Jump to content

pieterdecker

Members
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pieterdecker last won the day on January 17 2017

pieterdecker had the most liked content!

Community Reputation

635 Excellent

2 Followers

About pieterdecker

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Graag gedaan allemaal, fijn dat jullie er plezier van hebben.
 2. Dat is zelfs de complete opener inclusief effect op het eind. Wat cool, dank je wel! Waar komt die vandaan? klein detail: deze versie liep al in 1990.
 3. Wat te gek, zelfs met de juiste tijdcodes. Heel gaaf en nooit geweten dit. Dank je wel Peter!
 4. Hoi, Als fan van het programma Countdown vraag ik me al mijn hele leven af of de bekende tune (die liep tot 1990) gebaseerd is op bestaande tracks. Want het is volgens mij een samenraapsel van een paar verschillende liedjes, maar klopt dat ook? Of is het destijds custom gemaakt? Het gaat om deze leader: Wie weet meer? Alvast bedankt, PD
 5. We zijn weer helemaal up to date!
 6. We zijn weer bij, alleen ontbreekt 3 juli nog. Die komt er straks ook aan. In week 32 en week 33 was Domien afwezig en helaas werd zijn programma niet vervangen door Wim van Helden, maar door Joep Roelofsen. Die vind ik zo slecht en vervelend, dat ik de stream van Qmusic Limburg heb meegetaped. Die zendt de Top 40 uit met een andere presentator aan begin en eind en nagenoeg non stop. Jarno1973 heeft geholpen met de edit, grote dank daarvoor!
 7. Hoi Peter, Ook weer grote dank voor deze. Kan niet wachten op een vrije dag om deze helemaal te beluisteren. Met originele gedrukte Top 40 exemplaar erbij. 👍🏼 Dank je wel!
 8. Geweldig Onno! Je hebt me hier heel blij mee gemaakt! 😍
 9. Of is het originele pakket ergens te koop?
 10. Bijna de hele radio-industrie is zo geworden: wat cliché teksten voorlezen en dan heb je een “programma”. Of nog erger: helemaal niks voorbereiden, wat clichés oplepelen (“Het is dinsdagmiddag, lekker weer!”) en dan vragen aan luisteraars wat ze aan het doen zijn. En dan ellenlange opsommingen van reacties. Luisteraar 1 komt net van de tandartsen en luisteraar 2 heeft het gras gemaaid. Zeer boeiend allemaal. 😴 Waar de concurrentie alleen maar toeneemt (denk aan YouTube, Spotify, Deezer, social media, de smartphone, Netflix, ga zo maar door) wordt de radio-industrie maar luie
 11. Ja dit pakket kwam inderdaad in augustus 1996. Wat een fris, te gek pakket. Wel te gek om de Engelse versie eens te horen. Nooit geweten dat dit uit het buitenland kwam. Dank je wel!
 12. Dag Theo, welkom! Meestal kun je in het topic vragen of de originele plaatser het nog een keer wil aanbieden. Als de originele poster het niet ziet, zijn er vaak anderen die het alsnog wel even voor je kunnen uploaden. Veel luisterplezier alvast! groeten, PD
 13. Geweldig, dank je wél!
 14. Super, dank je wel. Ik mis nu 12 juni helemaal, 19 juni helemaal en afgelopen vrijdag ook helemaal. Op 26 juni was er geen vrijdageditie.
 15. Hoi allemaal, Sinds mei heb ik gedoe met mijn streamrecorder en daarom mis ik wat uren van de Top 40. Heeft iemand toevallig wat complete Top 40's van Qmusic? Vooral juni en afgelopen vrijdag mis ik nog zie ik. Zou zonde zijn als we straks van alles missen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.