Jump to content

Onno87

Members
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Onno87 last won the day on April 10

Onno87 had the most liked content!

Community Reputation

687 Excellent

About Onno87

Profile Information

 • Location
  Halsteren
 • Interests
  Radio, wandelen en Muziek

Contact Methods

 • Website
  www.internetradiocafe.nl
 • Facebook
  geen
 • Twitter
  geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misschien een brutale vraag, zijn er mensen die toegang hebben tot het archief van beeld en geluid? Pareltjes die daar liggen: 'Ook goeiemorgen' (VOO). Muziekprogramma. Presentatie: Tom Collins. OOK GOEIEMORGEN 25-09-1992 CAFÉ DE LUIKGRAAFF Sort Date 23-01-1992
 2. Juni 1982: https://onno87.stackstorage.com/s/30qTdW2rTjAhGxey
 3. Graag gedaan Mei 1982: https://onno87.stackstorage.com/s/XANhTBg6MFLQOsxW
 4. Super bedankt voor dit top materiaal.
 5. hierbij April 1982: https://onno87.stackstorage.com/s/JwrhKpGPVpXcFUHx
 6. Bedankt, april komt er straks aan
 7. Hallo radiodieren, we gaan verder met Oktober1982: https://onno87.stackstorage.com/s/0PBY0A0a4MeRGmoN
 8. Hallo allemaal, Zijn er mensen die audio materiaal van Hitradio Veronica hebben?
 9. Vandaag Maart 1982: https://onno87.stackstorage.com/s/jO7Ca2a3mMneukC4
 10. Hoi Dave, bedankt voor de aanvulling.
 11. We gaan verder met Februari 1982: https://onno87.stackstorage.com/s/VZ3KsjztmajIEcmW In deze maand wordt de eerste uitzending van Countdown Cafe uitgezonden presentatie Lex Harding & Kees baars. Aanvullingen zijn altijd welkom.
 12. Wat ik volgens Jan Douwe Kroeske begreep is Rob de Boer nog een tijdje werkzaam geweest voor double 2 mediaproducties (bedrijf van Jan). Inmiddels is Rob met pensioen en heeft alles overgedragen aan Jan. Nederland muziekland valt toch niet onder hem?
 13. Duidelijk verhaal, helaas heeft de HMG een aantal uitzendingen niet bewaard o.a. alle radio uitzendingen. Ook de start van Veronica uit 01-09-1995 is niet in het archief. Het jammere de periode hitradio Veronica & veronica Fm blijft op een aantal opnames na een verloren periode.
 14. Hoi Juul, Ja zeker, de Veronica omroep organisatie en het Veronica bij de Holland media group. Het zeezender materiaal is zeer netjes en zorgvuldig door jullie bewaard. Ben 2 jaar geleden nog bij Jan Douwe Kroeske geweest, tegenwoordig beheerd hij het countdown materiaal. Helaas is het initiatief van de Veronica story jaren geleden gestrand, dit was een prachtig initiatief van de Veronica vereniging. Probeer via diverse pogingen in het archief programma’s te bekijken maar kom er helaas niet in, dit betreft beeld en geluid.
 15. Hallo iedereen. In navolging van de jaargangen 1975 t/m 1981 gaan wij vandaag beginnen met 1982 met velle dank aan Vincent. Het is de bedoeling de complete archieven van Veronica te plaatsen tot 1995. Mochten mensen aanvullingen en of beeld en geluid materiaal hebben horen wij het graag. Zijn er nog mensen die interesse hebben in het beeld materiaal en Veronica gidsen uit deze tijd? Wij beginnen met januari 1982: https://onno87.stackstorage.com/s/G78jvZem1XdeUTxd Aanvulling zijn altijd welkom (laten we proberen het Veronica archief zo com
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.