Jump to content

Jan van Heeren

Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

118 Excellent

About Jan van Heeren

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01/03/1967

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dordrecht
 • Interests
  Zeezenders, omroep, popmuziek jaren 60 t/m 80, nostalgie

Contact Methods

 • Website
  www.TOENtoonstelling.nl
 • Facebook
  https://www.facebook.com/janvanheeren

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mart en Melle, beiden bedankt voor jullie suggesties.
 2. Ruud Westbroek in studio 1, Chiel Montagne zonder franje snor en een planningsbord voor de commercials. Fotograaf: Daniel Locus Lenny van de Wal (de vrouw van Ferry Maat) in de discotheek, met Chiel Montagne. Technicus Andre de Vries Stickers op glasplaat. Joost de Draayer
 3. Hauraki-19661205-0558-0632-BobLeah-PaddyO'Donnell-FirstBreakfastshow-edited
 4. Blake Williams. often called The Damned Yank 🙂
 5. Ik had niet zo'n heel goede radio, maar kon alles ook prima ontvangen. Zelfs Laser Hot Hits wanneer het donker werd. Dan was het in grote delen van NL al niet meer te ontvangen.
 6. Bedankt, Ben. Inderdaad heb ik nog wel een oude desktop staan. Was van oorsprong ook XP, maar is Windows 10 op gezet later. Ga er achteraan om er een firewire op te krijgen. Nogmaals dank en groet.
 7. Bedankt voor de reactie, Ben. Ik heb helaas een laptop, zonder firewire. Verder lijkt jouw Canopus inderdaad een ideale oplossing. En de tip om op MP te zoeken naar een geschikte recorder is ook heel handig.
 8. Beste mensen. Ben net begonnen met het digitaliseren van mijn videobanden. Gebruik daarvoor een EnVivo adapter van Aldi, die heb ik 7 jaar geleden al gekocht (en nooit gebruikt). Ik krijg er mpeg2 bestanden mee. Voor ik nu al heel veel heb overgezet: is dit nog wel een goede methode? Als mpeg2 verouderd is of als EnVivo kwalitatief niet zo goed, dan is het zonde. Ik weet dat overzetten van mpeg2 naar een ander bestandstype kan, maar dat gaat veel tijd kosten. (En bij een proefje met dat overzetten liep het geluid al meteen niet meer helemaal synchroon.) Kortom, is er iemand die een beter prod
 9. Idd mooie uitgave, bedankt Juul. Woodstock, Monterey, Kralingen... ik had er allemaal wel bij willen zijn!
 10. Omdat ik er hier nog geen bericht over zie staan: op Jingleweb kun je nu een dubbel-cd downloaden van een niet uitgebrachte dubbel-lp over RNI. Samengesteld door Jacob van Kokswijk. http://www.jingleweb.nl/
 11. Het eerste deel (t/m blz 92) heeft SMC inmiddels ingescand aangeleverd gekregen. Dat is het deel dat gaat over de zeezenderperiode. De tekst is doorgelopen op eventuele foutjes en minimaal aangepast. Helaas is er daarna geen toevoer meer gekomen. Vooral het tweede deel is zeker nog interessant. (Hoe Sylvain in het gevang belandde.) Alleen het derde deel van het boek (over gezonde voeding) kan zonder meer weggelaten worden. Het wachten is dus nog op de levering van de volgende 100 bladzijden. Mochten we die nog in beztit krijgen, dan komt er zeker een herdruk.
 12. Wat een service. Heel fijn, hartelijk bedankt! Ook voor de tweede link. Handig!
 13. Beste mensen, Ik doe het nooit, dus daarom maar een vraag als dummy zijnde op dit gebied: is het mogelijk om een Tinekeshow direct te downloaden via een of ander gratis programmaatje (en zo ja, welk?). Mijn zus is heel kort te horen in de show van vandaag en ze wilde de uitzending graag hebben, vandaar. Groeten, Jan
 14. Het valt helaas niet meer te veranderen, Wim. Maar gelukkig is er toch nog aardig wat bewaard. Zoals bijvoorbeeld de spullen het museum in Nijkerk. En had jij destijds al wel het besef dat zo'n wandrek toch niet weggegooid moet worden. Dat Ad van de Herik betrokken was bij de sloop wist ik niet. Wel dat hij de Veronica expositie in het Geluidsmuseum heeft ingericht. Ik begrijp nu beter waarom!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.