Jump to content

versl065

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About versl065

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik doe ook nog steeds mee. Daar ik vooral 'misbruik' maak van wat hier aangeboden wordt en daar nauwelijks iets tegenover stel, kun je me voor twee personen inboeken. Martin.
 2. Nou, ik doe mee. Let er wel op dat die lui slechts een keer geld kunnen maken van die productie. Martin.
 3. Hallo allemaal, Ik ben evenals heel veel van jullie al geruime tijd bezig om mijn top 2000 edities compleet te krijgen. Uit de reacties en bijdragen die ik de afgelopen paar jaar heb gevolgd blijkt dat er weliswaar telkens nog wat aanvuillingen komen, maar dat er grote behoefte bestaat (ook bij Theo) aan de zogenaamde eerste edities. Ik bedoel dan niet die van 1999 ( die is beschikbaar), maar die van 2000 tot en met 2003. Daar kun je nog naar enthousiaste 'senioren' luisteren die zich nog bewust waren van het belang van muziek boven ego, publiciteit en commercie (wat overigens een tijdbeeld is en niet enkel van toepassing is op de top 2000). Dus een oproep: kunnen de edities 2000 - 2003 niet beschikbaar komen? Voor diegenen die naast deze data iets willen hebben tussen 1999 en 2010 kunnen dat hier kenbaar maken. Voor een initiatief waarbij een afzonderlijk item georganiseerd gaat worden voor de top 2000 wil ik me graag inzetten. Martin.
 4. Het woord is nu aan de VARA-leden. Ik ben benieuwd...
 5. Ik ben nu aan het luisteren naar de top 2000 uit 2004. Dat is een waar genoegen, zeker qua muziekaanbod. Ik erken dat de top 2000 evolueert, ook de muzieksamenstelling. Dat de rol van de presentator ook is meegegroeid (qua dominantie en spreektijd dan) zal er wel bij horen. Des te meer reden voor mij om uit te zien naar meer 'oudere' edities. Ik kan dus niet anders dan het sympathieke verzoek van Theo ondersteunen. Die overigens als ik me goed herinner al eerder zelf een vroegere editie heeft aangeboden. Martin.
 6. Martin, Heel erg bedankt voor de genomen moeite. Nu heb ik de lijst als het goed is compleet. Het luisteren is een een waar genoegen. Martin.
 7. Henk, Bedankt voor de aanvulling. Martin bij voorbaat dank voor de moeite. Krijg ik 'm dus toch nog compleet! Martin.
 8. Hartelijk dank Martin voor deze aanvulling op de toch al imposante reeks. Mijn geduld wordt beloond. Martin.
 9. Komt de laatste dag ook nog aan bod? Ik hoop het van harte...
 10. Je moet in Firefox wel de add-on installeren. Daarna copy en paste link. Geen probleem, moet lukken. Martin.
 11. Hallo Theo, Onderstaande link gaat naar enkele bestanden van de top 2000 van 2003 http://we.tl/QNFMTKEvIt groeten, Martin.
 12. Vermits je die slag niet gemist hebt, heb je gelijk Everton. groeten, Martin
 13. Hallo Theo, Ik weet niet of het meer mensen zo vergaat, maar als ik toch mocht kiezen zou ik eerder de top uit 2004 kiezen dan die uit 2006. Martin.
 14. Het zijn wel de mooiste edities waarbij jaarlijks het aantal stemmers steeg. En het enthousiasme. Martin.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.