Jump to content

pieterdecker

Leden
 • Posts

  341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pieterdecker last won the day on January 17 2017

pieterdecker had the most liked content!

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pieterdecker's Achievements

Groentje

Groentje (2/14)

 • Toegewijd
 • Goede reageerder
 • Samenwerker Rare
 • Eerste bericht
 • Erg populair Rare

Recent Badges

680

Reputation

 1. Jawel, Arlo heeft het èèn keer vervangen, ik geloof in 1998 of 1999.
 2. En het is zelfs een keer voorgekomen dat Arlo van Sluis de Top 40 verving en ook 1 keer Niels Hoogland. Was allemaal in 1998-1999.
 3. Heel erg bedankt, Roberto. Top 40 uitzendingen met Erik de Zwart op 538 zijn schaars. Terwijl dat zulke mooie jaren waren.
 4. Te gek, Ben! Dank je wel man! Er is zo weinig van 538 uit de periode 1995-2005.
 5. Ik mis deze helaas ook in mijn collectie, zou iemand nogmaals aan willen bieden?
 6. Nee, hetgeen wat me irriteert heb ik hierboven uitgelegd. En humoristische ondertoon... mwa... Dat lijkt me een excuusje. Het is natuurlijk oneerlijk, alles gaat maar kud op de radio en zelf zit je op internet te hobbyen. Snap dat dat pittig is, ook zonder ego. Maar ik zou dat niet op deze manier uiten.
 7. Neuh, dat heeft niks te maken met Daniel Dekker hoor. Het valt in het algemeen op dat je altijd spijkerharde, negatieve kritiek hebt en neerkijkt op de grootste radiomakers van Nederland, tot en met Edwin Evers (Nee, ik reken Daniel Dekker daar niet onder). En dan word je ook altijd boos als iemand het oneens is met je, dan ga je meteen roepen dat iemand bekrompen is. Dus ik dacht "deze man zal wel het meest legendarische programma ooit maken, daar kunnen we veel van leren." Maar je zet een Dik Voor Mekaar-show rip off neer die met 7 keer terugspoelen nog niet te volgen is. Leuk voor de hobbyist en jezelf, maar dan zou ik op internet wel een toontje lager zingen. Iets teveel ego ten opzichte van je prestaties.
 8. Is John de Mol de baas van Q geworden? Dat wist ik niet.
 9. Dave is alweer weg. Waarschijnlijk weer 49 naamjingles van zichzelf achter elkaar plakken. Of weer iemand anders af aan het zeiken op een andere website.
 10. Bedankt! Genoten van Wessel en Gijs in hun jonge jaren. Wat een goede dj’s, zo worden ze niet meer gemaakt.
 11. Leuke hobbyradio en inderdaad creatief in elkaar gezet, moet er ook zijn. Maar als ik dit hoor, mag Dave op internet wel een toontje lager zingen tegen professionals die radio maken voor de luisteraar in plaats van zichzelf. De montage is van professioneel niveau, maar verder is het vooral wannabe Dik Voor Mekaar. Jammer.
 12. Ja, hier is ie: https://pixeldrain.com/u/octhjzVM
 13. Volgens mij is dat een hele mooie manier om een tijdsbeeld weer te geven en tegelijk de onderlinge verschillen per "zuil". Ik heb zelf helaas amper materiaal wat ik toe kan voegen, maar het kijkt me geweldig om te horen.
×
×
 • Create New...