Jump to content

ruudam

Members
 • Content Count

  1,602
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

606 Excellent

About ruudam

 • Rank
  Expert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zag er behoorlijk anders uit dan de periode dat ik er regelmatig kwam, eerlijk gezegd, veel ongezelliger. Dat was halverwege jaren 80? (Met Popdonder plus) De foto's zijn later dus, o a te herkennen aan de TV, toen stond er nog een echte K7 (dat is een toestel dat je regelmatig ziet in de 192 TV vormgeving), deze is veel moderner.
 2. Jammer dat BigL vanuit NL er niet meer is, Gewoon een hele dag Blue Mink - Melting Pot draaien, moet j s kijken wat een publiciteit je krijgt. (Tijdens de Golfoorlog werden alle plaatjes op de BBC Woldservice met een relatie naar het MO verboden, als ik de kans kreeg draaide ik juist die plaatjes op de WereldOmroep)
 3. Is dit ECK 2 in Muziekpaviljoen, daar stond ook een dj tafel. (De meeste programma's kwamen uit ECK 3)
 4. ruudam

  t is wat..........

  Andere garage? Die deurbedrading onderbroken komt heel veel voor, heb ik bij verschillende auto's gehad. Maar ik heb een "sociale garage" om de hoek, en dat scheelt bakken met geld. Laatst samen met hem de eindtorren van de kachelventilatorregulator (scrabble woord) vervangen. Hij was niet zo goed in electronica, ik niet in uitbouwen. (En toen we het gingen testen dachten we dat er iets fout was gegaan, blijkt dat je de motor moet starten, op contact is genoeg)
 5. Nou, dan zou ik toch zo in de prijzen moeten vallen, ze weten daar meer dan hun lief is dat ik B05 wil. Media vd Laan voor intimi. Wat echt triest is dat onze Medy ook al in een vorige ronde op aandringen van de Kamer dit soort gesprekken heeft geleid, heb ik nog meegemaakt. Heeft geen hol geholpen, we zijn weer net zo ver, terug naar af en geen 200 gulden....
 6. geen radio onderbnemer, dat is duidelijk. Wel geloven in sprookjes en radio van mensen met geld, saaaaaai.
 7. Maar gaat dat ook helpen. Ik wordt uiteraard niet uitgenodigd
 8. Helemaal correct Piet. En daar komt 900 bij die pal naast 891 ligt, en laat ik nou net en 828 en 891 hebben, wat een toeval weer. Ik had gevraagd om meer ruimte in het hoge deel van de band, dicht bij 1584. Niks dus. De hoogste is 1467, zou op zich kunnen maar hier gaat Radio Monte Carlo met Trans World Radio s avonds met 1000 kW overheen + naast 1458, met een keihard signaal uit London UK (Laika Radio) Dus moet ik eigenlijk weer bezwaar maken, en dat begint met uitzoeken hoe dit als een besluit is op te vatten, enz enz. Ik wordt er zo moe van, zo oneindig moe, wie gaat nou eens AT onder curatele stellen, Tweede Kamer doe wat. Moties alleen zijn niet genoeg, ze trekken zich nergens wat van aan. Er zijn al 3 moties geweest de afgelopen jaren die ze tot de orde roept als het gaat om de radiosector. Hier nog maar eens de laatste Motie Weverling-Sjoerdsma.pdf
 9. Nachtmerrie scenario voor een masteigenaar/beheerder. 50 meter is dan erg hoog - die van mij is 45.... Jaren geleden kwam de hele mast naar beneden, nadat een hovenier met een shovel een tuidraad had geraakt, gelukkig niemand gewond.
 10. Jeetje Harm, die tekst had ik kunnen uitkramen, ja je leert een hoop als je ook maar een beetje gaat ondernemen. PS, ik weet een heel goede radio-technicus die je verder kan helpen.
 11. Er is ook niets bekend gemaakt, maar misschien moet nog officieel geopend worden. Ik mag hopen dat er iets meer gaat gebeuren, niemand zit te wachten op het zoveelste non-stop muziek internetstation.
 12. De Ijffeltoren heeft nog steeds een functie, bezienswaardigheid, landmark en ordinaire zendmast. Al vanaf het begin zo'n beetje werden er radio signalen vanaf gezonden. Later ook omroep. Op sommige oude radioschalen kom je nog Tour Eiffel tegen. Het was ook een fijne TV mast, al voor WO 2, toen de Fransen er 1 vd eerste TV zenders op bouwden. Die de Duitsers tijdens de oorlog (mis) gebruikten, waar de Engelsen weer heel blij mee waren. Door de grote hoogte konden de beelden net in Dover worden ontvangen, zomaar zeer interessante informatie voor de Britse monitoring Service waar de Duitsers even niet aan gedacht hadden. Tot op de dag van vandaag mast voor FM en TV en wat al niet meer.
 13. Ja, en hoe horen we dat.....
 14. Dat van de Schelde wist ik ook niet, is gewoon nooit aandacht aanbesteed. Die bedrijfsjuriste had wel een beetje gelijk, want het was copie van een booreiland uit het meer van Maracaibo - dank zij Heerema die in die regio Curacao en Venezuela had gewerkt in de olie offshore industrie. Mijn familie heeft de Heeremaatjes nog op de boot naar Curacao ontmoet.
 15. Jongens, nog bedankt voor de gezellige middag in Nijkerk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.