Jump to content

pieterdecker

Members
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pieterdecker last won the day on January 17 2017

pieterdecker had the most liked content!

Community Reputation

616 Excellent

2 Followers

About pieterdecker

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geweldig, dank je wél!
 2. Super, dank je wel. Ik mis nu 12 juni helemaal, 19 juni helemaal en afgelopen vrijdag ook helemaal. Op 26 juni was er geen vrijdageditie.
 3. Hoi allemaal, Sinds mei heb ik gedoe met mijn streamrecorder en daarom mis ik wat uren van de Top 40. Heeft iemand toevallig wat complete Top 40's van Qmusic? Vooral juni en afgelopen vrijdag mis ik nog zie ik. Zou zonde zijn als we straks van alles missen.
 4. Te gek, deze zocht ik al jaren! Dank je wel Erwin!
 5. En wat ben ik weer blij met deze, die had ik nog niet. Als ik een tijdmachine had, zou ik teruggaan en met 1000 cassettes alle Top 40's ooit gaan opnemen. Maar aangezien dat niet kan, ben ik hier ook heel blij mee. 😉 Dank je wel, Peter! Je bent een held. Dit is de bijbehorende lijst: https://www.top40.nl/top40/1993/week-16.
 6. Fijn dat we het nu geknipt en ongeknipt hebben. Dan heeft ieder wat ie wil. Ik vond het een mooie dag in ieder geval! Mogen van mij er ook altijd uit. Maar ik snap het punt van Eric en Albatrosstudio ook wel. Al zijn reclames na 2000 allemaal een beetje hetzelfde geworden vind ik. En na de economische crisis werd het allemaal nog minder creatief. Maar ook dat hoort natuurlijk bij een tijdsbeeld. Ik vid de reclames van voor 2000 vaak erg leuk om te horen. Vooral als het van die leuke kleine hoorspelletjes waren, of nog met de stem van bijvoorbeeld Alfred Lagarde. Of een Arcade-verzamel-CD met de stem van Wessel. 😍
 7. De Top 60 loopt nu, ik ben de reclames er ook uit aan het knippen, lekker doorluisteren. Ik plaats na de nummer 1 de hele uitzending zonder commercials.
 8. Wat zoek je van gisteren? Of wil je de hele dag hebben van 08.00 tot 21.00?
 9. Dag Jaap, Bedoel je een opname van de originele eerste uitzendingen van Veronica? Die heb ik zelf niet helaas. Die neem ik sowieso mee, die wil ik ook hebben.
 10. Hoi, Vanaf dit weekend wordt het 60-jarige bestaan van Veronica gevierd. Zijn er dingen die jullie deze week willen hebben? Dan kan ik het streamen en aanbieden hier. Heb vandaag voor de impressie van de jingles e.d. vast twee uren gepakt. Eén van Jasper de Vries en één van Lindo Duvall. Alles wordt in de loop van deze week verzameld in deze map: https://bit.ly/60jaarveronica Kom maar door met de verzoeken!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.