Spring naar bijdragen

pieterdecker

Leden
 • Aantal bijdragen

  200
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

333 Excellent

2 Volgers

Over pieterdecker

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. pieterdecker

  Top 40 QMusic 2019

  Volgende week en de week daarna is Domien afwezig en presenteert Wim van Helden de Top 40. Dan hebben we in de korte tijd dat QMusic de Top 40 uitzendt al behoorlijk wat presentatoren gehad: Domien, Martijn, Joep, Erik en Wim. Erik en Joep zijn veruit de slechtste, Martijn en Domien doen het goed. Ik verwacht dat Wim het ook leuk gaat doen.
 2. pieterdecker

  Top 40 QMusic 2019

  Ik was een weekend weg, dus ik liep achter. Die van 15-03 is nu geknipt en wordt geëxporteerd, staat er over ongeveer 10 minuten op. Fijn dat het gewaardeerd wordt!
 3. pieterdecker

  Rob Stenders

  Alstublieft: https://pieterdecker-2.stackstorage.com/s/okdTaP8NXOAtQdM Zonder reclame, in een bestand.
 4. pieterdecker

  Top 40 QMusic 2019

  De map is nog steeds up to date, zoals elke week. Morgen wordt Joep Roelofsen vervangen door Erik van Roekel. Dus ik zal de zaterdageditie van deze week ook meepakken. Alles in dezelfde map en uiteraard zonder commercials, nieuws en verkeer!
 5. Dag medeliefhebbers, Af en toe iets nieuws is ook leuk, nietwaar? Ahoewel, "nieuw". QMusic zendt deze week de Top500 van de 90's uit. Ik heb alle uren in een Stack-mapgezet, zodat je die allemaal kunt downloaden.Nou vond ik het wel erg veel werk om alle reclame eruit te knippen, dus dat heb ik maar even laten gaan. Mocht iemand zich geroepen voelen... 😉 De laatste drie uur zijn nu bezig, die komen morgen. Maar de rest staat hier per dag ingedeeld: http://bit.ly/qtop50090s2019 Edit: nu compleet!
 6. pieterdecker

  Top 40 QMusic 2019

  De map is weer up to date, inclusief de Top 40 van vanmiddag.
 7. pieterdecker

  538TOP50 Topic

  Hoi medeforummers, Ik ben bezig om de eerste paar 538Top50's te downloaden en de reclames eruit te knippen. 04-01-2019 is af en 11-01 en 18-01 komen er morgen bij. Mocht je ze willen hebben, dan kun je ze hier downloaden: http://bit.ly/538top502019. Bij voldoende tijd ga ik ze de komende weken opnemen en ontdoen van reclames, maar ik doe geen beloftes. 😉 Groeten, PD
 8. pieterdecker

  Top 40 QMusic 2019

  Het wisselt voor mij heel erg. Ongeveer de helft vind ik meer dan prima en ongeveer de helft is niet om aan te horen.
 9. pieterdecker

  Top 40 QMusic 2019

  Die van gisteren staat er ook weer in. QMusic zendt heel veel reclame uit. Een Top 40 van 4 uur is “schoon” net iets meer dan 3 uur en een Top 40 van 3 uur duurt eigenlijk maar 2 uur en een kwartier. Dus het is fijner om ze zonder commercials te downloaden hier.
 10. Wat geweldig en zo snel. Dank je wel Martin1968 en Henny R!
 11. pieterdecker

  Top 40 QMusic 2019

  Hoi allemaal, Ik open even een nieuw topic hier (de vorige heet "Eerste Top 40 op QMusic" en dat kan ik niet meer wijzigen) over de Top 40 op QMusic. Ik vind dat Domien het zo leuk doet, dat ik het programma elke week opneem. De zaterdageditie laat ik aan me voorbijgaan, ben niet zo'n fan van Joep Roelofsen. Wanneer er iets bijzonders is met de zaterdageditie (zoals Martijn Kolkman die nu vervangt en ik wel leuk vind), dan neem ik hem wel mee. In de map staat de eerste met Joep en daarna Martijn Kolkman die vervangt. Dat doet ie morgen weer, dus neem ik die ook mee. Alles is reclamevrij, ook de zaterdagedities. Ik upload alles naar een Stack-map en daar kunnen jullie het dan ook weer uit downloaden. Een lekkere makkelijke URL, dus die kun je onthouden: http://bit.ly/top40qmusic. Die van deze week staat er al reclamevrij in. Veel plezier!
 12. Hoi! In 2012 is op dit forum een aantal uren gedeeld van Het Geluid Van De Jaren 80. Met nieuwsfragmenten en muziek. Wie heeft deze nog? Groeten PD
 13. De Top 40 van zaterdag werd gepresenteerd door Martijn Kolkman en die heb ik er nu ook bijgezet, zonder reclame! Die van Domien is nu ook reclamevrij, die heb ik opnieuw geupload.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.