Jump to content

pieterdecker

Members
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pieterdecker last won the day on January 17 2017

pieterdecker had the most liked content!

Community Reputation

433 Excellent

2 Followers

About pieterdecker

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je wel! Er is zo weinig van die magische beginjaren van Radio 538, altijd fijn als er meer opduikt.
 2. Hoi, Af en toe "schop" ik deze even omhoog, zodat nieuwe bezoekers ook weten dat je hier elke week de nieuwste Top 40 kunt downloaden, zonder nieuws, weer en verkeer. Alles van 2019 staat er in.
 3. Tegenwoordig doen ze dat niet meer. Vroeger had je geen keuze en moest je in de avond luisteren naar de VPRO die vooral draaiden wat ze zelf wilden draaien, niet wat de luisteraar wilde horen. Maar goed, die tijden zijn gelukkig voorbij. En ze hebben zeker fantastische dingen gedaan, zonder de VPRO hadden we nooit Jiskefet gehad.
 4. Bij ons in Brabant had je geen enkele vrije zender. Alleen Radio Royaal, waar zelfs grootouders zich te jong voor voelden. 😎 Dus in jouw geval is het inderdaad niet zo’n vooruitgang, maar hier wel.
 5. Nee gelukkig niet, is een internetstation met uitsluitend zomermuziek. Wel de bekende zomerhits, maar in de mix een erg prettige zender naar mijn mening. Er is teveel gereguleerd, daar ben ik het mee eens. Maar natuurlijk niet alles. Simplistisch gezegd: De grote zenders draaien wat hun publiek wil horen, anders waren ze niet zo groot. En dat vind ik gezonder dan voor 1998, toen de publieke omroep de enige was die overal te ontvangen was en “populaire” muziek moest draaien, maar dat weigerde, want “dat was te plat”. Vervolgens gingen zij hun “macht” misbruiken door zeer elitair te doen over muziek. Commercie m/het grote publiek was iets vies, dat moest bestreden worden. Ze gingen vooral niet draaien wat het gemiddelde publiek wilde horen, daar haalden ze hun neus voor op. Dan vind ik de huidige situatie stukken beter. Niet perfect natuurlijk, maar wel beter. Uiteraard. Alleen kan ik me niet voorstellen dat mensen er echt last van hebben. Maar daar kan ik me in vergissen natuurlijk. Hahaha! Ja ben ik het mee eens, origineel is het niet. 😉 En zeker bij een zender als Slam! waar het duidelijk niet goed gaat, lijkt hun borstklopperij misplaatst. Maar ik heb me niet genoeg verdiept in de doelgroepcijfers. Ergens is het natuurlijk ook wel logisch dat mensen zich meer ontwikkelen gedurende hun leven en dan op zoek gaan naar andere dingen dan de standaard radio met dj’s die vrijwel allemaal hetzelfde zeggen en de muzikale overlap tussen veel zenders.
 6. Mooi gezegd, helemaal mee eens. Laatst voor het eerst eens 538 Zomer geluisterd en dat vond ik erg leuk. Radio is nu geworden wat het publiek wil horen en niet wat een stel zure VPRO-medewerkers vinden dat we mooi moeten vinden. Heerlijk, voor iedereen is er iets. Niche-muziek is vaak zelfs gratis op YouTube te vinden. Ik geniet daarvan en wat die stations allemaal roepen voor hun adverteerders is hun goed recht. Zou niet weten waarom ik me daar aan zou storen. Als je iets niet leuk vindt, gewoon niet naar luisteren. Dan heb je nergens last van.
 7. En met veel plezier!
 8. Hoi allemaal, Vanwege vakantie liep ik de laatste tijd wat achter, maar inmiddels ben ik weer bij. Alle afleveringen van de Top 40op QMusic staan weer in de map (zie eerste bericht). Uiteraard nog steeds zonder reclame, nieuws en verkeer. Enjoy!
 9. Hoi, Van 22 juli tot en met 25 juli zond QMusic de Top 500 van de Zomer 2019 uit. Elke dag van 07.00 tot 19.00. Hierbij de hele lijst, check: http://bit.ly/Qtop500zomer2019 De reclames staan er nog bij, maar de lijst is wel compleet. Veel plezier ermee!
 10. Te gek, dank je wel! Mocht je hier meer van hebben...
 11. Hoi! Helaas heb ik de downloads te snel geüpload, zonder te controleren. Dus ik mis helaas twee uren, daar kan ik niet meer aankomen. Excuses.
 12. Hoi, Gebruiker Jarno1973 vroeg om de QMusic Top 500 van Het Foute Uur juni 2019. Die had ik al, maar nog niet in een Stack-map gezet. Nu dus wel. Hier te downloaden: http://bit.ly/QT500VHFUjuni2019. Hij is als het goed is compleet, maar als je nog wat mist, laat het dan maar weten. Hij is nu nog aan het uploaden, ik verwacht dat ie er over een minuut of 20 compleet in staat.
 13. Hoi, Afgelopen week zond Radio 538 de Zomer Top 538 uit. Maandag - donderdag 07.00-19.00 en vanochtend van 07.00 tot 12.00. De hele lijst is hier te downloaden: http://bit.ly/zomertop5382019 De reclames en verkeer zitten er nog helemaal in. Deze keer had ik geen tijd om alles eruit te knippen, maar voel je vrij om dat te doen. 🙂
 14. Leuk, daar doe ik het voor. Veel plezier!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.