Spring naar bijdragen

ruudam

Leden
 • Aantal bijdragen

  1357
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

462 Excellent

Over ruudam

 • Rang
  Expert

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ruudam

  Radio M Utrecht best beluisterde informatieve zender in november en december

  Het is vooral de muziek die t m doet. R M past zich aan aan de doelgroep, en die is nu eenmaal oud, en wil 60&70-ies. Blijf me verbazen dat niet meer zenders daarop inspelen. Krijgen we hier dat R Royaal, maar weer voor dezelfde doelgroep 20-49, dom, gemiste kans.
 2. ruudam

  Radio Royaal nieuw in de Randstad

  Royaal is helemaal niet nieuw in de Randstad. Is er tijdje geleden ook al geweest. Aardige oldies, maar dan kwam er weer zo'n NL plaat.... Benieuwd wat het nu wordt.
 3. ruudam

  Raad een lied....of niet!

  Grappige was dat de VARA met Popdonder plus in de studio ernaast in Muziekpaviljoen, montage tijd had. Les extreme's se touche. Snip en Snap hebben wel eens een "bijdrage" geleverd aan het jongerenprogramma daardoor.
 4. ruudam

  NOS Hilversum 3- 28-05-1975 - Henk Terlingen - Paul Meijer show

  Die was legendarisch. "Live vanaf een frietkraam op het strand...." Er moest 150 meter telefoon draad over het strand gelegd worden van de Norderney naar Scheveningen Radio. De verbinding deed het maar er mocht niet live vanaf het schip worden gezonden. Even hoorde we wel een Veronica jingle,...... Uitdrukkingen als "Reet van Behaar" en "Grenzen zijn er om te overschrijden, anders kan je ze net zo goed wel weghalen" en "Oom Emile" werden legendarisch. Ik heb het live gehoord, was smullen.
 5. ruudam

  74 Radio Veronica foto's uit het Nationaal Archief

  Ik bedoel dat NL nu steeds meer gaat lijken op het land waar in voor 68 woonde, Aruba. Maar dan zonder islam, want die is daar niet. Aruba is juist sindsdien verbeterd, meer service gericht vanwege US invloeden.
 6. ruudam

  Zendmasten worden opgeblazen......of toch niet ?

  Dan is er toch ergens iets mis, want er is uitzendplicht, of weer niet voor RB? Zo niet, dan had ik dat wel weten als verweer tegen mijn intrekkingen. .... (willekeur)
 7. ruudam

  74 Radio Veronica foto's uit het Nationaal Archief

  Muziek, welke muziek? Rap is geen muziek, het woord zegt al, lullepot, en dat er een muziekbedje onder zit zegt niets. Alles klinkt ook nog eens hetzelfde. Veel dancemuziek is zo saai dat het alleen met een handvol pillen en krat sterke drank te pruimen is. Maar dan ben je niet meer bewustzijn. Dance muziek zou verboden moeten worden omdat het drugsbevorderend is, en dus verlengstuk van illegale drugshandel. In London kan je niet meer naar FM luisteren wegens de onuitroeibare dance piratenzenders die de drugs op die manier promoten en waar zoveel geld achter zit dat de Ofcom machteloos staat. (en DAB een succes is, maar vraag dus niet waarom.)
 8. ruudam

  74 Radio Veronica foto's uit het Nationaal Archief

  Voor iemand die vroeger in een ander land in een ander gebied heeft geleefd en pas in 68 in Nederland kwam wonen, is het het heden een soort deja vu.......
 9. ruudam

  00-02-1965 Mike Raven 238 Testtransmission King

  And the wavelength is 236 metres, 1268 kHz. From Red Sands fort.
 10. ruudam

  LPAM ontvangst omgeving Leiden

  Dat laatste says it all.
 11. ruudam

  Zendmasten worden opgeblazen......of toch niet ?

  Zinloos, wat een flauwekul, loopt op 10 mei af. Tenzij er, zoals gevraagd, verlangd wordt.
 12. ruudam

  LPAM ontvangst omgeving Leiden

  Dit is vrijwel zeker Wijchen, ietsje te hard misschien?
 13. ruudam

  Zendmasten worden opgeblazen......of toch niet ?

  Mooie sfeervolle foto Juul. Minder sfeervol is de haast, en de geheimzinnigheid, als een dief in de nacht. Lopik konden ze toen net niet geheim houden en het lukte camera ploegen waaronder Hart v NL, erheen te krijgen. Nu wist ik, en ik denk niemand in de radiowereld, van niets. Schandalig natuurlijk. Ik mag lijden dat er weer een grote FM mast omvalt, geen alternatief meer, UK is ook niet meer beschikbaar. En dat er geen vraag is en was naar landelijk AM was en is gewoon een ordinaire leugen. Dus ook het verhaal van Novec dat 1 partij niet genoeg was voor exploitatie is gevalletje oplichting. Zie, uit 2015
 14. ruudam

  Mediapark verkocht

  Prins Bernard dus.
 15. ruudam

  1584 kHz AM 2002-03-31 - 1353-1450u

  Dank je, zal wel Pasen of zoiets zijn geweest.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.