Jump to content

frankdebruin1971

Leden
 • Posts

  351
 • Joined

 • Last visited

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_5
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

frankdebruin1971's Achievements

Leerling

Leerling (3/14)

 • Goede reageerder
 • Gespreksstarter Rare
 • Erg populair Rare
 • Eerste bericht
 • Samenwerker Rare

Recent Badges

384

Reputation

 1. Heb het gehoord, Annette zette Joop wel behoorlijk te kakken. Hij was behoorlijk geïrriteerd en terecht dat Lex Harding ingreep en Annette schorste. 3 weken werd Annette geschorst en vervangen door Chiel van Praag. De week daarop op 25 mei bood Chiel zijn excuses aan, aan Joop van den Ende.
 2. Altijd een goede nacht, de VARA nacht, van dinsdag op woensdag. Tussen 00.00 en 01.00 uur presenteerde Dieuwertje Blok,de Nacht klinkt anders, in VARA's Ochtendhumeur zaten diverse rubrieken zoals de Spraakmaker van de week en natuurlijk de Radioflaters. Jac, bedankt voor deze geweldige opnames, ga er van genieten.
 3. Heb op 7 september 1996 een uitzending van de Nachtzusters bijgewoond in het Parktheater in Eindhoven. Urbanus was te gast. Ottolien Boeschoten speelde Kaat Schalkens, en Jet van Boxtel speelde Anna Schalkens. Ottolien Boeschoten speelde Kaat Schalkens en Jet van Boxtel speelde Anna Schalkens.
 4. Opname van het NCRV nachtprogramma Nachtexpress van donderdag 15 februari 1990, het uur tussen 05.00 en 06.00 uur, gepresenteerd door Arjan de Ruiter en een klein stukje Vandaag Donderdag, gepresenteerd door Sjors Fröhlich. https://pixeldrain.com/u/VYHQ2YCj
 5. Hallo Rieni, Hierbij de afscheidsuitzending van Tineke. <LINK VERWIJDERD> Mvg, Frank.
 6. Heeft Felix zijn belofte doorbroken uit 1985. Hij zei dat ie van zijn lang zal zijn leven niet voor de TROS zou gaan werken. Nu is het er toch van gekomen, weliswaar in een van oorsprong AVRO programma. Op 8 oktober 2021 presenteerde Felix voor MAX Lunch lekker, wat ie eenmalig overnam van Daniël Dekker.
 7. Goedemorgen Chaldy, dit vond ik nog op een cassettebandje met allerlei radiojingles, fragment is van dinsdag 1 mei 1990. De Leeuw wordt wakker werd uitgezonden vanaf 11 juli 1989 tot aan 25 september 1990 op dinsdagochtend van 06.00 tot 09.00 uur bij de VARA op Radio 3. Van 15 januari 2001 tot 28 mei 2001 was de Leeuw wordt wakker tijdelijk terug bij de VARA op 3FM op maandagochtend van 06.00 tot 09.00 uur. Rob Stenders ging 1 dag minder zijn ochtendshow Stenders Vroeg presenteren. https://pixeldrain.com/u/C2BBaPhX
 8. Was een mooie tijd, Radio Royaal/ Royaal Radio/ Royaal Regionaal. Ooit in de studio geweest op de Kluizerdijk. En op de St. Odillialaan. Jammer dat ze zijn gestopt. Luisterde op zaterdag naar Wim Rooijakkers, dat was nog een oud-collega van mijn vader en op zondag naar Ome Janus, later Jonge Janus en doordeweeks 's morgens naar Tom Holland en Theo Erkens.
 9. Ze waren ook in Eindhoven, bij 't Karregat. Mijn moeder had toen de bus gezien toen ze boodschappen ging doen bij Albert Heijn toendertijd.
 10. https://pixeldrain.com/u/hPgJcLqf Selectie van een uitzending van Club Veronica Trend, van donderdag 20 mei 1993 uitgezonden op Radio 5 via de Middengolf met interviews met Matijs Jansen en Wim Rigter. De presentatie was in handen van Gijs Staverman.
 11. Kan me die uitzending nog goed herinneren, het was op een Goede Vrijdag en toen verviel de STER Reclame, dus Felix had zo'n 8 minuten meer zendtijd. Jammer dat het laatste uur er niet helemaal opstaat. Heb hem ooit ook opgenomen. Ik weet dat Felix zei toen Kate Bush op 6 binnenkwam met Wuthering Heighs: Binnen op 6, kassa! En dat If i had words van Yvonne Keeley & Scott Fitzgerald al 10 weken in de Top 5 stond.
 12. Dat was inderdaad ook Pyjama FM. Daar zat elke dag een andere DJ. Giel Beelen en Gerard Ekdom zijn er ooit begonnen op 3FM.
 13. In 1995 was er een soortgelijk programma bij de NPS op 3FM en dat heette Kans, al werd deze door 1 diskjockey gepresenteerd.
 14. Dit is de podcast-versie. https://pixeldrain.com/u/f6e9xKCf
×
×
 • Create New...