Spring naar bijdragen

kor s

Leden
 • Aantal bijdragen

  198
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

72 Excellent

1 Volger

Over kor s

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

1029 profielweergaven
 1. kor s

  12 08 2001 - 1200 - 1500 Bud Balou Fab 40

  DANK je wel ,martinja, voor je reactie, en zal het zeker in de gaten houden dan grtz vanuit delft , en nogmaals dank voor alles wat je hier plaatst.
 2. kor s

  12 08 2001 - 1200 - 1500 Bud Balou Fab 40

  wat een verrassing , martinja, deze opnames van bud ballou ben er zeer mee in mijn nopjes , want er is zo bitter weinig van deze man, nu hoorde ik hem[bud] zeggen ,dat hij een dag later nog een progamma zou doen op dezelfde zender , en ja je voelt hem al komen , heb je die ook opgenomen , en wil je hem dan please, plaatsen ook bvd en hartelijke groet van kor.
 3. kor s

  Diverse BBC Radio Opnames 20-21-22 April

  hartelijk dank weer , peter , vin het geweldig fijn dat je dit regelmatig plaatst, ook voor mij zijn en blijven deze ''zeehelden '' top.
 4. kor s

  Roger Day na 50 jaar met de Breakfast Show op Caroline

  helaas de live uitzending gemist , hopelijk heeft iemand de show opgenomen, en wil hem hier plaatsen , zou het zeer waarderen en b.v.d.
 5. kor s

  Tom Anderson Radio Caroline July 1984

  hi paul , helaas is bij mij deze file nog maar 5 minuutjes te horen , zou je hem aub opnieuw kunnen oploaden , bvd , kor.
 6. kor s

  50 jaar Marine Offences Act weekend

  ja, geniet er van met volle teugen vincent , en de groeten aan de grote jongens daar . zal dit topic op de voet blijven volgen en bvd alvast voor al de dingen die hier nog gaan komen
 7. kor s

  radio days Swinging Radio England 2008

  hartelijk dank , altijd blij met alles van s.r e .
 8. geweldig henk dat je dit alleemaal voor ons wil doen , stel het zeer op prijs en hartelijk dank.
 9. kor s

  caroline story (nieuw !!!)

  hartstikke bedankt danny, en wat een geluidskwaliteit ,zeg , ben je reuze dankbaar.
 10. kor s

  Radio Atlanta files gedateerd

  geweldig jan , een heel goed plan , en ik blijf [je] het volgen . en thx voor alle aanvullende interessante info , grtz, kor.
 11. kor s

  Radio Atlanta files gedateerd

  wederom dank ,jan , voor deze shows , en helaas duurde het maar een paar maanden dat atlanta uitzond , en met jou hoop ik dat er hier of daar nog meer is van deze zender. na atlanta kwam zoals iedereen hier wel weet het hele ''carolne verhaal voort , [de mi amigo werd caroline south ] tony windsor kwam tot mijn grote supprise weer terug bij wonderful big L, en hem ben ik vervolgens tot zijn afscheid bij 355 blijven volgen en tot nu toe vinnik het een van de beste dj,s ooit.
 12. kor s

  Radio Atlanta files gedateerd

  hele mooie memories uit de tijd dat ik op de harwichboot voer of is het vaarde , haha , maar als ik savonds in harwich de wal opging met m,n transistor radio waren dit steevast de progamma, s die ik met veel plezier beluisterde . bedankt dat je er zo veel werk en tijd in steekt om dit hier weer te plaatsen
 13. kor s

  CITY 1966 06-27 0933-1000 IanMcrae - PlusExtrasAboutRaidingParty

  bedankt bertus , altijd leuk wat van city te horen , met zijn typies eigen geluid , en de stem van ian mc rae
 14. nogmaals ,altijd leuk wat van de s.r.e , langs te zien [horen ]langs komen , maar nu word er wel een [aanslag] gepleegt hoor , op mijn verwende oortjes haha . toch bedankt , en misschien kan iemand hier nog wat aan oppoetsen , bvd,. hier zijn wat podcasts van ron, voor de fans , enjoy. , http://rewindron.podomatic.com/
 15. bedankt vincent , altijd fijn om wat van england te zien staan .
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.