Spring naar bijdragen

johan cornil

Leden
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over johan cornil

 • Rang
  Nieuweling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. johan cornil

  BRT Top 30 1981-09-00

  Zou deze lijst kunnen zijn http://www.muziekbank.be/top30/80/brt0601.html Groetjes, Johan
 2. Bij kant-en-klaar gekochte CD's zit de data IN het schijfje bij productie (heb ik ooit gelezen), en is deze dus minder kwetsbaar. Bij gebrande CD's zit de data bovenop het plastic schijfje, net onder het flitterdun alu-merklabel. Bij de minste kras, beschadiging of slijtage wordt aan de bovenzijde ook de data aangetast. Ook volgens mij niets boven vinyl. Johan
 3. Ik download ze ook niet allemaal... Hoewel mooie nostalgie. Dag Juul, heb jij die bewuste 22 mei 5 platen en nog 10 minuten op mp3. Dit zou ik toch 's willen horen. NB Leuk clubje vind ik dit hier. Johan (Evergem, Begië)
 4. johan cornil

  Nationale hitparade

  Mij zou je hiermee ook echt plezieren, Jan-Fre. Ook ik bleef speciaal thuis op vrijdagavond en de zondagmiddag met de cassette-recorder bij de hand ... Johan (België)
 5. Hartelijk dank Koos, maar zou deze ook niet van vinyl komen? ik vond CD-release 2011 ??
 6. Van deze radio-hit heb ik enkel een vinyl-kopie en TOPPOP-kopie. De plaat "All This Way" is nochtans ooit op CD uitgebracht (import). "Hold On To Love" heet dan wel "Aferrate Al Amor"... (maar wordt wel in het Engels gezonden, cf. de single). Stukje o.a. te beluisteren op Aferrate Al Amor_sample Heeft iemand dit nummer in CD kwaliteit? johan.cornilOPtelenet.be (Op=@) Alvast dank op voorhand. Johan (België)
 7. Vincent, nogmaals dank Johan (België)
 8. Dank je Vincent voor deze mooie herinnering. Ik heb echter deel 7 nog niet opgehaald, en nu werkt de link niet meer. Kan deel 7 van The Beatles Story nog eens uploaden? Alvast dank. Johan (België)
 9. johan cornil

  Wie kent deze nummers!

  Voor nummer 4 moet je Belg zijn om het te herkennen :-) The Bet: de groep maakte 2 albums in de jaren '80 - "Facing fate" (1981) - "Second Arrow" (1983) (na het succes van hun eerste album... overgeproduceerd / "dure grap"... en dus was het daarna gedaan met de groep). Hun grootste hit was "Don't talk to the liar". De track waar je naar zoek is "Loving You" en komt van hun tweede album. NB: beide Lp's verschenen in 2004 op 1 CD (nog verkrijgbaar ??????) (Lp's, singles en CD staan in mijn platenkast. Als hiervoor belangstelling is lees ik het wel... liefst via johan.cornilOPtelenet.be)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.