Jump to content

pieterdecker

Members
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pieterdecker last won the day on January 17 2017

pieterdecker had the most liked content!

Community Reputation

513 Excellent

2 Followers

About pieterdecker

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Presentatie is in handen van Erwin Peters...
 2. Hoe kwam het zover dat Lex iets deed voor de TROS? Daar moet een mooi verhaal achter zitten. 😉
 3. Nou ja, de strekking is vast duidelijk toch? 😉
 4. En in deze map staat ie compleet zonder de reclame en verkeersblokken: https://pieterdecker-2.stackstorage.com/s/QRxzxWH9MAZLIxv. (In de map 2019).
 5. Ik bedoel met "liefhebber" niet Rob, maar radio-liefhebbers. Ja, alles is slecht tegenwoordig.
 6. Hoi allemaal, Een geweldig 2020 gewenst! 2019 staat nu helemaal in de map, de link blijft hetzelfde. Morgen (zondag 5 jan) zal ik de Top 100 van 2019 ook nog reclamevrij toevoegen en daarna ook weer de eerste Top 40 van 2020, die werd gisteren uitgezonden op QMusic. Dus ook in 2020 zal ik wekelijks de Top 40 reclamevrij blijven uploaden. Veel plezier!
 7. Hoi allemaal, ik heb 28 december van 06.00 tot 10.00 volledig voor jullie. Is daar nog behoefte aan? Vincent, dank voor het vele werk, super!
 8. Maar dat zijn wel de mensen voor wie een DJ radio zou moeten maken en niet voor mensen die in de branche werken of mensen die (bijvoorbeeld) op het radioforum komen. Die laatste groep roept altijd van alles over "goed dat iemand zijn mening gewoon durft te geven, want dan ben je een personality". Maar een échte luisteraar wil gewoon een goed programma horen. Vertaal het eens naar Netflix. Beeld je in dat de film (waar jij van zit te genieten) halverwege stop wordt gezet en de regisseur recht in de camera kijkt en vertelt dat hij die ene specifieke acteur helemaal kut vindt. Hoe idioot zou dat zijn? Maar als een radio-dj het doet, dan moeten we dat allemaal maar prachtig vinden. Ik vind het arrogant ("ik ben belangrijker dan de luisteraar en de muziek, het gaat hier om mij...") en vooral amateuristisch. Maar je merkt vaker dat liefhebbers zich niet (meer) kunnen verplaatsen in de "gewone" luisteraar.
 9. Ja, dat vinden veel radioliefhebbers. Maar een dj zit er niet voor radioliefhebbers, maar voor echte luisteraars. Bovendien: echt verrassend is Stenders al 20 jaar niet meer. Altijd hetzelfde met de Top 2000. Volgend jaar discussiëren we lekker verder, want reken maar dat ie het dan weer doet. En Carolien doet er dan weer een leuk dansje bij gok ik.
 10. Het is algemeen bekend dat Stenders een hekel heeft aan Borsato en hij is te slim om niet goed te rekenen. Bovendien doet hij dit soort dingen elk jaar, dus reken maar dat ie dit doet om weer bekend te staan om zijn "goede muzieksmaak" en te ageren tegen "slechte muziek". Of geloof jij dat het puur toevallig is dat dit wel gebeurt bij Borsato en niet bij zogenaamde "goede muziek". Altijd mooi trouwens, mensen die zichzelf muziekliefhebber noemen en dan zeggen allergisch te zijn voor "slechte muziek". Die mensen dichten zichzelf al tijd de eigenschap toe dat zij mogen bepalen wat slechte muziek is en wat niet. Dat bepaalt iedereen voor zichzelf, ik laat mij door niemand vertellen wat goede muziek is en wat niet. Ik ben ook geen Borsato-fan, maar ik ga een Borsato-fan niet vertellen dat dat slechte muziek is. Waar haal ik die arrogantie in zo'n geval vandaan? Dus ik heb geen pik op Stenders, jij bent duidelijk fan van hem en wil niet dat iemand kritisch is. Dat is iets anders.
 11. Ik begrijp bovenstaande reactie niet helemaal. De irritatie gaat niet over het niet horen van je favoriete muziek. Het gaat om het feit dat Stenders arrogant is en zichzelf niet eens per jaar kan wegcijferen. De muziek van Borsato interesseert mij ook bar weinig.
 12. Natuurlijk kun je die plaat van Marco en Ali B opzoeken op YouTube of Spotify, maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat Rob zichzelf voor het 10e jaar op rij belangrijker vindt dan zijn luisteraar. En als ie schrikt van de kritiek, snel laf roepen dat ie in tijdnood zat. Tuuuuuurlijk, het gebeurt alleen “toevallig” bij Borsato. Waar komt toch de drang bij Stenders vandaan om jezelf belangrijker te vinden dan een hitlijst of de luisteraar? Waarom moet hij zo nodig kritiek leveren op iets waar veel van de luisteraars op gestemd hebben? Waarom moet het altijd weer over hemzelf gaan? Radioliefhebbers voelen altijd maar de drang om Rob te verdedigen “omdat ie zijn smaak durft door te laten klinken”. Wat heeft de luisteraar aan dit soort kinderlijke acties van Rob? Niks. “Rebels zijn” of “de gevaarlijke persoonlijkheid uithangen” kan leuk zijn (Ruud de Wild kan dat bijvoorbeeld goed), als dat mooie radio oplevert. Maar dit is gewoon het eeuwige ego van Rob Stenders dat weer aandacht nodig had. Geen mooie radio. Levert niemand iets op, alleen Rob. En zijn adorerende radio-vriendjes bewieroken hem weer. Het staat vast zwart op wit: in de Top 2000 van 2020 gaat Rob weer iets soortgelijks doen, want dan heeft ie weer aandacht nodig. En alle Rob-fans gaan het weer geweldig vinden. Lekker het kinderachtige mannetje verdedigen. Maar Rob heeft zijn doel inmiddels weer bereikt: hij heeft weer aandacht. Heeft het jochie blijkbaar hard nodig.
 13. Update: Hij staat er nu helemaal in. Helaas inclusief reclame, nieuws en verkeer. Ik had deze week geen tijd om alles te knippen. Toch veel plezier!
 14. Goede nuance, ben ook zeker geen fan van Robert Jensen. Vooral zijn onzin van de laatste jaren zijn gênant. Desalniettemin vind ik dat je voor alle radiomakers respect moet hebben als je een podcast van 100 Jaar Radio maakt en jezelf ook weg moet kunnen cijferen.Maar daar heeft de hele Stenders-kliek (inclusief Snijders) nog nooit van gehoord.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.