Jump to content

pieterdecker

Members
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pieterdecker last won the day on January 17 2017

pieterdecker had the most liked content!

Community Reputation

393 Excellent

2 Followers

About pieterdecker

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pieterdecker

  Outlaw 41

  Ik neem het in ieder geval op met een streamrecorder en knip het dan in Audacity. Daar krijg je na een paar keer handigheid in en dan is het wekelijks een “klusje” van 10 minuten.
 2. pieterdecker

  Outlaw 41

  Ik ga niet voor mijn lol naar die schreeuwende Jasper Leijdens luisteren met zijn eeuwige zelfverheerlijking. Dus dit is een mooi klusje voor iemand anders. 😉
 3. Ik heb de Top 40 van: - 25 mei 2018 - 1 juni 2018 - 8 juni 2018 - 15 juni 2018 allemaal hierin gezet: http://bit.ly/top40meijuni2018. Dit zijn dus de op-4-na-laatste, op-3-na-laatste, op-2-na-laatste en de 1-na-laatste met Jeroen Nieuwenhuize. Veel plezier!
 4. Hoi, Op verzoek van een aantal mensen heb ik hier de Top 500 van de 10's op QMusic, editie 2019. De reclames, nieuws en weer zijn er ditmaal niet uitgeknipt, 36 uur editten is me wat teveel werk. 🙂 Hier is alles te downloaden/streamen: http://bit.ly/Qtop50010s2019 Veel plezier ermee!
 5. Het is trouwens Jeroen Nieuwenhuize, zonder “van”. En ik heb er nog 1 van vorig jaar, één van de laatste.
 6. Via de trage wifi van mijn vakantieplek alsnog kunnen uploaden, ook al duurde het ruim 20 uur. Dus eergisteren staat er weer in!
 7. Hahahaha! 10 punten voor de laatste zin. 😂
 8. Die van eergisteren kun je nu wel luisteren, staat er nu in.
 9. Ik ben even twee weken met vakantie, dus de Top 40 van komende week is later. Die van afgelopen middag komt morgenochtend nog online.
 10. Het gaat me niet om 100 jaar radio an zich hoor, maar over het algemeen. Een vriendenclubje dat radio maakt alsof ze op een landelijk muziekstation zitten op een zender die voor de regio bedoeld is.
 11. Als we dan toch kritisch zijn: wat heeft 100 jaar radio eigenlijk te maken met NH Radio? Waarom wordt een regionaal gesubsidieerd radiostation gebruikt als speeltuin voor Arjan Snijders en zijn vriendenclub Koop Geersing, Eddy Keur, Lana Wolff, enz? Voor iemand die altijd zo kritisch is op andere zenders, vind ik dit ook niet okee.
 12. Snijders hoort zichzelf anders ook erg graag praten. Betweterige toon van presenteren heeft hij, vind ik ook jammer.
 13. Gaat ie weer zuur doen over de publieke omroep? Want als dat zo is, sla ik het even over. Dat kennen we nu wel van Erik. Maar zo niet, dan luister ik het graag.
 14. De map is weer up to date (zoals elke vrijdagavond) met een reclame- en verkeersvrije Top 40 van week 15, 12 april. Vandaag ook weer met Wim van Helden, die dat meer dan uitstekend doet. Ik vind dat het de Top 40 goed gedaan heeft, die overstap van Radio 538 naar QMusic.
 15. Was dit niet zo’n beetje de laatste op Yorin FM? Volgens mij werd het per april 2006 namelijk Caz!.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.