Jump to content

frankdebruin1971

Members
 • Posts

  346
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by frankdebruin1971

 1. Was een mooie tijd, Radio Royaal/ Royaal Radio/ Royaal Regionaal.  Ooit in de studio geweest op de Kluizerdijk.  En op de St. Odillialaan.  Jammer dat ze zijn gestopt.  Luisterde op zaterdag naar Wim Rooijakkers, dat was nog een oud-collega van mijn vader en op zondag naar Ome Janus, later Jonge Janus en doordeweeks 's morgens naar Tom Holland en Theo Erkens.

  • Like 1
 2. Kan me die uitzending nog goed herinneren, het was op een Goede Vrijdag en toen verviel de STER Reclame, dus Felix had zo'n 8 minuten meer zendtijd.  Jammer dat het laatste uur er niet helemaal opstaat. Heb hem ooit ook opgenomen. Ik weet dat Felix zei toen Kate Bush op 6 binnenkwam met Wuthering Heighs: Binnen op 6, kassa! En dat If i had words van Yvonne Keeley & Scott Fitzgerald al 10 weken in de Top 5 stond.

  • Like 3
 3. Op 8-7-2020 om 21:26 zei Pd2pk:

  Hallo Harry 

   

  Harry ontzettend dank voor het plaatsen van deze opnamen van Tom .

  Vriendelijke groet Peter Kuut. 

   

  Frank heel vriendelijk dank voor het posten van de 50 pop shows ik ben er waanzinnig blij mee. 

  Vele radio groeten Peter Kuut uit Zuid Scharwoude. 

  Graag gedaan Peter!!

 4. Op 30-3-2020 om 13:58 zei Frits den Draaier:

  Dag Frank. Helaas werkt de link niet. Wat mij ook opviel was dat op Spotify de lijst van 10-10-1989 (de laatste V15 uitzending met Angelique) er niet op staat. Ik meen mij te herinneren dat zij toen háár platen keus draaide, van allemaal Amerikaanse bands... Klopt dat en is daar ook nog audio-materiaal van?

  Groet, Frits.

  Dag Frits,

   

  Dat herinner ik me niet meer zo.  Zo ver ik weet is er helaas geen audiomateriaal van.  Dat zou mooi zijn als dat nog ergens opduikt.

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Frank.

 5. Bijzondere radio was dat. Tony van Verre was zelf niet te horen, hij knipte zijn eigen stem eruit omdat ie veels te nerveus was. Het enigste wat ik hoorde was dat ie zei: duidelijk. Programma kwam altijd na Vroege Vogels. De muziek die gebruikt werd, was ook te horen in Mensen zoals jij en ik. Veels te vroeg is Tony van Verre

  helaas overleden. In 2000 op 62 jarige leeftijd aan een hartaanval.

  • Like 1
  • Thanks 1
×
×
 • Create New...