Jump to content

Hans Verbiest

Members
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

About Hans Verbiest

 • Birthday 08/29/1946

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eindhoven
 • Interests
  mijn naam is Hans Verbiest geboren in helmond op 29/08/1946.
  heb een kleine 30jaar als filmoperateur gewerkt in mijn geboorte stad.
  en in eindhoven waar ik nu woon.
  en muziek en film staan heel dicht bij elkaar.

Contact Methods

 • Twitter
  @hansbios

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hans Verbiest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. heb u oproep geplaatst op Twitter je weet maar nooit
 2. Hi Juul zover ik kan herinneren is Jan begonnen in 1964 bij Veronica het zou dus ook in die periode of iets later 66of 67.
 3. krijg regel matig nog nieuwsbrieven van radio Hauraki.
 4. @Allemaal, hele fijne feest dagen en een gelukkig nieuwjaar. Vriendelijke groet: Hans Verbiest Eindhoven
 5. Hallo Jan, misschien reageer Ik wat laat op de kleine maar toch mooie ode aan "Armand" Ben self naar de uitvaart plechtigheid geweest. op een steenworp bij mij vandaan in de Effenaar. toch zeer indrukwekkend. Jan nogmaals bedankt en een Vriendelijke Groet vanuit Eindhoven: Hans Verbiest.
 6. Voor u allen beste forum leden hele fijne feestdagen een goed uiteinde van 2014 en een voorspoedig en gelukkig 2015. GROET: Hans Verbiest Eindhoven.
 7. dat u uberhaubt nog iets geplaats heeft op dit forum ben van mening dat dit helemaal nergens op slaat. maar heel heel veel suc6 op andere forums.
 8. Daar ik dan mij eigen afvraag waar heeft die DJ dan het vak geleerd? zeer zeker niet van die DJ'S die bij ons zéér hoog in het vaandel staan. Misschien zou je ook kunnen zeggen te gek voor woorden!
 9. heb op mijn verjaardag de 29ste Augustes de trein naar hoek van holland genomen om daar tot en met zondag te verblijven. had een hotelletje in de Prins Hendrik laan 193 en wel 'Hotel Kuiperduin' was er redelijk vroeg en met het naar de receptie toe lopen ging de deur van de eetzaal open en wie kwam daar te voorschijn. Ja Ad Bouman in het geschelschap van nog iemand.ben die dag rond half 11 naar het Rock-Art Museum toegelopen en ik heb er een hele fijne tijd gehad. het was er enorm druk zo tegen de klok van 12uur. de verbinding rond 14uur vanuit het 'Veronica' schip in Amsterdam toen de gerstaureerde boord studio's officeel in gebruik werden genomen was zeer slecht. Maar ja het was Hans van Velzen toch gelukt om de tape recorder te starten. Het was de bedoeling om naar Amsterdam te gaan maar heb er geen minuut spijt van dat ok voor het Rock-Art museum gekozen heb 'Grandioos was het.
 10. Ja,IDD over punt 2&3 en in 1973 was het toch zo dat het z'n beetje er aan zat te komen dat het einde toch in zicht was. En ja toen ik 18was ben ik ook opstandig geweest (ben 29/08/2014) 68 geworden.
 11. Tineke vroeg iets over dit onderwerp,waarop Bart antwoorde dat hij niet werd geaccepteerd. hij was 18 en alle anderen waren 28. kreeg het idee toen ik de uitzending van 27 Augustus heb beluisterd dat het nog al als iets van wisten jullie dit dan niet. dit alles zoals het overkwam bij mij.
 12. Jan,het ziet er weer geweldig uit en wat een handschrift heb jij toch. hou het toch op dat je vroeger toch het doktersvak in wou. virendelijke groet: Hans Verbiest Lampengat Eindhoven.
×
×
 • Create New...