Jump to content

Arjan

Members
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arjan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Vrijwillig of onder gepaste dwang? Zoiets als "neem ontslag of krijg ontslag"? Dat met de Deense Doggen moest ik wel om lachen, die doen toch wat ze willen of je ze traint of niet.
 2. Jammer, dan ben ik niet in Nederland .
 3. Zou mooi zijn voor achter in de auto, 3 zendertjes en 3x een dag radio op oude ipods. Voorin een Philips buizen auto radio en het is leuk op oldtimer shows.
 4. 648 MW komt wel goed binnen, DAB en DAB+ werkt niet qua ontvangst. Dus is internet radio vrij populair in landelijk UK. En ik ben blij met de radio die ik heb.
 5. Als het schip gekocht kan worden, dan graag een totale restauratie naar hoe het was. Alleen al om met E7018 electrodes alle gaten te dichten, wanden te plaatsen en het dek op de juiste hoogte terug te brengen, zal een kans zijn voor leerlingen om een vak te leren.
 6. Een paar jaar geleden hadden ze het over de Ross Revenge en onder de foto met de grote mast vroeg ik of ze wat uurtjes radio wilde hebben, dus een flashdrive met 5Gb ging hun kant op. Naast dat het schip in de visserij dagen het record aantal kisten aan de wal bracht speelde het ook een rol in de kabeljauw oorlog met IJsland. Mij willen ze trouwens eens zien met het paspoort van mijn overgroot vader, die viste en deed Grimsby wel eens aan.
 7. Dat ziet er mooi uit meneer Ten Brink. Dit zal de toekomst zijn denk ik voor de AM liefhebber. is dit een beetje makkelijk te bouwen voor een electronica beginner?
 8. leuke projecten. kan er op 12v een 5Watt zender met diplexer worden geconstrueerd zodat ik twee ipods kan gebruiken om zo twee feeds te hebben voor mijn buizen auto radio op oldtimer dagen? het berijk hoeft niet ver. ook een vraag over band recorders, is het mogelijk om dat in te bouwen als auto audio systeem? naast de radio kan het leuk zijn. de auto krijgt een custom interieur uit staal plaat. cheers en blij dat ik weer op het forum ben :-)
 9. Arjan

  Hoogtevrees?

  prachtig, als ik niet rug schade had opgelopen had ik dit wel willen doen. ben je net boven, moet je een nummer twee doen
 10. Hoe zal de SP het doen de volgende verkiezingen? De PVV zal niemand mee willen regeren al zijn ze de grootste, iets wat volgens mij wel moet. Ik hoop op de verschuiving die de politiek vreest.. hoewel ik Wilders niet vergeef hoe hij omdraaide met de pensioen leeftijd. Het doet mijn moeder pijn maar ik blijf er bij... blij dat ik weg ben, het platteland bevalt erg goed. Ver weg van de politiek, een ieder doet waar hij zin in heeft zonder ruzies in de buurt. cheers Arjan
 11. er zijn spook verhalen zat van op de schepen, sommige onderzoekers sluiten verhalen van nabij zend locaties uit, vanwege de straling die mensen dingen laat zien. Als ik onderweg geesten zie staan langs de weg dan is het tijd voor 45 minuten rust, over vermoeidheid laat je ook dingen zien.
 12. zelfs in Engeland betaal ik nederlandse zieken verzekering. mijn kleine beetje WIA zorgt er voor dat ik in nederland ingeschreven moet blijven staan. zelf maak ik gebruik van het NHS, rolstoel gratis, dokter gratis, 20 pijn bestrijdings pillen per dag, dat kost 100 pond per jaar, ook als er meer bij komt. mijn nederlandse huisarts schreef 5 tramadol tabletten voor, omdat ik verslaafd kan raken... hier loop ik naar buiten met een doos van 100, elke maand weer. zodra ik on afhankelijk een inkomen heb, breek ik los van het uwv, los van nederland en schrijf me uit. nederland is ziek, niemand durft op te komen voor zijn rechten.
 13. Ik was bij de onthulling van dat monument, wel jammer dat Ringo er opstaat en niet jimmie Nicol. een leuke dag met mijn pa naar Blokker, in mijn 1e auto, de inmiddels beruchte 1965 lwb land rover. Het TV optreden moest geplaybackt worden, dat was een gewoonte in die tijd.. altans zo heb ik het begrepen.
 14. Arjan

  Sloop KRO-studio

  Wel of niet tekenen, daar is iedereen vrij in. Wat je sloopt is weg, er is al zoveel gesloopt waar men later spijt van kreeg.
 15. Arjan

  Sloop KRO-studio

  Ik zal ook tekenen, als ik het goed heb is de kap constructie erg mooi, ik keek vaak naar de gebouwen vanaf de Vitus toren.
×
×
 • Create New...