/wp/ Rob V.
 11. Rob Veld

  Storm

  Normaliter zal elke schuit wel om zijn anker draaien en leverd dat geen probleem op, ze draait ook wel weer terug. Maar een draai in de ketting zorgt er wel voor dat de ketting minder belasting aan kan. Meerdere draaien en een storm kunnen dan voldoende zijn om de zwakste schakel te laten breken.Een slippend anker houdt een schip ook niet in positie. En ook daarvan zijn voorbeelden te noemen. Er was op dit forum al ooit eens en draadje over ankeren waar dit soort zaken al eens aan de orde zijn geweest. Rob V.
 12. Rob Veld

  Storm

  Voor de duidelijkheid: Ik bedoelde 360 of meer graden draaien. Ik dacht dat je dat wel begreep Paul. Het gevolg daarvan vermeld je in bovenstaande. Rob V.
 13. Rob Veld

  Storm

  De Ross kan wel een stootje hebben ze is er op gebouwd om stormen te trotseren. Overigens ligt ze in binnenwateren en daar spookt het aanzienlijk minder als op de Noordzee. De huidige mast is niet zo hoog en zou dit ook aan moeten kunnen. De ankers en ankerketting zou ook geen probleem moeten zijn. Het wordt pas een probleem als ze rond de ankerketting draait als gevolg van wind en stroming. Rob V.
 14. Overigens, op 31 Januari was "Venus" al nr. 1 in de Cashbox en in de RPM top 100 (Canada). In Australie duurde het wat langer, maar op 31 maart 1970 werd ook daar de top in de Go-Set bereikt. Rob V.
 15. In die eindtrap zat de BTL6-1, als ik me niet vergis staat ie bij Juul op de schoorsteenmantel. Al bijna 20 jaar zoek ik naar de gegevens van die buis, maar er is niet veel van te vinden. Wel van zijn broer de BTL6-3. Rob V.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.