Jump to content

pieterdecker

Members
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pieterdecker last won the day on January 17 2017

pieterdecker had the most liked content!

Community Reputation

626 Excellent

2 Followers

About pieterdecker

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. We zijn weer bij, alleen ontbreekt 3 juli nog. Die komt er straks ook aan. In week 32 en week 33 was Domien afwezig en helaas werd zijn programma niet vervangen door Wim van Helden, maar door Joep Roelofsen. Die vind ik zo slecht en vervelend, dat ik de stream van Qmusic Limburg heb meegetaped. Die zendt de Top 40 uit met een andere presentator aan begin en eind en nagenoeg non stop. Jarno1973 heeft geholpen met de edit, grote dank daarvoor!
 2. Hoi Peter, Ook weer grote dank voor deze. Kan niet wachten op een vrije dag om deze helemaal te beluisteren. Met originele gedrukte Top 40 exemplaar erbij. 👍🏼 Dank je wel!
 3. Geweldig Onno! Je hebt me hier heel blij mee gemaakt! 😍
 4. Of is het originele pakket ergens te koop?
 5. Bijna de hele radio-industrie is zo geworden: wat cliché teksten voorlezen en dan heb je een “programma”. Of nog erger: helemaal niks voorbereiden, wat clichés oplepelen (“Het is dinsdagmiddag, lekker weer!”) en dan vragen aan luisteraars wat ze aan het doen zijn. En dan ellenlange opsommingen van reacties. Luisteraar 1 komt net van de tandartsen en luisteraar 2 heeft het gras gemaaid. Zeer boeiend allemaal. 😴 Waar de concurrentie alleen maar toeneemt (denk aan YouTube, Spotify, Deezer, social media, de smartphone, Netflix, ga zo maar door) wordt de radio-industrie maar luie
 6. Ja dit pakket kwam inderdaad in augustus 1996. Wat een fris, te gek pakket. Wel te gek om de Engelse versie eens te horen. Nooit geweten dat dit uit het buitenland kwam. Dank je wel!
 7. Dag Theo, welkom! Meestal kun je in het topic vragen of de originele plaatser het nog een keer wil aanbieden. Als de originele poster het niet ziet, zijn er vaak anderen die het alsnog wel even voor je kunnen uploaden. Veel luisterplezier alvast! groeten, PD
 8. Geweldig, dank je wél!
 9. Super, dank je wel. Ik mis nu 12 juni helemaal, 19 juni helemaal en afgelopen vrijdag ook helemaal. Op 26 juni was er geen vrijdageditie.
 10. Hoi allemaal, Sinds mei heb ik gedoe met mijn streamrecorder en daarom mis ik wat uren van de Top 40. Heeft iemand toevallig wat complete Top 40's van Qmusic? Vooral juni en afgelopen vrijdag mis ik nog zie ik. Zou zonde zijn als we straks van alles missen.
 11. Te gek, deze zocht ik al jaren! Dank je wel Erwin!
 12. En wat ben ik weer blij met deze, die had ik nog niet. Als ik een tijdmachine had, zou ik teruggaan en met 1000 cassettes alle Top 40's ooit gaan opnemen. Maar aangezien dat niet kan, ben ik hier ook heel blij mee. 😉 Dank je wel, Peter! Je bent een held. Dit is de bijbehorende lijst: https://www.top40.nl/top40/1993/week-16.
 13. Fijn dat we het nu geknipt en ongeknipt hebben. Dan heeft ieder wat ie wil. Ik vond het een mooie dag in ieder geval! Mogen van mij er ook altijd uit. Maar ik snap het punt van Eric en Albatrosstudio ook wel. Al zijn reclames na 2000 allemaal een beetje hetzelfde geworden vind ik. En na de economische crisis werd het allemaal nog minder creatief. Maar ook dat hoort natuurlijk bij een tijdsbeeld. Ik vid de reclames van voor 2000 vaak erg leuk om te horen. Vooral als het van die leuke kleine hoorspelletjes waren, of nog met de stem van bijvoorbeeld Alfred Lagarde. Of een Ar
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.