Jump to content

pieterdecker

Members
 • Posts

  337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by pieterdecker

 1. Te gek, Ben! Dank je wel man! Er is zo weinig van 538 uit de periode 1995-2005.
 2. Ik mis deze helaas ook in mijn collectie, zou iemand nogmaals aan willen bieden?
 3. Nee, hetgeen wat me irriteert heb ik hierboven uitgelegd. En humoristische ondertoon... mwa... Dat lijkt me een excuusje. Het is natuurlijk oneerlijk, alles gaat maar kud op de radio en zelf zit je op internet te hobbyen. Snap dat dat pittig is, ook zonder ego. Maar ik zou dat niet op deze manier uiten.
 4. Neuh, dat heeft niks te maken met Daniel Dekker hoor. Het valt in het algemeen op dat je altijd spijkerharde, negatieve kritiek hebt en neerkijkt op de grootste radiomakers van Nederland, tot en met Edwin Evers (Nee, ik reken Daniel Dekker daar niet onder). En dan word je ook altijd boos als iemand het oneens is met je, dan ga je meteen roepen dat iemand bekrompen is. Dus ik dacht "deze man zal wel het meest legendarische programma ooit maken, daar kunnen we veel van leren." Maar je zet een Dik Voor Mekaar-show rip off neer die met 7 keer terugspoelen nog niet te volgen is. Leuk voor de hobbyist en jezelf, maar dan zou ik op internet wel een toontje lager zingen. Iets teveel ego ten opzichte van je prestaties.
 5. Is John de Mol de baas van Q geworden? Dat wist ik niet.
 6. Dave is alweer weg. Waarschijnlijk weer 49 naamjingles van zichzelf achter elkaar plakken. Of weer iemand anders af aan het zeiken op een andere website.
 7. Bedankt! Genoten van Wessel en Gijs in hun jonge jaren. Wat een goede dj’s, zo worden ze niet meer gemaakt.
 8. Leuke hobbyradio en inderdaad creatief in elkaar gezet, moet er ook zijn. Maar als ik dit hoor, mag Dave op internet wel een toontje lager zingen tegen professionals die radio maken voor de luisteraar in plaats van zichzelf. De montage is van professioneel niveau, maar verder is het vooral wannabe Dik Voor Mekaar. Jammer.
 9. Ja, hier is ie: https://pixeldrain.com/u/octhjzVM
 10. Volgens mij is dat een hele mooie manier om een tijdsbeeld weer te geven en tegelijk de onderlinge verschillen per "zuil". Ik heb zelf helaas amper materiaal wat ik toe kan voegen, maar het kijkt me geweldig om te horen.
 11. GEWELDIG!!! Dank je wel Musicman!
 12. Hoi! Ook in 2021 zullen Jarno1973 en ik elke week de Top 40 opnemen en de reclames eruit monteren. 2019 en 2020 zijn ook nog steeds compleet en te downloaden. Alles staat in deze map: http://bit.ly/top40qmusic Groeten en een mooi 2021! PD
 13. Graag gedaan allemaal, fijn dat jullie er plezier van hebben.
 14. Dat is zelfs de complete opener inclusief effect op het eind. Wat cool, dank je wel! Waar komt die vandaan? klein detail: deze versie liep al in 1990.
 15. Wat te gek, zelfs met de juiste tijdcodes. Heel gaaf en nooit geweten dit. Dank je wel Peter!
 16. Hoi, Als fan van het programma Countdown vraag ik me al mijn hele leven af of de bekende tune (die liep tot 1990) gebaseerd is op bestaande tracks. Want het is volgens mij een samenraapsel van een paar verschillende liedjes, maar klopt dat ook? Of is het destijds custom gemaakt? Het gaat om deze leader: Wie weet meer? Alvast bedankt, PD
 17. We zijn weer helemaal up to date!
 18. We zijn weer bij, alleen ontbreekt 3 juli nog. Die komt er straks ook aan. In week 32 en week 33 was Domien afwezig en helaas werd zijn programma niet vervangen door Wim van Helden, maar door Joep Roelofsen. Die vind ik zo slecht en vervelend, dat ik de stream van Qmusic Limburg heb meegetaped. Die zendt de Top 40 uit met een andere presentator aan begin en eind en nagenoeg non stop. Jarno1973 heeft geholpen met de edit, grote dank daarvoor!
 19. Hoi Peter, Ook weer grote dank voor deze. Kan niet wachten op een vrije dag om deze helemaal te beluisteren. Met originele gedrukte Top 40 exemplaar erbij. 👍🏼 Dank je wel!
 20. Geweldig Onno! Je hebt me hier heel blij mee gemaakt! 😍
 21. Bijna de hele radio-industrie is zo geworden: wat cliché teksten voorlezen en dan heb je een “programma”. Of nog erger: helemaal niks voorbereiden, wat clichés oplepelen (“Het is dinsdagmiddag, lekker weer!”) en dan vragen aan luisteraars wat ze aan het doen zijn. En dan ellenlange opsommingen van reacties. Luisteraar 1 komt net van de tandartsen en luisteraar 2 heeft het gras gemaaid. Zeer boeiend allemaal. 😴 Waar de concurrentie alleen maar toeneemt (denk aan YouTube, Spotify, Deezer, social media, de smartphone, Netflix, ga zo maar door) wordt de radio-industrie maar luier en luier. Zo weinig creatieve, hardwerkende radiomakers tegenwoordig. En het is juist harder nodig dan ooit. Zonde...
 22. Ja dit pakket kwam inderdaad in augustus 1996. Wat een fris, te gek pakket. Wel te gek om de Engelse versie eens te horen. Nooit geweten dat dit uit het buitenland kwam. Dank je wel!
×
×
 • Create New...