Jump to content

ruudam

Members
 • Posts

  1,990
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ruudam's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

825

Reputation

 1. 6 uur kan goed, er waren ochtend en eind middag Nieuwslijn uitzendingen. 16.00 lijkt me wat vroeg.
 2. Vandaag , vrijdag, begon de MG 15 min te laat. Foutje van mij, moest 15 sec later starten, maar 15 min ingesteld, dom dom.
 3. Een par seconden geluisterd en je had geweten wie de presentatoren waren. De eerste is Wim Vriezen of Wim de Valk. De 2 e is de laatste Nieuwslijn met Sjoerd Oosterhof.
 4. Alex, dank voor je leuke (foto) reportages.
 5. Ik zag op gegeven moment een Poolse film op TV, tijdens een romantische scene hoorde je luid en duidelijk Luxy op de achtergrond.... Nog altijd beetje trots op dat ik zelf nog op de 208 te horen ben geweest via de Wereldomroep. Met een paar Engelsen geprobeerd de zender te huren s avonds maar het werd te duur. Wel nog met zn allen naar de Kirchberg in Lux-stad gereden.
 6. Mjnder dan 3dB. 25 naar 15 W, verschil js nauwelijks merkbaar.
 7. Stenders gaat langer door, hoorde t m zeggen. Gauw de de boel aangepast en verlengd, want normaal wordt er automatisch teruggeschakeld om 18.00 uur. Maar toevallig was ik bij de play out en kon ik ingrijpen. En zal je net zien, Rob noemt de 1467 in de extra tijd..... Ging net goed.
 8. Eric, je vergelijkt appels met peren. Als we van antenne ruilen ben ik veel harder dan 1179. Nu is 1179 niet te horen in Amersfoort en ik wel. Maar daar merk jij niets van natuurlijk. 1179 heeft stom geluk gehad omdat hun antenne draad toevallig aan de goede kant van de mast Hangt. Bij een andere hoek had jij niets gehoord van 1179. Mijn zender staat op max dus niks energie besparing. Overigens wordt alles uit eigen zak betaald, geen cent subsidie. Dus als jij met een zak met geld komt kopen we een sterkere zender en kopen de 1179 antenne uit.
 9. Harm, jk doelde op vorjg jaar toen jjj je ongenoegen hjer uitsprak omdat jjj en jk niet genoemd werden bjj de bedanken aan het ejnde van de Dutch Media Week op 192 radio. Zoek het maar op. Harm, jk doelde op vorjg jaar toen jjj je ongenoegen hjer uitsprak omdat jjj en jk niet genoemd werden bjj de bedanken aan het ejnde van de Dutch Media Week op 192 radio. Zoek het maar op. Harm, jk doelde op vorjg jaar toen jjj je ongenoegen hjer uitsprak omdat jjj en jk niet genoemd werden bjj de bedanken aan het ejnde van de Dutch Media Week op 192 radio. Zoek het maar op.
 10. Inderdaad, het is opgelost. Jammer dat het zo'n eerste dag mis gaat, maar dat zal dan aan de omstandigheden liggen. Deels weet ik hoe het gaat bij zo'n radio evenement van 192Radio, want ik heb het vaker meegemaakt. Maar nu was het geluid veel beter (dank zij Dennis) en geen onderbrekingen meer. Dus genieten ook op AM 1467.
 11. Kan iemand Ad aan z n verstand peuteren dat hij nu ook op Paradijs 1467 AM te horen is..... Tis weer een gezellige puinhoop. Begon 12 min te laat, on derbreking en. Gezeur met de streams. Excuses voor voor slechte geluids kwalitet. Er zit bvb geen hoog in Ik moet achter de 192 stream hangen met processing. Krig nooit aparte stream terwijl ik dat gratis heb aangebode. Wij zenders, ook Harm worden behandeld als honden en moeten smeken om genoemd te worden. Maar toch veel luisterplezier! De line up is prima.
 12. Moeten ze toch eens luisteren naar Paradijs 1467 AM. Prachtig transparant en niet zo vermoeiend. Beter dan menige FM zender waarop ik oude plaatjes soms nauwelijks herken.
 13. Onder voorbehoud zijn de programmas ook te beluisteren op Paradijs 1467 AM.
 14. 😁Joh, hoe kan dat nou, nooit eerder gebeurd..... 😂
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.