Spring naar bijdragen

kor s

Leden
 • Aantal bijdragen

  194
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

69 Excellent

1 Volger

Over kor s

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

971 profielweergaven
 1. kor s

  Diverse BBC Radio Opnames 20-21-22 April

  hartelijk dank weer , peter , vin het geweldig fijn dat je dit regelmatig plaatst, ook voor mij zijn en blijven deze ''zeehelden '' top.
 2. kor s

  Roger Day na 50 jaar met de Breakfast Show op Caroline

  helaas de live uitzending gemist , hopelijk heeft iemand de show opgenomen, en wil hem hier plaatsen , zou het zeer waarderen en b.v.d.
 3. kor s

  Tom Anderson Radio Caroline July 1984

  hi paul , helaas is bij mij deze file nog maar 5 minuutjes te horen , zou je hem aub opnieuw kunnen oploaden , bvd , kor.
 4. kor s

  50 jaar Marine Offences Act weekend

  ja, geniet er van met volle teugen vincent , en de groeten aan de grote jongens daar . zal dit topic op de voet blijven volgen en bvd alvast voor al de dingen die hier nog gaan komen
 5. kor s

  radio days Swinging Radio England 2008

  hartelijk dank , altijd blij met alles van s.r e .
 6. geweldig henk dat je dit alleemaal voor ons wil doen , stel het zeer op prijs en hartelijk dank.
 7. kor s

  caroline story (nieuw !!!)

  hartstikke bedankt danny, en wat een geluidskwaliteit ,zeg , ben je reuze dankbaar.
 8. kor s

  Radio Atlanta files gedateerd

  geweldig jan , een heel goed plan , en ik blijf [je] het volgen . en thx voor alle aanvullende interessante info , grtz, kor.
 9. kor s

  Radio Atlanta files gedateerd

  wederom dank ,jan , voor deze shows , en helaas duurde het maar een paar maanden dat atlanta uitzond , en met jou hoop ik dat er hier of daar nog meer is van deze zender. na atlanta kwam zoals iedereen hier wel weet het hele ''carolne verhaal voort , [de mi amigo werd caroline south ] tony windsor kwam tot mijn grote supprise weer terug bij wonderful big L, en hem ben ik vervolgens tot zijn afscheid bij 355 blijven volgen en tot nu toe vinnik het een van de beste dj,s ooit.
 10. kor s

  Radio Atlanta files gedateerd

  hele mooie memories uit de tijd dat ik op de harwichboot voer of is het vaarde , haha , maar als ik savonds in harwich de wal opging met m,n transistor radio waren dit steevast de progamma, s die ik met veel plezier beluisterde . bedankt dat je er zo veel werk en tijd in steekt om dit hier weer te plaatsen
 11. kor s

  CITY 1966 06-27 0933-1000 IanMcrae - PlusExtrasAboutRaidingParty

  bedankt bertus , altijd leuk wat van city te horen , met zijn typies eigen geluid , en de stem van ian mc rae
 12. nogmaals ,altijd leuk wat van de s.r.e , langs te zien [horen ]langs komen , maar nu word er wel een [aanslag] gepleegt hoor , op mijn verwende oortjes haha . toch bedankt , en misschien kan iemand hier nog wat aan oppoetsen , bvd,. hier zijn wat podcasts van ron, voor de fans , enjoy. , http://rewindron.podomatic.com/
 13. bedankt vincent , altijd fijn om wat van england te zien staan .
 14. kor s

  Caroline North-Live from the Ross Revenge.

  hartelijk dank henk voor je moeite en het is wel niet helemaal mijn tijdperiode de 80s , die ik dacht dat ze zouden behandelen,deze keer maar na wat geluistert te hebben moet ik toch zeggen dat het toch de hele periode 60s tot 80s zijn die de revue passeren. prachtige progamma zijn het allemaal . thanks a million again..
 15. kor s

  BBC Radio op 14 Augustus

  HARTELIJK DANK ,PETER , VOOR AL DIT FRAAIS ,
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.