Jump to content

Rob Veld

Members
 • Posts

  884
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rob Veld's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

320

Reputation

 1. @Harm, zouden er alleen mannenharten snel van gaan kloppen...??? Rob V.
 2. En een antenne op de Shivering Sands ................. Rob V.
 3. http://www.45cat.com/artist/gerard-de-vries Rob V.
 4. Eh Hans .................. op 31 Januari 1980 maakte Koningin Juliana bekend dat ze afstand van de troon zou doen op 30 April 1980. En het was een rumoerige 30 April! Rob V.
 5. Die bestaat nog Eric. https://www.cylex.nl/bedrijf/jr-a-d-amstel-tegelhandel-11032737.html Rob V.
 6. https://www.nldiscografie.nl/the-walkman Rob V.
 7. Verkeerde uitdrukking! De biblebelt ziet deze pandemie als een straf van God die men moet ondergaan. Vandaar dat men over het algemeen zich niet laat vaccineren. Rob V.
 8. Ik ook. Uiteindelijk is dat het verschil tussen wel of niet ontvangen. Of voor een wat comfortabele ontvangst. Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd. Rob V.
 9. Dat is dus een half s-punt .................. dat zal niet van een andere zender afkomen. Heeft met wat anders te maken. Condities bijvoorbeeld. Rob V.
 10. Gerjan, de Mi-Amigo had de 316B. De Norderney de 316C. De manual die ik poste was de 316B die verschilt van de 316C. Rob V.
 11. Voor alle duidelijkheid, ik heb het over tabaksreclames, ik heb geen nieuwsbulletins genoemd!!! De titel van dit draadje is namelijk "Rook reclames verwijderd". Rob V.
 12. Maar Heren, Dames & overigen, luisteren we nu voor de reclames naar 192 Radio? Missen we nu echt wat aan die tabaksreclames? Of luisteren we voor de muziek en/of een legendarische DJ? Plaatje maar weer! Rob V.
 13. De woensdag en zaterdag middagen waren het interessantst. Okkie Trooi en Swiebertje zitten nog in mijn geheugen. Flip de Tovenaar kan ik me ook nog vaag herinneren. Maar ook de western Rawhide. Met natuurlijk het "theme" van Frankie Laine. Meer herinneringen: Tanja Koen, Hannie Lips en Ageeth Scherphuis. Wie herinnert zich nog Comedy Capers, Huckle Berry Hound en Flintstones? Prachtige herinneringen! Rob V.
 14. Tja, ieder doet het op zijn wijze. Ik heb er een hekel aan om platen te onderbreken voor pips, nieuws of weer. Ik heb jaren geleden onder luisteraars al eens uitgevist of men prijs stelde op het nieuws, niet dus. Dus nieuws begin ik niet aan. Een weerbericht was een ander verhaal, want het weer wil hier nog wel eens anders zijn dan in de Bilt. Maar daar onderbreek ik de muziek niet voor. Bovendien geef ik het weer omstreeks het half uur door i.p.v. op het uur. @Theo, misschien moet je de pips vervangen door "Radio Theepot" in CW Rob V.
 15. Waar slaat dit nu weer op????????????????? Rob V
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.